Results 301 to 315 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
29-11-2011, 01:49 #301
Oταν τον συναντήσω θα τον ρωτησω. Μεχρι τοτε θα το τσεκερω να δω αν ειναι απο το μασιμα η οχι. Λεω στη διαιτολογο μου τρωω περισσοτερο απο οτι οι αλλοι χειρουργημένοι (απο οτι διαβαζω εδω) και μου λεει απλα σου εχει αφησει πιο μεγαλο στομαχι. Αυτο μαλλον συμβανει και στην αλλη κοπελα αλλα το φαγητο της ειναι ποιοτικο.
- 29-11-2011, 09:29 #302
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ πάντως αν εξαιρέσουμε τις 15 πρώτες μέρες που ένιωθα κάποια πείνα,τώρα δεν πεινάω ποτέ.Μπορεί κάποιες στιγμές να σκεφτώ πως θα ήθελα να φάω κάτι,συνήθως δεν ξέρω τι είναι αυτό,αλλά ξέρω πως αυτό είναι καθαρά λιγούρα.Δεν τρώω τίποτα και σε λίγο μου περνάει
Αν δεν είχα συγεκριμένα ωράρια φαγητού το πιο πιθανό είναι να μην έτρωγα τίποτα,όταν είμαι έξω ας πούμε ,ξεχνιέμαι και δεν τρώω κάτι.
Απορία,όσοι έχετε την μεγάλη παράκαμψη και φάτε κάτι απαγορευμένο και λιπαρό δεν σας στέλνει άμεσα στην τουαλέτα?ειδικά τον πρώτο καιρό?
σήμερα το μενού θα έχει
πρωί μισό ποτήρι γάλα με το ζόρι γιατί έκανα την βλακεία και έβαλα και σιρόπι s&w και μία ζαχαρίνη και έγινε απίστευτα γλυκό,μπλιάχ
ενδιάμεσα 30γρ μυζήθρα ανάλατη,ένα παξιμαδάκι
μεσημέρι σαλάτα λάχανο,70γρ κοτόπουλο ψητό
απόγευμα μισό μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη -ίσως και παραπάνω από μισό:smilegrin:
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι
29-11-2011, 12:13 #303
Originally posted by aggeloydaki
Απορία,όσοι έχετε την μεγάλη παράκαμψη και φάτε κάτι απαγορευμένο και λιπαρό δεν σας στέλνει άμεσα στην τουαλέτα?ειδικά τον πρώτο καιρό?
29-11-2011, 13:11 #304
Ιωάννα μου εγώ 2 φορές έχω πάει στο θρόνο εξαιτίας λιπαρού. Την πρώτη φορά ήταν μόλις στο μήνα αφού μετά από τραγική δυσκοιλιότητα αποφάσισα να πάρω το θέμα στα χέρια μου κι έφαγα επίτηδες πιο λιπαρό κρέας. Το μετάνιωσα οικτρά!χαχαα Αν και η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε πρώτα με αέρια (εξαιρετικά δύσοσμα που λέει κι η ʼννα!) και πήγα τουαλέτα μετά από 4-5 ώρες. Πάντως πήγα τουαλέτα 3-4 φορές και γενικά η κοιλιά μου ήταν κάπως και την επόμενη μέρα. ʼλλη μια φορά με πείραξε κάτι λιπαρό όταν είχα πάει σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο (αυτή τη sour cream κατηγορώ!). Βέβαια η ποσότητα ήταν πολύ μικρή και πήγα τουαλέτα την επόμενη μέρα. Γενικά επειδή φοβάμαι θα προτιμήσω να δοκιμάσω να φάω κάτι στο σπίτι παρά έξω. Γλυκά ή τηγανιτά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου οπότε δεν ξέρω την επίδρασή τους. Μπορώ όμως να τη φανταστώ! χαχα
29-11-2011, 22:21 #305
Τρίτη 29/11
Πρωί: μισή φρυγανιά και 1 κομματάκι τυρί (περίπου 20 γρ)
Μεσημέρι: 120 γρ μοσχάρι γιουβέτσι και 1,5 κουτάλα μανέστρα (άσχετο αλλά έλεγα σε μια φίλη μου σήμερα ότι έφαγα μανέστρα και δεν ήξερε τι είναιuzzled: )
Απόγευμα: 10 φυστίκια
Βράδυ: 50 γρ μοσχάρι και 2-3 κουταλιές μανέστρα, 1 crispy χωρίς ζάχαρη με 1 κουτ κατίκι και 1 κομματάκι σοκολάτα s&b
30-11-2011, 23:19 #306
Τετάρτη 30/11
Πρωί: τίποτα (κοιμόμουν)
Μεσημέρι: 120 γρ μπριζόλα χοιρινή και 2-3 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα
Απόγευμα:1 μπισκότο πολυδημητριακών χωρίς ζάχαρη (Μου είπαν ότι θα με βοηθήσει στην τουαλέτα. ʼντε να δούμε!)
Βράδυ: 120 γρ ψάρι ψητό και 1 crispy με 1 κουτ κατίκι
01-12-2011, 09:30 #307
χτές το πρωί ξύπνησα μια χαρά και είπα να πάω εκκλησία μιας και γιόρταζε ο πολυούχος μας και έχει και εκκλησία με το όνομά του σε απόσταση 5 λεπτών από το σπίτι.....και ξεκίνησα ως εξής
πρωί ένα κριτσίνι,1 babybel (δεν μου άρεσε καθόλου,μα καθόλου,μάλλον τελικά έγινε το κλικ κ δεν θα μπορέσω να φάω τα άλλα που έχω στο ψυγείο,κρίμα γιατί με είχαν βολέψει )
ενδιάμεσα μόλις γύρισα από την εκκλησία έφαγα ένα αυγό βραστό,μισό ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι και μετά πήγαμε για περπάτημα και μόλις γυρίσαμε με πήρε η κατηφόρα.....έτρωγε ο άνδρας μου κάτι πατατάκια (έφαγα 10-15) ,μετά έφαγα 2 κάστανα (τα οποία μόλις είχα βράσει,τα δοκίμασα τάχα μου για να δω αν είχαν βράσει ) καπάκι έφαγα άλλα 2 μίνι όρεο (γιατί ήθελα να φάω κάτι διαφορετικό :shocked2::shocked2ουφ και εκεί ευτυχώς σταμάτησα
μεσημέρι μία πηρουνιά μακαρόνια με τυρί φιλαδέλφεια αραιωμένο με λίγο γαλατάκι ,δεν μου άρεσε ,μου ήρθε αναγούλα αλλά κρατήθηκα και δεν τα έβγαλα
απόγευμα μισό μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη
βράδυ έφτιαξα μία ομελέτα με φέτα,έφαγα 4 πηρουνιές και αυτό ήταν,μου βρώμαγε,μου φαινόταν βαριά...anyway την παράτησα και έφαγα 4 βραστά κάστανα και αυτό ήταν
κοινώς η χτεσινή ημέρα ένα απίστευτα μπάχαλο
01-12-2011, 22:14 #308
Ιωάννα μου μέρα ήταν και πέρασε πάμε για καλύτερα!!!!
Εγώ σήμερα δοκίμασα φασολάδα και το μετάνιωσα γιατί δε συμφώνησε μαζί μου και αφού την έφαγα μετά από κανένα μισάωρο έκανα εμετό. Κρίμα γιατί μου αρέσει τόσο πολύ!
Πέμπτη 1/12
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: 1 μπουτάκι κοτόπουλο ψητό και 1 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 1 μπισκότο πολυδημητριακών χωρίς ζάχαρη
Βράδυ: 1 κουτάλα φασολάδα, 1 crispy και 1 κομματάκι φέτα
02-12-2011, 22:35 #309
Παρασκευή 2/12
Πρωί: 1 crispy και 1 κουτ κατίκι
Δεκατιανό: 1 μπισκότο πολυδημητριακών χωρίς ζάχαρη
Μεσημέρι: 4 παϊδάκια κοτόπουλο και 1 κουτ γιαούρτι και 2 πηρουνιές σαλάτα μαρούλι-ρόκα και 1 κομματάκι σοκολάτα s&b
Απόγευμα: 1 crispy και 1 κουτ κατίκι και μισή φέτα πάριζα
Βράδυ: 3 παϊδάκια κοτόπουλο και 1 κουτ γιαούρτι
Βασικά έχω ψιλικολλήσει και αναρωτιέμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στη διατροφή μουuzzled:
04-12-2011, 00:18 #310
Μαρία μου αυτά τα μπισκότα πολυδημητριακών που δοκίμασες είχαν αποτέλεσμα??Και εγώ μέχρι σήμερα είχα κολήσει πριν από ένα μήνα,επί 3 εβδομάδες η ζυγαριά έπαιζε να δείχνει είτε σταθερά το ίδιο είτε προς τα επάνω,και όταν τελικά ξεκόλησε μέσα σε 3 εβδομάδες έχασα σχεδόν 5 κιλά.Μην αγχώνεσαι θα ξεκολήσει!!!εμένα κατέβηκε στο 75.6 και μετά κόλησε και την παραεπόμενη ημέρα ανέβηε στα 73.3 ,όλες τις ημέρες δείχνει το ίδιο,σκέψου ζυγίζομαι πριν πάω τουαλέτα,αφού πάω ,αφού πια γάλα και όλες τις φορές δείχνει ακρίβώς το ίδιο
άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι βλαμμένη :P που θα πάει θα ξεκολήσει!!
σχετικά με την ημέρα που με έπιασε και έτρωγα συνέχεια μέχρι το μεσημέρι,δεν πολυ-δίνω σημασία,ίσως φταίει πως ήμουν όλη μέρα σπίτι μαζί με τον άνδρα μου μπροστά στην τιβί και το έκανα κυρίως από βαριεμάρα!αλλά τουλάχιστον κράτησε μόνο το πρωί!
πέμπτη
Πρωί μισό ποτήρι γάλα
Ενδιάμεσα τίποτα ξεχάστηκα
Μεσημέρι 2 γιουβαρλάκια ,1 φέτα ψωμί
Απόγευμα 100γρ γιαουρτι μαζί με μισό μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη,το έκανα αχταρμά όλο μαζί και ήταν πολύ ωραίο
Βράδυ το ίδιο με μεσημέρι
Παρασκευή
Πρωί 20 γρ δημητριακά,μισό ποτήρι γάλα
Ενδιάμεσα 20γρ ρεγκάτο,1 παξιμαδάκι
Μεσημέρι Ένα πιάτο σούπα,2 σαλαμάκια
Απόγευμα 100γρ γιαούρτι μαζί με μισό μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη
Βράδυ 1 σουβλάκι,μια φέτα ψωμί,6-7 τηγανητές πατάτες,4 κάστανα
Σάββατο
Πρωί 20γρ δημητριακά,μισό ποτήρι γάλα
Ενδιάμεσα 20γρ ρεγκάτο,1 παηιμαδάκι
Μεσημέρι 1 αυγό βραστό,σαλάτα μαρούλι,μισή φέτα ψωμί,2 φετες ζβαν
Απόγευμα 100γρ γιαούρτι,μισό μήλο
Βράδυ 2 φτερούγες κοτόπουλο τηγανητές αλλά έβγαλα και την πέτσα και την κρούστα που κάνει ο χυλός που είχα βάλει ,αργότερα έφαγα 4 κάστανα
04-12-2011, 08:34 #311
εμένα κατέβηκε στο 75.6 και μετά κόλησε και την παραεπόμενη ημέρα ανέβηε στα 73.3 ,όλες τις ημέρες δείχνει το ίδιο,σκέψου ζυγίζομαι πριν πάω τουαλέτα,αφού πάω ,αφού πια γάλα και όλες τις φορές δείχνει ακρίβώς το ίδιο
04-12-2011, 09:50 #312
Αννα μου δεν ζυγίζομαι καλέ κάθε μέρα τόσες φορές
αλλά το έκανα μία-δύο φορές για να δω αν θα υπάρχουν διαφορές που φυσικά δεν υπήρχαν για αυτό την λέω βλαμμένη :P Πάντως όλες αυτές τις ημέρες ανεξάρτητα από το τι ώρα ζυγίστηκα δείχνει ακριβώς το ίδιο!συνήθως όταν το θυμηθώ ζυγίζομαι κάθε πρωί αλλά κ πάλι δεν με αγχώνει!βλέπω στα ρούχα μου αν εχω χάσει ή όχι.έφτασα δε σε σημείο να φορέσω ένα στενό τζην από παλιά ( βασικά δεν θυμάμαι ούτε οταν το είχα πρωτο-αγοράσει να μου πηγαίνει τόσο καλά ) και μία κολητή μπλούζα και να γυρίσω να πω στον άνδρα μου "όπως με βλέπω τώρα,νομίζω πως είμαι φυσιολογική" και φυσικά απολαμβάνω απίστευτα το γεγονός πως πια μπορώ να περπατήσω αρκετά χιλιόμετρα χωρίς να λαχανιάσω ή να κουραστώ.έχω φτάσει σε σημείο να περπατάμε με τον άνδρα μου και να νιώθω πως περπατάει αργά,που πριν λόγω διαφορά ύψους που έχουμε έτρεχα να τον προφτάσω
A Μαρία μου ίσως ψιλοκολάμε γιατί δεν πίνουμε και αρκετό νερό,εγώ τουλάχιστον με το ζόρι πίνω 4 ποτήρια την ημέρα και ξέρω πως αυτό δεν είναι καλό γκρρρρ αλλά όπως δεν πεινάω έτσι δεν διψάω κιόλας!
04-12-2011, 10:15 #313
και φυσικά απολαμβάνω απίστευτα το γεγονός πως πια μπορώ να περπατήσω αρκετά χιλιόμετρα χωρίς να λαχανιάσω ή να κουραστώ.έχω φτάσει σε σημείο να περπατάμε με τον άνδρα μου και να νιώθω πως περπατάει αργά,που πριν λόγω διαφορά ύψους που έχουμε έτρεχα να τον προφτάσω
05-12-2011, 00:07 #314
σήμερα
Πρωί μισό μισή φέτα ψωμί με λίγο βούτυρο
Ενδιάμεσα μισό μήλο
Μεσημέρι 2 κσ σπιτικό πουρέ,90γρ κοκκινιστό κοτόπουλο
Απόγευμα 2 φετάκια σαλάμι λευκάδος,20γρ ψωμί
Βράδυ το ίδιο με μεσημέρι
06-12-2011, 00:08 #315
Σάββατο 3/12
Πρωί: 1 crispy και 30 γρ γκούντα
Μεσημέρι: 4 μίνι κρίθινα παξιμαδάκια, 1 φέτα γκούντα και 1 φέτα πάριζα
Απόγευμα: 1 μπισκότο πολυδημητριακών
Βράδυ: Σαλάτα του Καίσαρα χωρίς σως (έφαγα περίπου 100 γρ κοτόπουλο υπολογίζω και 3 πηρουνιές μαρούλι), 1 crispy με 1 κουτ κατίκι και μισή φέτα πάριζα
Κυριακή 4/12 (Το στομάχι μου ήταν χάλια )
Πρωί: μισό crispy και μισή κουτ κατίκι
Μεσημέρι: 1 πηρουνιά κότσι και μισή πατατούλα φούρνου
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: 2-3 κομματάκια βραστή πατάτα, μισό crispy και περίπου 40 γρ φέτα
Δευτέρα 5/12
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: μισό μπούτι κοτόπουλο και μισή κουτάλα κοτόσουπα
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: 90 γρ χοιρινή μπριζόλα, 2 κουταλιές ρύζι και 2 κουταλιές γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Ιωάννα μου τα μπισκότα δεν κάνουν τίποτα αλλά είναι καλά για να καταπολεμούν τις λιγούρες μου για γλυκό οπότε τα τρώω. Αχ μόνο με το ντουφαλάκ πάω πια!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή