by-pass και διατροφή - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 80 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1188
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μιας κ είμαι εδώ γύρω ας γράψω και τι έφαγα...

πρωί - τίποτα
    ενδιάμεσα - μία φέτα τυρί τόστ,μία μικρή μπανάνα
    μεσημέρι - 80γρ μακαρόνια,70γρ κιμά κοκκινιστό
    απόγευμα - 1 αυγό βραστό και μετά 1 μπιζέ
    βράδυ - 1 1/5 παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων με ντομάτα τριμμένη και 40γρ φέτα σαν ντάκο,1 κολοκυθάκι ψητό στο αντικολητικό και μετά από κανένα δίωρο ένα νεκταρινι

Senior Member
    Τη ειναι το μπιζε;

Senior Member
    καλα ιωαννα μου ακομη τους εχεις τους μπεζεδες?
    νομιζα τους μοιρασες!

Senior Member
    μπεζες ειναι η μαρεγκα η ψημενη ναταλακι

Senior Member
    A!! Δεν το ηξερ οτι λεγεται ετσι! Δεν μου αρεσουν οι μαρεγκες! Πολυ γλυκες μου φαινονται!

Senior Member
    εγώ τις μαρέγκες τις σιχαινόμουν!!!! δοκίμασα πριν 10 μέρες περίπου που τις έφτιαξα και ξετρελάθηκα...τι να πω....
    Καλιόπη μου αυτή είναι η τρίτη δόση που έφτιαξα...μοίρασα τις πρώτες δεξιά κ αριστερά και μετά δοκίμασα να φτιάξω παγωτό με ασπαρτάμη και μου έμειναν τα ασπράδια κ λυπήθηκα να τα πετάξω μιας κ ήταν κ από αυγά χωριάτικα και ξανα-έφτιαξα!!!τα τρώει και ο άνδρας μου 3-3 αλλά δεν τελειώνουν τα άτιμα!και νιώθω πως μπορώ να κάτσω να φάω όλο το μπώλ μονιμιάς!Ας όψεται ο φόβος του dumping που καραδοκεί!

Σήμερα φάγαμε
    πρωί - τίποτα
    ενδιάμεσα - μισή φέτα προζυμένιο ψωμί,1 babybel με το ζόρι τα έφαγα,ένιωθα σκαζμένη!
    μεσημέρι - 1 1/5 κουτάλα σούπα χυλοπίττες (ή τουτουμάκια όπως τα λέμε εμείς εδώ ),4 πηρουνιές κοτόπουλο κοκκινιστό
    απόγευμα - μία μικρή μπανάνα,1 φέτα τυρί τοστ 16%
    βράδυ - κολοκυθάκια ψητά και γαύρο επίσης ψητό στο φούρνο με λεμονάκι κ ρίγανη

Senior Member
    να σε ρωτισω ακομη και τωρα μετα απο ενα χρονο δεν πινεις νερο με το φαι?
    τι εχω παθει εγω που ειχα τσακωθει με το νερο πινω τοσο και θελω και με το φαι αλλα δε μπορω οταν πιω με πειραζει

Senior Member
    κοίτα λογικά δεν πίνω παράλληλα με το φαγητό,δηλαδή μπουκιά κ νερό,αλλά μερικές φορές αν νιώσω πως το χρειάζομαι τρώω λίγες μπουκιές κ μετά πίνω κ λίγο νερό,πολλές φορές πίνω νερό αφού έχω τελειώσει το φαγητό μου και ακόμα περισσότερες μόλις τελειώσω το φαγητό επειδή φουσκώνω εύκολα,πίνω κόκα-κόλα χωρίς ζάχαρη η οποία με βοηθάει να χωνέψω!

Senior Member
    Το θέμα με τα υγρά είναι περίεργο. Μετά από κάποιους μήνες από την επέμβαση, συνειδητοποίησα πως κατεβαίνει άνετα πια μεγάλη ποσότητα - το μισόλιτρο μονορούφι ξανά! Αλλά, αν προσπαθήσω να πιω νερό (ή χυμό) την ώρα του φαγητού, θα "μπουκώσω" σύντομα. Αν δηλαδή μπορούσα να φάω μια χ ποσότητα, με λίγες γουλιές νερό θα καταφέρω μόνο το ένα τρίτο - ενώ με τη βοήθεια της κόλα λάιτ καταφέρνω έως και τρεις φορές την ποσότητα :smug: Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Αν βρεθώ μπροστά σε γαστριμαργικό απαγορευμένο πειρασμό, ξέρω πως πίνοντας ένα ποτήρι νερό θα σταματήσω την "αμαρτία" σε ελάχιστες μπουκιές, ενώ αντίθετα σε ένα αναστάσιμο τραπέζι με όλες τις λιχουδιές στο πιάτο θα κατεβάσω τόνους κόλα λάιτ για να σπρώξει όση περισσότερη ποσότητα μπορεί

Senior Member
    εγω δεν εχω δοκιμασει καν κοκα κολα μετα την επεμβαση

Senior Member
    εμάς ο ντόκτορ μας έχει αφήσει το ελεύθερο στην κόκα λάιτ,απεριόριστη ποσότητα!!!απλά αν πιείς αμέσως μετά το φαγητό και έχει πάρα πολύ ανθρακικό είναι πιθανό να σου έρθει εμετός,το έπαθα κανά 2 φορές όταν πρωτοήπια,τώρα μπορώ και το κοντρολάρω πίνοντας μικρότερες γουλιές και εξαρτάται κ πάντα από την μάρκα κόλα που πίνω!

Senior Member
    μου ειπε μετα το τρινηνο!
    αλλα να σου πω δεν δινω και πολυ βαση σε οσα ειπε η διαιτολογος
    αυτη ηθελε να μη βαζω καν ασπαρταμη στο καφε και στο γιαουρτι για να μη μαθω λεει στα γλύκα !
    λες και εκανα την επεμβαση για να ζησω αλλα 60-70 χρονια :P οσα μου μενουν δλδ μεσ τη πικρα!
    απλα εγω δε την θελω!
    εχω μια μεσα στο ντουλαπι μου και μια σοκολατα νο σουγκαρ στο ψυγειο ουτε εγω ξερω ποσο καιρο μπορει και πανω απο μηνα
    απλα δεν μου κανει αναγκη να τα φαω αλλα τα θελω μηπως και.......

Senior Member
    εγώ δεν συμφωνώ με την άποψή της,ούτε μπορούμε να περάσουμε μία ζωή μακρυά από οτιδήποτε γλυκό ακόμα και αν αυτό είναι ο καθημερινός μας καφές!για αυτό χρησιμοποιούμε τα υποκατάστατα της ζάχαρης για να μην νιώθουμε στερημένοι κ να πιεζόμαστε!ο δικός μου γιατρός λέει γλυκό μόνο στην γιορτή σου,Πάσχα κ χριστούγεννα,αλλά σου λέει μην φας μία πάστα φάε 3 κουταλιές!Αλλά και ενδιάμεσα αν φάω μία στις τόσες δεν έχει πρόβλημα αρκεί να μην γίνει συνήθεια κ απαραίτητη ξανά η ζάχαρη!Και πάντα αφού έχουμε φάει για να μην μας πειράξει η ζάχαρη!Αυτο που έκανες με την σοκολάτα μου θύμισε εμένα,πριν ακόμα κάνω την επέμβαση είχα αγοράσει την κρέμα καραμελέ κ της μούς σοκολάτα της sweet and balance που είναι με σουκραλόζη (που επιτρέπεται ) και τα είχα δοκιμάσει να δω αν μου αρέσουν ώστε σε περίπτωση που μετά ήθελα γλυκό να μην στερηθώ κάτι!Η αδελφή μου δεν που ήρθε να με δει μετά αμέσως από την επέμβαση μου έφερε μία σακούλα από το σούπερ μάρκετ γεμάτη με γλυκά sweet and balance :love::love::love: γιατί της είχα πει ότι μόνο αυτά θα έκανα να φάω μετά,ε λοιπόν ήταν όλα στο μυαλό μου...έφτιαξα μία κ μοναδική φορά κρέμα καραμελέ,,,έφαγα μερικές μπουκιές και αυτό ήταν,όλα τα υπόλοιπα γλυκά στο τέλος τα πέταξα γιατί πολύ απλά έληξαν!!!Αλλά χαίρομαι που ξέρω πως μπορώ να φάω ένα κουταλάκι κανονικό γλυκό και δεν θα με πειράξει,απλά προσπαθώ να μην το πολυκάνω για αυτό τώρα τα ψιλοβάζω με τον εαυτό μου που τρώω αυτούς τους χαζο-μπιζέδες!

Senior Member
    και εγω δοκιμασα κανονικο γλυκο στα γεννεθλεια του γιου μου και ελεγα οτι αμα μπορουσα θα το ερτωγα ολο!
    δε με πειραξε αλλα δε μπορουσα να φαω φουσκοσα αμεσως

Senior Member
    xaxaxa κορίτσια να και κάτι που δεν θα έχω πρόβλημα αφού ούτος η άλλος δεν μπορώ να φάω γλυκα και τώρα έχω σοκολάτα φυσικά χωρίς ζάχαρη και μπισκότα με γλυκαντικά μέχρι και σοκοφρέτες με γλυκαντικά έχω αλλα και πάλι μου αρκεί που τα έχω. αρκεί να ξέρω πως άμα θέλω μπορώ να ανοίξω το ντουλάπι και να τα βρω είναι ψυχολογικό το θέμα . εδώ μου είπαν κορίτσια πως μονο την πρώτη μέρα έχω περιορισμό στο τι θα πιο (μονο νερό η τσάι) μετά μπορώ να πίνω όσο νεράκι θέλω και καφέ όσο θέλω (σκεφτείτε πως το αρχικό διαιτολόγιο που μας έδειξαν έχει καμια 6 με 7 καφέδες την ημερα) εδώ αγαπάνε πολύ τον καφέ και για αυτό μάλλον. με γλυκαντικά εννοείτε και με gala αποβουτυρωμένο (όχι τελείως το μισό που λέγαμε).

κορίτσια η κόρη ενός φίλου του συντρόφου μου έκανε την επέμβαση και χάνι τόσα πολλά που ο γιατρός τις τις είπε να τρώει κάτι λίγο ποιο λιπαρό lol πχ τυράκι babybell. τρώει μισό τυράκι μας είπε και είναι φουσκωμένη ...περιμένω να δω πως θα είναι να χορταίνω με τόση λίγη ποσότητα εγώ μπορώ να φάω όλο το διχτάκι babybell τώρα

Page 44 of 80 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast