διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 34 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 508
    Senior Member
    παιδια εσεις τελειως απαχο κιμα αγοραζετε?
    εγω να σας πω την αληθεια αγοραζω λαπα (μοσχαρισιο)- ειναι πιο οικονομικο και εχει και γευση.εσεις τι κιμα αγοραζετε?απο τελειως απαχο κομματι?

Senior Member
    ...και για να εχουμε καλο ερωτημα -migg που εξαφανιστηκες?:question:

Senior Member
    τι ωραια που ειναι να σε γραφουν στ @@ τους

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    παιδια εσεις τελειως απαχο κιμα αγοραζετε?
    εγω να σας πω την αληθεια αγοραζω λαπα (μοσχαρισιο)- ειναι πιο οικονομικο και εχει και γευση.εσεις τι κιμα αγοραζετε?απο τελειως απαχο κομματι?
    Tου λεω απαχο μοσχαρισιο κιμα, τωρα τι κομματι ειναι δεν ξερω ακριβως

Senior Member
    μαλλον πρεπει να παιρνω και εγω τελειως απαχο...σημερα εκανα κεφτεδακια σε σαλτσα ντοματα και προσθεσα μανιταρια κονσερβας.σημερα ειναι pv μερα.καντε το ειναι πολυ ωραιο ,οποιος ενδιαφερεται για τη συνταγη, βρισκεται στο τοπικ συνταγες ντουκαν.

Senior Member
    ευχαριστουμε angelaorangel !
    κι εγω ζηταω απαχο κιμα αν και λιγουρευομαι και την λαπα και την τιμη της... αλλα αφου μπηκαμε στο χορο...

Member
    Originally posted by wannabeskinny
    τι ωραια που ειναι να σε γραφουν στ @@ τους
    ??????????

Senior Member
    καλημερα
    πως τα πατε οι ντουκανοβιες?:smilegrin:
    τι εχει το μενου σημερα?
    εγω το κλασσικο κοτοπουλακι ψητο στη σχαρα ,σημερα ειναι pp ημερα:blush:

Senior Member
    καλημερα!
    κοτοπουλακι και για μενα σημερα με κολοκυθοκεφτεδες! εχθες εκλεισα 1 μηνα στην τριτη φαση και -2.500 κιλα σε αυτον τον μηνα!
    τελικα η συντηρηση ειναι τελεια φαση!!!

Junior Member
    kalispera saw mporeitai na mou peite brasti galopoula allantiko apo 0%eos 3% epitrepetai?

Senior Member
    crisoula einai mia xara! epitrepetai aperiorista!!!

Senior Member
    ναι χρυσουλα τρωγε απεριοριστα .εμενα παντως δεν μου αρεσει καθολου ,εχει αλμυρη γευση οτι μαρκα και να παρω.

Senior Member
    Αχ!Τρεις μέρες εκτός σπιτιού και χάλασε η δίαιτα...:flaming:
    Βέβαια δεν ξέφυγα θερμιδικά,ούτε τρελούς υδατάνθρακες πήρα,αλλά κάτι φρουτάκια τα έφαγα...!Επίσης και λίγο τυράκι με τα λιπαρά του,λίγο κατσικάκι...Όπως και να έχει πάμε πάλι από την αρχή!Τρεις μέρες στην πρώτη φάση από αύριο.

Λόρα τι να πω??μπράβο σου!Φαίνεται ότι και η συντήρηση είναι εξίσου πετυχημένη με τις προηγούμενες φάσεις!Χαίρομαι και ελπίζω να φτάσω σύντομα κι εγώ εκεί!

Senior Member
    cherie δεν χρειαζεται παλι απο την αρχη ,απλα κανε 2 μερες λευκες δηλαδη κοτοπουλο η ψαρι ψητο ,γιαουρτακι ,γαλατακι,ασπραδια και επειτα συνεχισε κανονικα.:bigsmile:

λορα χαιρομαι που σε ακουω οτι βρισκεσαι στη τριτη φαση και οτι το απολαμβανεις,μακαρι να περασουν οι μερες να παω και εγω - σε κανα μηνα περιπου.:love:

Junior Member
    Γειά σας κορίτσια και αγόρια του φόρουμ !

Πριν σας πως οτιδήποτε άλλο θέλω να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε !!! Σας ανακάλυψα εντελώς τυχαία μαζί και με τη δίαιτα Ντουκάν πριν λίγες μέρες από μια διαφήμιση σε άσχετο με δίαιτες site. Να σας πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό σ'αυτή τη φάση της ζωής μου να κάνω δίαιτα μιας και είχα συνηθίσει πλέον να ζω με τα παχάκια μου αλλά ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με εσάς που είπα ναι θα το τολμήσω.

Πρώτη μέρα Ντουκάν σήμερα λοιπόν και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ξεκίνησα πρώτη φάση με σκοπό να τη κάνω 10 μέρες λόγω πολλών κιλών και ελπίζω ν'αντέξω. Χτες το βράδυ έφτιαξα και ντουκανοκέικ με τη συνταγή της Λόρας το οποίο δοκίμασα σήμερα το πρωί και πραγματικά είναι καταπληκτικό.
    Παιδιά σας ζάλισα το ξέρω αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη στην ιδέα ότι αυτή η δίαιτα μπορεί τελικά να πετύχει που θέλω πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας. Φαντάζομαι ξέρετε ότι όταν έχεις περάσει σχεδόν όλη τη ζωή σου με τη ''ρετσινιά'' της χοντρής η ιδέα και μόνο να καταφέρεις να γίνεις και να παραμείνεις για πάντα αδύνατη σε εξιτάρει. Ειδικά άμα έχεις κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν στον πλανήτη (εκτός Ατκινς) και μόλις τις σταματάς τα ξαναπαίρνεις εις διπλούν

Λοιπόν σας αφήνω προς το παρόν γιατί πήρα φόρα και θα γράφω μέχρι το βράδυ. Θα τα λέμε συχνά γιατί εκτός όλων των άλλων είμαι και πολυλογού !!!! :starhit:

Υ.Γ. Μια απορία. Κάπου διάβασα ότι επιτρέπεται ένα αναψυκτικό την ημέρα με 0% ζάχαρη. Δηλαδή μπορώ να πίνω το βραδάκι που κάθομαι στον υπολογιστή ένα κουτάκι coca cola zero ? Ετσι για το τσιγάρο βρε παιδί μου !

Page 18 of 34 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast