διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 34 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 508
    Senior Member
    εκανα 3 μερες την πρωτη φαση για 8 -9 κιλα
    σημερα μπαινω στη δευτερη φαση

στη δευτερη φαση καθε δευτερη μερα ,τρως και λαχανικα,δεν εχει καθε μερα μονο κρεας
    μπορεις αντι για κρεας να φας ψαρι

στη θεση σου θα εκανα , μια μερα την εβδομαδα
    οτι περιλαμβανει ενα μενου πρωτης φασης
    πιστευω θα βοηθησει πολυ
    ειδικα μετα απο καποια μερα που εχεις φαει πολλα λιπαρα

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    στη θεση σου θα εκανα , μια μερα την εβδομαδα
    οτι περιλαμβανει ενα μενου πρωτης φασης
    πιστευω θα βοηθησει πολυ
    ειδικα μετα απο καποια μερα που εχεις φαει πολλα λιπαρα

ναι κατι τετοιο το σκεφτομουν κ εγω...

Senior Member
    εδω μπορειτε να κατεβασετε το αγγλικο βιβλιο the ducan diet - 2 steps to lose , 2 steps to keep it off forever

http://www.4shared.com/document/29ro...eps_to_Los.htm

Senior Member
    Χτες εφτιαξα για τους υπολοιπους παναρισμενα(αλευρι-αυγο-φρυγανια) φιλετα χοιρινου. Πηρα και γω το κοτοπουλο μου το κοπανησα να λεπτυνει καπως το περασα με αυγο και πιτουρο σιταριου και το ριξα στο αντικολλητικο τηγανι.Εγινε ΤΕΛΕΙΟ.Καμια διαφορα απο τα κανονικα.

Senior Member
    καλησπερα παιδες

με τη ντουκαν διαιτα που κανω εχω χασει κιλα

αλλα δεν εχω ζυγαρια να ζυγιστω να μαθω ποσα

ουτε εχω ανανεωσει το τικερακι

πρεπει να ναι σιγουρα 3- 4 κιλα

η κοιλιτσα που ειχα εχει φυγει ----> αντε γεια!

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Χτες εφτιαξα για τους υπολοιπους παναρισμενα(αλευρι-αυγο-φρυγανια) φιλετα χοιρινου. Πηρα και γω το κοτοπουλο μου το κοπανησα να λεπτυνει καπως το περασα με αυγο και πιτουρο σιταριου και το ριξα στο αντικολλητικο τηγανι.Εγινε ΤΕΛΕΙΟ.Καμια διαφορα απο τα κανονικα.
    Πωωωωωω και εχω ξεπαγωσει στηθος κοτοπουλο για το βραδυ! Για πειτε τη δοσολογια αυγου και σιταριου please! Το μιγμα χτυπαμε στο μπεντερ η με συρμα; Επισης με τι να το κοπανησω; Μπρικι κανει; Παρακαλω να ειστε πιο αναλυτικες οταν δημοσιευετε συνταγες γιατι εχει και αγορια το φορουμ, ευχαριστω! :P

Senior Member
    Με 1 αυγο υποθετω εισαι ενταξει.Το στηθος ανοιξε το απο τη μεση, και χτυπα το λιγο (και το μπρικι μια χαρα κανει πιστευω).Χτυπα το αυγο σε ενα πιατο βαθυ.Βαλε σε ενα αλλο πιατο το πιτουρο σιταριου και απλωσε το(εγω το βαλα με το ματι).Περασε το φιλετο απο το αυγο να πιασει παντου και μετα περνα το απο το πιτουρο να πιασει σε ολο το φιλετο.Μετα τηγανι.Αν τρως λαδι μπορεις να βαλεις λιγο μηπως σου κολλησει.Καλη επιτυχια!!!

Senior Member
    Ευχαριστω κουκλα μου! :kiss:

Senior Member
    εγω το εκανα μια χαρα μου βγηκε....μπραβο σουρκουνα...

Senior Member
    Ωπ θα δοκιμασω κι εγω παιδια τη συνταγουλα

αν και φοβαμαι λιγο μη καει γυρω γυρω παρολο που το τηγανι ειναι αντικολλητικο

συνεχεια κοτοπουλο στη σχαρα στο φουρνο ειναι βαρετο

αυριο θα βαλω δυο μπουτια κοτοπουλο με διαφορα λαχανικα εκτος πατατα στο ταψι χωρις λαδι

το χα ξανακανει και δεν καταλαβαινες οτι δεν ειχε λαδι.

Senior Member
    για να κανεις στο τηγανι κατι ο ιδιος ο ντουκαν λεει στο βιβλιο του να βαλεις σταγονες λαδι και να τις σκουπισεις με χαρτοπετσετα...ετσι δεν κολλανε...
    γεια σου πριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτς ...

Senior Member
    την επομενη φορα θα το κανω

αλλα εχω να πω οτι εχω δει μεγαλη διαφορα με αυτη τη διαιτα αυτες τις μερες που την κανω

δεν εχω ζυγιστει αλλα το βλεπω ολοκαθαρα στο καθρεφτη

ειναι πολυ καλη η διαιτα αυτη για μενα

θα την ακολουθησω με ...θρησκευτικη ευλαβεια!

Senior Member
    Διακοπτω το γευμα μου για να σας πω οτι το εκανα χωρις λαδι και δεν κολλησε καθολου! Ειναι νοστιμοτατο και πραγματικα δεν καταλαβαινεις τη διαφορα απο το "κανονικο". Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται το ρητο που λεει δε θελει κοπο, θελει τροπο. Μπορει να περιοριζουμε τις ποσοτητες που ειχαμε συνηθισει να καταναλωνουμε, αλλα τουλαχιστον δεν στερουμαστε γευσεις και αν ξαναδω διαιτα με ενα μανταρινι στις 10 ενα κρακερ στις 11 και ενα φλυτζανι σαλατα το βραδυ (ποτε δεν καταλαβα τι εννοει ο ποιητης με αυτο) θα αυτοπυρποληθω!! Γεια σου και σενα miiiiiigg

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Να παρακαλάς να περάσει η ώρα για να φας το μαρουλι χωρίς λάδι κ να μη χάνεις κιόλας.

Senior Member
    λοιπον μια πολυ καλη εκδοχη κ για μπουτι κοτοπουλο κ για μπριζολα ειναι η εξης:

τα βαζεις σε ταψακι με αρκετο νερο (να τα καλυπτει μεχρι τη μεση) κ πασπαλιζεις απο πάνω με μπαχαρικα (εγω βαζω αλατι/πιπερι/παπρικα γλυκια ή μειγμα μπαχαρικων ετοιμο) ψηνεις κανονικα κ φροντιζεις να ανανεωνεις το νερο συνεχεια. όταν ξεροψηθει η μια πλευρα αναποδογυριζεις κ ξαναπασπαλιζεις... δεν χρειαζεται καθολου λαδι κ μετα απο ωρα βλεπεις ότι έχει βγαλει τα δικα του ζουμια... αν δε, τρωει κ αλλος εκτος απο εσας μπορειτε με το νερο (ζουμι πλεον) απο το ταψι να κανετε πιλαφι με ρυζι κιντρινο προσθετωντας μονο αλατι (όχι λαδι/βουτυρο) είτε αδειαζοντας σε κατσαρολακι ειτε κατευθειαν στο ταψι λιγο πριν κλεισετε το φουρνο (σαν γιουβετσι) το κρεας γινεται πολυ ζουμερο κ μαλακο κ το ρυζι πεντανοστιμο κ παρα πολυ υγιεινο.... εγω το κοτοπουλο το μαγειρευω ετσι ανεξαρτητο απο το αν κανω διαιτα η οχι..

Page 6 of 34 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast