διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 34 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 508
    Senior Member
    γεια σας παιδια..πως παμε?antzelaki πως πας?συνεχιζεις με μετρημα θερμιδων?

Senior Member
    γεια σου migg

δυστυχως δεν ειμαι του στυλ να μετραω θερμιδες οποτε τηρω καποιους βασικους κανονες διατροφης που γνωριζουν ολοι.

αυτο το διαστημα ομως ειμαι λιγο αστατη στο φαγητο ,ισως φταιει η περιοδος.

Senior Member
    ε λιγες μερες ειναι θα περασουν...και μενα με πιανει τρελλα αυτες τις μερες..ασε...

Senior Member
    καλημερα!!!
    μετραω ηδη 4 μερες στην τριτη φαση, δηλαδη σχεδον τριτη αφου δεν εχω κανει ακομα ελευθερο γευμα και ψωμι -τυρι εφαγα ελαχιστο και οχι καθε μερα, αλλα ολες οι ημερες pv και καρπουζακι και μαφιν extra ποσοτητα και η συμπαθεστατη πλεων ζυγαρια εδειξε εχθες 68.9! αχ! να σαι καλα μεσιε!!!:love::love::love:

Senior Member
    8-10 κιλά σε 2 μήνες? με την ατκινς έχανα περισσότερα.

Senior Member
    λορααααα μπραβο κοπελα μου....και εγω αυτην την συντηρηση περιμενω...τελεια...
    αlikaki με την ατκινς μπορουσα να παρασυρθω θερμιδικα πολυ παραπανω απο οτι τωρα,λογω ελαιολαδου,μαγιονεζας και λοιπα...με την dukan οσο και να φας απο τα επιτρεπομενα ειναι ολα απαχα οποτε δεν μπορεις να ξεφυγεις θερμιδικα..εγω την αλλαξα γιατι τωρα τρωω γιαουρτι με την dukan..δεν αντεχα χωρις γιαουρτι...

Senior Member
    migg κι εσυ κοντευεις να αφησεις αλλη μια 10αδα πισω σου! θα λεω την πορεια μου για να αποφασισεις σε ποιο σημειο να μπεις κι εσυ στην 3η φαση. ερευνα που εκανα μου λεει οτι κι εκει μπορει να φυγουν αρκετα κιλα οταν γινεται με προσοχη.
    alikaki σε μενα η ατκινς δεν εκανε δουλεια ακριβως γιατι κατι τα λιπακια κατι οι κρεμες ξεφευγα θερμιδικα. ασε που βαριομουν το μετρημα υδατανθρακων... και πλεων δεν με ενδιαφερε η γρηγορη απωλια τοσο οσο το να μην κουραστω και να φτασω ως το τελος. απο κει και περα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και ειναι και τι βολευει τον καθενα...

Senior Member
    λορα τα κιλα σου ολα τα χασες με ντουκαν?

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    migg κι εσυ κοντευεις να αφησεις αλλη μια 10αδα πισω σου! θα λεω την πορεια μου για να αποφασισεις σε ποιο σημειο να μπεις κι εσυ στην 3η φαση. ερευνα που εκανα μου λεει οτι κι εκει μπορει να φυγουν αρκετα κιλα οταν γινεται με προσοχη.
    alikaki σε μενα η ατκινς δεν εκανε δουλεια ακριβως γιατι κατι τα λιπακια κατι οι κρεμες ξεφευγα θερμιδικα. ασε που βαριομουν το μετρημα υδατανθρακων... και πλεων δεν με ενδιαφερε η γρηγορη απωλια τοσο οσο το να μην κουραστω και να φτασω ως το τελος. απο κει και περα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και ειναι και τι βολευει τον καθενα...
    θα μπω στην τριτη φαση με το καλο οταν θα χω να χασω ακομα πεντε ας πουμε....ακομα εχουμε μελλον...φιλια σε ολους..

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    λορα τα κιλα σου ολα τα χασες με ντουκαν?
    ναι ολα!!! ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα αυτην την διαιτα! κριμα μονο που δεν την ειχα βρει νωριτερα...

Senior Member
    ξερεις ποσες φορες το χω πει και εγω?να μην την ειχα βρει νωριτερα..

Senior Member
    εσυ τουλαχιστον ειχες πειθαρχια και κατι εκανες με την ατκινς. εγω 2 εχανα 3 επαιρνα!!!

σημερα συνειδητοποιησα οτι τα κιλα που βρισκομαι ειναι τα χαμηλοτερα της τελευταιας 11 ετιας. απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου δηλ. αλλη μια φορα τα ειχα φτασει μετα την γεννηση του 1ου παιδιου με διαιτολογο και μετα εκλεισε και με αφησε στην τυχη μου. να κρατησε κανα 3μηνο??? τουλαχιστον τωρα εχω μια συγκεκριμενη συντηρηση και καπου να παταω...

Senior Member
    μπραβοοοο...εγω ειμαι παρα πολυ ηρεμη και ησυχη...ξερω οτι οτιδηποτε να γινει και να αφεθω,ή να παρω καποια κιλακια ξερω οτι ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ,ξερω τον τροπο πια....και μιλαμε για ενα δυο κιλακια..δεν προκειται να αφεθω παλι...

Junior Member
    Καλημέρα κόσμε!Σήμερα αρχίζω και εγώ!
    Πήρα 30+ στην εγκυμοσύνη και 3 χρόνια τώρα δεν μπορώ να τα χάσω!!
    Ξεκινάμε με 107 και με πρώτο στόχο τα 75 (δεν το βάζω πιο κάτω μήπως δεν το καταφέρω)
    Στην πρώτη φάση πόσο χάσατε εσείς?
    Χαίρομαι που θα έχω παρέα να μοιράζομαι το άγχος και τις απορίες μου!

Senior Member
    piggaki ,κλημερα και καλη αρχη σου ευχομαι! στην 10ημερη πρωτη φαση εγω ειχα χασει 4 κιλα!
    συμβουλη μου για την επιτυχια σε αυτην την διαιτα ειναι να ψαχτεις με συνταγουλες και να μην την κανεις μονοτονα. χωραει πολυ καλοπεραση!!!

Page 9 of 34 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast