by-pass και διατροφή - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 80 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1188
    Senior Member
    Σε ευχαριστώ Ιωάννα μου!!! :smilegrin:
    Αυτή η τυρόπιτα από τα lidl έχει πολλά λιπαρά?

Τρίτη 27/3
    Πρωί: 6-7 κουταλιές oatmeal (κρέμα βρώμης), 3/4 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού
    Μεσημέρι: 150 γρ μοσχαράκι κοκκινιστό με 3 κουταλιές αρακά, 1 φρυγανιά σικάλεως και 30 γρ φέτα
    Απόγευμα: 1 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: 150 γρ μοσχαράκι με 2 κουταλιές αρακά, 1 φρυγανιά σικάλεως και 20 γρ φέτα

Senior Member
    Τετάρτη 28/3
    Πρωί: 5-6 κουταλιές oatmeal, 3/4 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 8 σαρδέλες ψητές και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα
    Απόγευμα: 6 μίνι φρυγανάκια ελιά-ρίγανη, 50 γρ γκούντα
    Βράδυ: μισό μπούτι κοτόπουλο (μεγάλο) στο φούρνο και 2 κομματάκια πατάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Πέμπτη 29/3
    Πρωί: 5-6 κουταλιές oatmeal και 1 κομματάκι σοκολάτα s&b, μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο στο φούρνο και 2 κομματάκια πατάτα και 2 κουτ γιαούρτι, μισή φέτα ψωμί και 40 γρ γκούντα
    Απόγευμα: τίποτα
    Βράδυ: μισό μπούτι κοτόπουλο, 2 κομματάκια πατάτα, 2 κουτ γιαούρτι, μισή φέτα ψωμί ζυμωτό και 30 γρ γκούντα

Senior Member
    Σήμερα με είχε πιάσει μια μανία να φάω χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ήθελα.... uzzled:

Παρασκευή 30/3
    Πρωί: 5-6 κουταλιές oatmeal και 1 κομματάκι σοκολάτα s&b, μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 3 μπαρμπούνια ψητά, μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 5 φρυγανάκια μίνι ελιά-ρίγανη, 40 γρ γκούντα
    Απόγευμα: 2 κριτσίνια, 40 γρ γκούντα, 1 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: χοιρινό λεμονάτο (περίπου 120 γρ) και 1 κουτ πουρέ, 1 κουτ γιαούρτι

Νιώθω ότι παράφαγα! Είμαι εντελώς σκασμένη :barfy:

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Σήμερα με είχε πιάσει μια μανία να φάω χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ήθελα.... uzzled: ...Νιώθω ότι παράφαγα! Είμαι εντελώς σκασμένη :barfy:
    Σε αυτή τη φάση είχα το επεισόδιο με το δαμάσκηνο! Αυτή η μανία με οδήγησε κάποια στιγμή να κατεβάσω πιο απρόσεχτα τη μπουκιά και να ψάχνω για λύση... Κόλα λάιτ και γάλα, αχρείαστα να είναι, αλλά βάλτα στο ψυγείο σου για την ώρα που θα τα ψάξεις!

Senior Member
    Αχ αχρείαστα να είναι Αννούλα αλλά θα τα έχω πάντα στο ψυγείο μου από εδώ και στο εξής! Ελπίζω να μη με ξαναπιάσει αυτή η μανία!

Senior Member
    Σάββατο 31/3
    Πρωί: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 1 φιλέτο κοτόπουλο αλα κρεμ λάιτ
    Απόγευμα: 1,5 κριτσίνι, 40 γρ ρεγκάτο, 1 digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: 2 παϊδάκια κοτόπουλο, 1/3 μπριζόλα χοιρινή (μόνο ψαχνό), 1 κουτ πατατοσαλάτα ( με λίγο λάδι και χωρίς σως), 3 μπουκιές πίτα στα κάρβουνα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Κυριακή 1/4
    Πρωί: 5-6 κουταλιές oatmeal με 2 κομματάκια σοκολάτα s&b, 3/4 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 150 γρ χοιρινό λεμονάτο και 3 πατάτες σαν τηγανιτές ( φούρνου), 2 κουτ γιαούρτι
    Απόγευμα: 1 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: 100 γρ χοιρινό λεμονάτο, 2 κουτ ρύζι, 1 κουτ γιαούρτι, 1,5 κριτσίνι και λίγο ρεγκάτο

Junior Member
    Χαιρετώ την παρέα...!!!Πολύ καιρό έλειψα μου φαίνεται...!!!Από ότι βλέπω όλοι καλά τα πάνε...;-)...!!!

Και μετά τις χαιρετούρες στο επίμαχο.Νομίζω ότι έχω αρχίσει να τρώω και όλος παραδόξως κάποιες φορες να πεινάω και αρκετά.
    Δεν μπορώ να πω όταν κάθομαι να φάω τρώω αλλα κλασικά όχι όσο νομίζω ότι μπορώ να φάω.
    Τα φαγητά μου δεν τα ζυγίζω ούτε τα υπολογίζω μπορώ να πω...κάνω 3-4 γεύματα την ημερα και κύριος πρωτεΐνες κανονικά τα φάρμακα και αρκετό νερό μπορώ να πω αλλα ούτε και αυτό το υπολογίζω...γενικά δεν είχα ποτε πρόβλημα με το να πιο νερό......έχω κάνει αρκετούς πειραματισμούς και ευτυχώς δεν την πάτησα...δηλαδή και γύρο έφαγα...ούτε μισό σάντουιτς δεν μπόρεσα...αλλα δεν με πείραξε...και σοκολάτες...και κανένα ποτηράκι κρασί καμια 2 φορες τον μηνα...αλλα ακόμα χάνω σταθερά...τώρα έπεσα περίπου στο κιλό την εβδομάδα...αλλα δεν παραπονιέμαι...ήδη έχω χάσει αρκετά...θέλω να χάσω εννοείτε κιάλα...αλλα το ήξερα ότι μέχρι το εξάμηνο θα χαθούν τα πολλά.
    Τώρα έχω επανεξέταση 1 Μαΐου και ελπίζω να έχω πέσει στα 120.
    Και αν με αφήσει και ο Doctor να ξεκινήσω και το γυμναστήριο ελπίζω να αρχίσω να χάνω και περισσότερα και να μαζεύω και περισσότερο...!!!

Senior Member
    Συγχαρητήρια για την πορεία σου Vouno! Είναι λογικό να έχεις αρχίσει να τρως παραπάνω από πριν και να πεινάς. Εγώ πλέον βλέπω αλλαγή μέρα με τη μέρα! Εκεί που δεν είχα όρεξη ιδιαίτερη τώρα η όρεξη έχει αρχίσει και ανοίγει ( όχι στα προηγούμενα επίπεδα βέβαια). Βέβαια δεν τρώω πολύ αλλά κι αν φάω λίγο παραπάνω πιστεύω ότι όσο προσέχω την ποιότητα δε θα έχω πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι η απώλεια θα συνεχιστεί ακόμα μέχρι το χρόνο και μετά μέχρι το δεκαοκτάμηνο όλο και κάτι θα φύγει ακόμα!

Δευτέρα 2/4
    Πρωί: 2 κριτσίνια, 40 γρ ρεγκάτο, 3/4 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό, 3-4 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα
    Απόγευμα: 2 μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
    Βράδυ: μισό φιλέτο σολωμού, 3-4 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Τρίτη 3/4
    Πρωί: τίποτα
    Μεσημέρι: μισό κολοκυθάκι γεμιστό
    Απόγευμα: 2 κριτσίνια και 30 γρ ρεγκάτο
    Βράδυ: 1/3 μπριζόλα μοσχαρίσια, 4-5 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 1 κριτσίνι κι ένα μικρό κομμάτι ρεγκάτο, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b

Senior Member
    Τετάρτη 5/4
    Πρωί: 6-7 κουταλιές oatmeal, μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 3/4 φιλέτο κοτόπουλο αλά κρεμ λάιτ
    Απόγευμα: 2 κριτσίνια και 40 γρ τυρί
    Βράδυ: μισό φιλέτο κοτόπουλο κοκκινιστό και μισό φιλέτο αλά κρεμ λάιτ, 4-5 πένες

Senior Member
    Πέμπτη 5/4
    Πρωί: 6-7 κουταλιές oatmeal με 2 κομματάκια σοκολάτα s&b, μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: μοσχαράκι κοκκινιστό(περίπου 150 γρ) και 2 κουταλιές αρακά, 1 φρυγανιά σικάλεως, 30 γρ φέτα
    Βράδυ: μοσχαράκι κοκκινιστό(περίπου 150 γρ) και 1 κουταλιά αρακά, μισή φρυγανιά σικάλεως, 2 μπουκιές φέτα. Αργότερα 1 κριτσίνι και λίγο ρεγκάτο

Senior Member
    Παρασκευή 6/4
    Πρωί: 6-7 κουταλιές oatmeal με 2 κομματάκια σοκολάτα s&b, 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: Μισή τσιπούρα ψητή, μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 1 κριτσίνι και λίγο ρεγκάτο
    Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο λεμονάτο, 1 κουτ γιαούρτι και 2 κουτ πουρέ

Senior Member
    καλημερα κοριτσια και απο μενα!
    απο δευτερα θα μπω και εγω στη παρεα σας!
    μεχρι στιγμης δεν εγραφα τι νας σας γραψω 2 γουλιες γαλα 2γουλιες χυμο
    απο δευτερα μπαινω στα αλεσμενα οποτε θα τα λεμε!

Page 32 of 80 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast