Results 1 to 3 of 3
Thread: διακοπές και διατροφή
-
08-08-2011, 21:00 #1
διακοπές και διατροφή
Είναι αρχή ακόμα για να πω οτι κουράστηκα, αλλα οταν σε ολες τις διακοπές, έτρωγαν μπροστά μου παγωτά με σαντιγύ, τούρτες σε γενέθλια....
Μπορώ να πω οτι τα κατάφερα με χίλιους τρόπους αυτοσυγκέντρωσης και γιογκας (και καλά) για να αντισταθώ... μερικές φορές δεν ήθελα καθόλου αυτό που τρωγόταν γυρω μου και άλλες φορές ήθελα να το τσακίσω...
Εσείς τι σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή; τι κάνετε για να αντισταθείτε;
Εγω υπέκυψα σε μια γλυψιά τούρτας απο το κουταλάκι ενος φιλου, αλλα αν την επόμενη φορά δεν σταθώ δυνατή;
Α, και κάθε πότε τρώτε κάτι γλυκό; σε τι ποσότητα και τι είδος περίπου; διαιτητικό ή κατι λιπαρό; :starhit::smirk:
- 08-08-2011, 23:19 #2
εγω πιο πολυ ειμαι του αλμυρου. πιτσες σουβλακια τηγανητα κρεατα...
απο γλυκα εχω αδυναμια πιο πολυ στο παγωτο. τα υπολοιπα γλυκα μ αρεσουν μεν αλλα μπορει να κανω μηνες να φαω χωρις να με νοιαξει.
οταν λαχταρησω κατι.... μια στο τοσο.. θα φαω κ τη πιτσα μου ... ολοκληρη παρακαλω...κ σπεσιαλ... μπορει να κανω καιρο να φαω παγωτο η γλυκο αλλα οταν παρω παγωτο θα τσακισω 1 οικογενειακο μονη μου σε 2 δοσεις !
εεε τον υπολοιπο καιρο στεγνη μεχρι το επομενο παρτυ!!! κ μετα τα ιδια..
:lol:
09-08-2011, 01:00 #3
γεια σου athena
ισως αυτο το γλυκακι το γνωριζεις,αναφερεται συχνα στο φορουμ
δοκιμασε γιαουρτακι στραγγιστο, 1 κουταλακι κακαο και 1 ζαχαρινη,ανακατεψε το ,ασε το στο ψυγειο για καμια ωρα να σφιξει και ετοιμο.
δοκιμασε το και θα με θυμηθεις.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή