by-pass και διατροφή - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 80 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1188
    Senior Member
    Νίνα πήρες το e-mail που σου έστειλα με τη διατροφή;

Senior Member
    Sonasia" εδώ το έστειλες σαν μήνυμα η στο mail μου? ψάχνω τα mail μου και δεν το βρίσκω

Senior Member
    στο έστειλα ξανά στο άλλο mail που μου έδωσες, για δες μήπως στο πήγε στα spam

Senior Member
    Sonasia mouΉρθε κανονικά τώρα βλέπω λοιπόν τώρα πως δεν είναι μεγάλες οι διαφορες στη διατροφή εκτος από το ότι εδώ σου λένε αντί για να βράσεις κρεατάκι να ποιείς τον ζωμό , εδώ σου λένε λιώσε έναν κύβο knorr / μαγγή σε νερό, πιθανόν για ευκολία...αυτό όμως εμενα δεν με αρέσει διότι είναι τίγγα στα χημικά και τίγγα στο αλάτι βέβαιος βέβαιος.

μετά η άλλη διαφορα είναι πως δεν έχουν λυόμενο φαγητό αλλα κατευθείαν πάνε στο καλά μασημένο.

και το ξο που έχω πει ξανά ότι επειδή εδώ δεν τρώνε φαγητό το μεσημέρι αλλα σαντουιτσάκια (ψωμί με βούτυρο και αλλαντικά/τυριά) το μεσημέρι έχουν κάτι ανάλογο πχ ψωμί με edam η gooda +30 και gala.

αυτές είναι οι διαφορες που είδα μέχρι τώρα. όταν θα με δώσουν όμως την κανονική διατροφή γιατί αυτό που μας έδωσαν ήταν απλά για να δούμε πως θα είναι περίπου η διατροφή μας για να ξέρουμε, τότε θα έχω ποιο ολοκληρωμένη άποψη

Σήμερα έχω το τελευταίο group meeting με την ψυχολόγο και την διαιτολόγο. Πιστεύω μετά από αυτό θα αρχίσουν να μας παίρνουν τηλεφωνα. :bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Νινα εγω κυβο δεν ηπια.. Εκτος του πτι ολα μου μυριζεν, οι κυβοι ειναι οτι το χειροτερο! Βρασε κρεας μαζι με λαχανικα και πιες το ζωμο! Μην νομιζεις 1-2 κουταλιες το πολυ ειναι τις πρωτες μερες.. Α! Αλλοι γιατροι επιτρεπουν το ζεστο (οχι καυτο!) ζωμο, εμενα μου ειχε κρυο.. Ηταν λιγο μπλιαξ αλλα οκ.. Για 15 μερες ηταν μονο!!

Senior Member
    α και εγώ αυτό λέω wow μου, (καλε πως σε λένε? ) και τους το είπα σήμερα στο meeting. μα είναι του λέω δυνατόν να πίνουμε κύβο? αυτός είναι μέσα στο αλάτι και στα "σουντιρικα". αλλα αυτοί χάριν τις ευκολίας κύβο λένε. εγώ τις είπα τις διαιτολόγου πως εγώ δεν πρόκειται να πιω κύβο και πως θα φτιάχνω ζωμό μονη μου.

επίσης είναι κάθετοι στο ότι δεν θα φάμε χυλό. όχι λέει μάσημα καλο για να μάθεις από την αρχή. πάντως να σας πω και αυτό..εδώ μούλτι δεν έχουν. υπάρχουν στα καταστήματα μα δεν το έχουν τα σπίτια. τα κρεμμύδια πάντα χαράτσια είναι μέσα στο φαγητό . χαράτσι = μεγάλο κομμάτι. άσε που δεν έχουν μαγειρευτά φαγητά.

και το ποιο κουφό..τους ρώτησα για το γυμναστήριο ..μετά 6 εβδομάδες με είπαν. του λέω ..δεν μιλάω για σουηδική γυμναστική..μιλάω για όργανα, βάρη κλπ..και λένε ναι μετά 6 εβδομάδες..θα ρωτήσω και την χειρουργο πάντως. δεν ήξερα πως είναι και στα αγγλικά η κήλη για να τους πως άμα πάθω κήλη τι γίνετε?..τέλος πάντων αυτά τα νέα με το τελευταίο μου group meeting. τώρα μονο αναμονή για το πολυπόθητο τηλεφώνημα

Senior Member
    αντε νινα με το καλο και το τηλεφωνημα!

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    δεν ήξερα πως είναι και στα αγγλικά η κήλη για να τους πως άμα πάθω κήλη τι γίνετε?
    hernia είναι η κήλη, ρώτησε τους, εδώ επειδή σε κάποιους εμφανίζεται την καλύπτουν τα ταμεία μετά από επέμβαση παχυσαρκίας :wink1:

Senior Member
    Α ρε Νινα! Ασε τους Ολλανδους και πιασε το greek way! Hahahahahbab!!
    Και εδω παντως και Αμερικη που εψαξα σαν την Ελλαδα ειναι η διατροφη... Στην Ολλανδια πρωτοπορουν; Hernia λεγεται η κηλη!! Ρωτα τους!
    Εμενα το αγαπημενο μου ηταν ο ζβμος λαχανικων που μου εφτιαχνε η μαμα μου!! Αν και καλυτερα εννοειτε κρεατος αλλα εβαζε μεσα ντοματα, μανιταρια, πατατα, καροτα, σελινο, και δεν ξερω και εγω τι αλλο, τα εβραζε και εβγαινε ο πιο γιαμι ζωμος που εχω πιει ποτε μου!
    Βραζε εσυ λιγο μοσχαρι, λαχανικα (εμενα μου εβαζε ελαχιστο, βασικα στην αρχη καθολου αλατι και πιπερια, μετα απο 1 μηνα και ουτε ομως εβαζα αλλα λιγοτερο απο πριν!
    Τωρα δεν εχω θεμα το κανω το φαγητο τινγκα στο πιπερι, αλατι δεν θελω πολυ, αρκει να μην ειναι τελειως αναλατο!
    Και εγω δεν εκανα πολτοποιημενα.. Τα αλεθα με τα δοντια μια ωρα διοτι πολτοποιημενα μου μυριζαν ασχημα!! Αλλα φαντασου στα καλα μασημενα ετρωγα 1 μικρη μπουκια κοτοπουλο και εσκαγα!! Τωρα θα φαω μια κανονικη, ακομα τα μασαω σαν τρελη και μαλλον θα μου μειναι να το κανω για παντα αυτο, μονο τα μαρουλια δεν μασαω τελειως και μου καθονται μια χαρα...
    Θα κανεις τις δοκιμες σου και θα δεις!!
    Τωρα δηλαδη απλα περιμενουμε το μεγαλο τηλεφωνημα εεεε;;; Αληθεια τι ενεργειες εκανες για να την κανεις την επεμβαση δωρεαν; Δουλευεις Ολλανδια η οχι; Γιατι απο οτι ειχα δει (σε ολο τον κοσμο κοιταξα ακομα και Ινδια χαχαχαχαχ!!) εχει και εκει και τις ιδιωτικες που τα κανουν και πληρωνεις.. Στην Αγγλια νομιζω δεν εχει δωρεαν...
    Ναταλια με λενεεεε!!

Senior Member
    Σονασια μαρεσει που απανταμε και μαζι για την κηλη! Χαχαχαχααχ

Senior Member
    Natalia μου και εγώ αυτό λέω ελληνική διατροφή και άγιος ο θεός. η "Sonasia" μου έστειλε την διατροφή την ελληνική οποτε και αυτό θα ακολουθήσω. Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν να κάνω και go με τον ζωμό. το μονο που είχα αποφασίσει από αυτά που λένε εδώ είναι το μην τα poltopoiw" γιατί τα σιχαίνομαι. θυμάμαι τις αδερφές μου που κάναν το φαΐ για τα μωρά και αναγουλιάζω .

Λοιπόν εδώ είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι δωρεάν εδώ τελείως εκτος και αν είσαι η kuria Πρωθυπουργού και θες την ιδιωτική σου

Τι έκανα? Ραντεβού με την διαβητολόγο έχω κάθε 3 μήνες. Επίσης έχω διαβητολογική νοσοκόμα και διαιτολόγο λόγο του διαβήτη και τον κιλών. Αφού λοιπόν έκανα 4 διετές που με δώσανε και αντί να χάσω έβαλα κιλά ζήτησα από την διαβητολόγο να μου πει τι γνώμη έχει να κάνω την επέμβαση. είπε ναι και έφτιαξε τα χαρτιά. εγώ δεν έκανα τίποτα. Η "διαβιτολος" έστειλε τα γνωμάτευση τις στο νοσοκομείο που κάνει τις επέμβασης (δεν είναι το ίδιο νοσοκομείο με αυτό που πηγαίνω εγώ και που έχω κάρτα εκεί) . με πήραν τηλέφωνο από το άλλο νοσοκομείο σε 1 μηνα και ξεκίνησε η διαδικασία με τους γιατρούς. Πρώτα παθολόγος /διαβητολόγος, καρδιολόγος κλπ κλπ μετά στο τέλος ψυχολόγος. Αφού πήρα το ok και από κει, μετά ξεκινάνε τα group meetings δυο φορες πρέπει να τα κανεις. (με διαιτολόγο και ψυχολόγο). καταλαβαίνεις πως ραντεβού με ραντεβού και εξέτασης κόντρα εξέτασης πέρασαν οι μήνες χωρίς να το καταλάβω Λίγο με καθυστέρησε το ότι η πρώτη ψυχολόγος δεν καταλάβαινε καλά τι τις απαντούσα και η βλαμμένη δεν ρωτούσε και τον Antoine (τον σύντροφο μου) και ενώ στην αρχή εμενα με είπε ok στο τέλος είπε δεν έχω καταλάβει καλά και δεν μπορώ να πω. έτσι έπρεπει να περάσω από άλλους δυο ψυχολόγους. που είπαν και οι δυο YEP.

δηλαδή από ότι κατάλαβες εδώ δεν τρέχεις εσύ. τρέχει το νοσοκομείο για όλα και για την ασφάλεια επίσης.

Δεν δουλεύω ματάκια μου διότι proton δεν γνωρίζω τι γλώσσα ακόμα (πάω σχολειό) και δεύτερον λόγο τις υγείας μου. θα μπορούσα να κάνω μια δουλειά γραφείου αλλα αφού δεν ξέρω τι γλώσσα πως να κάνω δουλειά γραφείου? πρέπει να κάνω μια βαριά δουλειά. πήγα σαν καμαριέρα σε ένα πολύ ξενοδοχείο και δεν τους είπα "ξεψου" τίποτα για τα προβλήματα υγείας μου και τελείωνα και στον χρόνο που έπρεπε (10 λεπτά για κάθε δωμάτιο με άλλη μια κοπέλα, 20 λεπτά μονη σου και μιλάω με το ρολοι e?) αλλα η προισταμενη είδε τον πόνο στο πρόσωπο μου και φοβήθηκε πως κάτι θα πάθω (μετά θα είχε τράβαλα αυτή και θα με πληρώνανε για χρυσό) και έτσι σταμάτησα. οποτε είμαι μια καλή νοικοκυρά μέχρι νεωτέρας. δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να τραγουδήσω . 15 χρονια επαγγελματίας τραγουδίστρια ήμουν αλλα εδώ δεν έχει μαγαζιά

εδώ είναι όλα δωρεάν κούκλα μου στην υγεία. αν έχω πχ ψυχολογικά προβλήματα μετά που θα χάσω τα κιλά γιατί κρέμασαν τα δέρματα τότε θα μου κάνουν πλαστική δωρεάν οποτε εσύ τι καταλάβεις ότι θα κάνω????

a!!! ναι. εδώ αν δουλέψεις μια μέρα έχεις ασφάλεια. δεν μπορεί να είναι κανεις χωρίς ασφάλεια. και αν για κάποιο λόγο δεν δουλεύεις στην πληρώνει ο δήμος. όχι ασφάλεια πρόνοιας. κανονική ασφάλεια . επίσης μετά τον χρόνο που έχουμε δήλωση ότι είμαστε μαζί με τον σύντροφο μου μπορεί να με βάλει στην ασφάλεια του ακόμα και αν δεν είμαστε παντρεμένοι .

Senior Member
    Α ετσι με την ασφαλεια ειναι και στην Αγγλια!!
    Ρε Νινα σε ξερουμε σαν τραγουδιστρια; Τι ρεπερτορειο εχεις; Και εγω του κλαδου σου ειμαι!! Απο Σεπτεμβρη κι ολας αρχιζω στο παν/μιο να σπουδαζω Music Performance!!
    Και Ελλαδα ρε δωρεαν ειναι οι πλαστικες μετα την επεμβαση (τωρα βεβαια μπορει να τις εκοψαν κι ολας δεν ξερω!!)...
    Δηλαδη μπορω να ερθω σε κανενα χρονο και να κανω και εγω τις επεμβασεις δωρεαν;; Χαχαχαχα καλα θα ηταν!!
    Χμμμ δηλαδη σε παρακολουθουσανε για 2 χρονια πριν κανεις την επεμβαση!
    Και Ελλαδα και παλι στο ΙΚΑ για παραδειγμα θελεις χαρτι απο ενδοκρινολογο νομιζω; Θα σε γελασω οτι εδω και χρονια προσπαθεις να χασεις και δεν μπορεις, αλλα πρεπει να σε παρακολουθει ο ιδιος για να το παρεις το χαρτι..
    Αχ μην μου μιλας για τραγουδιΑαααα!! Η αδερφη μου τραγουδησε με τον Πανο Μουζουρακη τα Χριστουγεννα στονΣταυρο του Νοτου! Ηταν μαγευτικα!! Και μου ειπαν να παω καινεγω αλλα εννοειτεντο ζωον δεν πηγα γιατι ντρεπομουν, με τα κιλα ειχα θεμα βασικα αλλα τεσπα! Τωρα που δεν εχω χασει καν τα μισα απο αυτα που θελω θα ανεβαινα ομως!! Εχει παρει τα πανω της η αυτοπεποιθηση μου!!!

Senior Member
    Κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω.. Πειτε για παραδειγμα οτι στην διατροφη σας πρεπει να φατε για σημερα 100γρ κρεας.. Και δεν μπορειτε να το φατε με την μια (δεν εννοω με την μια οπως παλια, γερο μασημα να περιμενετε ουτε ενα λεπτο και μετα παλι μπουκια) το τσιμπολογατε καθε 5-10 λεπτα μεχρι να το τελειωσετε η οσο μπορειτε μια και εξω; Ποιο πολυ ρωταω για εμπειριες σας στην αρχη μετα το τριμηνο οπως ειμαι εγω τωρα, γιατι ενταξει εννοειτε οτι στον χρονο θα τρωτε πιο γρηγορα..
    Γιατι θυμαμαι παλια την διατροφολογο μου να μου λεει οτι πολλοι το "να μασας αργα" το επαιρναν τρωω λιγο τωρα λιγο μετα σαν τσιμπολογημα και οτι δεν ειναι καλο.. Στην δικη μας περιπτωση ισχυει το ιδιο; Και αν δεν μπορειτε να φατε την ποσοτητα που πρεπει τι κανετε; Τρωτε ενα επιπλεον γευμα;
    Η δεν εχουν σχεση ολα αυτα απλα πρεπει με καθε τροπο να φαμε την ποσοτητα που μας αντιστοιχει;;

Senior Member
    Ναταλία μου δεν είμαι διάσημη αν αυτό εννοείς. με ξέρανε βεβαια οι μουσικοί και είχα πολύ καλο όνομα αλλα επίσης ο πρώην μου ήταν μπουζουξής και είχαμε δικό μας σχήμα. αυτό βεβαια ήταν από τη μια καλο και από την άλλη δεν μπόρεσα για αυτό το λόγο να μπω σε μεγαλύτερα μαγαζιά γιατί ο δικός μου ήταν του τύπου κάλιο πρώτος στο χωριο παρα δεύτερος στην πολύ..αυτή η αυτοπεποίθηση που λες..και είναι μουσικός πρώτης κατηγοριας και εγώ έχω πολύ καλή φωνή.. έτσι δουλεύαμε σε ρεμπετάδικα . ξεκίνησα όμως σε club (Αρχόντισσα στη Λάρισα) πέθαινα να δουλέψω σε piano bar και bouat

άμα έχεις ωραία φωνή μανάρι μου μην κωλώνεις πουθενά. εγώ γενικά δεν ανέβαινα σε αλλωνών πατάρια να τραγουδήσω. αλλα άμα πηγαίναμε με τα κορίτσια σε κανένα σκυλάδικο (φοιτήτριες γαρ) ήξερα τους μουσικούς (προτού να γνωρίσω τον πρώην εννοείτε). μπορεί να με κοιτούσαν περίεργα και ίσως να χαμογελούσαν λίγο στην αρχή η θαμώνες..αλλα αυτό ήταν μέχρι να ανοίξω το στόμα μου και να αρχίσω να τραγουδάω..μετά eperftan οι σαμπάνιες βροχή και τα λουλούδια σύννεφο

όσο για το μάσημα εδώ μου είπαν πως πρέπει να μασάω κάθε μπουκιά 20 φορες τουλάχιστον και πως θα περνώ μια μπουκιά με το κουταλάκι του γλυκού περίπου σε ποσότητα .

Όταν έφυγα από ελλάδα κορίτσια δεν ήξερα πως η επέμβαση ήταν δωρεάν...δυστυχώς..θα την είχα κάνει αλλιώς ...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    natalia εγώ 100 γρ κρέας δεν την παλεύω με τίποτα μόνο σε ψάρι κάτι γίνεται που γενικά είναι πιο ελαφρύ.Τρώω όσο μπορώ,συνήθως ακόμα κ τώρα είμαι στα 80γρ και αυτό ήταν,δηλαδή δεν προσπαθώ αργότερα να φάω τα άλλα 20,το ίδιο έκανα και στο 3-6μηνο έτρωγα όσο μπορούσα και μετά στοπ μέχρι το επόμενο γεύμα,3 ώρες μετά .Νομίζω πως αν τσιμπολογάς συνέχεια,ακόμα κ πρωτείνη αν είναι, ο οργανισμός σου αφομοιώνει περισσότερες θερμίδες,δεν ξέρω απλά εμένα μου είχαν πει ανά τρίωρο κ αυτό κρατάω.Επίσης φοβάμαι πως αν τσιμπολογάω συνέχεια θα συνηθίσω αυτή τη τακτική κ μετά από καιρό όλη την ώρα θα τρώω!

Page 47 of 80 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast