Results 301 to 315 of 508
-
26-09-2011, 15:07 #301
Originally posted by sourkouna
Originally posted by angelaorangel
εγω ψητο το φιλετο θα ναι σα σολα ,το ιδιο και με τις μοσχαρισιες!
- 26-09-2011, 15:12 #302
παιδια εδω δειτε πως μπορουμε να φτιαξουμε τυρι στο σπιτι με λιγα λιπαρα και πολυ πολυ ευκολα χωρις πυτια.θα το δοκιμασω βαζοντας γαλα 1,5% προσοχη θελει φρεσκο απο το σουπερμαρκετ και οχι το μακρας διαρκειας γιατι καπου καποια κοπελα το εκανε με μακρας διαρκειας και δεν επηζε αλλο.Λεγεται τυρι πανιρ η λεμονοτυρο και φαινεται πανευκολο.θα το κανω κι εγω με τη πρωτη ευκαιρια και θα σας πω εντυπωσεις.
δειτε τα παρακατω λινγκς
http://juanitalaquejica.blogspot.com...0/part-ii.html
http://mikrikouzina.blogspot.com/201...g-post_11.html
http://fugazigr.wordpress.com/2011/0...4%CE%B9%CE%AC/
26-09-2011, 15:17 #303
Ωραιο φανεται.Οταν το φτιαξεις πες μας, ανκαι δεν ξερω απο που μπορουμε να βρουμε αυτο το ρουχο που το στραγγιζεις...
26-09-2011, 15:21 #304
μπορεις να το στραγγιξεις και σε ασπρο πανι κουζινας ,οποιοδηποτε λευκο πανι αρκει να μην μυριζει απο μαλακτικο και μυριζει μαλακτικο και το τυρι
Επισης καπου αλλου ειδα οτι βαλαν μυρωδικα η μπορεις να βαλεις και λιγο μπουκοβο.
Το εκανε και μια κοπελα στο pareadukan και λεγαν οσοι το δοκιμασανε οτι βγηκε τελειο.
Τωρα μενει να δοκιμασω και εγω.:spin:
26-09-2011, 17:46 #305
ναι κανει επερνα και εγω natreen σε σκονη αλλα μετα ειδα μια αλλη μαρκα ζαχαρινης του σουπερμαρκετ και πηρα αυτην που ηταν πιο φτηνη και διπλασια ποσοτητα,αυτη του carefour μονο που εχει και ασπαρταμη. [/quote]
ok angelaorangel,ευχαριστώ!
έφτιαξα σήμερα ένα κεικ και επειδη δεν είχα βρει σε σκόνη έβαλε αυτη που είναι σε κυβάκια και μαλλόν δεν υπολόγισα καλά την ποσότητα και βγήκε πολύ πικρό!!
Υπάρχει περίπτωση να είναι η πικρίλα απο περισσότερη δόση ζαχαρίνης?
26-09-2011, 18:24 #306
Καλησπέρα κορίτσια κι αγόρια !
Δεύτερη μέρα της πρώτης φάσης και όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. Αν εξαιρέσεις μια ελαφριά πείνα που μ'εκοψε κατά τις 14:30 στο γραφείο παρ'ότι είχα φάει αρκετά μέχρι εκείνη την ώρα (1 ποτήρι γάλα, 1 αυγό, 2 φέτες γαλοπούλα και ντουκανοκεκάκι !!!).
Λέω όμως στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι ότι οφείλεται στις παραπάνω καύσεις που κάνω για να αδυνατίσω :smilegrin: Τι να κάνω η έρμη κάτι πρέπει να σκεφτώ.
Έφαγα και δυο μπριζολίτσες πριν από λίγο που γύρισα (πες σόλες καλύτερα) αλλά θα το ψάξω να βρω καμμιά συνταγή γιατί με περιμένουν άλλες δύο στον καταψύκτη.
Κατά τ'άλλα όλα μια χαρά ούτε αδυναμία ούτε αναγούλα τίποτα. Μόνο λίγο το στόμα μου το ένιωθα κάπως αλλά μάλλον είναι και απ'το τσιγάρο.
Μιας και έχω αποφασίσει να κάνω τη μεγαλύτερη σε διάρκεια πρώτη φάση (10 μέρες) λέω να προσπαθήσω να μη ζυγιστώ πριν περάσει το 10ημερο για να μου φανεί μετά πιο πολύ το αποτέλεσμα. Αν φυσικά αντέξω να μην έρθω σε επαφή με την ζυγαρίτσα μου στο μεσοδιάστημα.
Υ.Γ. Απορία. Αυτά τα ζελέ τα light που υπάρχουν στο super market κάνουν για την πρώτη φάση ?
26-09-2011, 18:37 #307
Originally posted by elafaki20
Α και κάτι άλλο έψαχνα στο super market για ζαχαρίνη αλλά δεν βρήκα..
Πήρα τις γλυκαντικές ταμπλέτες Natreen.Τις ξέρετε?είναι το ίδιο?
Λέει οτι είνα χωρίς θερμίδες και χωρίς ασπαρτάμη..
Κάνει?? :question:
26-09-2011, 20:24 #308
Βρε παιδιά χίλια συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μόλις μου δημιουργήθηκε μια ακόμα απορία.
Διάβαζα ξανά την μετάφραση της Migg στην πρώτη σελίδα του φόρουμ και γράφει για 3 κ.σ. πίτουρο βρώμης την ημέρα από την πρώτη φάση. Εγώ έχω την εντύπωση ότι κάπου διάβασα στην πρώτη φάση 1,5 κ.σ. και 2 κ.σ. στη δεύτερη φάση.
Επειδή μπλέχτηκα μπορεί να βοηθήσει κανεις ?
26-09-2011, 20:27 #309
[ Έγώ πήρα την Slim Line ''Ζωγράφος'' την κοίταξα και έχει ακριβώς τα ίδια συστατικά (και ασπαρτάμη) με την Canderel. Την Canderel μου την είχε συστήσει παλιότερα διαιτολόγος. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει σίγουρα τι κάνει και τι όχι απ'αυτα τα γλυκαντικά ? Σήμερα πήρα κι άλλο βάζο Slim Line, αν δεν κάνει να την επιστρέψω πριν την ανοίξω. [/quote]
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γκρινιάρα μου..
είδα τις έφαγες και μπροστά σε αυτά που έφαγα εγώ μου φαίνονται λίγα..
εφαγα περίπου ένα κοτόπουλο ψητό,1/3 ενός κεικ που έφτιαξα(αλλά δεν τρωγόταν.σκέτη πίκρα) και ένα linea..
μήπως τρώω πολύ και δεν χάσω?
το κεκάκι εσύ πως το κάνεις?σου βγήκε καλό?
26-09-2011, 20:28 #310
Originally posted by griniara
Βρε παιδιά χίλια συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μόλις μου δημιουργήθηκε μια ακόμα απορία.
Διάβαζα ξανά την μετάφραση της Migg στην πρώτη σελίδα του φόρουμ και γράφει για 3 κ.σ. πίτουρο βρώμης την ημέρα από την πρώτη φάση. Εγώ έχω την εντύπωση ότι κάπου διάβασα στην πρώτη φάση 1,5 κ.σ. και 2 κ.σ. στη δεύτερη φάση.
Επειδή μπλέχτηκα μπορεί να βοηθήσει κανεις ?
26-09-2011, 20:54 #311
Εγω αγορασα το βιβλιο το Σαββατο και λεει τη 1τη φαση 1,5κου πιτουρο και τη 2ερη φαση 2κου.
Δεν ξερω αν μπορει η Λορα να βοηθησει πιο πολυ.
elafaki οσο και να τρως απο τα επιτρεπομενα εισαι οκ.Αλλωστε το βιβλιο γραφει "as much as you like"
26-09-2011, 21:35 #312
[quote]Originally posted by sourkouna
Εγω αγορασα το βιβλιο το Σαββατο και λεει τη 1τη φαση 1,5κου πιτουρο και τη 2ερη φαση 2κου.
Δεν ξερω αν μπορει η Λορα να βοηθησει πιο πολυ.
Sourkouna μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και γω έτσι σκέφτομαι να το συνεχίσω, αν μπορούν όμως και η Λόρα και η Migg ας μας δώσουν κι αυτές τα φώτα τους.
26-09-2011, 21:53 #313
Originally posted by elafaki20
[ Έγώ πήρα την Slim Line ''Ζωγράφος'' την κοίταξα και έχει ακριβώς τα ίδια συστατικά (και ασπαρτάμη) με την Canderel. Την Canderel μου την είχε συστήσει παλιότερα διαιτολόγος. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει σίγουρα τι κάνει και τι όχι απ'αυτα τα γλυκαντικά ? Σήμερα πήρα κι άλλο βάζο Slim Line, αν δεν κάνει να την επιστρέψω πριν την ανοίξω.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γκρινιάρα μου..
είδα τις έφαγες και μπροστά σε αυτά που έφαγα εγώ μου φαίνονται λίγα..
εφαγα περίπου ένα κοτόπουλο ψητό,1/3 ενός κεικ που έφτιαξα(αλλά δεν τρωγόταν.σκέτη πίκρα) και ένα linea..
μήπως τρώω πολύ και δεν χάσω?
το κεκάκι εσύ πως το κάνεις?σου βγήκε καλό? [/quote]
Βρε Elafaki μη στεναχωριέσαι δεν έφαγες πολύ. Ένα κοτόπουλο όταν το τρως σκέτο τι να σε πιάσει. Εγώ υπό νορμάλ συνθήκες έτρωγα το μισό μαζί με σαλάτα και ψωμί ή πατάτες !!! ʼλλωστε είπαμε θα κάνουμε αυτή τη δίαιτα για να τρώμε όσο αντέχουμε. Και 1 και 2 και 3 κοτόπουλα (σαν τα παιδιά του Πειραιά ένα πράμα) άμα τα τραβάει η όρεξη μας. Και μη συγκρίνεις τις ποσότητες που τρως εσύ με τις δικές μου γιατί εγώ ποτέ δεν έτρωγα ποσότητα απλά μασουλούσα όλη μέρα οτιδήποτε γλυκό και αλμυρό βρισκόταν στο πέρασμα μου, ακόμη χειρότερο αυτό και πίστεψε με πολύ πιο δύσκολο να το κόψεις.
Για το ντουκανοκέικ ακολούθησα πιστά την συνταγή της Λόρας, δες αυτόν τον σύνδεσμο που γράφει ακριβώς η Λόρα τη συνταγή
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=3312&page=1
και έβαλα 10 κ.γ. Slim Line Ζωγράφος και κανελίτσα για άρωμα. Νομίζω ότι το λάθος σου ήταν καθαρά και μόνο στη ποσότητα του γλυκαντικού. Μόνο που το άφησα να ψηθεί λίγο παραπάνω από 25 λεπτά που γράφει η Λόρα γιατί ο φούρνος μου έχει ένα θεματάκι. Εσύ ξαναφτιάξτο και άστο να ψηθεί μέχρι να πάρει αρκετό χρωμα κι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.
26-09-2011, 22:17 #314
Ναι ,καλα λες θα αρχισω να παιρνω κανα στηθος ,εχει πιο πολλες επιλογες για μαγειρικη.
Πως τα βλεπετε στη ζυγαρια?Χανετε καθολου?Εγω πρεπει να χασα κανα κιλο ακομα αλλα λογω περιοδου και λογω ...αστατης ζυγαριας ,δεν ανανεωνω το τικερακι ,το αφηνω για οταν σιγουρευτω.
Εσεις εχετε κανει αυτο το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν?Σας εδειξε ιδανικο βαρος παραπανω απο αυτο που θελετε?
http://www.dukandiet.co.uk/en/349-th...ue-weight.html
26-09-2011, 23:02 #315
:yes:elafaki ισως να υπαρχει περιπτωση οπως λες να ειναι πιο πικρο απο τη ποσοτητα,δεν γνωριζω κι εγω σιγουρα να σου πω γιατι πριν δεν επαιρνα τη διαιτα , ζαχαρινες.
:yes:γκρινιαρα πιστευω οτι δεν πειραζει να τρως ζελε λαιτ- αλλα σιγουρεψου κοιτωντας τι περιεχει στα συστατικα του - οσο για τις ζαχαρινες επιτρεπονται γιατι δεν εχουν σχεδον καθολου θερμιδες.Ολα αυτα ιδια ειναι ,απλα αλλαζει η μαρκα.Για το πιτουρο βρωμης ετρωγα 1,5 στη πρωτη φαση και τωρα που ειμαι στη δευτερη τρωω δυο,αν φας παραπανω ειναι σαν tolereted οπως το κακαο και το κορν φλαουρ - παιρνεις λιγο παραπανω υδατανθρακες.Πιστευω οτι αυτο ειναι το σωστο και αφου το λεει και η σουρκουνα μας:yes:,που το διαβασε στο βιβλιο αρα ειμαστε σιγουροι για αυτο.
:yes:πιτσιρδελακι εμενα επεσε μεσα συν 300 γραμμαρια,λεει το ιδανικο βαρος για μενα ειναι 54.3 δηλαδη πανω κατω αυτο που ηθελα - 54 κιλα.Εγραφε σε ενα μηνα περιπου οτι θα το πετυχω με τη ντουκαν , στις 29-10.Τωρα λογικα πανω κατω σε ενα μηνα χανονται τα κιλα μου ,αλλα δεν το πολυπιστευω γιατι δεν ειμαι και τοσο αυστηρη με τον εαυτο μου στο φαγητο.Σημερα παραεφαγα ντουκανοφαγητα με παραπανω κορν φλαουρ και κακαο ,ισως με κολλησει αυτο στη ζυγαρια.
Ευτυχως η ζυγαρια τωρα τελευταια δε παει και πολυ καλα οποτε δεν ζυγιζομαι και δεν αγχωνομαι.
Generador de Fuentes Creative Fabrica
24-06-2025, 22:17 in Με καφέ και συμπάθεια....