Results 376 to 390 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
27-01-2012, 00:24 #376
Πέμπτη 27/1
Πρωί: 2 μπουκιές ψωμί και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 130 γρ μοσχάρι κοκκινιστό και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι
Απόγευμα: 20 γρ τρικαλινό
Βράδυ: 120 γρ μοσχάρι κοκκινιστό και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 1 μπουκιά τυρόπιτα light και 1 κρέμα s&b
- 28-01-2012, 01:33 #377
Παρασκευή 28/1
Πρωί: 1 μπουκιά φρυγανιά και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 1 μικρή φέτα ψωμί και 30 γρ γραβιέρα
Απόγευμα: 1 κομμάτι τυρόψωμο
Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο και 3-4 μπουκιές στήθος, μισό μπολάκι κρέμα s&b
Ό,τι να'ναι δηλαδή... :P Ας ελπίσουμε αύριο καλύτερα!
28-01-2012, 05:08 #378
βρε συ Μαράκι, γιατί "ό,τι νά'ναι"? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, και πρωτείνη, και υδατάνθρακας(όχι υπερβολικός), λαχανικό ,μόνο δε βλέπω αλλά οκ, μια μέρα είναι! Και εμένα πολλές φορές μου φαίνεται ότι τρέφομαι χάλια ή πολύ αλλά όταν κάθομαι να τα καταγράψω , ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο πίστευα!
28-01-2012, 18:39 #379
Ξαφνικά με ρωτάνε στη δουλειά αν θα μετέχω σε ένα γεύμα σε ένα κουτουκάκι που κανόνισαν οι συνάδελφοι. Είπανε πως είχανε πάει και πέρισυ, αλλά μάλλον πρέπει να ήταν όταν έκανα την κήλη-κοιλιοπλαστική γιατί δεν είχα πάει στο περσινό. Έτσι δεν κατάλαβα πως η πρόθεσή τους ήταν να τελειώσουν στις 10-10.30, έχοντας φέρει μαζί τους κιθάρα, μαντολίνο και μπαγλαμά, μαζί με ενισχυτές και παρτιτούρες από βαριά λαϊκά και όχι μόνο! Το μενού ήρθε σε λαδόκολλα, και πήραμε από όλα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κεφτεδάκια, καλαμάκια, πανσέτες, λουκάνικα, και στο πλάι τα σαλατικά: ρόκα με μαρούλι, φέτα, τυροκαυτερή, τζατζίκι. Ίσως ξεχνάω κάτι - ήταν τόση η ποσότητα, γνήσια ελληνική η παραγγελία! Πρέπει να ήμουν η μόνη που τσάκισα όλα τα κρεατικά, ενώ από τα σαλατικά τσάκισα μόνο ένα πιατάκι τζατζικάκι! Από ποτά, τα μισόκιλα λευκό και κόκκινο κρασί φτάνανε ασταμάτητα, και πρέπει να είναι επιτυχία το ότι έμεινα στα 3 ποτηράκια! Δεν αρνήθηκα τα 2 κομματάκια από τις τούρτες γενεθλίων που κόψαμε.
Ευτυχώς, δεν είχα επίπτωση ούτε στην τουαλέτα (παρόλα τα κοκορετσάκια) ούτε στην ζυγαριά!
28-01-2012, 19:36 #380
Wow, και μόνο από την περιγραφή μου πέφτουνε τα σάλια!
29-01-2012, 12:49 #381
Γιώτα μου έχεις δίκιο δεν είναι και τόσο χάλια τελικά! Που' να ξερα ότι την επόμενη μέρα θα πάθαινα γαστρεντερίτιδα και θα έτρωγα μόνο 2 κουταλιές ρύζι όλη μέρα! Σήμερα το μενού έχει και βραστό κοτόπουλο με σούπα. Πάντως ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα.
ʼννα μου πρέπει να περάσατε πολύ ωραία! Τι καλά που ευχαριστήθηκες το φαγητό χωρίς καμία επίπτωση! Ανυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα και για μένα γιατί προς το παρόν με πειράζουν όλα!
04-02-2012, 12:27 #382
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Παρασκευή
πρωί Μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 3 δάχτυλα ελιόψωμο
μεσημέρι τίποτα
απόγευμα μισό γυρο-πιττάκι στο pitta plus
βράδυ ένα ποτήρι γάλα αυτό το πιτάκι με ξετίναξε!)
Σάββατο
πρωί μισό ποτήρι γάλα
μεσημέρι λιγότερο από μισό ψητό μπούτι κοτόπουλο,2 πατατες φούρνου
απόγευμα1 μπανάνα
βράδυ 1 χοιρινό σουβλάλι,2 μπουκιές κοντοσούβλι, κοκα κολα (ήμουν σε ψησταριά με παλιούς συμμαθητές μου από το δημοτικό,από μπροστά μου παρέλασαν τα αμέτρητα κρεατικά αλλά εμένα το σουβλάκι που έφαγα μου ήταν αρκετό!ήπια 2 κόκα κόλες παράλληλα με το φαγητό και δεν με πείραξαν καθόλου,ενώ συνήθως μου φέρνουν τάση για εμετό,ειδικά όταν έχουν πολύ ανθρακικό)
Κυριακή
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι το κρέας από 2 φτερα κοκκινιστό κοτόπουλο,1 πηρουνια μακαρονια
απόγευμα 2 πορτοκάλια
βράδυ μισό μπουτι κοκκινιστό λίγες τηγανητες πατατες
Δευτέρα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα20γρ ένταμ
μεσημέρι στριφτή τυρόπιττα 100γρ
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ δεν θυμάμαι γμτ!
Τρίτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 3-4 φέτες μπέηκον ψητές,20γρ γραβιέρα ,2 μπισκοτάκια βουτήρου που έφτιαξα
απόγευμα τίποτα
βράδυ μισό μπούτι κοτόπουλο ,σαλάτα λάχανο,μπόλια από φρυγαδέλι που έτρωγε ο άνδρας μου,το έφαγα ελπίζοντας να με στείλει κατευθείαν στον θρόνο αλλά μπααααα,απλά αέρια είχα την επόμενη ημέρα το πρωί,ούτε διάροια ούτε τίπτα
Τετάρτη
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα20γρ ένταμ
μεσημέρι αυγό βραστό,20γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
απόγευμα τίποτα
βράδυ ομελέτα
Πέμπτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα μισό κουλούρι θεσσαλονίκης
μεσημέρι λιγότερο από μία κουτάλα χυλοπίττες σούπα,3 μικρά τηγανητά ψαράκια
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ 90γρ κοτόπουλο φιλέτο,3πατάτες τηγανητές, 2 σοκολατάκια ιον αμυγδάλου,είχα φαγωθεί να φάω γλυκό,τελικά δεν μου άρεσαν καθόλου:shocked2:
Παρασκευή
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι μισό μπιφτέκι,1 πατάτα φούρνου
απόγευμα τίποτα
βράδυ 70γρ χοιρινό φούρνου,3 πατάτες γούρνου
εξακολουθώ να μην πεινάω και έτσι τις περισσότερες μέρες όλο και κάποιο γεύμα χάνω καθώς ξεχνιέμαι,παρόλα αυτά η απώλεια εξακολουθεί να είναι σταθερή!
04-02-2012, 17:22 #383
Originally posted by aggeloydaki
αυτό το πιτάκι με ξετίναξε
ήπια 2 κόκα κόλες παράλληλα με το φαγητό και δεν με πείραξαν καθόλου,ενώ συνήθως μου φέρνουν τάση για εμετό,ειδικά όταν έχουν πολύ ανθρακικό
μπόλια από φρυγαδέλι που έτρωγε ο άνδρας μου,το έφαγα ελπίζοντας να με στείλει κατευθείαν στον θρόνο αλλά μπααααα,απλά αέρια είχα την επόμενη ημέρα το πρωί,ούτε διάροια ούτε τίπτα
06-02-2012, 21:25 #384
Originally posted by anna65
ήπια 2 κόκα κόλες παράλληλα με το φαγητό και δεν με πείραξαν καθόλου,ενώ συνήθως μου φέρνουν τάση για εμετό,ειδικά όταν έχουν πολύ ανθρακικό
Σάββατο
πρωί 20 γρ γραβιέρα
μεσημέρι 1 αυγό βραστό,20γρ κεφαλογραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων ,2 λουκουμαδάκια μπουκίτσες (τα ονειρευόμουν εδώ και μέρες!!!αλλά όποτε έλεγα να πάρω ο άνδρας μου έκανε πως δεν άκουγε,σήμερα υπέκυψε και δυστηχώς υπέκυψα και εγώ κ διαπίστωσα πως από ότι γλυκό έχω δοκιμάσει από την επέμβαση και δώθε τα λουκούμια είναι τα μόνα που μου αρέσουν!
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ 4-5 παΐδάκια από αρνί,δεν είχαν καθόλου λίπος,μισή φέτα ψωμί
Κυριακή
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι κρέας ψητό γύρω στα 70γρ,σαλάτα λάχανο
απόγευμα 2 λουκουμαδάκια,100γρ γιαούρτι
βράδυ αμέτρητα ποπ κορν στο σινεμά (βασικά αυτά τα έφαγα μεταξύ απόγευμα-βράδυ και γυρνώντας στο σπίτι δεν μπορούσα να φάω τίποτε άλλο )
Δευτέρα
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 30γρ κεφαλογραβιέρα
μεσημέρι 50γρ κρέας ψητό,λίγο πιο μετά ένα πορτοκάλι
απόγευμα 20γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
βράδυ 100γρ στριφτή τυρόπιττα (εδιτ τελικά ζήτημα αν έφαγα τα 50γρ,ένιωσα φούσκωμα και ανακατωσούρα και την παράτησα)
06-02-2012, 21:27 #385
aggeloydaki δεν πεινας με το λιγο φαγητο ............. μου φαινεται τοσο περιεργο ............
06-02-2012, 22:43 #386
ʼλμα μου δεν νιώθω ποτέ πείνα!Και όσο τρώω συνήθως το κάνω με ζόρι και καταπίεση!έχει τύχει πολλές φορές να μην φάω τίποτε πρωί και ενδιάμεσα και να φάω μεσημέρι αποκλειστικά και μόνο επειδή "πρέπει" ή επειδή μου το θυμίζει ο άνδρας μου.Είμαι σίγουρη πως αν δεν με έλεγχε και λιγότερη ποσότητα θα έτρωγα αλλά και λιγότερα γεύματα θα έκανα ΑΛΛΑ ο χειρούργος μου έχει τονίσει πως πρέπει να κάνω απαραιτήτως 5 γεύματα την ημέρα και ο άνδρας μου με κυνηγάει όσο μπορεί για να μένω πιστή σε αυτό .Ξέρω πως κάποια στιγμή η όρεξη και η αίσθηση της πείνας θα επιστρέψουν,θέλω να πιστεύω πως και τότε θα μπορέσω να διατηρώ τα κιλά μου με σχετικά μικρές ποσότητες φαγητού αν και κρέας έχω το ελέυθερο ακόμα και τώρα να τρώω όσο περισσότερο θέλω
06-02-2012, 23:48 #387
Η επιστροφή του ασώτου! Πολλές υποχρεώσεις και 2-3 κολικοί του εντέρου με εμπόδισαν να γράψω τη διατροφή μου την τελευταία εβδομάδα. Οι ποσότητες δεν άλλαξαν, απλά δοκίμασα κάποια καινούρια πράγματα όπως παστίτσιο (φτιαγμένο λάιτ πάντα) και μπιφτέκι που με πείραζε και το είχα καταργήσει.
Δευτέρα 6/2
Πρωί: 40 γρ τρικαλινό και 1 μπουκιά ψωμί
Μεσημέρι: 3/4 από ένα μικρό μπιφτέκι, 1 πηρουνιά ρύζι με γιαούρτι
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: μισή αραβική πίτα (μεσαία) στο φούρνο σαν πίτσα (σάλτσα που έφτιαξα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, τριμμένο κασέρι και τριμμένη φέτα. ʼλλη φορά θα προσθέσω και πιπεριές και ίσως λίγη γαλοπούλα βραστή).
Ιωάννα θέλω κι εγώ λουκουμαδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin:
ʼννα αυτό το έχω διαπιστώσει κι εγώ με τα λιπαρά! Κάποιες φορές που τρώω επίτηδες λίγο πιο λιπαρά για την τουαλέτα δε γίνεται τίποτα και άλλες φορές στα καλά καθούμενα μπορεί να με πειράξει κάτι που ούτε το φανταζόμουν!
07-02-2012, 23:13 #388
Τρίτη 7/2
Πρωί: 1 φρυγανιά με 1 κουτ σούπας κατίκι
Μεσημέρι: μισό μπούτι κοτόπουλο και 1 κουτ μανέστρα με λίγο τυρί τριμμένο
Βράδυ: σχεδόν 1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κουτ μανέστρα με λίγο τυρί τριμμένο
08-02-2012, 15:42 #389
Originally posted by welldah
Ιωάννα θέλω κι εγώ λουκουμαδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin:
Τρίτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 20γρ βραβιέρα,μισο παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
μεσημέρι λιγότερο από ένα πιάτο κοτόσουπα,80γρ κοτόπουλο ,έκανα 15 λεπτά για να το φαω για να μην μου πέσει βαρύ
απόγευμα 3 δάχτυλα σπιτικό ελιόψωμο
βράδυ ότι κ το μεσημέρι σε λιγότερη ποσότητα,με ψιλοβάρυνε!
λίγο πριν κοιμηθώ ένα πορτοκάλι γιατι τα λουκουμαδάκια με φώναζαν κ έπρεπε να βρω τρόπο να αντισταθώ :smilegrin:
σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
μεσημέρι 100γρ κοκκινιστό κιμά
απόγευμα 1φ τυρί τοστ,ένα κρίσπυ
βράδυ 1 πηρουνιά μακαρόνια,70γρ κιμά
08-02-2012, 22:19 #390
Θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή σου Ιωάννα μου! Εγώ θα τα είχα τσακίσει σίγουρα! Γι'αυτό δε βάζω γλυκά στο σπίτι.
Τετάρτη 8/2
Πρωί: 1 φρυγανιά με 1 κουτ κατίκι
Μεσημέρι: 1 μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος ( περίπου 180 γρ ) και μισό κουπάκι μαρούλι-ρόκα
Βράδυ: 80 γρ σολωμό ψητό, 2 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία