Results 61 to 75 of 508
-
08-08-2011, 11:26 #61
ειχες κολληματα καθολου δηλαδη εμενες καθολου στασιμη και εβλεπες στη ζυγαρια οτι δεν υπηρχε και καμια αλλαγη?
ξερεις αυτο διαβασα οτι λεγεται φαινομενο πλατο και οτι ειναι μια φυσιολογικη κατασταση του οργανισμου οταν βρισκεται σε διαιτα ,ειναι μια κατασταση οπου το σωμα σταματαει για λιγο να χανει βαρος,να ξεκουραστει και επειτα επανερχεται και συνεχιζεις να χανεις κιλα.
το παθες αυτο?κολλαγες?ποσο κρατησε και πως αντιδρουσες?αλλαζες κατι στη διατροφη σου για να περασει αυτη η φαση?
- 08-08-2011, 11:35 #62
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by angelaorangel
(μη σας φαινονται τα 54 πολυ λιγα,ειμαι 1.60 και εχω διαβασει απο διατροφολογους οτι το ελαχιστο ικανοποιητικο βαρος για αυτο το υψος ειναι τα 50 και 50 μου φαινονται και πολυ λιγα.)
Εμένα με ύψος 1.61 με τις διάφορες μετρήσεις που μου έκαναν μου είπε ο γιατρός μου πως το ιδανικό βάρος για μένα είναι 56,7 (εμένα όμως υπολόγισε και το νερό και τα οστά και το λίπος και όλα όσα κουβαλάω) Από όσο ξέρω βεβαια δεν θα φτάσω τόσα κιλά.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν νομίζω πως οι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι ή οι γιατροί πιο σωστά,υπολογίζουν το ιδανικό βάρος κάποιου 10 κιλά κάτω από το ύψος του .Επομένως μην αγχώνεσαι τόσο με το νούμερο της ζυγαριάς σου αλλά με το πόσο καλά νιώθεις εσύ και πως δείχνει το σώμα σου
08-08-2011, 11:37 #63
αν το επαθα λεει! μια και δυο μονο? το μεγαλυτερο πλατω ηταν οταν ενα ολοκληρο μηνα επαιζα στο ιδιο κιλο και τον επομενο εχασα μονο 2! νευρα τσαταλια! αν δεν απολαμβανα την διατροφη θα τα ειχα σιγουρα παρατησει... επεμενα ομως και τον αμεσως επομενο εχασα 8!!!! οπως και να χει αξιζει!
σε αυτες τις περιπτωσεις ο γιατρος προτεινει παραπανω ασκηση, πρασινο τσαι αντι νερο λιγοτερο αλατι και να αποφευγουμε τα περιορισμενα
08-08-2011, 11:53 #64
αγγελουδακι σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου :smilegrin:
και 58 να παω μια χαρα θα ειναι
κατσε να χασουμε τα πολλα πολλα και βλεπουμε!
λορα τελικα με υπομονη λες οτι θα τα καταφερουμε.
και πως να μη σε ακουσω:blush:
βλεπω 27.2 κιλα εχασες
κατι θα ξερεις!!!
09-08-2011, 00:52 #65
καλησπερα παιδακια....πως παμε ολα καλα?δεν υπαρχει περιπτωση...αν τα τηρησουμε οπως πρεπει θα τα χασουμε τα κιλακια μας οοοοολα....ειναι αποδεδειγμενο....
09-08-2011, 01:13 #66
γεια σου migg
ολα καλα
εφαγα και την ομελετα με τα ασπραδια και ενα ολοκληρο αυγο,με 2 φετες γαλοπουλα και ηταν ωραια.
νομιζα οτι θα κολλησει στο τηγανι,αλλα ευτυχως με λιγη προσοχη δεν κολλησε.
09-08-2011, 01:15 #67
βρεχε το τηγανι σου με λιγο λαδι και σκουπιζε το με χαρτοπετσετα..ετσι δεν κολλαει...
09-08-2011, 19:32 #68
ωραία!!! μιγκ μου έδωσες καλη ιδέα! μετά απο την ατκινς που κάνω να εφαρμόσω την ντούκαν....
10-08-2011, 00:14 #69
Originally posted by athena
ωραία!!! μιγκ μου έδωσες καλη ιδέα! μετά απο την ατκινς που κάνω να εφαρμόσω την ντούκαν....
10-08-2011, 01:17 #70
διαβαζα σχολια απο αλλες κοπελες οτι ανακατευοταν ,ζαλαδες και τετοια στη πρωτη φαση
εγω χαλαρααααα ισα ισα το απολαμβανω
τελικα η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.
να μη λεω πολλα,
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
10-08-2011, 01:58 #71
ακριβως οπως το πες κονινα μου..χρονια παλευω με διαιτες και ειναι η μονη (και με την ατκινς)που μπορεσα και εχασα τοσα κιλα...ειναι τελικα τι σου ταιριαζει...καλη συνεχεια,εδω θα μαστε να τα λεμε..
10-08-2011, 08:32 #72
τελικα η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.
Φαντάζομαι ότι και η Ντουκάν, ως χημική στην πρώτη φάση, ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν "κάψει" τον εαυτό τους με άλλες παρόμοιες προσπάθειες, και προφανώς απαιτεί δέσμευση για την τέταρτη φάση (την ισόβια διατροφή) καθώς ο οργανισμός δεν θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο σε πιθανή επανάληψη της πρώτης φάσης.
10-08-2011, 09:31 #73
Originally posted by anna65
Φαντάζομαι ότι και η Ντουκάν, ως χημική στην πρώτη φάση, ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν "κάψει" τον εαυτό τους με άλλες παρόμοιες προσπάθειες, και προφανώς απαιτεί δέσμευση για την τέταρτη φάση (την ισόβια διατροφή) καθώς ο οργανισμός δεν θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο σε πιθανή επανάληψη της πρώτης φάσης.
ομως σιγουρα καποιος που δεν του αρεσει το κρεας η τα γαλακτοκομικα δεν ειναι δυνατον να την ακολουθησει και θα γινοταν ιδιαιτερα στερητικη. η πειρα μου στις διατες ολα αυτα τα χρονια μου λεει οτι ιδανικη διαιτα για καποιον ειναι αυτη που δεν τον κανει να νιωθει στερημενος και που δεν εχει ημερομηνια ληξης...
οσο για την συντηρηση εχω δεσμευτει στον εαυτο μου (και οχι μονο...α0 οτι θα την κανω ευλαβικα εφ οτου ζωης...
10-08-2011, 12:12 #74
Originally posted by konina
διαβαζα σχολια απο αλλες κοπελες οτι ανακατευοταν ,ζαλαδες και τετοια στη πρωτη φαση
εγω χαλαρααααα ισα ισα το απολαμβανω
να μη λεω πολλα,
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
angelaorangel προφανως είχες διαβάσει δικό μου ποστ που έλεγα ότι ζαλιζομουν κ είχα ναυτιες. Προσωπικα δεν μου αρέσουν καθόλου οι πρωτεινουχες τροφές αλλά επειδή άκουγα πολύ καλά λόγια για την ντουκαν είπα να την δοκιμάσω. Τελικά επειδή μου ήταν δύσκολο να τρώω σκέτο κρέας την έβγαζα με γάλα κ γιαούρτι κ όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια έτρωγα πολύ λίγη πρωτεϊνη εξ ου κ οι ζαλάδες.... Οπότε προτίμησα να συνεχίσω με υποθερμιδικη ισορροπημένη διατροφή όπως έκανα μέχρι τώρα. Το γεγονος ότι σε κάποιον δεν ταιριαζει μια δίαιτα δεν σημαίνει ότι τρομάζει κ αρρωσταίνει στην ιδεα της δίαιτας. Μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπερασματα. εύχομαι να βρήκες τη δίαιτα που σου ταιριάζει κ να έχεις καλά αποτελέσματα...αν σου αρέσει το κρέας κ τα παράγωγα του θα την λατρεψεις
δεν θυμομουνα ποιας το ποστ διαβασα και ειπα αυτο, αλλα αφου ειπες οτι μπορει να ταν δικο σου ,το κοιταξα και ηταν το δικο σου.
δεν το ειπα αυτο βεβαια για να κατηγορησω ουτε εσενα ουτε κανεναν , ουτε με ενδιαφερει να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες.απλα εκανα μια διαπιστωση.
το λαθος που εκανα ηταν οτι εκει που λεω
<<ΤΕΛΙΚΑ
η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.>>
επρεπε να λεω
<<ΙΣΩΣ.>>
10-08-2011, 12:28 #75
ναι ρε συ ενταξει.... παντως απ'οτι ειδα εσυ επρεπε να κανεις 2 μερες 1η φαση? (αν ναι εισαι τυχερη) εγω έπρεπε 10 μερες κ δεν αντεξα. μου ελειπαν οι σαλατες κ τα φρουτα πολυ.......αν γενικα σου αρεσει το κρεας κ μπορεις να το τρως σκετο(χωρις μαγιονεζα/κετσαπ/μουσταρδα/ρυζι/ψωμι κτλ) η ντουκαν θα σε βοηθησει πολυ.... την εκανα 2,5 μερες (τόσο αντεξα) κ ηδη ειδα απωλεια 1,7 κιλά.... συνεχιζω με ισορροπημενη διατροφη 1200 θερμιδων κ ευτυχως δεν ειδα καμια αυξηση παραμονο 300γρ. (ύστερα όμως απο μεσημεριανο με μακαρονια κ βραδινο με πολλα πολλα ποτα) τα οποια ξαναεφυγαν....
στους κρεατολατρεις τη συνιστω ανεπιφυλακτα όπως κ για 2μερη-3μερη λυση για όποιον θέλει να ξυπνησει λιγο το μεταβολισμο του
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση