ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    gilie καλημερα. τωρα σε διαβασα !!
    εγω το προγραμμα το παω ως εξης.
    κσθημερινο περπατημα χαλαρο ..κ γκαζωνω σε καποιες φασεις.. για 45 λεπτακια μιας κ παω βραδυ λογω οτι δε ευκαιρω τη μερα.
    οταν ευκαιρω τη μερα... ανεβαινω σε λοφο... ανηφορες.. σκαλια.... κ μετα τον κατεβαινω τρεχοντας. υπολογισε σωματικη ασκηση βαρβατη 2 ωρων χοντρικα.
    δε σου περιγραφω πως ενιωσα οταν πρωτοετρεξα....
    ξανα γεννηθηκα.
    ειχα κανει κ κατι κοιλιακους κ κατι σκουατ αλλα ζορι... χαχαχαχα ομως πρεπει να τα ενταξω κι αυτα...
    διαβαζοντας σε μια χαρα το πας...
    σιγα σιγα ανεβαζε τη ταχυτητα κ τον χρονο.
    ακου το σωμα σου.
    αυτο ξερει.
    εγω απλα περπατουσα... χαλαρα.. μετα το σωμα μου ηθελε πιο εντονα κ μετα με παρακινουσε να τρεξω. κ αυτο εκανα.
    το γαλα να το ενταξεις οπως κ δηποτε στο καθημερινο πρωινο σου. μα οπως κ δηποτε.

Senior Member
    κ βρισκω λαθος τις δυο φετες ψωμι. μια αρκει. εγω τρωω κ μιση ακομη.οσο λιγοτερο ψωμι τοσο καλυτερα.

Senior Member
    γαλα λαιτ εννοειται......κ ψωμι να τρως μαυρο.:bigsmile:

Senior Member
    Σωστα τα λες, δεν τρωω σωστα. Πρεπει να αλλαξω διατροφη, εγραψα και στο σληβοθεμα, εχω ψιλο αγχωθει γιατι εχω χαμηλο αιματοκριτη και νιωθω μια ψιλο αδυναμια, τεσπα σημερα εκανα γενικη αιματος κ για σιδηρο κτλ και περιμενω τα αποτελεσματα το απογευμα. Εχω λιγο τρομαξει και θελω να φτιαξω την διατροφη μου γενικα. Απλα δουλευω και ζω μεσα σε ξενοδοχειο και η διατροφη δεν ειναι ευκολη. Για να προλαβω να ειμαι στην ωρα μου στο γραφειο πρεπει να φαω το πρωινο μου στο γραφειο και γενικως πρεπει να τρωω στο εστιατοριο του ξενοδοχειου ή στο σπιτι μου φαγητο μη μαγειρεμενο. Τεσπα, αυτα που θελω να ενταξω στην διατροφη μου ειναι κοκκινο κρεας, δημητριακα βρομης, γαλα 2% και σαλατικα πρασινα.
    Αν χρειαστει και να παρω καποιο συμπληρωμα φανταζομαι θα μου το πει ο γιατρος.

Προς το παρον ειμαι λιγο πιασμενη στα ποδια αλλα μου αρεσει γιατι ξεσπαω την πιεση της δουλειας και του παιδιου...ξελαμπικαρω και ξεκιναω αλλιως την δουλεια

Senior Member
    πρεπει να πας σε διατροφολογο να σου δωσει διατροφη κ να την ακολουθησεις. μετα μαγειρευεις το φαγητο της επομενης μερας κ το βαζεις σε ενα ταπερακι κ το περνεις μαζι σου. σιγα το πραγμα !

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ένας οποιοσδήποτε διατροφολόγος δεν είναι κατάλληλος για να δώσει διατροφή σε ένα σλιβάτο ή μπαι-πασσαρισμένο!Το τι ανάγκες έχουμε τις ξέρει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το θέμα!Gilie μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου,αυτός ξέρει καλύτερα και σίγουρα θα σε συμβουλέψει και για το θέμα της διατροφής σου και τι ποσότητες κάνει να φας

Senior Member
    συμφωνω με το θεμα της διατροφης, οι εξετασεις μου βγηκαν πολυ καλες ολες εκτος της φεριτινης, που παιζει ρολο στην αποροφυση του σιδηρου. Ο σιδηρος μου ηταν πολυ καλος.

Σημερα θα τις στειλω στον γιατρο μου και θα μου πει φανταζομαι εκεινος τι πρεπει να τρωω και αν χρειαζομαι καποιο συμπληρωμα διατροφης.

Βεβαια οφειλω να πω οτι αφου παρελαβα τις εξετασεις κ μετα ζαλιζομαι λιγοτερο :P κακο πραγμα το μυαλο ρε παιδι μου...

Senior Member
    λοιποοον, για την φεριτινη μου εδωσε ο γιατρος καποιες τροφες να τις ενταξω και ενα συμπληρωμα και επανεξεταση σε 2 μηνες. Παει αυτο.

Την πρωινη μου γυμναστικη την συνεχιζω, εκτος Σαββατου, το πρωινο μου τωρα το αντικατεστησα με quaker και γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα.

Η ασκηση μου για αυτη την εβδομαδα εχει ως εξης, 10' περπατημα, 8' τρεξημο, 5' περπατημα, 5' τρεξημο,5' περπατημα, 5' τρεξημο, 5' περπατημα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    gilie καλημέρα,πολύ χαίρομαι που τελικά δεν υπήρχε κάτι σοβαρό στις εξετάσεις σου!αλήθεια μήπως κατά τύχη το ξενοδοχείο που δουλεύεις είναι κοντά σε θάλασσα και μπορούσες να κάνεις και λίγο κολύμπι?γυμνάζει όλο το σώμα!

Senior Member
    ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσακι,
    για μπανιο παω καθε μερα με το παιδακι μου

Senior Member
    Εμεις καταφεραμε και σημερα και καναμε μια ωρα περπατημα στο βουνο. Μακαρι να μπορουσαμε καθε μερα.

Senior Member
    η καθημερινη μου ασκηση συνεχιζει, με ενα διαλειμμα το Σαββατο.

Τωρα εχω προχωρησει σε:

10' περπατημα
    15'-20' τρεξημο
    10' περπατημα

την διατροφη μου την προσεχω λιγακι με συνδιασμο σωστου φαγητου και οχι πολλες θερμιδες, το οποιο κατα βαθος ειναι το ιδιο οταν εχεις κανει sleeve.

Senior Member
    Θα πάμε για μπάνιο σημερα:spin::spin::spin:

Senior Member
    καλο μπανιο!!!

Σημερα το πρωι εκανα παλι το 10-20-10 που εγραψα και χθες...βγηκε λιγο ποιο ευκολα

μετρησα την αποσταση και ειναι 2,2χλμ το τρεξηματακι μου, ο στοχος μου ειναι μεσα στον Σεπτεμβρη να κανω 2,5χλμ ανετα...θα ηθελα καποια στιγμη να καταφερω να τρεχω 5χλμ...τοτε θα μπορω να αποκαλω τον εαυτο μου δρομεα...ουαου!!!!

Senior Member
    Εγω δεν μπορω το τρεξιμο καθολου. Δηλαδη δεν εχω εκπαιδευσει πιστευω τον εαυτο μου.
    Ποδηλατο κολυμπι και περπατημα δεν εχω προβλημα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast