Results 706 to 720 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
10-07-2012, 13:55 #706
Originally posted by aggeloydaki
Επίσης φοβάμαι πως αν τσιμπολογάω συνέχεια θα συνηθίσω αυτή τη τακτική κ μετά από καιρό όλη την ώρα θα τρώω!
- 10-07-2012, 14:22 #707
εδώ μας δώσανε 80 γραμμάρια κρέας ...και επίσης δεν μας δίνουν το πρωτεϊνούχο ρόφημα. μας κάνανε μια εξέταση για να δούνε τι μάζα από mus έχουμε. εγώ είμαι στο 24 και θεωρείτε πολύ καλο.
στην Ελληνική διατροφή είναι 100 γραμμάρια κρέας και στα δυο γεύματα? η μονο στο ένα?
γιατί εδώ γεύμα έχει μια φορα με την δικη μας έννοια
Ναταλία ξέχασα να σε πω τι ρεπερτόριο είχα
έντεχνα , ρεμπέτικα, αρχοντορεμπέτικα, παλιά λαϊκά και τα κλασικά χορευτικά,τα κλασικά νησιωτικα, λίγα κλασικά ηπειρωτικα λίγα κλασικά δημοτικά. λίγα κλασικά καλαματιανά. από όλα έχει το πανέρι δηλαδή. Και τραγουδούσα μονη μου για 5 ώρες ματια μου. έκανα ένα ρεπερτόριο σαν τον άμμο τις θάλασσαςο κιθαρίστας έλεγε λίγα τραγουδάκια επίσης και το τουμπερλέκι επίσης λίγα στα οποια έκανα δεύτερη οποτε δεν ξεκουραζόμουν καθόλου..για αυτό και η επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές
δυο καλοί και δυο πολύποδες...
προσοχή με τη φωνή λοιπόν
10-07-2012, 14:30 #708
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Νίνα είναι περίπου 150γρ μαζί και τα 2 γεύματα ,συν 2 ποτήρια γάλα,συν 2 γιαουρτάκια (με τον καιρό γίνονται διάφορες μετατροποιήσεις σε αυγό,τυρί κλπ )Το πρωτεινικό ρόφημα το πίνουμε μόνο για τον πρώτο μήνα για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας!
ʼννα μου δεν ξέρω,εγώ ακόμα δεν τσιμπολογάω,εδώ συνήθως χάνω γεύματα κ ας είμαι σπίτι μου,αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν αρχίσω με τέτοια τακτική δεν θα μου βγει σε καλό,το άλλο παράξενο που έχω εγώ είναι ότι την τελευταία εβδομάδα ενώ τρώω βραδυνό 9-9.30 στις 1 που είμαι ακόμα ξύπνια νιώθω πως θέλω κάτι να φάω,ίσως επειδή έχουν περάσει κάποιες ώρες,αλλά πριν δεν το είχα αυτό
10-07-2012, 15:02 #709
εγω κοριτσια μου ποναω!
οταν περασει ωρα και ειμαι νηστικη με ποναει το στομαχι μου
το ειπα στο γιατρο και ειπε να μη το αφηνω πανω απο 2 ωρες αδειο
συνηθως το αφηνω και τρωω μολις αρχισει και με ενοχλει!
αλλα το μεσημερι και γενικα τρωω οσο μπορω και μετα οταν με πονεσει τρωω κατι αλλο
ασχετα το οτι δεν εχω φαει ολο το μεσημεριανο μου κυριως προσεχω να φαω τη πρωτεινη μου το μεσημερι και το βραδυ αν δε φαω γιαουρτι δε μπορω να κοιμηθω με ποναει και δε με περνει ο υπνος
10-07-2012, 16:59 #710
λοιπόν κάνω μετάφραση το δείγμα δίαιτας που μας έδωσαν για να ξέρουμε τι θα τρώμε
πρωινό
1 μικρή φέτο μαύρο ψωμί με μαργαρίνη διαίτης και τυρί τύπου edam gooda αλλα 30+
καφέ η τσάι με αποβουτυρωμένο gala και ασπαρτάμη, ζαχαρίνη κλπ
δεκατιανό
μια μικρή ποσότητα φρούτα
1 ποτήρι από επιτρεπόμενο χυμό
καφέ η τσάι όπως στο δεκατιανό
μεσημέρι
όπως το πρωινό
απογευματινό
μια ποσότητα φρούτα
1 ποτήρι αποβουτυρωμένο gala η βουτυρόγαλα η άπαχο gala
καφέ η τσάι όπως τα προηγούμενα
βραδινό
ένα μικρό κομμάτι άπαχο κρέας με ένα μικρό κουταλάκι ζωμό χωρίς λίπος
μια μικρή πατάτα
2 κουταλια τις σούπας μαγειρεμένα λαχανικά
μαγειρεμένα αυτοί εννοούν τα νερόβραστα
μετά το βραδινό
όπως το απογευματινό
στο σύνολο τις ημέρας δηλαδή παίρνουμε
800 ckal
55 gram. προτείνει
25 gram. λίπος
90 gram. υδατάνθρακες
15 gram. φυτικές ίνες
1 φέτα ψωμί = 20 gram.
1 ποτήρι η φλιτζάνι= 150 gram
και ρώτησα για το πρωτεϊνούχο ρόφημα και δεν το δίνουνuzzled:
φαντάζομαι μετά την επέμβαση θα μας δώσουν κανονικό διαιτολόγιο γιατί αυτό είναι λίγο στον αέρα..πχ τι σημαίνει ...μια μικρή ποσότητα φρούτα? μιλάνε σε άτομα που είναι όλα πάνω από 120 κιλά...άλλο μικρή ποσότητα για μένα και άλλο μικρή ποσότητα για μια κοπέλα 50 κιλά
10-07-2012, 17:09 #711
για εμένα μία μικρή ποσότητα φρούτων τους πρώτους μήνες ισοδυναμούσε με 2-3 φετάκια μπανάνα ή ένα φετάκι ροδάκινο/μήλο/αχλάδι ή 3-4 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο φρούτο,εγώ έτρωγα παραπάνω από αυτό από την αρχή,το είχα πει στον γιατρό μου και δεν έιχε πρόβλημα αρκεί πρώτα να ετρωγα την πρωτείνη μου και εφόσον είχα χώρο κ για φρούτο ήταν οκ.Μπορεί γενικά να σου φαίνεται μικρή η ποσότητα του φαγητού αλλά μην νομίζεις πως θα μπορείς να φάς πολύ περισσότερο,εγώ ακόμα κ τώρα με μία μικρή φέτα ψωμί κ 30γρ τυρί νιώθω φουσκωμένη,σκέψου τον περισσότερο καιρό για δεκατιανό έτρωγα ένα babybel που είναι 20gr και ήμουν μια χαρά.Γενικά πρωτείνη μου φαίνεται πως είναι λίγη η ποσότητα που σου δίνουν.Ρόφημα μπορείς να πάρεις και μόνη σου,ειδικά αν δυσκολευτείς να φας το κρέας,τότε αντικαθιστάς ένα μέρος με ρόφημα,υπάρχει σε διάφορες γεύσεις σκόνη κ μπορεις να το πίνεις με το γάλα σου
10-07-2012, 17:12 #712
Μαλιστα.. Ναι μου εχει απο 60-90γρ κρεατος.. Σε μπιφτεκι δεν φτανω ουτε τα 50γρ.. Σε κοτοπουλο θα τα φτασω σιγουρα μπορει να τα ξεπερασω κι ολας αλλα το μασαω με μανια και το καταφερνω να το τελειωσω πανω απο 1,5 ωρα.. Δηλαδη το μεσημεριανο μου ειδικα μου παιρνει γυρω στις 2 ωρες συνολικα.. Οτι και να ειναι αυτο.. Γιατο δεν μου βγαινουν τα γευματα μαζι με τα σνακς γιατι αν στις 2 φαω μεσημεριανο, κρατησει μεχρι τις 4 ε στις 5 σιγουρα δεν μπορω να φαω το σνακ μου και το βραδυνο μετα παει πολυ αργα! Το ξεω οτι δεν εχει σημασια η ψρα που θα φαμε αλλα με τα 3ωρα θα επρεπε να τρωω μεχρι τις 12 το βραδυ και να αρχιζω να τρωω απο τις 7 το πρωι!
Εντομεταξυ εσεις που τρωτε και το γιαουρτι αναρρωτιεμαι πως μπορειτε! Στο ενα κουταλακι εχω μεινει.. Υπαρχουν γιαουρτι χωρις μαγια; Δεν νομιζω ε;
Νινα τι ωραια!! Απο ολα ειχε το ρεπερτορειο! Φανταζομαι σου λειπει πολυ!!
Ασε και στις ασκησεις φωνιτικης ξελαριγκιαζομαι και στη. Αρχη εννοειτε μου πονουσε λιγο ο λαιμος τωρα ολα καλα!!! Απο Σεπτεμβρη γα κλεισουμε χωρους με την μπαντα μου για να παιξουμε στο Λονδινο και ανυπομωνω!!! Εχω και μια αγωνια!!!
10-07-2012, 17:23 #713
εγώ από την αρχή μέσα σε μισή ώρα είχα τελειώσει το φαγητό μου!τα λιωμένα μέσα σε ένα τέταρτο και από εκεί και πέρα με τα μαλακά κ τα κανονικά μέσα σε μισή ώρα έχω φάει όσο αντέχω,συνήθως έχω φουσκώσει μέσα σε αυτό το μισάωρο και το υπόλοιπο το αφήνω.Ναταλία με εμένα το καλό είναι πως το γάλα μου δημιουργεί δυσανεξία αλλά ευτυχώς με το γιαούρτι δεν έχω θέμα,πάει μια χαρά κάτω,σε 5λεπτά μπορώ άνετα να φάω ένα γιαούρτι όπως και ένα μπουκαλάκι νερό το πίνω πολύ γρήγορα
10-07-2012, 17:24 #714
Νινα αυτη ειναι η διατροφη σου μετα απο ποσες μερες επεμβασης; Δεν νομιζω να μπορεις να τρως αυτη την ποσοτητα τροφης αμεσως μετα την επεμβαση.. Το λεω γιατι εδω εμεις που ειχαμε στην αρχη μονο υγρα, 2 κουταλιες της σουπας το πολυ ζωμο και νομιζα οτι θα σκασω! Μην ξεχνας οτι το στομαχακι σου θα ειναι τραυματισμενο στην αρχη απο την κοπη και τα ραμματα και θα προσπαθει να επουλωθει και ηβτροφη καθετε πολυ πιο βαρια στην αρχη..
Εμενα ψωμι μου ειχε στο τριμηνο, μου καθετε βαρυ και αν ειναι να φαω τοστ για παραδειγμα θα μπορω να φαω μονο αυτο ολη μερα.. Λογικα θα θελουν να φρασετε σε αυτη την ποσοτητα τροφης στο τριμηνο πανω; Γιατι εμενα μετα τις μαλακες τροφες, πανω στν επανεξεταση του 1ου μηνα μου εδωσε διατροφη μεχρι το τριμηνο η οποια μου φαινοταν και ακομα μου φαινεται πολυ αλλα μου ειπε θελω σταδιακα να φτασεις σε αυτη την ποσοτητα τροφης..
Επισης τα τυρια μου ειπε λαιτ.. Και καφεινη μετα το πρωτο 15ημερο..
Κοκα κολα δεν θελει να πινω καθολου και ειναι η μονη παρασπονδια που εχω κα ει και εχω πιει γυρω στις 8 φορες.. Αλλα ποτε δεν πινω πανω απο 1/3 απο το κουτακι.. Δεν μου πολυαρεσει γιατι παιρνω την ζηρο η την λαιτ και ειναι πολυ γλυκες.. Βασικα θα κανω καιρο μεχρι να ξαναπιω γιατι δεν βρισκω το νοημα.. Μονο 1-2 φορες που επερεπε να πιω για να κατεβει η τροφη..
10-07-2012, 17:26 #715
Πολλές φορες κλαίω όταν είμαι μοναχη μου. μου λείπει πολύ το πάλκο, ήταν η ζωή μου, έδινα την ψυχή μου εγώ εκεί πάνω..πολλές φορες τραγουδούσα και έκλαιγα από το τραγούδι δηλαδή
πχ όταν έλεγα τα ξένα χερια του τσιτάνη. και το χάρε μπαμπέση σταυρωτή, γιατί σκεφτόμουν τον μπαμπά μου. επίσης το ποσο πολύ σ αγάπησα του θηβαίου επίσης για τον μπαμπά μου...
συμβουλή τις καθηγήτριας φωνητικής μου που ήταν κλασική τραγουδίστρια και όχι pop φυσικά
χαμομήλι χλιαρό να το πίνεις σαν νερόκάνει θαύματα στο λαιμό. επίσης να μην "τρος" καραμέλες για τον λαιμό και μετά να πίνεις νερό..καταστροφή είναι
όσο για την διατροφή δεν μου φαίνεται λίγο ..άμα το στομάχι γίνει τόσο μικρό είμαι σίγουρη πως δεν θα πεινας (ego grafo pinaw kai auto metafrazei peinas entometaksuuzzled: )
10-07-2012, 17:31 #716
Τυχερη!! Εγω με το γαλα δεν εχω θεμα, τα 200μλ τα πινω σε ενα 10λεπτο, μονο μετα τα εντερα μου για λιγο αρχιζουν και τραγουδανε αλλα οκ! Και με το νερο χαλαρα πινω οσο θελω σχεδον οπως και πριν την επεμβαση, συνολικα εννοω δεν πινω ακομα μεγαλη ποσοτητα μπαμ και κατω αλλα αρκετη! Και δεν διψαω!
Θα ξαναδοκιμασω γιαουρτι τωρα που θα ερθω Ελλαδα! Ελπιζω να μου καταει καλυτερα.. Το μονο που καταφερα να τελειωσω ηταν ενα παιδικο των 30μλ με φρουτα χωρις ζαχαρη αλλα ενιωθα σκασμενη επι πολυ ωρα!
10-07-2012, 17:36 #717
Ναι το ξερω για τις καραμελες για το λαιμο και το νερο! Επισης ποτε σοκολατα πριν απο προβα η τραγουδι!! Κλεινει η φωνη! Με το χαμομηλι δεν τα παω καλα μετα την επεμβαση
Μου πεφτει βαρυ! Και μου ελεγε ο γιατρος μου καλα το πιο ελαφρυ τσαι και σου πεφτει βαρυ;; Χαχααχχαχαχα
Αχ ρε Νινα ευχομαι να ξανα ανεβεις στην σκηνη μια μερα!! Φανταζομαι θα τα ελεγες και με πολυ συναισθημα για τον μπαμπακουλι σου! :'(
10-07-2012, 20:51 #718
Originally posted by -wow-
Νινα αυτη ειναι η διατροφη σου μετα απο ποσες μερες επεμβασης; Δεν νομιζω να μπορεις να τρως αυτη την ποσοτητα τροφης αμεσως μετα την επεμβαση.. Το λεω γιατι εδω εμεις που ειχαμε στην αρχη μονο υγρα, 2 κουταλιες της σουπας το πολυ ζωμο και νομιζα οτι θα σκασω! Μην ξεχνας οτι το στομαχακι σου θα ειναι τραυματισμενο στην αρχη απο την κοπη και τα ραμματα και θα προσπαθει να επουλωθει και ηβτροφη καθετε πολυ πιο βαρια στην αρχη..
Εμενα ψωμι μου ειχε στο τριμηνο, μου καθετε βαρυ και αν ειναι να φαω τοστ για παραδειγμα θα μπορω να φαω μονο αυτο ολη μερα.. Λογικα θα θελουν να φρασετε σε αυτη την ποσοτητα τροφης στο τριμηνο πανω; Γιατι εμενα μετα τις μαλακες τροφες, πανω στν επανεξεταση του 1ου μηνα μου εδωσε διατροφη μεχρι το τριμηνο η οποια μου φαινοταν και ακομα μου φαινεται πολυ αλλα μου ειπε θελω σταδιακα να φτασεις σε αυτη την ποσοτητα τροφης..
Επισης τα τυρια μου ειπε λαιτ.. Και καφεινη μετα το πρωτο 15ημερο..
Κοκα κολα δεν θελει να πινω καθολου και ειναι η μονη παρασπονδια που εχω κα ει και εχω πιει γυρω στις 8 φορες.. Αλλα ποτε δεν πινω πανω απο 1/3 απο το κουτακι.. Δεν μου πολυαρεσει γιατι παιρνω την ζηρο η την λαιτ και ειναι πολυ γλυκες.. Βασικα θα κανω καιρο μεχρι να ξαναπιω γιατι δεν βρισκω το νοημα.. Μονο 1-2 φορες που επερεπε να πιω για να κατεβει η τροφη..και να τον τρώμε με μικρό κουταλάκι και σε μιση ώρα. μετά μπαίνουμε κατευθείαν σε αυτήν την διατροφή χωρίς τα λιωμένα εδώ ..
είναι τελείως διαφορετική η διατροφή εδώ..ούτε τρίμηνα έχει ούτε "σμινα" έχει...από το ζωμό στις 10 πρώτες μέρες "μομιζο" πας κατευθείαν σε αυτήν την διατροφή. το τυρί πρέπει να είναι 30+
είδες πόσους καφέδες επιτρέπει την μέρα?
και για την κόκα κόλα ρώτησα γιατί έχω εξάρτηση και με είπαν pies λίγο και αν δεις ότι δεν σε πειράζει τότε μπορείς να pieis. Εγώ πίνω light και τώρα με την zero πίνω zero και δεν μπορώ να πιω την normal μου φέρνει αναγούλα και γενικά η ζάχαρη μου φαίνεται αηδία πλέον ακόμα και στον καφέ..εδώ και 14 χρονια λόγο του διαβήτη που τα πίνω όλα light έχω συνηθίσεις
10-07-2012, 21:01 #719
Originally posted by -wow-
Ναι το ξερω για τις καραμελες για το λαιμο και το νερο! Επισης ποτε σοκολατα πριν απο προβα η τραγουδι!! Κλεινει η φωνη! Με το χαμομηλι δεν τα παω καλα μετα την επεμβαση
Μου πεφτει βαρυ! Και μου ελεγε ο γιατρος μου καλα το πιο ελαφρυ τσαι και σου πεφτει βαρυ;; Χαχααχχαχαχα
Αχ ρε Νινα ευχομαι να ξανα ανεβεις στην σκηνη μια μερα!! Φανταζομαι θα τα ελεγες και με πολυ συναισθημα για τον μπαμπακουλι σου! :'(
Για τον λαιμό επίσης τους ξυρούς καρπούς να τους αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι και τα αναψυκτικά. κάνουν γρέζια στο λαιμόεγώ που δεν πίνω ούτε αλκοόλ με soda την έβγαζα
όλα τα τραγούδια με την καρδια μου τα τραγουδούσα..όλα τα ένιωθα όταν τα έλεγα...ακόμα και αυτά που τα λέγαμε συνεχειαβλέπε δαχτυλίδια
σκέψου λοιπόν με αυτά που με φόρτιζαν συναισθηματικά τι γινόταν!!!! η με αυτά που τρελαινόμουν να τα τραγουδάω πχ. Μην Περπατάς Μαζί μου του Μαμαγκάκη, το λέει η αρβανιτάκη, το Αυτή η νύχτα μένει του Κραουνάκη, του Πόθου t αγρίμι Αρβανιτάκη, το σαββατόβραδο του Θεοδωράκης, το έλεγε ο Στέλιος, το καλύτερα μια μαχαιρια του Χιώτη, το έλεγε ο Στέλιος και πολλά πολλά αλλα
αχ Παναγίτσα μου..να ξανατραγουδήσω και τι στον κόσμο ...
10-07-2012, 21:37 #720
Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Οι καλλιτεχνες δεν μπορουν να ειναι μακρια απο την αγαπη τους για πολυ καιρο!!!
Κοκα κολα εγω ηπια στο 2μηνο, ειχα δοκιμασει και στον μηνα, καλα μου εκατσε αλλα δεν ηθελα να πινω ανθρακικο, και μου εκατσε καλα αλλα σκεφτομαι απο την στιγμη που δεν μου δινει την ιδια ευχαριστιση με παλια (καμια σχεση βασικα!!) γιατι να την αρχισω παλι? Ημουν εθισμενη δεν λες τιποτα!! Μπορει να επινα και καθε μερα! Η αν ειχαμε dvd nights με πιτσα και τετοια μπορει να επινα και 1,5 λιτρο μονη μου!!
Τωρα που ειπα πιτσα... Εμενα δεν μου αρεσε ποτε η πιτσα μονο η σπιτικη της μαμας μου.. Και εδω και κατι μερες θελω να φαω πιτσα!
Εσεις ποτε φαγατε και την φτιαξατε οι ιδιες η απο εξω? Ουτε μισο κομματι δεν θα μπορω να φαω εννοειτε αλλα μου εχει κατσε τωρα.. Λεω οταν παω Ελλαδα να πω στη μαμα μου να φτιαξει (και το ζυμαρι φτιαχνει εννοειτε οχι ετοιμο!)...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....