Results 286 to 300 of 508
-
26-09-2011, 10:47 #286
angelaorangel ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα! σιγουρα και το γαλα με την βρωμη βοηθαει αλλα αν ξαναδεις ενοχληση χτυπα και κανενα χαμομηλακι...
και εγω κοτοπουλο ψητο θα φαω σημερα... με σαλατουλα
- 26-09-2011, 10:47 #287
Καλημέρα!!Εγώ μέχρι στιγμής έχω καταναλώσει ένα linea καιι ετοιμάζω και το κοτοπουλάκι μου για το μεσημέρι...
Θα φτιάξω και αργότερα ένα κεκάγι που είναι για την πρώτη φάση και θα βάλω εκεί την βρώμη μου...
Αν φάω παραπάνω βρώμη απο οτι πρέπει είναι κακό??
Φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να αντισταθώ στο κέικ..
angelaorangel αν έχεις βαρεθεί όλο κοτόπυλο ψητό για δοκίμασε να το κάνεις στο τηγάνι..Κόψτο σε μικρά κομματάκια και βάλε αλάτι κάρυ(αν σου αρέσει) και πρόσθεσε 2 κ. σ. γιαούρτι..δοκίμασε το αν δεν το έχεις κάνει..
26-09-2011, 11:23 #288
Αυτο με το γιαουρτι το δοκιμασα εγω μια φορα και ψηθηκε το γιαουρτι και εγινε σαν τυρι.
uzzled: Ηθελα να γινει κατι σαν παραλλαγη κρεμας γαλακτος, τελικα το κανα με γαλα.
26-09-2011, 11:33 #289
Εχω μπουτια κοτοπουλο ,αν ηταν φιλετο θα ειχα πιο πολλες επιλογες ,συνηθως παιρνω μπουτια κοτοπουλο ειναι και πιο οικονομικα αλλα θα πρεπει να παιρνω που και που και κανενα φιλετο -χορταινει πιο ευκολα ενω τα μπουτια τα τρωω δυο δυο αν ειναι σκετα.
26-09-2011, 11:36 #290
Originally posted by elafaki20
Καλημέρα!!Εγώ μέχρι στιγμής έχω καταναλώσει ένα linea καιι ετοιμάζω και το κοτοπουλάκι μου για το μεσημέρι...
Θα φτιάξω και αργότερα ένα κεκάγι που είναι για την πρώτη φάση και θα βάλω εκεί την βρώμη μου...
Αν φάω παραπάνω βρώμη απο οτι πρέπει είναι κακό??
Φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να αντισταθώ στο κέικ..
angelaorangel αν έχεις βαρεθεί όλο κοτόπυλο ψητό για δοκίμασε να το κάνεις στο τηγάνι..Κόψτο σε μικρά κομματάκια και βάλε αλάτι κάρυ(αν σου αρέσει) και πρόσθεσε 2 κ. σ. γιαούρτι..δοκίμασε το αν δεν το έχεις κάνει..
26-09-2011, 11:37 #291
Originally posted by angelaorangel
Εχω μπουτια κοτοπουλο ,αν ηταν φιλετο θα ειχα πιο πολλες επιλογες ,συνηθως παιρνω μπουτια κοτοπουλο ειναι και πιο οικονομικα αλλα θα πρεπει να παιρνω που και που και κανενα φιλετο -χορταινει πιο ευκολα ενω τα μπουτια τα τρωω δυο δυο αν ειναι σκετα.
26-09-2011, 11:40 #292
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
angela αν έχεις ένα κοφτερό μαχαίρι δεν είναι δύσκολο να αφαιρέσεις το κόκκαλο από το μπούτι και να σου μείνει όλο ψαχνό!
26-09-2011, 11:46 #293
Ναι ,καλα λες θα αρχισω να παιρνω κανα στηθος ,εχει πιο πολλες επιλογες για μαγειρικη.
Πως τα βλεπετε στη ζυγαρια?Χανετε καθολου?Εγω πρεπει να χασα κανα κιλο ακομα αλλα λογω περιοδου και λογω ...αστατης ζυγαριας ,δεν ανανεωνω το τικερακι ,το αφηνω για οταν σιγουρευτω.
Εσεις εχετε κανει αυτο το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν?Σας εδειξε ιδανικο βαρος παραπανω απο αυτο που θελετε?
http://www.dukandiet.co.uk/en/349-th...ue-weight.html
26-09-2011, 11:52 #294
Αγγελουδακι αν εννοεις απο ωμο λιγο δυσκολο ,αν εννοεις απο ψημενο θα βγαλει λιγο κρεας και θα ναι πανω κατω το ιδιο ,τι να το ξεψαχνισω και να το βαλω στο τηγανι με γιαουρτι ,τι να το τρωω ετσι με σως γιαουρτι ,το ιδιο ειναι γευστικα.Ειναι και ppμερα σημερα και δεν εχω πολλες επιλογες.Αντε να ρθει η αυριανη μερα,εκει θα μεγαλουργησω:dork: με κανα λαχανικο.
Παντως μου αρεσει οταν βγαινω εξω να παραγγελνω φιλετο ψητο ,το κανουν ωραιο και ζουμερο ,πραγμα που αμα κανω εγω ψητο το φιλετο θα ναι σα σολα ,το ιδιο και με τις μοσχαρισιες!
26-09-2011, 11:55 #295
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
αν γίνεται σαν σόλα το ψήνεις πολύ και στεγνώνει!Ναι ωμό έλεγα να το ξεκοκαλίσεις,εγώ το κάνω πολύ συχνά και μόνο τις πρώτες φορές είναι λίγο δύσκολο μετά παίρνεις το κολάι
26-09-2011, 11:56 #296
Ναι ,καλα λες θα αρχισω να παιρνω κανα στηθος ,εχει πιο πολλες επιλογες για μαγειρικη.
Πως τα βλεπετε στη ζυγαρια?Χανετε καθολου?Εγω πρεπει να χασα κανα κιλο ακομα αλλα λογω περιοδου και λογω ...αστατης ζυγαριας ,δεν ανανεωνω το τικερακι ,το αφηνω για οταν σιγουρευτω.
Εσεις εχετε κανει αυτο το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν?Σας εδειξε ιδανικο βαρος παραπανω απο αυτο που θελετε?
http://www.dukandiet.co.uk/en/349-th...ue-weight.html
Εγω μετα απο τις διακοπες που την χαλασα, δυσκολευτηκα πολυ να μπω σε προγραμμα, περιμενω και περιοδο αστα να πανε.Το κανα το τεστ και οντως μου δειξε πιο πολλα απο οσα θελω να φτασω, 72 με δειξε.Για να πω την αληθεια και 75 να φτασω θα μαι πολυ ευχαριστημενη.
26-09-2011, 12:05 #297
εγω ψητο το φιλετο θα ναι σα σολα ,το ιδιο και με τις μοσχαρισιες!
26-09-2011, 13:53 #298
Originally posted by sourkouna
Αυτο με το γιαουρτι το δοκιμασα εγω μια φορα και ψηθηκε το γιαουρτι και εγινε σαν τυρι.uzzled: Ηθελα να γινει κατι σαν παραλλαγη κρεμας γαλακτος, τελικα το κανα με γαλα.
Ωχ αλήθεια?και θα το έκανα για αύριο..με σώνεις!
Θα το κάνω και εγώ με γάλα :thumbup:
26-09-2011, 13:58 #299
Α και κάτι άλλο έψαχνα στο super market για ζαχαρίνη αλλά δεν βρήκα..
Πήρα τις γλυκαντικές ταμπλέτες Natreen.Τις ξέρετε?είναι το ίδιο?
Λέει οτι είνα χωρίς θερμίδες και χωρίς ασπαρτάμη..
Κάνει?? :question:
26-09-2011, 15:06 #300
Originally posted by elafaki20
Α και κάτι άλλο έψαχνα στο super market για ζαχαρίνη αλλά δεν βρήκα..
Πήρα τις γλυκαντικές ταμπλέτες Natreen.Τις ξέρετε?είναι το ίδιο?
Λέει οτι είνα χωρίς θερμίδες και χωρίς ασπαρτάμη..
Κάνει?? :question:
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....