by-pass και διατροφή - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 80 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1188
    Senior Member
    Πέμπτη 9/2
    Πρωί: μισή αραβική πίτα (μεσαία) με λίγη σάλτσα ντομάτα στο φούρνο (σαν κρακεράκι με γεύση ντομάτα γίνεται!) και 30 γρ τρικαλινό
    Μεσημέρι: 100 γρ μοσχάρι βραστό και μισό μπολάκι σούπα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 babybel
    Βράδυ: 80 γρ μοσχάρι βραστό και μισό μπολάκι σούπα, 3 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Παρασκευή 10/2
    Πρωί: τίποτα
    Μεσημέρι: 2 κουτ σούπας αρακά, 1 μικρό κομματάκι πατάτα, 50 γρ φέτα και 1 φρυγανιά
    Απόγευμα: 3/4 από μια μεσαία αραβική πίτα με σάλτσα ντομάτα και 50 γρ τρικαλινό
    Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κομματάκι πατάτα, 1 κουτ γιαούρτι, 30 γρ τρικαλινό, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Σάββατο 11/2
    Πρωί: μισή φρυγανιά και 40 γρ τρικαλινό
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο, μισό μπολάκι κρέμα s&b
    Απόγευμα: 1 μικρό κομμάτι τάρτα σπανάκι
    Βράδυ: 80 γρ κοτόπουλο κοκκινιστό και 1 κουταλιά ρύζι

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ήρθααααααααααααααααα

δεν γράφω τι έφαγα προ Κυριακής,το μενού ήταν σχεδόν ίδιο με τις άλλες μέρες,με πολλά χαμένα ενδιάμεσα και απογευματινά.Τηρούσα όμως ευλαβικά το μεσημέρι και το βράδυ Επίσης αυτές τις ημέρες έφαγα 2 λουκουμάκια και 2 κουταλιές πάστα αμυγδάλου και πάμε για άλλα

για τις επόμενες 18 ημέρες θα τρώω έξω μιας και βρίσκομαι εκτός σπιτιού επομένω οι ποσότητες θα είναι υπολογισμένες πάνω κάτω

Κυριακή
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσα 2 κουταλιές μηλόπιττα (την παρήγγειλε το στεφάνι μου και εγώ απλά την δοκίμασα ),3-4 κουταλάκια παγωτό,μισή κούπα σοκολάτα ,την ήπια πρώτη φορά μετά το χειρουργείο και σε συνδυασμό με τα άλλα δύο μου προκάλεσαν ένα ψιλό-ντάπινγκ το οποίο δεν τόλμησα να ομολογήσω στον άνδρα μου για να μην με κράξει :saint:
    μεσημέρι 3 κοτο-φιλετίνια στα goody's ,λίγη σαλάτα
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ 3 κολοκυθάκια ψητά,αρκετή σαλάτα (ρόκα,μαρούλι,λάχανο κόκκινο-άσπρο,κρουτόν,καλαμπόκι) 1 σουβλάκι

Δευτέρα
    πρωί 30γρ γραβιέρα,ένα κριτσίνι
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι 50γρ αρνί σούβλας,2-3 κομμάτια κοκορέτσι
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ έχω σκοπό να φάω ένα babybel καθώς νιώθω σκαζμένη από το μεσημεριανό

Senior Member
    Ιωάννα μου πήγατε τελικά ταξίδι με τη δουλειά του άντρα σου? Πού? Αχ τι καλά!!! Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!

Εγώ χθες λόγω πορείας κτλ δεν πολυέφαγα μεσημέρι και η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι και τι ακριβώς ήταν. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μετά την πορεία για κάποιο λόγο μου άνοιξε η όρεξη κι έφαγα 1 ολόκληρο μπούτι κοτόπουλο και λίγο αρακά με φέτα. Οπότε πάμε για σήμερα.

Δευτέρα 13/2
    Πρωί: μισή φρυγανιά και 30 γρ τρικαλινό, 1 μπουκιά τυροπιτάκι
    Μεσημέρι: 100 γρ μοσχάρι λεμονάτο, 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: τίποτα
    Βράδυ: περίπου 100 γρ μπριζόλα χοιρινή, μισό μπολάκι μαρούλι-ρόκα, μισό κομμάτι τάρτα με σπανάκι (μικρό), 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Ιωάννα κάντε και καμία στάση στην Αθήνα να πιούμε κανένα καφεδάκι! :thumbup:

Senior Member
    Ιωάννα θα συμφωνήσω με τη Γιώτα! Περάστε καμιά βόλτα κι από εδώ!

Τρίτη 15/2
    Πρωί: 1 φρυγανιά με 40 γρ τρικαλινό
    Μεσημέρι: μισό μπιφτέκι και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: τίποτα
    Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο, 20 γρ τρικαλινό, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Απορία: Έχει τύχει σε κανέναν να βαριέται να φάει? Βρε παιδιά ώρες-ώρες αν και πεινάω βαριέμαι φριχτά να φάω, είτε γιατί βαριέμαι όλο αυτό το μάσημα (το είχα και με τον δακτύλιο αλλά τότε έτρωγα τα παγωτά μου και τα γλυκά μου και δε με ένοιαζε), είτε γιατί απλά δε με ικανοποιούν οι γεύσεις των φαγητών πια. Κι άλλες φορές μπορώ να φάω ένα ολόκληρο μπούτι κοτόπουλο για παράδειγμα ενώ άλλες φορές το μισό και με το ζόρι.

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Απορία: Έχει τύχει σε κανέναν να βαριέται να φάει?
    Ναι, από το τρίμηνο μέχρι το οκτάμηνο είχα αρκετές φορές που με προβλημάτισε το ότι ΕΠΡΕΠΕ να φάω, ενώ δεν πεινούσα. Ευτυχώς, γύρω στο χρόνο σταθεροποιήθηκε η όρεξη και έπαψαν αυτοί οι προβληματισμοί!

Senior Member
    Χαίρομαι που το ακούω ʼννα μου! Καλά δε θέλω να επανέλθει και τελείως η όρεξη χαχα! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι τρώω πολύ καλύτερα από πριν μια εβδομάδα.

Τετάρτη 16/2
    Πρωί: μισή φρυγανιά και 20 γρ τρικαλινό
    Μεσημέρι: 1,5 σουτζουκάκι με σάλτσα (ψημένο όχι τηγανιτό) και 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 μικρό κομμάτι σπανακόπιτα λάιτ
    Βράδυ: 50 γρ ψάρι βραστό, 1 μπολάκι σούπα, 1 μικρό κομμάτι σπανακόπιτα λάιτ

Τσικνοπέμπτη αύριο οπότε θέλω να πιστεύω ότι η πρωτεΐνη μου θα φτάσει στα ύψη χεχε

Senior Member
    Κορίτσια μακάρι να κατεβαίναμε από Αθήνα αλλά πάμε από Μπράλο!Θα ανέβουμε Αθήνα για να φύγουμε για Κρήτη αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε καθόλου Free χρόνο για καφέ καθώς τα μέχρι τώρα δεδομένα λένε πως θα φύγουμε από εδώ Παρασκευή μεσημέρι και Κυριακή μεσημέρι θα ταξιδεύουμε για Κρήτη και όπως καταλαβαίνετε θα τρέχω μέχρι τελευταία στιγμή για να προλάβω να πλύνω-στεγνώσω-σιδερώσω τα ρούχα μας :thumbdown::thumbdown: anyway θα δούμε!!

Τρίτη
    πρωί 30γρ τυρί,1 ½ φέτα ψωμί τόστ
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι 200γρ γιαούρτι,3 κριτσίνια
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ σαλάταααααααααα,πολύ σαλάτα (λευκό-κόκκινο λάχανο,χαλούμι,καραμελωμέν α αμύγδαλα,ρόκα) 2 δάχτυλα κοτόπουλο φιλέτο,μετά από τόση σαλάτα ήταν αδύνατον να φάω άλλη πρωτεΐνη παρόλο που μεσολάβησε γύρω στην μία ώρα μέχρι να μου φέρουν το κυρίως πιάτο

Τετάρτη
    πρωί μία φέτα ψωμί τόστ, 1 κουταλάκι βούτηρο,μία δαγκωνιά κρουασάν σοκολάτας,
    ενδιάμεσα3 δάχτυλα τσουρέκι
    μεσημέρι μισή κυπριακή πίττα με χοιρινό γύρο,1ον ένιωσα πως φούσκωσα απίστευτα σε σημείο να θέλω να κάνω εμετό,2ον μετά από κανένα δίωρο με έπιασε ένας απίστευτος πόνος στο έντερο κ με έστειλε αδιάβαστη τουαλέτα, προφανώς είχε λίπος ο γύρος
    απόγευμα 1 κριτσίνι
    βράδυ 4 δάχτυλα αρνί ψητό σούβλας (φάγαμε στο ίδιο μαγαζί που έφαγα και προχτές,το αρνάκι μικρό σχετικά και σχεδόν χωρίς καθόλου λίπος έφαγα και την πετσούλα του και δεν με πείραξε καθόλου )

Πέμπτη
    πρωί 20γρ γραβιέρα,μία φέτα ψωμί τόστ
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι 2 κριτσίνια,2 babybel
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ απόψε προβλέπεται ψητο-κατάσταση

Έχω παρατηρήσει τα εξής,μπορώ να φάω περισσότερη ποσότητα ΑΛΛΑ δεν μπορώ να φάω άνετα και μεσημέρι και βράδυ,όσες μέρες έφαγα και τα 2 γεύματα κανονικά τα βράδυα μαρτύρησα,νιώθω απίστευτα φουσκωμένη,το έντερό μου κάνει πάρτυ (ο θόρυβος πάει κ έρχεται,αφού σκέφτομαι τι θα κάνω όταν βγούμε έξω και θα είμαστε με παρέα)
    Μαρία μου εγώ πείνα εξακολουθώ να μην νιώθω και το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα!Πολλές φορές επίσης βαριέμαι να φάω και για αυτό παραλείπω και γεύματα!Στα φαγητά δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ευχαρίστηση,αυτές τις ημέρες το μόνο που ζηλεύω είναι το πρωινό στο ξενοδοχείο,παλιότερα έτρωγα οτιδήποτε είχε σχέση με κρουασανάκια-κεκάκια-κουλουράκια τώρα προχτές δοκίμασα μία μπουκιά κρουασάν και μου φάνηκε μπλιάχ!

Senior Member
    Ιωάννα μου ελπίζω να το τσικνίσατε δεόντως σήμερα! Κι εγώ μπορώ να φάω πολύ περισσότερη ποσότητα πια (τις περισσότερες φορές)!

Πέμπτη 16/2
    Πρωί: 1 μικρό κομμάτι σπανακόπιτα λάιτ
    Μεσημέρι: 4 παϊδάκια κοτόπουλο (σύνολο όσο περίπου ένα μπούτι σε κρέας), 1 πηρουνιά μαρουλοσαλάτα, 1 κουτ σούπας σως (μαγιονέζα extra light, μουστάρδα, λεμόνι, ροζ-πράσινο πιπέρι. Ωραιότατη!)
    Απόγευμα: 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Βράδυ: Περίπου 150 γρ (το καθαρό κρέας) παϊδάκια κατσίκι (μόνο το "εσωτερικό" κρέας χωρίς ορατό λίπος), μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Πριν από λίγο: μια μπουκιά σπανακόπιτα γιατί ένιωσα ότι κάτι ήθελα να φάω.

Νομίζω πως το παράκανα! Το ευχαριστήθηκα πάντως κι αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είχα πολύ καιρό να το νιώσω αυτό!

Senior Member
    Παρασκευή 17/2
    Μεσημέρι: 1,5 σουτζουκάκι (ψητό) με σάλτσα και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 μικρό κομμάτι σπανακόπιτα λάιτ, 40 γρ τρικαλινό, 2 φυστίκια
    Βράδυ: 4 μπαρμπούνια ψητά και μισό μπολάκι μπρόκολο

Senior Member
    Σάββατο 18/2
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κομματάκι πατάτα, 1 κουτ γιαούρτι, 1 πηρουνιά μπρόκολο, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 φρυγανιά με 40 γρ τρικαλινό
    Βράδυ:1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κομματάκι πατάτα, 1 κουτ γιαούρτι

Senior Member
    Κυριακή 19/2
    Μεσημέρι: 180 γρ μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 φρυγανιά με 50 γρ τρικαλινό
    Βράδυ: 1 μεσαία αραβική πίτα με σάλτσα και 40 γρ τρικαλινό, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Παρασκευή
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσα 3 δάχτυλα τσουρέκι
    μεσημέρι μισό μπούτι κοτόπουλο ψητό
    απόγευμα 3 δαχτυλα τσουρέκι
    βράδυ 1 γιαούρτι,2 κριτσίνια

Σάββατο
    πρωί μία φέτα ψωμί τόστ ψημένη,30γρ γραβιέρα
    ενδιάμεσα 3 δάχτυλα τσουρέκι
    μεσημέρι 1/3 μπιφτέκι,σαλάτα λάχανο-ροκα-μαρούλι,μία φέτα ψωμί
    απόγευματίποτα
    βράδυ 2 μπρουσκέτες ντομάτα-μοτσαρέλα,12 πένες με 4 τυριά,το παρήγγειλα χωρίς να σκεφτώ πως έχει λιπαρά, όταν το είδα μπροστά μου και άρχισα να τρώω το συνειδητοποίησα, και μαζί με εμένα το συνειδητοποίησε και το έντερο μου ,με αποτέλεσμα να αρχίσει να ψιλοπονάει ,δεν μπορώ να πω, το ευχαριστήθηκα αλλά θα κάνω πολύυυυυυυυυυ καιρό να το ξαναφάω .Και φυσικά ένιωσα σκαζμένη

Κυριακή
    πρωί μία φέτα ψωμί τόστ ψημένη,30γρ γραβιέρα,5 καρύδια
    ενδιάμεσα τίποτα (φάγαμε σχετικά αργά πρωινό )
    μεσημέρι τίποτα
    απόγευμα 2/3 πακέτο δρακουλίνια :saint2:
    βράδυ 2 κομματάκια ψαρονέφρι (γύρω στα 60γρ ) σαλάτα λάχανο-καρότο

Δευτέρα
    πρωί ένα αυγό βραστό,10γρ γραβιέρα,μισή φέτα ψωμί
    ενδιάμεσατίποτα
    μεσημέρι 60γρ φιλέτο κοτόπουλο,3 φετάκια ντομάτα
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ μάλλον γιαούρτι και 2 κριτσινάκια

Page 27 of 80 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast