by-pass και διατροφή - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 80 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 1188
    Senior Member
    Σάββατο 17/3
    Πρωί: 1 κουλουράκι καρότου και 20 γρ ρεγκάτο, 1 μπουκιά κέικ αλμυρό
    Μεσημέρι: 120 γρ μοσχάρι και 1 κουτ αρακά, 1 κουτ γιαούρτι
    Απόγευμα: 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Βράδυ: 1 καλαμάκι κοτόπουλο, 1 κουτ γλ τυροκαυτερή, 1 φέτα τυρί του τοστ γκούντα, μισή φέτα ψωμί (μικρή), 1 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη

Senior Member
    Κυριακή 18/3
    Πρωί: τίποτα ξύπνησα αργά
    Μεσημέρι: μισό μπούτι κοτόπουλο ψητό, 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 1 digestive χωρίς ζάχαρη
    Απόγευμα: 1,5 κουλουράκι καρότου και 40 γρ ρεγκάτο
    Βράδυ: μισό φιλέτο κοτόπουλο ψητό, 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Δευτέρα 19/3
    Πρωί: 1 κουλουράκι και 20 γρ ρεγκάτο
    Μεσημέρι: 5-6 κουταλιές ρύζι λαπά
    Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο βραστό και μισό μπολάκι σούπα

Senior Member
    Τρίτη 20/3
    Πρωί: 1 κουλουράκι καρότου και 1 πολύ μικρό κομμάτι ρεγκάτο
    Μεσημέρι: 3/4 από μια μεγάλη τσιπούρα και 4 κομματάκια πατάτα βραστή, 1 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: μισή μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος, 4-5 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 2 κουλουράκια καρότου και 40 γρ ρεγκάτο

Ιωάννα μου πού έχεις χαθεί? Όλα καλά? Νιώθω μοναξιά!!!!

Senior Member
    Τετάρτη 21/3
    Πρωί: 1 φρυγανιά με spread dirollo, 1 digestive χωρίς ζάχαρη
    Μεσημέρι: 150 γρ μοσχάρι λεμονάτο και 3 κουτ σούπας πουρέ, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: 150 γρ μοσχάρι και 3 κουτ σούπας πουρέ

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Μαρία μου έχεις δίκιο,σε άφησα μοναχούλα σου.Δεν συνέβαινε τίποτα ιδιαίτερο?.έγιναν διάφορα και δεν είχα και πολύ διάθεση να γράφω.

Δευτέρα
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι 4κσ κριθαράκι γιουβέτσι,ένα φτερό και τον λαιμό από κοτόπουλο
    απόγευμα ένα μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη
    βράδυ 3κσ κριθαράκι,2 φτερά κοτόπουλο

Τρίτη
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσατίποτα
    μεσημέρι ομελέτα με κουνουπίδι (σχεδόν 2 αυγά,η μεγαλύτερη ποσότητα αυγών που έχω φάει)
    απόγευμα ένα μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη
    βράδυ 1 1/5 σουβλάκι (καλαμάκι εννοώ έ! ) μισή φέτα ψωμί

Τετάρτη
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα 3 μπουκιές κρουασάν σοκολάτας από φούρνο (αηδία ήταν!την επόμενη φορά θα αποπειραθώ να φάω τυρόπιττα )
    μεσημέρι ένα τόστ με 2 φέτες τυρί
    απόγευμα μία φέτα τόστ με γεύση τουρέκι
    βράδυ ένα σουβλάκι σαν τηγανιά,3 τηγανητές πατάτες

Πέμπτη
    πρωί μισό ποτήρι γάλα,20γρ δημητριακά
    ενδιάμεσα20γρ ρεγκάτο
    μεσημέρι 3 κ.σ. ρύζι πιλάφι,ένας λαιμός,1 φτερό κοτόπουλο λεμονάτο
    απόγευμα μία φέτα τόστ γεύση τσουρέκι,1 κγ μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη
    βράδυ 1κ.σ. ρύζι ,50γρ κοτόπουλο λεμονάτο

Όσες μέρες δεν έγραψα πάνω-κάτω έτρωγα τα ίδια με τις παλιότερες μέρες,χάνω συνήθως ένα σνάκ την ημέρα.Το μόνο διαφορετικό την προηγούμενη εβδομάδα με είχε πιάσει τα απογεύματα να θέλω να φάω,δεν πείναγα αλλά ένιωθα πως θέλω να φάω ούτε ξέρω τι!Κατέληγα να τρώω σνακ και αμέσως να ψάχνω να βρω τι άλλο,κατέληξα σε λίγα φυστίκια ή μία χούφτα ωμούς ξηρούς καρπούς μαζί με σταφίδες και κράνμπερυς και μία μέρα αν θυμάμαι καλά έφαγα λίγο ψωμοτύρι το οποίο μου κάθισε βαρύ και ασήκωτο (ξέρω πως ήταν καθαρά θέμα διάθεσης και πεσμένης ψυχολογίας και όχι θέμα πείνας ή όρεξης ).'Αλλαξα τον στόχο μου αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θέλω να πέσω και άλλο,πέρα από πλάκα στα περισσότερα σημεία (εκτός από τα μπούτια μου )πιάνω όλο κόκκαλα !Διάβασα στο φβ που είπε η αντιγόνη πως είχαν πει στον Κώστα να τρώει ανά δίωρο ,αλλά εγώ όταν έτρωγα όλα τα γεύματα και σνακ έχανα πιο πολύ....την Νάνσυ δεν πρόκειται να την δω (ούτως ή άλλως μόνο μιά φορά στην επανεξέταση του μήνα την είδα ) επομένως λέω να περάσω μία βόλτα από τον καλφ μέσα στις επόμενες ημέρες για να τον ρωτήσω τι και πως

Senior Member
    Ιωάννα μου αρκεί να είναι όλα καλά και γράφε όποτε θες! Απλά ανησύχησα να σου πω την αλήθεια αλλά είδα στη φωτογραφία σου ότι είσαι μια χαρά κοριτσάρα μου! Όσο για τα κιλά δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Πιστεύω πως θα έρθει μια ισορροπία και θα σταματήσεις να χάνεις Όσο για την απογευματινή λιγούρα κι εμένα με πιάνει και όταν δεν είμαι στη δουλειά συνήθως χτυπάω ένα κουλουράκι καρότου με τυρί που με χορταίνει αμέσως.

Πρωί: τίποτα
    Μεσημέρι: 1 φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδα - dirollo spread (τύπου φιλαδέλφεια), 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: 3/4 φιλέτο κοτόπουλο κοκκινιστό με 1 κουτ σούπας πένες

Senior Member
    Παρασκευή 23/3
    Πρωί: 1 κουλουράκι καρότου και 30 γρ ρεγκάτο
    Μεσημέρι: 1 τσιπούρα ψητή και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 1 digestive χωρίς ζάχαρη
    Απόγευμα: 1 κουλουράκι καρότου και 30 γρ ρεγκάτο
    Βράδυ: 1 φιλέτο κοτόπουλο κοκκινιστό και 3 κουτ σούπας πένες

Senior Member
    Μαράκι, πας πολύ καλά! έσπασες και το 8, ποιος σε πιάνει!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Γιώτα μου! Βασικά είμαι 77,5 τώρα αλλά βαριέμαι να αλλάζω συνέχεια το τικεράκι Συγχαρητήρια και σε εσένα για το 6! Πρέπει να είναι άλλη αίσθηση

Senior Member
    συγχαρητήρια για την απώλεια Ιωάννα, Γιώτα, Μαρία !!!

Originally posted by welldah
    Σε ευχαριστώ Γιώτα μου! Βασικά είμαι 77,5 τώρα αλλά βαριέμαι να αλλάζω συνέχεια το τικεράκι
    τώρα ποιος πρέπει να έχει πρότυπο ποιον; μπράβο σου κοριτσάκι μου, τον Ιούλιο να φέρεις και μαγιό για να απλώσουμε τις κορμάρες μας στην παραλία να καταπλήξουμε τα πλήθη

Senior Member
    Αθανασία μου σε ευχαριστώ!!!!!!!! Το καλοκαίρι θα παίξει τρελό μπικινάκι χαχαχα!

Χθες ήταν δύσκολη νύχτα με κολικούς.... Ελπίζω σήμερα τα πράγματα να είναι καλύτερα.

Σάββατο 24/3
    Πρωί: μισό ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, μισό κουλουράκι καρότου με λίγο γκούντα
    Μεσημέρι: μισή κρέπα λάιτ σπιτική (βρήκα μια πολύ ωραία συνταγή με πολύ λίγα λιπαρά!) με μισό φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδα - dirollo spread και λίγο τριμμένο τυρί, 2 μπουκετάκια μπρόκολο
    Απόγευμα: 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Βράδυ: μισό φιλέτο κοτόπουλο από το μεσημέρι, 1 μπουκετάκι μπρόκολο, 1 φρυγανιά σικάλεως και 40 γρ γκούντα

Senior Member
    Κυριακή 25/3

Πρωί: μισό ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 3 μπαρμπούνια ψητά, μισό μπολάκι σκορδαλιά με ελάχιστο λάδι, 3 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 2 μπουκιές ψωμί, 1 μπουκιά σουφλέ λάιτ, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 1 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: 1 φέτα ψωμί ζυμωτό, 1 μπουκιά φρυγανιά και 50 γρ γκούντα

Senior Member
    Δευτέρα 26/3
    Πρωί: μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 150 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 1 κουλουράκι καρότου και 40 γρ ρεγκάτο
    Βράδυ: 100 γρ φιλέτο ψαριού στη λαδόκολλα με ντομάτα-κρεμμύδι-σκόρδο, 5 μίνι φρυγανάκια ελιά-ρίγανη (καινούρια της Elite με λίγα λιπαρά. Ωραία ήταν μπορώ να πω) και 30 γρ γκούντα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Μαρία μου 77 βλέπω!!!σούπερ!!!

Παρασκευή
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι 1 αυγό μάτι, 3 δάχτυλα ζβαν τηγανητό ,30γρ κεφαλογραβιέρα,μισή φέτα ψωμί ?μετά από όλα αυτά μία αναγούλα ,μην σας πω και δύο την είχα για κανένα δεκάλεπτο και γλύτωσα στο ελάχιστο να τα κάνω εμετό.Επειδή όλα αυτά τα έχω ξαναφάει,απλά όχι όλα μαζί,μάλλον μου έπεσαν πολλά
    απόγευμα μισή μπανάνα
    βράδυ μισή χοιρινή μπριζόλα λαιμού,μισή φέτα ψωμί

Σάββατο
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι ντομάτα και 10 γαυράκια τηγανητά,μισή φέτα ψωμί,30γρ φέτα milner (συμπαθητική είναι )
    απόγευμα μία φέτα τόστ με γεύση τσουρέκι και λίγη μερέντα
    βράδυ δεν θυμάμαι καρδιά μου :lol::lol::lol:

Κυριακή
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα τίποτα
    μεσημέρι ένα κομμάτι βακαλάος τηγανητός,2κς σκορδαλιά χωρίς σκόρδο ,ένα μπωλάκι φράουλες με ζαχαρίνη
    απόγευμα μία μικρή σπιτική κρέπα (χωρίς ζάχαρη κ βούτυρο ο χυλός ) μισή μπανάνα και 2κγ μερέντα (ένα ψιλο-ντάπινγκ το έπαθα αλλά φυσιολογικό και αναμενόμενο )
    βράδυ ένα κομμάτι βακαλάος τηγανητός,20γρ κεφαλογραβιέρα

Δευτέρα
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσα 20γρ κεφαλογραβιέρα, μισή φέτα ψωμί ζυμωτό
    μεσημέρι μία χοιρινή μπριζόλα λαιμού λενομάτη,ένα μπωλάκι μαρούλι σαλάτα
    απόγευμα τίποτα
    βράδυ 100γρ στριφτή έτοιμη τυρόπιττα (την έχω καταβρεί με αυτή την τυρόπιττα από το lidl και δεν με φουσκώνει ιδιαίτερα κσι ωραία γεύση έχει

Τρίτη
    πρωί τίποτα
    ενδιάμεσα 2 φέτες τυρί τόστ
    μεσημέρι ένα κομμάτι σπιτική κολοκυθόπιττα,ένα μπωλάκι φράουλες με ζαχαρίνη
    απόγευμα μισή μπανάνα
    βράδυ ένα μικρό κομμάτι κολοκυθόπιττα,ψητό μπιφτέκι 70γρ

Page 31 of 80 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast