Results 166 to 180 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
08-10-2011, 14:34 #166
Ίσως να έχεις δίκιο Αθανασία μου! Τόσο γρήγορα που το έφαγα δεν αποκλείεται να έφυγε κανένα αμάσητο. Lesson learned ελπίζω γιατί η αίσθηση ήταν απαίσια και δε θέλω να τη ξαναζήσω!
Τελικά δε μπορώ να πάρω άδεια από δουλειά παρά μόνο την Τετάρτη για την επανεξέταση, οπότε η συνάντησή μας μετατίθεται για το εξάμηνοΙωάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση κι ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω να έρθω! Αθανασία είμαι σίγουρη πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε! Το ανακοίνωσα στη δουλειά από τώρα ότι θέλω 2 μέρες για το εξάμηνο!
Παρασκευή 8/10
Πρωί: 1 κρακεράκι και 1 la vache light
Δεκατιανό: 400 ml milko free
Μεσημέρι: 90 γρ πέρκα λεμονάτη και 1 κομματάκι πατάτα και 1 κουτ μαγιονέζα light
Απόγευμα: 1 κρακεράκι και 1 la vache lighτ και 40 γρ κασέρι
Βράδυ: 100 γρ ψητό κοτόπουλο και 1 κουτ γιαούρτι
- 09-10-2011, 18:06 #167
Σάββατο 9/10
Δεκατιανό: 1 babybel
Μεσημέρι: 60 γρ κοτόπουλο ψητό και 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 1 κρακεράκι και 1 la vache light
Βράδυ: 1,5 κουτ κριθαράκι και 2 κουταλιές κιμάς και 1 κουτ γλ φέτα τριμμένη ( αφού τα έφαγα μετά από 10 λεπτά με έπιασε εμετός και είχα και λίγο πυρετό ενώ το πρωί είχα λίγη διάρροια. Ευτυχώς μοιάζει να ήταν κάτι της μιας μέρας και σήμερα είμαι καλύτερα)
09-10-2011, 20:07 #168
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Παρασκευή
πρωί 1/3 ποτήρι μίλκο
ενδιάμεσα 1 babybel
μεσημέρι 40γρ ψάρι,20γρ κοτόπουλο ψητό,2 πηρουνιές φασολάκια
απόγευμα 100γρ γιαούρτι
βράδυ 60γρ αρνί ψητό,λίγο αργότερα με είχε πιάσει λύσσα να φάω είτε φυστίκια αιγίνης,είτε μπισκοτάκια oreo και τελικά έφαγα μία μεγάλη φέτα μήλο και ήρθα στα ίσια μου
Σάββατο
πρωί 2 γουλιές μίλκο
ενδιάμεσα 1 babybel ,μία φέτα μήλο
μεσημέρι ομελέτα με λίγα κολοκυθάκια μέσα
ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι,15 ωμά και ανάλατα φυστίκια αιγίνης
βράδυ 50γρ κοτόπουλο ψητό,2κγ κριθαράκι,μισή μικρή ντομάτα,μία φέτα μήλο (έχω βρει κάτι μήλα που είναι αρκετά μαλακά και γλυκά και δεν με πειράζουν όπως με πείραξε η μπανάνα και δεν μου κάθονται και βαριά!)
Σήμερα
πρωί 3/4 ποτήρι γάλα + 25γρ δημητριακά
ενδιάμεσα τίποτα,έφαγα πρωινό λίγο πιο αργά σήμερα και δεν με έπαιρνε η ώρα να φάω και ενδιάμεσα
μεσημέρι σε ένα μικρό πιάτο χοιρινό λεμονάτο,με πατατούλες και ντοματούλα
ενδιάμεσα 2 μικρές τηγανίτες (οι κλασσικές που έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμουν μικρή με νερό-αλεύρι-λίγο αλάτι) και από επάνω έβαλα ζαχαρίνη .Σήμερα θυμήθηκα έναν βασικό λόγο που πήρα κιλά,κάθε χειμώνα μιας έπιανε μια μανία και ειδικά σαββατοκύριακο φτιάχναμε 1-2 γλυκά και τρώγαμε ενώ βλέπαμε τιβί,σήμερα γλυκό ήθελε ο άνδρας μου αφού πρώτα είχε φάει μισό βάζο μαρμελάδα ροδάκινο που έχω φτιάξει!:shocked2: Βασικά αυτό που έφαγα δεν ήταν και τόσο κακό διατροφικά αλλά δεν ήταν και πρωτείνη που θα έπρεπε να φάω και επίσης είναι μάλλον κακό που υπέκυψα και το έφαγα ,γιατί στο μέλλον αν υποκύπτω έτσι έυκολα..ζήτω που καήκαμε:thumbdown:
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι
Μαρία μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα,ίσως κυκλοφορεί κάποια ιωσούλα,και εγώ χτες ήμουν όλη μέρα σαν ζαλισμένο κοτόπουλο!αφού βλέπαμε τηλεόραση χτες το βραδάκι και με πήρε ο ύπνος.Σήμερα νιώθω μεν καλύτερα αλλά γενικά πολύ κουρασμένη και δυστηχώς πολλές ζαλάδες από εχτες,ελπιζω να περάσουν γρήγορα!
09-10-2011, 23:16 #169
Περαστικά κοριτσάρες, τίποτα δεν θα'ναι, που και που ζαλιζόμαστε, ούσες χειρουργημένες ή οχι..
Ιωάννα, εμένα αντιθέτως με σένα, η μπανάνα πάει κάτω ωραιότατα αλλά το μήλο ούτε συζήτηση!
11-10-2011, 13:41 #170
Σας ευχαριστώ κορίτσια! Ήμουν μια χαρά χθες αλλά σήμερα είχα πάλι διάρροια το πρωί
Αν συνεχίσει κι άλλες φορές σήμερα θα πάρω τον ντόκτορ. Ιωάννα μου έχω ακούσει κι εγώ για ζαλάδες σε εμάς τα χειρουργημένα. Ελπίζω να περάσουν σύντομα!
Κυριακή 9/10
Πρωί: 1 κρακεράκι με 1 κουτ κατίκι
Δεκατιανό: τίποτα
Μεσημέρι: 90 γρ αρνί στο φούρνο και 2 πατατούλες και 1 κουτ γιαούρτι ( γιαμ!!!)
Απόγευμα: 1 κρακεράκι με 1 κουτ κατίκι
Βράδυ: 50 γρ κοτόπουλο ψητό και 1 πατατούλα
Δευτέρα 10/10
Πρωί: 1 κρακεράκι με 1 κουτ κατίκι
Μεσημέρι: 80 γρ ψάρι βραστό και 1 κουτ σούπα αυγολέμονο
Απόγευμα: 1 babybel
Βράδυ: 3 φτερούγες (ολόκληρες χωρίς την πέτσα εννοείται) και 1 πατατούλα
11-10-2011, 15:27 #171
Μαρία μου εγώ πάντως έχω φάει και την πετσούλα από τα φτερά και απλά με βοήθησε λίγο στο θέμα της τουαλέτας
είναι νόστιμη η άτιμη!Σχετικά με τις ζαλάδες,κοντά στο τρίμηνο ήταν καθημερινό φαινόμενο ,τότε μου είπε ο καθηγητής πως είτε πέφτει στιγμιαία η πίεσή μου και να βάζω περισσότερο αλάτι στο φαγητό,εγώ βέβαια ήδη τρώω αρκετό αλάτι! Ή πως κάτι συμβαίνει πάλι στιγμιαία με το σάκχαρο μου να μην με ανησυχεί.με τον καιρό σταμάτησαν οι συχνές ζαλάδες αλλά από προχτές επέστρεψαν πάλι γγκκρρρρ,ελπίζω να χαθούν σύντομα!
Χτές
πρωί μισό ποτήρι μίλκο
ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι
μεσημέριμία πηρουνιά μακαρόνια,2 φετάκια ντομάτα,50γρ τόνος
απόγευμα 25γρ ρεγκάτο
βράδυ 70γρ ψητό χοιρινό,4-5 τηγανητές πατάτες,μία μικρή ντομάτα (μέγεθος βανίλιας)
σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα,20γρ δημητριακά
ενδιάμεσα 25 γρ ρεγκάτο
μεσημέρι 70γρ χοιρινό λεμονάτο κατσαρόλας,μία κουταλιά σούπας σπιτικό πουρέ
απόγευμα 100γρ γιαούρτι,1 φέτα αχλάδι (αυτά έλεγα να φάω αλλά ξεχάστηκα,πέρασε η ώρα και έφαγα ένα babybel )
βράδυ θα φάω αρνάκι στα κάρβουνα,ποσότητα=όσο αντεξωedit τελικά το γρουσούζεψα και το κρεωπολείο δεν είχε ωραίο αρνακι και έφαγα 90γρ κοτόπουλο ψητό στα κάρβουνα,σούπερ ζουμερό και λίγη ντομάτα
και καταλήγω στα εξής συμπεράσματα....δεν μπορω να απεξαρτηθώ από τις πατάτες :thumbdown: και μάλλον τρώω πολύ ντομάτα ,πρέπει να την κόψω για λίγο
11-10-2011, 15:29 #172
Originally posted by monahoiot
Ιωάννα, εμένα αντιθέτως με σένα, η μπανάνα πάει κάτω ωραιότατα αλλά το μήλο ούτε συζήτηση!
12-10-2011, 23:23 #173
Τρίτη 11/10
Μεσημέρι: 90 γρ μπιφτέκι
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: 60 γρ κοτόπουλο φιλέτο με σως κατίκι και 30 γρ κοτόπουλο ρολλάκι με πάριζα και la vache light (yummy!)
Τετάρτη 12/10
Πρωί: 1 κρακεράκι και 30 γρ κασέρι
Μεσημέρι: 90 γρ μοσχάρι λεμονάτο και 1 κουτ ρύζι και 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 3/4 από ένα babybel (το άλλο μου έπεσε χαχα)
Βράδυ: 140 γρ μοσχάρι λεμονάτο και 2 κουτ γιαούρτι και 1 μικρό κομμάτι κολοκυθόπιτα (Η μεγαλύτερη ποσότητα από την επέμβαση!!!! Ωραιότατο ήταν πάντως!)
12-10-2011, 23:32 #174
Σήμερα
πρωί μισή κούπα γάλα,20γρ δημητριακά
ενδιάμεσα ήμουν έξω για καφέ και παρήγγειλα και τόστ....πιο άνοστο και στεγνό πράγμα δεν έχω ξαναδεί με το ζόρι έφαγα το μισό
μεσημέρι 80γρ λεμονάτο χοιρινό,70 γρ ανάλατη μυζήθρα!(πήρα μία ντόπια μάρκα και είναι μούρλια! συνήθως της Κρήτης ή της ʼρτας που είχα δοκιμάσει είχαν περίεργη γεύση για εμένα και ήταν πολύ βουτηράτες,αυτή είναι πολύ ελαφριά και καθόλου λιπαρη!)
απόγευμα 100γρ γιαούρτι
βράδυ 100 φρέσκο ψητό ψαράκι στα κάρβουνα,ήταν μούρλια!Και μετά έφαγα και περίπου 60γρ μυζήθρα γιατί δεν μπορούσα να της αντισταθώ :smirk:
14-10-2011, 14:43 #175
χτές
πρωί 30γρ φέτα
ενδιάμεσα μισό μήλο
μεσημέρι 50γρ μυζήθρα ανάλατη,60 ψαράκι ψητό,2 κουταλιές φασολάδα(μου φάνηκε εντελώς μπλιάχ σαν γεύση,δεν με βλέπω να το προσπαθώ ξανά σύντομα )
απόγευμα 50γρ γιαούρτι
βράδυ 4-5 πατάτες φούρνου,70γρ μπιφτέκι
σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 20γρ ψωμί,50γρ μυζήθρα,λίγο πιο μετά μία φέτα αχλάδι
μεσημέρι 60γρ κοτόπουλο βραστό,1 κουτάλα σούπα
απόγευμα 1 babybel
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι
από χτες το στομάχι μου είναι ψιλοχάλια!χτες το πρωί ξύπνησα και με πόναγε πολύ ο λαιμός μου και από την δυσκοιλιότητα πέρασα στην διάρροια (αν και δεν έφαγα κάτι λιπαρό ) άρα συμπεραίνω πως μάλλον έχω κρυώσει,το οποίο είναι εντελώς κουφό γιατί ως κλασσικό κρυογάτσουλο-πόσο μάλλον τώρα που έχω χάσει και αρκετό λίπος - ντύνομαι πολύ καλά !
16-10-2011, 13:03 #176
Λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν έγραψα τις προηγούμενες μέρες τι έφαγα και τώρα τα έχω ξεχάσει! Πάντως δεν έφαγα τίποτα που να μην έπρεπε και πάνω κάτω ήταν ό,τι τρώω κάθε φορά. Το μόνο περίεργο που έφαγα ήταν ένα μπιφτέκι με λίγο περισσότερο πιπέρι που με πείραξε. Τα χθεσινά τα θυμάμαι άρα τα γράφω!
Σάββατο 15/10
Πρωί: 1 κρακεράκι και 1 babybel
Δεκατιανό: μισό ποτήρι milko free
Μεσημέρι: Κοτόπουλο παϊδάκια (περίπου υπολογίζω 80 γρ καθαρό κρέας) και 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 1 κρακεράκι και 1 κουτ spread milner (μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, λίγα λιπαρά, ωραία γεύση. Σίγουρα θα το προτιμώ!)
Βράδυ: Πήγαμε σε ένα τούρκικο εστιατόριο και έφαγα περίπου 50 γρ μοσχαρίσιο γύρο. Ενώ ήταν πολύ μαλακός και χωρίς καθόλου λίπος φοβήθηκα να φάω παραπάνω γιατί τα μπαχάρια ήταν πολλά!
16-10-2011, 23:52 #177
Κυριακή 16/10
Πρωί: 1 κρακεράκι και 2 κουτ spread milner
Μεσημέρι: 80 γρ ψάρι βραστό, 1 κομματάκι πατάτα και 1 μικρό κομματάκι κοτόπουλο από χθες
Απόγευμα: 1 κρακεράκι και 2 κουτ spread milner
Βράδυ: 100 γρ ψάρι φιλέτο στη λαδόκολλα με ντομάτα και κρεμμυδάκι
17-10-2011, 00:04 #178
Μαρία μου το spread τι περίπου γεύση έχει?σαν φέτα ή κάτι παρόμοιο??
χτές
πρωί μισό ποτήρι μίλκο
ενδιάμεσα τίποτα,ήμουν για καφέ
μεσημέρι λίγη κοτόσουπα ,60γρ κοτόπουλο
απόγευμα 100γρ γιαούρτι,μισή μπανάνα
βράδυ 60γρ χοιρινό τηγανιά
σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα μισή μπανάνα την οποία έφαγα λίγο πιο αργά από ότι συνήθως για να πάρει μπρός ο μεταβολισμός μου και μετά έπαθα το εξής:δεν πείναγα αλλά άρχισε να μυρίζει το φαγητό και ήθελα σαν τρελή να φάω!έφαγα λίγο πιο μετά μισό babybell και εξακολουθούσα να θέλω να φάω γγκκρρρρ
μεσημέρι 2-3 κουταλιές σαλάτα λάχανο,κοτόπουλο ψητό γύρω στα 70γρ υπολογίζω
απόγευμα 100γρ γιαούρτι,ένα φετάκι μήλο
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι ,ένα γλυκάκι τύπου μηλόπιττας (φύλλο σφολιάτας με λεπτά φετάκια μήλου από επάνω,πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη sweet balance και κανελίτσα και το ψήνουμε κανένα τεταρτάκι,μόλις βγει από το φούρνο ρίχνουμε λίγη ακόμα ζαχαρη και βγαίνει μια χαρά!του άνδρα μου βέβαια με κανονική ζάχαρη ήταν πιο γιάμι)
17-10-2011, 21:43 #179
πρωί μισό ποτήρι γάλα και 20γρ δημητριακά
ενδιάμεσα 1 babybel
μεσημέρι 5-6 πηρουνιές φασολάκια λαδερά,γύρω στα 100γρ ανάλατη μυζήθρα για να εξισορροπήσω την έλλειψη πρωτείνης
απόγευμα 150γρ γιαούρτι
βράδυ 3/4 ενός τόστ και ΕΣΚΑΣΑ!!! άλλη φορά μόνο το μισό! απέναντί μου έχω και ένα πιάτο χαλβά κουταλάτο και τον λιμπίζομαι σρλουπππππ,ελπίζω να κρατηθώ
18-10-2011, 10:14 #180
Ιωάννα μου το spread είναι ουσιαστικά τετηγμένο τυρί λιωμένο. Είναι αλμυρούτσικο και νόστιμο και μου δίνει την αίσθηση ότι κάνω την παρασπονδία μου ενώ ουσιαστικά είναι χαμηλό σε λιπαρά και έχει πολλές πρωτεΐνες. Η υφή του πάντως είναι λίγο ιδιαίτερη και τελικά ή σου αρέσει πολύ ή καθόλου.
Τρίτη 18/10
Πρωί: 1 κρακεράκι με 2 κουτ spread milner
Δεκατιανό: 1 κρακεράκι με 2 κουτ spread milner και 1 ποτήρι γάλα με λιγότερη λακτόζη (είναι λίγο πιο γλυκό από το κανονικό, δε με πείραξε και πίνεται αρκετά ευχάριστα)
Μεσημέρι: 120 γρ μοσχάρι λεμονάτο και 1 μπουκίτσα μπρόκολο και 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 1 babybel
Βράδυ: 80 γρ μοσχάρι λεμονάτο, 1 κουτ γιαούρτι και 1 κουτ σούπας ρύζι
Ιωάννα step away from the χαλβά!!! :smilegrin:
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία