Results 496 to 508 of 508
-
30-10-2011, 22:13 #496
Kalispera!
Epestrepsa kai apo avrio arxizw kai egw tin dieta. Simera piga psonisa kai exw ola ta ilika gia tis protes 5 meres (elpizw)
Gia avrio magirepsa psito kotopoulo, saltsa apo giaourti kai 2 vrasta avgoulakia (tha petakso ton kroko). Gia proino skeftika na kanw ton poure me ligo galataki kai kanela.
Kalo vradi paidia, kai sti sinexia tha prospathisw na mpainw sixna na enimeronomai kai na sas enimeronw.
- 31-10-2011, 11:59 #497
-4.3 kg stis 10 prwtes meres!!
31-10-2011, 16:53 #498
Nα συστηθώ κι εγώ με τη σειρά μου.
Είμαι εντελώς νέα στο φόρουμ. Το ανακάλυψα τυχαία γκουγκλάροντας την δίαιτα Ντουκάν. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές δίαιτες και μεταξύ άλλων και τη δίαιτα ΑΤΚΙΝΣ, η οποία όμως μετά από 5 ημέρες εφαρμογής με έκανε να τρέχω στο ψυγείο αναζητώντας υδατάνθρακα.
Κι ενώ ήμουν σίγουρη ότι και με τη Ντουκάν θα συμβεί το ίδιο, δε συνέβη ποτέ. Τουναντίον, μειώθηκε η όρεξή μου, έχω πείσμα να τη τηρήσω, δεν πεινάω πολύ και προς το παρόν δεν σκέφτομαι τον υδατάνθρακα. Μετά από 1 σχεδόν εβδομάδα εφαρμογής, έχω να παρατηρήσω τα εξής και θα ήθελα τη γνώμη των εμπειρότερων.
1. Να πω ότι έκανα τη 1η φάση για 2 μόλις ημέρες καθώς δεν θέλω να χάσω πάνω από 3 κιλά. Τελειώνοντας τη 1η φάση είχα χάσει με ευτυχία το 1,5.
2. Ωστόσο μπαίνοντας στη 2η φάση με τα λαχανικά, και κάνοντάς τη μόλις μία ημέρα, πήρα το μισό πίσω, και έκτοτε ακόμα και αν δεν ξαναέκανα λαχανικά αλλά γύρισα πάλι στην πρωτείνη, έχω κολλήσει στο -1 συνολικά από την αρχή.
3. Παρότι η γεύση μου έχει ηρεμήσει, δεν αναζητώ τον υδατάνθρακα, βλέπω γλυκά και ψωμί και δεν μου λένε τίποτα, δεν σας κρύβω πως τις 2 τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούμαι από φοβερή ξηροστομία και δίψα, που ομολογουμένως με έχουν επηρεάσει αρνητικά, και σκέφτομαι μεγαλόφωνα ότι δεν με βλέπω να αντέχω έτσι για πολύ. Πράγματι, και σε συνδυασμό με την μικρή αδυναμία των πρώτων φάσεων που νιώθω, καταλαβαίνω πως η Ντουκάν δεν έχει πολύ χρόνο πάνω μου ακόμα.
4. Φυσικά εξ όσων είπα παραπάνω, ούτε λόγος για γυμναστική την οποία αμέλησα ιδιαίτερα καθώς εάν όπως νιώθω, γυμναστώ, νομίζω θα πέσω στο κρεβάτι με πυρετό.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε, εκτός της βρώμης και του νερού, που τηρώ απαρέγκλιτα;
Τέλος, εάν κάποιος μου προτείνει να μπω δυνατά στη φάση με τα λαχανικά, και ίσως και στη τρίτη φάση, είμαι σίγουρη ότι πλεόν δεν θα ξαναχάσω αλλά θα πάρω, καθώς το ίδιο συνέβη με μόλις μια μέρα λαχανικά (!) ʼρα θα είναι άχρηστη η 1η φάση που κάνω τόσες ημέρες.
Εάν κάποιος έχει το βιβλίο και βρει απάντηση στα εύλογα ερωτήματά μου, ή έχει πάθει το ίδιο, θα χαρώ να μάθω πώς βρήκε λύση.
Ευχαριστώ!
31-10-2011, 19:21 #499
Και μενα το ιδιο ειχε συμβει, με τη ντουκαν ειχα παραδοξος πολυ ελεγχο, αλλα η ελλειψη λιπαρων με κανανε καπως, μου ελεγε και ο αντρας μου οτι αλλαξε και η οψη μου, οποτε ξεκινησα με ντουκαν αλλα το γυρισα ατκινς.
Η γυμναστικη σε βοηθαει να μπεις στις αποθηκες λιπους σου. Μπορει να νιωθεις οτι θα τεζαρεις αλλα πιστεψε με, θα εισαι σε υπερενταση μολις μπορεσεις να ξεπερασεις τα 10 λεπτα. Σου προτεινω να πας γυμναστηριο. Με τον κοσμο εκει,, ειδικα αν γνωρισεις και ατομα και πιασεις κουβεντα, περναει η ωρα πολυ γρηγοροτερα.
Ο ντουκαν το'χει απαραιτητο 20' περπατημα. Α-πα-ραι-τη-το!
Η διψα οφειλεται στη κετωση, ειναι αντεδειξη της διαιτας. Φυσιολογικο εντος της διαιτας. Ξερεις φανταζομαι για τη κετωση, αν οχι μπορω να σου εξηγησω πως και γιατι.
Επειδη εφαγες λαχανικα, να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι κατακρατηση. Πιες αρκετο νερο οταν τρως υδατανθρακες, ο υδατανθρακας κανει κατακρατηση και φαινεται στη ζυγαρια.
31-10-2011, 20:58 #500
Ξέρω για την κέτωση σε ευχαριστώ.
Πάντως κάπου κάνω λάθος, θα το εντοπισω.
Να ρωτησω για ένα προϊόν: κρέμα βανιλια ΓΙΏΤΗΣ sweet and balance έχει δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστω merry maker
31-10-2011, 21:35 #501
Proti mera simera kai ola good. Oute peina niothw oute oreksi gia udatan8rakes
Makari na sinexisei etsi gia oi udatan8rakes einai to megalitero mou "pathos", idika i makaronades me saltsa!
Simera telika kotopoulo me sws giaourti me mpaxarika kai 2 aspradia vrasta avga, kai ena dukan psomaki me mia feta kapnisti galopoula.
Ti sintagi dukan gia psomaki pou vrika tin metafrazw edw einai teleia gia antikatastasi psomiou.
2 koutalies soupas pitouro sitariou
3 k.s. pitouro bromis
(1 k.s. psillium, an iparxei stin ellada, einai se morfi skonis kai legete psyllium, allios dokimaste kai xotis afto.)
2 k.s. kesella (i giaoutri 0%, den kserw an eiparxei kesella stin ellada)
2 avga
ligo alati
(ligi zaxarini)
1/2 koutalaki tou tsagiou bakin powder
Anakatevete ola ta ilika mexri na ginei ena omalo migma, vazete se ena plastiko i gialino bowl pou mpainei ston fourno mikrokimaton. skepazete tin forma me selofan (plastiko) kai kanete mikres tripoules sto selofan. To vazete sto fourno mikrokimaton gia 5 lepta. Afiste meta to "psomi" na kruosi kanena lepto, anapodogiriste to kai vgalte to apo tin forma. An theleta na sklirini ligo akoma kopste to se komatakia kai valte to na psithei ligo stin tostiera. To psomi einai gia 2 meres, kratiete sto psigio.
To diko mou egine polu wraio pantos tin proti fora pou to dokimasa kai den katalaveneis pws den einai psomi afou valeis kai tin feta galopoulas apo pano.
To apogevma efaga liges fetoules galopoula kai ena giaourtaki.
Perimeno na akousw entiposeis!
01-11-2011, 10:28 #502
Linaki καλυτερα να γραφεις με ελληνικoυς χαρακτηρες και οχι με greeklish.Εκτος οτι ειναι αρκετα κουραστικο να τα διαβαζουμε ειναι εναντιον των ορων του site.Καλημερα!!
01-11-2011, 23:10 #503
Sourkouna den exw ellinikous xaraktires ston ipologisti mou giati vriskomai sto eksoteriko, allios den tha eixa provlima na grafw me ellinikous xaraktires.
02-11-2011, 11:24 #504
Οκ τοτε, πασo
Αυριο μαλλον θα προσπαθησω να κανω το "ψωμι" σου.
04-11-2011, 13:14 #505
αν σήμερα τη "σπάσω" λίγο με μισό ποτάκι, πόσο λέτε να πειράξει? :question:
04-11-2011, 16:11 #506
Ok αν ειναι μονο με μισο ποτακι και λογω γιορτης πχ δεν χαθηκε ο κοσμος.Αλλα επειδη η ντουκαν ειναι "χημικη" ισως να σε κολλησει ή να δεις γραμμαρια πιο πανω(εγω την επαθα τη προηγουμενη βδομαδα γιαυτο στο λεω).
08-11-2011, 10:00 #507
εδω κ 5 μερες ειμαι κολλημένη στα ίδια! Τι στο καλο γίνεται; α! Κ δεν ηπια κ το ποτάκι που έλεγα!:no:
01-12-2011, 00:15 #508
hellooooooooooooooooooooo
τι κάνετε? πού έχετε εξαφανιστεί όλοι?
πώς τα πάτε?
εγώ είμαι εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου κολημμένη στα ίδια..
ελπίζω εσείς να τα πηγαίνετε καλύτερα!!
:love:
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία