by-pass και διατροφή - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 80 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast
Results 406 to 420 of 1188
    Senior Member
    Δευτέρα 20/12
    Πρωί: τίποτα
    Μεσημέρι: 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κοκκινιστό (περίπου 180 γρ), 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι
    Απόγευμα: 1 babybel
    Βράδυ: 2 μπαρμπούνια ψητά, 40 γρ τρικαλινό, μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Τελικά δε μπορώ με τίποτα να μη φάω έστω και 2 κομματάκια από αυτή τη σοκολάτα κάθε μέρα. Συνεχίζει να με ανησυχεί το γεγονός και θα ήθελα να τα σταματήσω αλλά προτιμώ να τρώω αυτό και με μέτρο παρά να πέσω με τα μούτρα στα γλυκά που έτρωγα προ επέμβασης. Από την άλλη προσπαθώ να μην είμαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου γιατί πιστεύω ότι τα πηγαίνω καλά σε γενικές γραμμές. Σταματάω το μονόλογό μου γιατί θα μουρλαθώ!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Μαρία μου εφόσον η συγκεκριμένη σοκολάτα επιτρέπεται μην ταλαιπωρείς και αγχώνεις τον εαυτό σου με το γιατί την τρως,σε ευχαριστεί και αυτό είναι όλο.Και εγώ πίνω καθημερινά μισό ποτήρι κόκα-κόλα,σιγά μην κάτσω να σκάσω εφόσον είναι επιτρεπόμενη

πρωί ένα αυγό τηγανητό (βασικά λάδι δεν είδα να έχει,αλλά προφανώς τηγανίστηκε μέσα σε λάδι ) 10γρ γραβιέρα,μισή φέτα ψωμί,7 καρύδια,10 σταφίδες ,μάλλον παρά έφαγα σήμερα
    ενδιάμεσα ένα κριτσίνι
    μεσημέρι ένα σουβλάκι 1/4 πίτας αλάδωτης
    απόγευμα τίποτα,βασικά έλεγα να φάω δρακουλίνια...αλλά συγκρατήθηκα
    βράδυ λέω να προσπαθήσω να φάω burger και βλέπουμε

Senior Member
    Έχεις δίκιο Ιωάννα μου! Απλά είμαι εκ φύσεως ψυχαναγκαστική και προσπαθώ να τα κάνω όλα τέλεια με αποτέλεσμα να τα κάνω χάλια τις περισσότερες φορές γιατί δεν αντέχω την πίεση στην οποία υποβάλλω τον εαυτό μου. Όπως είπες από τη στιγμή που επιτρέπεται και δεν ξεφεύγω σε ποσότητα σιγά μην κάτσω να σκάσω! Κι εμένα μου αρέσει η coca-light και πίνω σίγουρα 3-4 την εβδομάδα! Μάλιστα ο μπαρμπα-Φώτης μου είπε ότι καλό κάνει στη δικιά μας επέμβαση κι όχι κακό.

Τρίτη 21/2
    Πρωί: 1 φρυγανιά και 40 γρ τρικαλινό
    Μεσημέρι: 170 γρ μοσχάρι κοκκινιστό με 2 κουτ σούπας αρακά, 20 γρ φέτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: τίποτα
    Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο, 3-4 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 3 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Τετάρτη 22/2
    Πρωί: τίποτα
    Μεσημέρι: 200 γρ μοσχάρι και 2 κουταλιές αρακά, 20 γρ φέτα
    Βράδυ: 1 φιλέτο παγκάσιους και 2 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 40 γρ τρικαλινό, 1 φρυγανιά, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Κι εμένα μου αρέσει η coca-light και πίνω σίγουρα 3-4 την εβδομάδα! Μάλιστα ο μπαρμπα-Φώτης μου είπε ότι καλό κάνει στη δικιά μας επέμβαση κι όχι κακό.
    Σε μένα όταν του είπα ότι μου φέρνει λιγούρα μου είπε "να τρως, δεν με πειράζει η ποσότητα, η ποιότητα με ενδιαφέρει". Κατέβαζα τόνους κόλα λάιτ. Ο μόνος τρόπος να τη σταματήσω, ήταν να αποφασίσω να πάρω κι εγώ ομοιοπαθητική αγωγή, οπότε έτσι πείστηκα να απαλλαγώ οριστικά από την καφεϊνη.

Senior Member
    Μπράβο σου ʼννα μου που τα κατάφερες και απεξαρτήθηκες από την κοκα κόλα λάιτ και γενικά από την καφεΐνη. Θα προτιμούσα κι εγώ να μην πίνω έστω αυτές τις κόκα λάιτ που πίνω αλλά προς το παρόν μπορώ να μην ξεφεύγω κι επιπλέον μου είναι και μια εύκολη λύση όταν βγαίνω έξω για να μην ψάχνω τι να παραγγείλω (αλκοόλ δεν τόλμησα ακόμα). Αλήθεια η ομοιοπαθητική σε έχει βοηθήσει γενικά?

Πέμπτη 23/2
    Πρωί: μισή μεσαία αραβική πίτα ψημένη στο φούρνο με λίγη σάλτσα και 40 γρ τυρί
    Μεσημέρι: 180 γρ μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα
    Βράδυ: 1 φιλέτο κοτόπουλο και 2 κομματάκια πατάτα βραστή, 1 κουταλιά φασολάδα, μισή φρυγανιά και 40 γρ τυρί, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b (όλα αυτά σε 2 δόσεις)

Senior Member
    Στα παιδιά μου κάνω ομοιοπαθητική εδώ και τρία χρόνια. Έχει κάνει θαύματα, αρκεί να σου πω πως ο ενός έτους τότε γιος μου είχε τρομερό πρόβλημα με τα κρεατάκια και μέχρι τότε έκανε εμετό στον ύπνο του. Με την ομοιοπαθητική, από την πρώτη βδομάδα σταμάτησαν οι εμετοί και άρχισε να παίρνει βάρος! Δεν ταλαιπωρούνται τόσο στις ιώσεις, και ενώ πηγαίνω στον παιδίατρο για τη διάγνωση, στη συνέχεια ανταλλάσω την αντιβίωση που μου έδωσε με τα ομοιοπαθητικά - δεν είχαμε ποτέ την παραμικρή επιπλοκή! Όσο για την κόρη (στο αυτιστικό φάσμα), έτυχε ένα μήνα να την αφήσω εκτός αγωγής λόγω διακοπών, νοσοκομείου κλπ, και τρεις "ειδικοί" μου συνέστησαν διεγερτικά. Αντί να τους ακούσω, πήρα την επόμενη ομοιοπαθητική αγωγή (χωρίς καν να αναφέρω στην ομοιοπαθητικό για τη σύσταση...) και την επόμενη βδομάδα οι ίδιοι "ειδικοί" μου είπαν ότι τελικά δεν θα χρειαστεί φαρμακευτική αγωγή!!!
    Μετά από αυτό, ζήτησα να πάρω κι εγώ αγωγή. Έχω δει να φανερώνει πράγματα που δεν ήξερα πως τα είχα μέσα μου, και αυτό με τρομάζει - από την άλλη, αν τα κρατούσα κι άλλο μέσα μου, ποιός ξέρει πότε θα χτυπούσαν και πώς!

Senior Member
    Ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον ʼννα!!! Παλιότερα είχα κάνει κι εγω αλλά όχι συστηματικά οπότε δε μπόρεσα να βγάλω άποψη. Κρίμα που δεν υπάρχουν δημόσια ομοιοπαθητικά νοσοκομεία όπως στο εξωτερικό

Παρασκευή 24/2
    Πρωί: 1 φρυγανιά και 40 γρ τυρί
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κομματάκι πατάτα, 1 κουταλιά γιαούρτι
    Απόγευμα: 4 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Βράδυ: μισό καλαμάκι κοτόπουλο, 3 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 2 μπουκιές πίτα αλάδωτη

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Κρίμα που δεν υπάρχουν δημόσια ομοιοπαθητικά νοσοκομεία όπως στο εξωτερικό
    Όπου να 'ναι (ή μήπως ήδη ξεκίνησε; ) θα λέμε "κρίμα που δεν υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία όπως κάποτε" (

Senior Member
    Ζοφερή η πρόβλεψη ʼννα μου αλλά μάλλον πιθανή...

Senior Member
    Πολύ φοβάμαι ότι έχετε δίκιο κορίτσια.... Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. ʼντε να δούμε πότε θα αλλάξει λίγο η κατάσταση.

Σάββατο 25/2
    Πρωί: 1 φρυγανιά και 30 γρ τρικαλινό
    Μεσημέρι: 3/4 από 1 μπούτι κοτόπουλο, 1 κομματάκι πατάτα, 1 κουτ γιαούρτι
    Βράδυ: 180 γρ μπριζόλα μοσχαρίσια, 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι και τα ξημερώματα μόλις γύρισα σπίτι (χιχι) 1 κομμάτι τυρί

Senior Member
    Κυριακή 26/2

Πρωί: λίγη μπεσαμέλ από το παστίτσιο που μόλις είχε βγάλει η μαμά μου και μοσχομύριζε! (ούτως ή άλλως μόνο πρωί δεν ήταν χιχι)
    Μεσημέρι: 1 κομμάτι παστίτσιο (κυρίως μπεσαμέλ και κιμά)
    Απόγευμα: πάλι λίγη μπεσαμέλ και κιμά (πολύ μου άρεσε αλλά στο τέλος μου έπεσαν βαριά)
    Βράδυ: μισό μπούτι κοτόπουλο ψητό

Χάλια η μέρα αλλά ελπίζω να επανορθώσω αύριο!

Senior Member
    Τελικά μάλλον δεν επανόρθωσα σήμερα καθώς χαζοτσιμπολογούσα όλη την ώρα! Βέβαια όλα από τα επιτρεπτα ευτυχώς

Δευτέρα 27/2
    Πρωί: 2-3 γίγαντες που μόλις είχε βγάλει η μαμά μου από το φούρνο, 2 πηρουνιές μοσχάρι και 1 πηρουνιά αρακά (όπως καταλάβατε σηκώθηκα αργά χιχι)
    Μεσημέρι: 1 κομμάτι μοσχάρι (περίπου 140 γρ), 2 πηρουνιές αρακά, 2 μπουκιές φέτα, 1 καραβίδα ψητή, 2 κουτ γίγαντες
    Απόγευμα: 2 κομματάκια σοκολάτα s&b, 3-4 γίγαντες, 60 γρ τρικαλινό
    Βράδυ: 180 γρ μοσχάρι και 1 πηρουνιά αρακά, 2 μπουκιές φέτα, 1 κουτ γιαούρτι, μισό κομμάτι παστίτσιο (πολύ μικρό)
    Και μετά τα γεύματα από 1 coca zero

Λίγο ό,τι να'ναι δηλαδή αλλά καλά διατροφικά τώρα που τα βλέπω

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Χάθηκα γιατί με τα πέρα-δώθε δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο να γράψω,σε γενικά πλαίσια τρώω πάνω κάτω τα ίδια,χάνω τουλάχιστον το ένα σνάκ αν όχι και τα δύο και μπορώ να φάω άνετα πολύ σαλάτα και γύρω στα 80γρ πρωτεΐνης αλλά μόνο στο ένα γεύμα της ημέρας,στο άλλο θα πρέπει να φάω κάτι ελαφρύ

Σάββατο
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι 2 πηρουνιές μακαρόνια,70γρ κιμάς
    απόγευμα 2 λουκουμάκια μπουκίτσες
    βράδυ 1 πηρουνιά μακαρόνια,60γρ κιμάς

Κυριακή
    πρωί 20γρ ένταμ,1 παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι αρκετό αρνάκι φούρνου
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ 20γρ κεφαλοτύρι,μισή φέτα ψωμί,1 παΐδάκι

Δευτέρα
    σήμερα είπα να νηστέψω τρομάρα μου και επειδή ταξιδεύαμε κιόλας ....τα έκανα ολίγον μπάχαλο....
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσατίποτα
    μεσημέρι τίποτα
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ πήγαμε επιτέλους για φαγητό,από νηστίσιμα είχαν εξαφανιστεί τα πάντα!!!εκτός από γαρίδες,παρήγγειλα λοιπόν ψητές στα κάρβουνα και μου ήρθε ένα πιάτο με 5 γαρίδες και ένα πιλάφι κίτρινο με πιπεριά (την οποία σιχαίνομαι και μανιτάρια) έφαγα τις 4 καθώς ήταν στεγνές και τα τσόφλια δεν έβγαιναν με τίποτα και τα πλήρωσα και 11 ευρώ $#@^#@ και 2 φέτες λαγάνα,η οποία υποψιάζομαι πως είχε μέλι από επάνω καθώς γλύκιζε ,εδώ πουλάνε στους φούρνους και ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με μέλι :smug: όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο έφαγα άλλες 2 μπουκίτσες λουκουμάκια

Τρίτη
    πρωί 30γρ μανούρι,μισή φέτα ψωμί
    ενδιάμεσα 1 μπανάνα
    μεσημέρι μισή κυπριακή με χοιρινό γύρο
    απόγευμα 2 μπουκίτσες λουκουμάκια (ο άνδρας μου πήγε το Σάββατο και μου πήρε λουκουμάκια,δρακουλίνια και kiss -ηθελε να μου πάρει και καραμέλες για να τρώω λέει στο δρόμο:shocked2::shocked2: υποψιάζομαι πως το κάνει επειδή για τα δικά του δεδομένα έχω αδυνατίσει πολύ,γιατί μέχρι πριν 1.5 μήνα αν ήθελα να φάω οτιδήποτε με ζάχαρη φώναζε )
    Η δική μου δικαιολογία για τα λουκουμάκια είναι πως αδιαθέτησα σήμερα και ήθελα να φάω κάτι γλυκό :tumble:
    Βράδυ 200γρ γιαούρτι,2 κριτσινάκια

Senior Member
    Ιωάννα μου μια χαρά τα πας αν σκεφτείς ότι είσαι συνέχεια στο τρέξιμο! Λίγη περισσότερη ποσότητα βέβαια δε θα έβλαπτε Αυτά βλέπει ο καημενούλης ο άντρας σου και σπεύδει να σε ταΐσει!!! :lol:

Τρίτη 28/2
    Πρωί: 1 babybel
    Μεσημέρι: 1 καλαμάκι χοιρινό μικρό, 4 κομματάκια κοτόπουλο κοκκινιστό (περίπου 70 γρ), 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι
    Βράδυ: 180 γρ κοτόπουλο κοκκινιστό, 2 κουτ γιαούρτι, 1 κομματάκι τυρί, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Page 28 of 80 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast