by-pass και διατροφή - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 80 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1188
    Senior Member
    και το βαρος σου παραμενει σταθερο?

Senior Member
    Ναι, μπορεί να κάνω υπερβολές, αλλά αποφεύγω ζάχαρη και λιπαρά.
    Το σημερινό μενού μου απέδειξε πως το τσάι με σταματάει. Σήμερα που δεν το έβαλα στο μενού, έτρωγα ξανά και ξανά!
    Πρωινό: Αβγά με τομάτα
    Μεσημεριανό: 2 φέτες ψωμί
    μισή ώρα μετά : 1 πιάτο ρύζι με κοτόπουλο στο φούρνο - 2 ποτήρια κόλα λάιτ
    μιάμιση ώρα αργότερα : 1 πιάτο ρύζι κοτόπουλο στο φούρνο - 1 ποτήρι κόλα λάιτ
    άλλες δύο ώρες μετά : 1 πιάτο ρύζι ακόμη (αν δεν τελειώσει το ταψί, με βλέπω μόνιμα μες το φούρνο!)
    Και ενώ τα λιπαρά μου ήταν υπό έλεγχο (με πινέλο το τηγάνι το πρωί, χωρίς καθόλου λάδι το κοτόπουλο και το ρύζι, ούτε κομματάκι πέτσα από το κοτόπουλο), με το που βλέπω να τσιμπολογάνε πατατάκια το βραδάκι, αρπάζω 5-6 κομμάτια... Μάλλον χρειάζομαι το τσάι να με μπουκώνει και να μην μπορώ να κατεβάζω άλλες ποσότητες!

Senior Member
    Αννα τι τσάι πινεις??? κρυο? χωρις ζαχαρη?

Senior Member
    εγώ πάντως με το τσάι έχω θέμα μετά την επέμβαση και το αποφεύγω, νιώθω λες και μου στρίβεται το στομάχι και μετά από λίγη ώρα πεινάω! μου κάνει πολλά υγρά στο στομάχι... όχι τίποτ' άλλο αλλά πάντα το καλοκαίρι έφτιαχνα ένα σωρό μπουκάλες με λεμόνι και γλυκαντικό στο ψυγείο για να το έχω έτοιμο!

Senior Member
    Γεμίζω μια κανάτα (1,5-2 λίτρων) με δύο φακελάκια τσάι, 1 λίτρο ζεστό νερό και μπόλικα γλυκαντικά δισκία. Στη συνέχεια, γεμίζω παγάκια στην κανάτα, πίνω το πρώτο ποτήρι με έξτρα παγάκια και βάζω το υπόλοιπο στο ψυγείο για να είναι δροσερό.
    Γεμίζει το στομάχι υγρά, κάτι που με κάνει να τρέχω στην τουαλέτα και όχι στο ψυγείο! Συμφέρει για τις μέρες/ώρες που είμαι στο σπίτι και αλλιώς δεν θα έβγαινα από την κουζίνα. Δεν μου ανοίγει την όρεξη, σε αντίθεση με την κόλα λάιτ, αλλά αντίθετα με κάνει να αφήνω το πιάτο μου στη μέση!

Senior Member
    ʼννα ωραίο το κόλπο με το τσάι. Πρέπει να το δοκιμάσω!

Εγώ αυτές τις μέρες είχα πάει στο χωριό για να εξασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα κι έτσι δε θυμάμαι να καταγράψω ακριβώς τι έφαγα. Μπορώ πάντως να πω ότι έφαγα μπόλικο ντόπιο ψαράκι στα κάρβουνα!

Πρωί: τίποτα (ταξίδευα)
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο και 2 κουτ πουρέ, 1 κουτ γιαούρτι και μια μπουκιά κριτσίνι
    Απόγευμα: 1 digestive light
    Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο και 2 κουτ πουρέ, 1 κουτ γιαούρτι, 1 κομματάκι κολοκυθάκι και 1 κομματάκι πατάτα (έφτιαξε η μάνα μου μπριαμ και το ζήλεψα!)

Λέτε να πειράζει μια μέρα να φάω μόνο λαδερό χωρίς κρέας αλλά με τυρί? Θέλω να φάω γεμιστά λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by welldah

Λέτε να πειράζει μια μέρα να φάω μόνο λαδερό χωρίς κρέας αλλά με τυρί? Θέλω να φάω γεμιστά λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!
    εγώ προχτές έφαγα, και δεν ήταν η πρώτη φορά

δοκίμασε μεσημέρι πρώτα και βλέπεις, έχεις και θέμα με το έντερο - μη σφίξει πολύ και βασανιστείς, στο λέω γιατί εμένα με σφίγγει το ρύζι ...

Senior Member
    Δίκιο έχεις Αθανασία ας ξεκινήσω με το μεσημέρι και βλέπουμε! Έφαγες προχθές τυχερή ε? Με έχει πιάσει μανία για γεμιστά! Για όλα κατηγορώ τον καλοκαιρινό καιρό :P

Senior Member
    ε μα γίνεται καλοκαίρι χωρίς γεμιστά; δε γίνεται μανούλα μου... τόλμησε τα με σύνεση την πρώτη φορά και θα δεις για την επόμενη, με μια ντοματούλα γεμιστή δε χάθηκε ο κόσμος, εγώ προτιμώ μελιτζάνες, κολοκύθια γεμιστά...

Member
    Καλησπέρα σας, παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το site αν και συνήθως δεν γράφω, δν έχω κάνει κάποιου είδους επέμβαση παρά μόνο διατροφή αλλά ήθελα με αφορμή το συγκεκριμένο τοπικ να ρωτήσω την άννα, με όλο το σεβασμό αλλά δεν είναι επικίνδυνο να επανέλθουν τα κιλά με αυτή τη διατροφή;

Senior Member
    Κοριτσια εμενα μου ειπε ο ιατρος να τα δοκιμασω ολα να δω πως μου καθονται και εφαγα γεμιστά!! μονο το γεμιση εννοειτε αλλα μου εκατσε μια χαρα!!! Τι τσαι παιρνεις?? με φρουτα η χαμομηλι? και τι γλυκαντικα?? και ποςα πανω κατω? πολλες ερωηςεις παλιιιιιι!!!
    :starhit:

Senior Member
    Επέστρεψα επιτέλους στη βάση μου! Έλειψα από το Πάσχα, και μετά από 3 βδομάδες ηρεμίας η Αθήνα μου φαίνεται μαρτυρική!
    Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Ήταν από τις μεγαλύτερες μου απώλειες στις πρώτες μετεγχειρητικές φάσεις. Τελικά όμως από κάποια στιγμή και έπειτα (γύρω στο χρόνο από την επέμβαση) κατάφερα και έφαγα πρώτα τη γέμιση, στη συνέχεια και τη τομάτα/πιπεριά, και τώρα κατεβάζω άνετα ένα πιάτο των δύο. Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ παλιότερα μπορούσα (και κάποιες φορές το κατόρθωνα...) να βάλω και δεύτερο και τρίτο πιάτο, τώρα σταματώ στο πρώτο, ενώ κάποιες στιγμές εγκαταλείπω τις τελευταίες μπουκιές για αργότερα, καθώς... μπουκώνω!
    Το τσάι που ετοιμάζω δεν είναι πάντα το ίδιο. Διάφορα φακελάκια, πράσινα, μαύρα, με γεύσεις, ενώ κάποιες φορές ετοιμάζω και βουνού, φασκόμηλο, ακόμη και βαλεριάνα (που δεν μου άρεσε η γεύση της...). Επειδή τρελαίνομαι για τσάι, ενώ ξεχνάω να πίνω νερό, η κανάτα με τα παγάκια με έχει σώσει! Όσο για τα γλυκαντικά δισκία, θεωρητικά η δόση είναι ένα ανά ποτήρι, αλλά επειδή τη θέλω τη γλυκιά γεύση βάζω και διπλή δόση - ενώ μου αρέσουν και τα δισκία της στέβιας.
    Lenaki, αυτός είναι και ο δικός μου ο φόβος. Για αυτό και προσπαθώ μέσα στις "ατασθαλίες" μου να περιορίζομαι σε μη λιπαρά, μη ζαχαρούχα γαστριμαργικά όργια. Μέχρι στιγμής, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ελπίζω να παραμείνει έτσι! Η επέμβαση βοηθάει αρκετά. Με άλλη επέμβαση, θα είχα σίγουρα αποτύχει εξ'ορισμού!

Senior Member
    εδω και εγω!
    κυριακη
    πρωι καφε με καντερελ
    μεσ 1 κολοκυθι με λιγο μοσχαρι
    απ φρυγανια με τυρι
    βρ γιαουρτι

δευτερα
    πρωι καφες
    μεσ 2 πηρουνιες φασολακια και λιγη φετα
    απο 1 ζελε
    βρ 1 πηρουνια φασολακια και 1/2 γιαουρτι με καντερελ

σημερα
    πρωι καφες
    μεσ 1/2 κολοκυθακι με κιμα
    απο καφες
    βρα 1/2 γιαουρτι με καντερελ

Senior Member
    Τρίτη 8/5

Πρωί: 1 μπολάκι oatmeal με 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Μεσημέρι: μισή τσιπούρα και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
    Απόγευμα: 2 κριτσίνια και ένα κομμάτι γραβιέρα
    Βράδυ: μισή μπριζόλα χοιρινή, 3 κουτ γιαούρτι, 3 κριτσίνια, 1 κουτ τυρί φιλαδέλφεια

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    τσα!!!!σχεδόν 11 μήνες μετά το διαιτολόγιο παραμένει σχεδόν ίδιο και απαράλακτο με μερικές παρασπονδίες που κάνω που και που.Η όρεξη είναι άφαντη και αναζητείται τρόπος να μην χάσω άλλα κιλά (η ζυγαριά έχει χτυπήσει ένα 60.400 ).Από ότι είδα έχουμε καινούρια παρέα!!κορίτσια καλώς ήρθατε και καλή συνέχεια να έχετε!!Μαράκιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να υποψιαστώ πως έχεις φτάσει στον στόχο σου και πάλι δεν έχεις αλλάξει το τικεράκι???

χτες έχουμε και λέμε
    Πρωί : τίποτα
    Ενδιάμεσα : 1 babybel
    μεσημέρι : 3-4 πηρουνιές μακαρόνια.70γρ κιμάς,μισή φέτα ψωμί
    απόγευμα : μία μικρή φέτα σπιτικό κέικ
    βράδυ : το ίδιο με το μεσημέρι + 1 κουταλιά σούπας τριμμένη κεφαλογραβιέρα

Σήμερα
    πρωί :τίποτα (πλέον σπάνια τρώω κάτι το πρωί ,αν και ίσως θα πρέπει να το αλλάξω και να κρατήσω τα 5 γεύματα της ημέρας )
    ενδιάμεσα :30γρ κεφαλογραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων
    μεσημέρι : ένα μικρό πιατάκι φασολάκια λαδερά,30γρ φέτα,μία μικρή φέτα ψωμί
    απόγευμα :μισή μπανάνα
    βράδυ : μισό μπούτι κοτόπουλο,4-5 πατάτες φούρνου

Page 36 of 80 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast