by-pass και διατροφή - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 80 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1188
    Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    η Νάνσυ στην επανεξέταση του μήνα είχε γυρίσει και μου είχε πει πως λόγω της μικρής δυσσαπορόφησης που έσω μπορεί και να μην τα καταφέρω να χάσω τα κιλά
    Τότε γιατί την κάνουνε την επέμβαση, ή γιατί δεν στο τονίζουν όταν σε καλούν να αποφασίσεις ποιά προτιμάς; Βέβαια, το ζητούμενο για αυτούς δεν είναι το νούμερο στη ζυγαριά, αλλά οι δείκτες υγείας. Καλή συνέχεια Ιωάννα μου, και ας είναι πιο αργή η πορεία σου. Επιλογή σου ήταν να μην πας με τη φεράρι!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ʼννα μου αυτή την απορία την είχα και εγώ αλλά προτίμησα να μην το κάνω θέμα γιατί εφόσον ο καθηγητής θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επέμβαση με καλύπτει ξέρει καλύτερα από την Νάνσυ.Ευχαριστώ για τις ευχές,εγώ είμαι σίγουρη πως θα φτάσω τον στόχο μου!

σήμερα το μενού είχε

πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 50γρ γιαούρτι
    μεσημέρι 50γρ τόνος,2 κουταλιές σούπα χυλοπίττες
    απόγευμα 150γρ γιαούρτι
    βράδυ 60γρ κιμάς και μία πηρουνιά μακαρόνια

Member
    Καλησπερα σας, ξερω πως δεν ανηκω στην κατηγορια αυτη αλλα επειδη διαβαζω σχεδον ολα τα θεματα και διαβαζοντας αυτο μου γεννηθηκε μια απορια, θα μπορουσε καποια να μου πει αυτα τα babybel ποσες θερμιδες εχουν και πανω απο ολα .... ποσο κοστιζουν;
    ευχαριστω!

Senior Member
    lena θερμίδες δεν θυμάμαι ,αλλά η συσκευασία των 10 έχει 3 ευρώ

Senior Member
    χτές
    πρωί μισό ποτήρι γάλα,20γρ δημητριακά
    ενδιάμεσα 2 τυροπιττάκια απέξω,ένα με φιλαδέλφεια,ένα με φέτα ,τα οποία μου κάθισαν βαριά κ ασήκωτα συν ότι το έντερό μου γουργούριζε όλη την ώρα!μάλλον είχε αρκετό λάδι το ένα!
    μεσημέρι 1 αυγό βραστό,μία μπουκιά λουκάνικο,μισή φέτα ψωμί ,40γρ μυζήθρα ανάλατη
    απόγευμα ποπ-κορν :thumbdown: που έφτιαξα για τον άνδρα μου (λαδάκι,καλαμπόκι,αλάτι)
    βράδυ μισή τορτίγια σπιτική,μπιφτεκάκι 60γρ,λίγη ντομάτα

σήμερα
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 40γρ μυζήθρα ανάλατη
    μεσημέρι70γρ μοσχάρι κοκκινιστό
    απόγευμα 100γρ γιαούρτι
    βράδυ ίδιο με μεσημέρι

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

[ποπ-κορν :thumbdown:
    Γιατί :thumbdown: στο ποπ κορν? Δεν σου άρεσε ή δεν κάνει? Εγώ το φτιάχνω που και που, όχι μεγαλη ποσότητα μη φανταστείς αλλά ειδικά το σπιτικό με το λαδάκι και όχι το βουτυράκι , νομίζω δεν είναι στα απαγορευμένα σνακ..

Senior Member
    Δευτέρα
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 40γρ ανάλατη μυζήθρα
    μεσημέρι 5-6κγ φακές,70γρ ψάρι φρέσκο στα κάρβουνα,30γρ μυζήθρα
    απόγευμα 100γρ γιαούρτι
    βράδυ 2 κεφτεδάκια,70γρ μυζήθρα,μισή φέτα ψωμί προζυμένιο,λίγη σαλάτα λάχανο.Τελικά η μυζήθρα δεν μου κάθεται καθόλου βαριά σαν τυρί και είναι κ γιάμι

σήμερα
    πρωί 2 γουλιές γάλα
    ενδιάμεσα 40γρ μυζήθρα ανάλατη
    μεσημέρι2 κεφτεδάκια,40γρ μυζήθρα
    απόγευμα 1 babybel
    βράδυ 70gr κοτόπουλο ψητό,λίγη ντομάτα

έχω κόψει το πολύ νερό και υποθέτω πως και αυτό είναι ένας λόγος που η ζυγαριά μου έχει ψιλοκολήσει,εκτός και αν μου το κάνει για να μου σπάσει τα νεύρα και να μην φτάσω τα 75-76 μέχρι την επανεξέταση του εξαμήνου :smirk:

Γιώτα μου :thumbdown: τα ποπ-κορν γιατί ο καθηγητής μου έχει απαγορεύσει να τρώω καλαμπόκι (υποθέτω αν του πω για ποπ κορν θα με πάρει στο κυνήγι) επίσης δεν είναι πρωτείνη και τρίτο και χειρότερο μπόρεσα και έφαγα 3-4 χούφτες που σαν ποσότητα είναι αρκετή και με ψιλοφοβίζει αυτό.

Senior Member
    Ax, Iωάννα, και εγώ ζω με το φόβο, ειδικά όταν βλέπω πως πολλά από τα σνακς που μου αρέσουν (ξηροί καρποί, ποπκορν, lays δημητριακών) κατεβαίνουν ανετότατα και χωρίς πόνους στο στομάχι... Δεν θέλω να αφήσω τον εαυτό μου να πάρει την κάτω βόλτα, να τον κακομάθω σε σνακς αλλά μερικά βράδια είναι αδύνατον να τα περάσω χωρίς αυτά, η θύμηση τι σήμαινε το φαγητό π.χ δεν φεύγει με το πρώτο, θέλει δουλειά....
    ʼντε καλημέρα μας, "για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή"!

Senior Member
    Το καλαμπόκι έχει και πρωτείνη(γι αυτό αποτελεί καλή τροφή για τις κότες,επειδή ανπτύσουν μυικό ιστό και παίρνουν βάρος ),έχουν όμως και θερμίδες και ο φλοιός τον πρώτο καιρό ίσως δυσκολέψει στη 'χώνεψη'
    Επιπλέον, το τηγαντητό του θέματος είναι το μείον που θα στείλει κάποιον στο θρόνο αν φάει υπρβολικά...

Senior Member
    stelio μου δεν ξέρω αν έχει πρωτείνη το καλαμπόκι,αλλά ξέρω πως στο τρίμηνο που τον ρώτησα αν μπορώ να φάω καλαμπόκι ψητό μου είπε ρητά και κατηγορηματικά όχι γιατί θα στουπώσω πάντως το ποπ κορν που έφαγα δεν με πείραξε ούτε στην χώνεψη αλλά ούτε και από θέμα τουαλέτας,ίσως δεν είχε πολύ λάδι για αυτό.

σήμερα είχαμε
    πρωί 20γρ μυζήθρα
    ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι
    μεσημέρι 70γρ κοτόπουλο ψητό,μισή φέτα προζυμένιο ψωμί,λίγη ντομάτα
    απόγευμα 1 babybel ,30γρ ψωμί
    βράδυ 40γρ κοτόπουλο

Γιωτούλα μου κουράγιο,που θα πάει θα σιγά-σιγά θα απεξαρτηθούμε από όσες γεύσεις μας αρέσουν και θα μας είναι αρκετό το ελάχιστο,τουλάχιστον αυτό θέλω να ελπίζω

Senior Member
    τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι σπίτι μου αλλά στην πεθερά μου και στην γιαγιά του άνδρα μου,προσπαθώ να τρώω όσο και ότι πρέπει και πιστεύω πως δεν ξεφεύγω!Στο μόνο που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι στο φρέσκο προζυμένιο ψωμάκι :starhit::starhit:

Πέμπτη
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι
    μεσημέρι μισό κομμάτι πατσίτσιο
    απόγευμα 1 babybel ,μισή φέτα ψωμί
    βράδυ 1 γιαούρτι,μισή φέτα ψωμί,1 κουταλιά μηλόπιττα

Παρασκευή
    πρωίμισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 10-15 φουντούνια (είμαστε στο νοσοκομείο κ βγήκαμε εκτός προγράμματος)
    μεσημέρι60γρ χοιρινή μπριζόλα,1 φετάκι ντομάτα
    απόγευμα 40γρ φέτα
    βράδυ 1 γιαούρτι,μισή φέτα ψωμί,λίγο πιο μετά μισή μπανάνα

Σάββατο
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα μισή φέτα ψωμί
    μεσημέρι 60γρ αρνάκι κατσαρόλας,2κσ μανεστράκι
    απόγευμα 100γρ γιαούρτι
    βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι

Senior Member
    Μετά τη μη-διατροφή αυτής της εβδομάδας λόγω γαστρεντερίτιδας προσπαθώ να επανέλθω στη διατροφή μου. Σήμερα ξύπνησα με αρκετή όρεξη κι έφαγα λίγο τυρί το πρωί και το μεσημέρι ψάρι βραστό (πιο αναλυτικά θα τα γράψω το βράδυ). Πάντως σήμερα για πρώτη φορά μετά την επέμβαση θα κάνω προσπάθεια να φάω τυρόπιτα λάιτ με σπιτικό φύλλο (λάιτ κι αυτό!) Για να δούμε τι θα δούμε!
    Ιωάννα μου δεν ξέφυγες καθόλου, μια χαρά τα πήγες! :thumbup:

Senior Member
    Σάββατο 29/10
    Πρωί: 20 γρ ρεγκάτο λάιτ
    Δεκατιανό: τίποτα
    Μεσημέρι: 70 γρ ψάρι βραστό και 1 μικρό κομματάκι πατάτα
    Απόγευμα: τίποτα
    Βράδυ: 1 κομμάτι τυρόπιτα λάιτ. Έγινε τέλεια αλλά δυστυχώς το στομάχι μου δε συμφώνησε μαζί της! Αφού την έφαγα μετά από κανένα τέταρτο μου ήρθε τάση για εμετό . Πριν κοιμηθώ ήπια λίγο ζεστό γάλα με λιγότερη λακτόζη με 1 κουταλιά περίπου σιρόπι σοκολάτα από τη σειρά Sweet and Balance. Έγινε σαν γάλα με hemo! Πολύ καλό και μου ηρέμησε και το στομάχι.

Senior Member
    Κυριακή 30/10
    Πρωί: τίποτα
    Δεκατιανό: τίποτα
    Μεσημέρι: 40 γρ κοτόπουλο με σάλτσα από γάλα, κάρυ και τυρί λάιτ
    Απόγευμα: 80 γρ κοτόπουλο
    Βράδυ: 70 γρ κοτόπουλο και πιο μετά 1/4 κούπα γάλα με 1 κουταλιά σιρόπι σοκολάτας Sweet and Balance

Senior Member
    Μαρία μου,πως την έκανες την τυρόπιττα λάιτ?Και εγώ που πήρα μία μέρα 2 τυροπιττάκια από τον φούρνο μου κάθισαν απίστευτα βαριά.Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Κυριακή
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι
    μεσημέρι 1 μπιφτεκάκι,2 πατάτες φούρνου,μισή φέτα ζυμωτό ψωμί
    απόγευμα μισή μπανάνα,2 φετάκια αχλάδι,λίγο πιο μετά μία μπουκιά κείκ
    βράδυ μισό μπιφτέκι,2 κ.σ. καγιανά
    και μόλις έφαγα αυτά μετά από 10 λεπτάκια με έπιασε μία απίστευτη ζαλάδα!καθισμένη ήμουν και ζαλιζόμουν,μου είπαν να πάμε μέχρι το κέντρο υγείας αλλά προτίμησα να ξαπλώσω νωρίς,αν και ξαπλωμένη που ήμουν είχα ανακατωσούρα και αναγούλες,ίσως ψιλοκρύωσα το απόγευμα που είχα βγει για περπάτημα και φύσαγε.Σήμερα το πρωί πάντως ένιωθα λες και δεν κοιμήθηκα καθόλου

Δευτέρα
    πρωίμισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 30γρ κεφαλοτύρι,μισή φέτα ζυμωτό ψωμί,μόλις είχε βγει από το φούρνο
    μεσημέριμισή φέτα κείκ και τίποτε άλλο ήμουν φουσκωμένη από το ενδιάμεσο
    απόγευμα 100γρ γιαούρτι
    βράδυ 70 γρ χοιρινό,μισή μικρή ντομάτα

ακόμα δεν είμαι σπίτι μου και το χειρότερο από όλα είναι η συνήθεια της γιαγιάς του άνδρα μου που θέλει να τρώμε μεσημεριανό στις 12 το πρωί και βραδυνό στις 7-7.30 το απόγευμα :shocked2:Ευτυχώς εγώ έχω το ψιλο-ελέυθερο να τρώω μία ώρα αργότερα από την ώρα που τρώει αυτή!επίσης εδώ δεν έχω ζυγαριά αλλά εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω την εντύπωση πως έχω κολήσει στο 81-81.5 ,αν γυρνώντας στο σπίτι δω πως παραμένω κολημένη λέω να πάω μία βόλτα μέχρι το νοσοκομείο να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω,η βλακεία είναι πως προχτές είδα τον γιατρό μας αλλά ντράπηκα να τον ρωτήσω γκκρρρρ

Page 14 of 80 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast