φυτικα χαπια αδυνατισματος , λεκινθινες και λοιπα σκευασματα ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

φυτικα χαπια αδυνατισματος , λεκινθινες και λοιπα σκευασματα ...

Γνωρίζει κανείς κανένα σκεύασμα που να μπορεί να βοηθήσει στο χάσιμο βάρους παράλληλα με δίαιτα ; Κατα προτίμηση φυτικά που να μην έχουν περιεργες παρενεργειες η να μην ειναι "επικίνδυνα" γενικώς . Η λεκιθίνη βοηθάει καθόλου ; Είναι κάτι το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μέχρι στιγμής όσες φορές έχω κάνει δίαιτα , και θέλω νΑ δω αν μπορεί να βοηθήσει καθαρά απο περιέργεια ...

Senior Member
    δεν εχω παρει λεκιθινες, αλλα επαιρνε η μανα μου οταν εκανε διαιτα.
    εχασε πολλα κιλα, αλλα εκανε διαιτα τοσο αυστηρη και ολιγοθερμιδικη που σιγουρα θα τα εχανε και χωρις λεκιθινες, οποτε δεν ξερω να σου πω αν κανουν κατι αξιοπροσεκτο.

Senior Member
    ναι κάνουν κάτι το αξιοπρόσεκτο... μου δημιουργούσαν φούσκωμα ==== > αέρια.... :cul::dork:

3-4 μέρες τα πήρα... ούτε εγώ δεν με άντεχα... :P

Senior Member
    Δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ό,τι και να υπόσχονται.

Η λεκιθίνη, υποτίθεται ότι κάνει κάτι, αλλά πολλοί φίλοι έπαιρναν και δεν είχαν καμία διαφορά.

Αν είναι να χάσεις κιλά, υπάρχει ο γνωστός τρόπος: Διατροφή, γυμναστική.

Αν πάρεις φυτικά δεν κάνουν τίποτα, αν πάρεις φάρμακα (xenical κλπ), θα χάσεις κάποιο βάρος, αλλά η τουαλέτα σου δε θα σε συμπαθεί πολύ μετά.

Senior Member
    δεν τα θελω τα χαπια μονα τους , σαν υποβοηθημα στην γενικοτερη προσπαθεια τα θελω . Οπως και να το κανει κανεις αν δεν κανεις διαιτα και γυμναστικη ειναι το μονο σιγουρο πως ΔΕΝ χανεις ... απλως θελω κατι να "σπρωξει" λιγο την κατασταση

Senior Member
    Καλή μου, καρνιτίνες, λεκιθίνες, xenical και ένα σωρό άλλα, ''υποτίθεται'' ότι κάνουν κάτι.
    Από προσωπική πείρα, σου λέω ότι ούτε σπρώχνουν ούτε βοηθάνε.

Μάλλον η κατάσταση θα σπρωχτεί καλά από το προσωπικό σου πείσμα και την ανάγκη σου.

Senior Member
    εχει δοκιμασει καποιος απο εσας λεκιθινη και ειδατε καθολου διαφορα στη μειωση των κιλων?
    κανεις δεν γνωριζει?:wow::wink1: