διαιτα dukan (μεταφρασμενη απο το γαλλικο βιβλιο) - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 34 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 508
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ρε συ σκίνυ,έχεις καταλάβει πως έχεις πρόβλημα???την μία λες πως άρχισες να κάνεις ντουκάν και μετά είχες χάλια εξετάσεις και μάλιστα υποψιάζεσαι πως λόγω ντουκάν εμφανίστηκαν και πολυκυστικές μετά ζήτάς απεγνωσμένα μία δίαιτα για να χάσεις μέσα σε 15 μέρες 10 κιλά κάτσε και σκέψου όσα έχεις πει τόσο καιρό που είσαι στο φόρουμ,τίποτα δεν ταιριάζει με τίποτα,άλλα λες σήμερα,άλλα αύριο.Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις και μείνε για λίγο καιρό σταθερή για να καταφέρεις να χάσεις τα κιλάπου θέλειςμε το να δοκιμάζεις διάφορες δίαιτες ανά δεκαήμερο δεν θα βγάλει πουθενά

Senior Member
    Originally posted by wannabeskinny
    geia σε ολουυυυυυς!!!!!ελπιζω να χανετε κι αλλα θελω μια χαρη....να μου πειτε ο καθενας οποιος μπορει κ θελει ποσα κιλα εχασε σε ποσο χρονικο διαστημα κ πως παει η υγεια σας με την διαιτα...thankkkkkkkssssssssssssssssssss
    Κανω ντουκαν ,με διαλειμμα δυο εβδομαδων περιπου ,οσο γραφει το τικερακι και εχω χασει 7 κιλα περιπου.

Οτι διαιτα παντως και να κανεις ,ο βασικος αξονας πιστευω οτι ειναι ο κλασσικος τροπος -απαχα γαλακτοκομικα ,χαμηλα λιπαρα ,ελαχιστοι υδατανθρακες ,πολυ νερο ,φρουτα/λαχανικα και ασκηση κατα το δυνατον.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    ρε συ σκίνυ,έχεις καταλάβει πως έχεις πρόβλημα???την μία λες πως άρχισες να κάνεις ντουκάν και μετά είχες χάλια εξετάσεις και μάλιστα υποψιάζεσαι πως λόγω ντουκάν εμφανίστηκαν και πολυκυστικές μετά ζήτάς απεγνωσμένα μία δίαιτα για να χάσεις μέσα σε 15 μέρες 10 κιλά κάτσε και σκέψου όσα έχεις πει τόσο καιρό που είσαι στο φόρουμ,τίποτα δεν ταιριάζει με τίποτα,άλλα λες σήμερα,άλλα αύριο.Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις και μείνε για λίγο καιρό σταθερή για να καταφέρεις να χάσεις τα κιλάπου θέλειςμε το να δοκιμάζεις διάφορες δίαιτες ανά δεκαήμερο δεν θα βγάλει πουθενά
    Λογω ντουκαν ,χωρις να μαι γιατρος βεβαια ,δεν υπαρχει περιπτωση να εμφανιστουν πολυκυστικες.:shocked2:

Ισως η Σκινυ ψαχνεται ακομα για να βρει τι της ταιριαζει.

Οτι αποφασισει παντως ,το σημαντικοτερο απο ολα ειναι επιμονη και υπομονη .

Αργοτερα ,αν το υιοθετησει ως τροπο ζωης ,μια προσεγμενη διατροφη ,θα της γινει μετα μια καλη συνηθεια.

Senior Member
    Originally posted by wannabeskinny
    geia σε ολουυυυυυς!!!!!ελπιζω να χανετε κι αλλα θελω μια χαρη....να μου πειτε ο καθενας οποιος μπορει κ θελει ποσα κιλα εχασε σε ποσο χρονικο διαστημα κ πως παει η υγεια σας με την διαιτα...thankkkkkkkssssssssssssssssssss
    εγώ κάνω Doucan απο τις 26/9 δηλαδή 17 μέρες και με το σημερινό μου ζύγισμα έχω χάσει 5.1 κιλά
    σεε γενικές γραμμές το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι κουράζομαι λόγο πιο εύκολα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..

Senior Member
    angelaorange k elafaki σΑς Ευχαριστω πολυ

Junior Member
    γεια σας... ξεκινάω αυριο τη δίαιτα και εκτος από συμπαράσταση θέλω και τη γνώμη σας...
    α και μία ερωτηση αναψυκτικά light επιτρέπονται? :spin:

Senior Member
    μεχρι ενα την μερα νομιζω

Senior Member
    Originally posted by magoua
    γεια σας... ξεκινάω αυριο τη δίαιτα και εκτος από συμπαράσταση θέλω και τη γνώμη σας...
    α και μία ερωτηση αναψυκτικά light επιτρέπονται? :spin:
    Ναι επιτρεπονται ,επιτρεπεται και η σοδα.

Senior Member
    Γεια σου magoua!Καλώς ήρθες!
    Δυστυχώς εγω θα την σταματήσω την δίαιτα αύριο αλλά και πάλι θα προσέχω πολύ την διατροφή μου.Θα χρειαστεί να φύγω για μέρες απο το σπίτι μου και να μείνω σε συγγενείς και δεν θα μπορώ να τρώω οτι θέλω..αλλά είμαι αποφασισμένη οτι θα τα καταφέρω!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!

Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    Γεια σου magoua!Καλώς ήρθες!
    Δυστυχώς εγω θα την σταματήσω την δίαιτα αύριο αλλά και πάλι θα προσέχω πολύ την διατροφή μου.Θα χρειαστεί να φύγω για μέρες απο το σπίτι μου και να μείνω σε συγγενείς και δεν θα μπορώ να τρώω οτι θέλω..αλλά είμαι αποφασισμένη οτι θα τα καταφέρω!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!
    Δεν πειραζει ελαφακι ,απλα προσπαθησε να μη τρως πολλα λαδια και λιπαρα και απεφευγε τα γλυκα ,τουλαχιστον να μην παρεις πισω αυτα που εχασες!Και αργοτερα ,ξαναρχισε παλι ντουκαν ,δεν πειραζει!

Senior Member
    Ναι και εγώ αυτό σκεφτόμουν αργότερα να ξαναρχίσω ντουκαν..
    Θ είμαι πάντως εδώ να μαθαίνω τα νέα σας! :grin:

Senior Member
    πειραζει αν αντι για γιαουρτι 0% τρωμε 2%;

Senior Member
    ο Doucan λέει μόνο γιαούρτι 0% και τονίζει.
    Η αλήθεια είναι πως σαν υφή είναι αρκετα αραιή αλλά σαν γεύση είναι ωραία

Senior Member
    Eγω πολλες φορες παιρνω γιαουρτι 2% σε μεγαλη συσκευασια γιατι ειναι και πιο οικονομικη.Γιαουρτι σε μεγαλη συσκευασια και 0% δεν εχω βρει για να παρω.

Το γαλα που μας επιτρεπει ειναι 1,5% γιατι οχι και το γιαουρτι ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λεει ετσι ο Ντουκαν.Και για ...μισο ποντο παραπανω ,δεν νομιζω να ειναι το λαθος τοσο τραγικο.:smilegrin:

Senior Member
    βλεπεις απωλεια με το 2%;

Page 30 of 34 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast