by-pass και διατροφή - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 80 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 766 to 780 of 1188
    Senior Member
    Anna μου ναι εφαγα λιγο πιο γρηγορα.. Βασικα ηδη τρωω πιο γρηγορα απο πριν αλλα προσεχω!! Αντε να τερματισω και εγω οπως εσυ!!!
    Νινα μου υπομονη! Καλυτερα βρασε κρεας και λαχανικα και πιες εκεινα!! Το κνορ εχει τοσο πολυ αλατι!!! Εμας τα ειχαν στα απαγορευμενα!!!
    Σημερα ειχαμε:

Πρωι: 220ml γαλα 1,5% (πηγα να το βγαλω, πιο πολυ δεν εχω πιει μεχρι τωρα και μου εχει 250 πρωι, 250 βραδυ..)

Ενδιαμεσα: Πηρα παγωτο 0%, εφαγα το 1/3 μετα μου καθησε (στο μηνα ειχα φαει ενα ολοκληρο τωρα μαλλον δεν τα θελω καθολου) και πηρα κοκα ζηρο και ημουν οκ...

Μεσημερι: 70γρ μπριζολα χοιρινη χωρις λιπη, 2 ντοματες χωρις φλουδα και ετσι οπως τις "ξεφλουδισα" τελικα εφαγα μια πειτε ντοματα, μιση μεσαια πρασινη πιπερια (νομ νομ) και λιγο φρεσκο κρεμμυδακι και λιγο ξυδι..

Απογευμα: 1 φετα πεπονι

Βραδυ: Θα ειμαι εξω και δεν θα φαω, θα παρω καμια ζηρο παλι να πινω μιας και θα πινουν ολοι τα μπυρονια τους εγω θ ακανω κεφαλι με την ζηρο!!! χαχαχαχαχχ :cul:

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Anna μου ναι εφαγα λιγο πιο γρηγορα.. Βασικα ηδη τρωω πιο γρηγορα απο πριν αλλα προσεχω!! Αντε να τερματισω και εγω οπως εσυ!!!
    Νινα μου υπομονη! Καλυτερα βρασε κρεας και λαχανικα και πιες εκεινα!! Το κνορ εχει τοσο πολυ αλατι!!! Εμας τα ειχαν στα απαγορευμενα!!!
    Σημερα ειχαμε:

Πρωι: 220ml γαλα 1,5% (πηγα να το βγαλω, πιο πολυ δεν εχω πιει μεχρι τωρα και μου εχει 250 πρωι, 250 βραδυ..)

Ενδιαμεσα: Πηρα παγωτο 0%, εφαγα το 1/3 μετα μου καθησε (στο μηνα ειχα φαει ενα ολοκληρο τωρα μαλλον δεν τα θελω καθολου) και πηρα κοκα ζηρο και ημουν οκ...

Μεσημερι: 70γρ μπριζολα χοιρινη χωρις λιπη, 2 ντοματες χωρις φλουδα και ετσι οπως τις "ξεφλουδισα" τελικα εφαγα μια πειτε ντοματα, μιση μεσαια πρασινη πιπερια (νομ νομ) και λιγο φρεσκο κρεμμυδακι και λιγο ξυδι..

Απογευμα: 1 φετα πεπονι

Βραδυ: Θα ειμαι εξω και δεν θα φαω, θα παρω καμια ζηρο παλι να πινω μιας και θα πινουν ολοι τα μπυρονια τους εγω θ ακανω κεφαλι με την ζηρο!!! χαχαχαχαχχ :cul:

δεν την έκανα ακόμα την επέμβαση μανάρι μου αφού ξέρεις..είμαι στο sake προ χειρουργείου τώρα..απορώ πως στο καλο δίνουν το knorr για ζωμό πάντως..

Senior Member
    Βρε Νινα το ξερω! Για οταν ερθει η αγια εκεινη ωρα μιλαω!!! Χαχαχαχχαχααχαχ

Σημερα ειχαμεεεε:

Πρωι: 1/4 τοστ με τυρι χαμηλων λιπαρων και παριζακι λαιτ, πηγα να τα βγαλω, με το ζορι το εφαγα!! Και 50μλ γαλα με το ζορι!

Μεσημερι: Μπριζολα χοιρινη, 2 ντοματες (οπως τις χτεσινες, 1,5 βασικα γιατι την μιση την πεταω καθε φορα!) με λιγη πιπερια πρασινη και κρεμμυδακι φρεσκο. Επισης μου ηρθε και τηγανισα ζωρις λαδι μια πρασινη πιπερια ετσι οπως ηταν χωρις να την κοψω και της εβαλα και αλατακι και ηταν μιαμ μιαμ!! Εκανα πολυ ωρα για να τα φαω!!

Ενδιαμεσα: Τιποτα

Απογευμα: Πηρα να μοιραστω ενα χοτ ντογκ με μια φιλη μου απο εξω, στα καρβουνα ολα χωρις λαδια, πολυ ελαφρυ αλλα εφαγα τελικα 2 πολυ μικρες μπουκιες, εκοψα μια 3η και την πεταξα τελικα!!

Και 2 ποτηρια κοκα κολα zero σημερα διοτι ειχα σκασει και δεν ηξερα τι να κανω!!
    Πηραμε και παγωμενο γιαουρτι, ουτε μια κουταλια λιγο εγλειψα και το πεταξα, ηταν ΧΑΛΙΑ!!!

Senior Member
    Μετά από καιρό σας καλημερίζω κι εγώ!
    Βρίσκομαι σε διακοπές διαρκείας στο χωριό και η πρόσβαση στο Internet δεν είναι πάντα εφικτή. Από όσα πρόλαβα να διαβάσω πιστεύω πως όλες τα πάτε εξαιρετικά.
    Γλαύκη κι εγώ έτσι σπασικλάκι ήμουν αν και είχα τεράστιο θέμα με τα αλεσμένα. Να θυμάσαι να τρως πάντα αργά! Εγώ ακόμη και τώρα μετά από σχεδόν 13 μήνες αν φάω γρήγορα νιώθω πολύ χάλια μετά. Γι'αυτό προσοχή!
    wow μια χαρά τα πας κούκλα! Η ποσότητα που τρως δε νομίζω ότι είναι μεγάλη κι εξάλλου μη ξεχνάς ότι είναι και θέμα οργανισμού. Εγώ μπορώ να φάω ακόμη μικρές σχετικά ποσότητες γι'αυτό και τρώω περισσότερες φορές. Σιγά-σιγά θα βρεις τις ισορροπίες σου. Εξάλλου στα δυσαπορροφητικά χειρουργεία μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ποιότητα παρά η ποσότητα.
    Ninap υπομονή! Δεν έκανα ποτέ προεγχειρητική δίαιτα στη ζωή μου ( και μετράω 14 χειρουργεία ζωή να'χω!) και μόνο μπορώ να φανταστώ τι περνάς! Σκέψου μόνο ότι σε λίγες μέρες δε θα σκέφτεσαι καν το φαγητό! (τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες ταλαιπωρίας χεχε)
    Άννα μου μια χαρά τίγκα στην πρωτεΐνη βρίσκω τη διατροφή καλέ! Λίγο άτακτα τα γεύματα αλλά όπως είπες κι εσύ διακοπές γαρ. Πόσο σε ζηλεύω που μπορείς και τρως αυγά δε λέγεται. Απίστευτη τροφή! Μα να μη μπορώ να φάω με τίποτα!
    Εγώ τρώω τα γνωστά μου: Πάντα 2 κύρια γεύματα με πρωτεΐνη, πολλά μικρότερα γεύματα επίσης με έμφαση στην πρωτεΐνη αλλά και πολλούς "καλούς" υδατάνθρακες, καθόλου ζάχαρη και κάποιες φορές μπορεί να παραστρατήσω λίγο στα λιπαρά κι εκεί υποφέρω κι εγώ κι η τουαλέτα μου αλλά και οι γύρω μου χαχα! Σε γενικές γραμμές τρώω σύμφωνα με το πλάνο της διατροφολόγου αλλά ακόμη δεν έχω μπορέσει να πάρω κιλά. Είμαι σταθερά στα 57,5 - 58 και ο γιατρός με θέλει 5 με 6 κιλά παραπάνω.

Senior Member
    Αχ κούκλα μου μακάρι και go να φτάσω τόσα κιλά όσο είσαι εσύ τώρα

Το sake το κάνω όχι για να χάσω τόσο κιλά "προενχειριτικα" αλλα γιατί είναι πολύ "αυσκιμενι" η Γάμα - GT μου εδώ και χρονια ..όταν λέω αυξημένη εννοώ παίζει ανάμεσα στο 900-1200 και όλες ξέρετε ποια θα έπρεπε να είναι η τιμή τις (ανώτερη 50). φοβούνται λοιπόν πως το ήπαρ μου είναι διογκωμένο και αν είναι θα τους δημιουργήσει πρόβλημα στην επέμβαση. Στον υπέρηχο δεν δείχνει διογκωμένο αλλα το κάνουν για pan ενδεχόμενο. grrrrrrrrr όλα τα καλά σε μένα ρε παιδί μου..

Αν μετά την επέμβαση δεν επιστρέψουν οι τιμές στα φυσιολογικά τότε θα μου κάνουν βιοψία γιατί αυτές τις τιμές τις έχουν οι αλκοολικοί άνθρωποι και μάλιστα αυτοί που έχουν κίρρωση ύπατος...εγώ το κακόμοιρο δεν πίνω ούτε σταγόνα...

Μια χαρά είναι στο χωριο μακάρι και go τώρα να μπορούσα να είμαι στο χωριο μου στη μανούλα μου!!!!και να παο για μπάνιο έστω και στο ποτάμι από τα ολότελα καλή και η παναγιώταινα

Senior Member
    Φυσικά και θα είναι παραφουσκωμένο το συκώτι, αρκετά πρησμένο και με αυξημένη τη γGT, λόγω της λιπώδους διήθησης που είναι αναμενόμενο να υπάρχει στους παχύσαρκους. Και στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι γιατροί που συνιστούν κάποιου είδους προεγχειρητική προετοιμασία, ελπίζοντας να βρουν πιο "εύκολη" την είσοδο στην κοιλιακή χώρα. Η αλήθεια είναι πως το πρησμένο συκώτι και το πολύ λίπος δυσκολεύει τις βαριατρικές επεμβάσεις, αλλά αυτή ακριβώς είναι και η δυσκολία τους και για αυτό χρειάζεται εξειδικευμένη ομάδα να μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες.
    Αφού φοβούνται για κίρρωση, γιατί δεν κάνουν τη βιοψία τώρα; Εγώ είχα κάνει τη βιοψία μαζί με την αφαίρεση της χολής, μια δεκαετία πριν την βαριατρική, λόγω των ηπατικών δεικτών που ήταν στα ύψη - και φυσικά δεν έδειξε παρά τη γνωστή λιπώδη διήθηση. Όταν θα κάνεις την επέμβαση, θα χρειαστούν ελάχιστοι μήνες (γύρω στους έξι) μέχρι οι τιμές των ηπατικών δεικτών να επανέλθουν σε φυσιολογικά σημεία.

Senior Member
    welldah μου τα πας οπως παντα υπεροχα.. Κατεληξα στο συμπερασμα οτι τελικα δεν μεγαλωσε η ποσοτητα, δεν πειναω ποτε αλλα τρωω λιγο πιο γρηγορα πλεον!!

Senior Member
    Ολες στο δρομο που χαραξες Μαρια μου!Μακαρι!Να μας λενε να παρουμε κ κιλα!Αλλα ρε παιδακι μου εσυ που ζουσες με γλυκα πως αντεχεις κ δεν εχεις φαει ποτε ζαχαρη?

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Φυσικά και θα είναι παραφουσκωμένο το συκώτι, αρκετά πρησμένο και με αυξημένη τη γGT, λόγω της λιπώδους διήθησης που είναι αναμενόμενο να υπάρχει στους παχύσαρκους. Και στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι γιατροί που συνιστούν κάποιου είδους προεγχειρητική προετοιμασία, ελπίζοντας να βρουν πιο "εύκολη" την είσοδο στην κοιλιακή χώρα. Η αλήθεια είναι πως το πρησμένο συκώτι και το πολύ λίπος δυσκολεύει τις βαριατρικές επεμβάσεις, αλλά αυτή ακριβώς είναι και η δυσκολία τους και για αυτό χρειάζεται εξειδικευμένη ομάδα να μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες.
    Αφού φοβούνται για κίρρωση, γιατί δεν κάνουν τη βιοψία τώρα; Εγώ είχα κάνει τη βιοψία μαζί με την αφαίρεση της χολής, μια δεκαετία πριν την βαριατρική, λόγω των ηπατικών δεικτών που ήταν στα ύψη - και φυσικά δεν έδειξε παρά τη γνωστή λιπώδη διήθηση. Όταν θα κάνεις την επέμβαση, θα χρειαστούν ελάχιστοι μήνες (γύρω στους έξι) μέχρι οι τιμές των ηπατικών δεικτών να επανέλθουν σε φυσιολογικά σημεία.
    Anna η διαβητολόγος με έστειλε σε ειδικό γιατρό αλλα δεν κάναμε βιοψία περιμένοντας την επέμβαση να δούμε δηλαδή αν χάνοντας κιλά αλλάξει και η τιμή τις Γάμα GT. Ήταν σχεδόν σίγουρη πως δεν έχω κίρρωση αλλα πως είναι από το λίπος για αυτό και δεν το έτρεξε το θέμα από τώρα.
    εννοείτε πως έκανα εξέτασης για ηπατίτιδα κλπ αυτό με βάλαν και το έκανα και στην ελλάδα φυσικά όταν πρωτοπήγα για το πρόβλημα αυτό πριν χρονια..εγώ φυσικά ξέρω ότι δεν έχω ηπατίτιδα " αλλα πρέπει να το ξέρουν και αυτοί η μαλακια είναι πως στον υπέρηχο το ήπαρ μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό...

το θέμα είναι πως στο group μου ήταν ποιο παχιά άτομα από μένα και αυτά δεν κάνουν το sake..μονο εγώ το κάνω..διαδί πάλι εγώ η τυχερή? την τύχη μου....
    οι άλλοι 7 από το group τώρα μαθαίνουν πως να μασάνε με 30 μασήματα και κάνουν εξάσκηση με κανονικό φαγάκι και εγώ με το sake..και εγώ πως να κάνω εξάσκηση?

παιδιά μέχρι φασολάδα και φακοί ζήλεψα να φάω

Senior Member
    Μαθαίνουν να μασάνε με 30 μασήματα προεγχειρητικά; Δηλαδή, σε αυτούς που θα βάλουν λάμα στο πόδι, τους μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις πατερίτσες πριν το χειρουργείο; Έχει κάποια λογική το ότι πρέπει να είσαι πολύ καλά ενημερωμένος για το τι σε περιμένει και το αν θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα, ωστόσο θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικά! Όσο για το καλό μάσημα, το μπλέντερ τις πρώτες μέρες παίζει το ρόλο της πατερίτσας. Τα αλεσμένα είναι βάλσαμο για το πονεμένο στομαχάκι. Στη συνέχεια μαθαίνεις θέλοντας και μη να κάνεις εσύ το μπλέντερ.
    Για το σέικ τι να πω, σίγουρα οι γιατροί γνωρίζουν και το ότι είσαι διαβητική και τις πρώτες οδηγίες πρέπει να την παίρνεις από διαβητολόγο. Θυμάμαι ότι στις καισαρικές, λόγω του διαβήτη κύησης που είχα, πρώτα έδινε οδηγίες διαβητολόγος και ύστερα με αναλάμβανε ο γυναικολόγος. Αν το σέικ σου δημιουργεί πρόβλημα στη ρύθμιση του σαχάρου, θα πρέπει να απευθυνθείς στη διαβητολόγο. Εξάλλου, οι μέρες για την επέμβαση πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς πλέον και σε λίγο θα σε απασχολούν πιο ενδιαφέροντα προβλήματα όπως πώς διάολο θα πρέπει να φας την τεράστια ποσότητα μισού γιαουρτιού σε ένα γεύμα!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Μαθαίνουν να μασάνε με 30 μασήματα προεγχειρητικά; Δηλαδή, σε αυτούς που θα βάλουν λάμα στο πόδι, τους μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις πατερίτσες πριν το χειρουργείο; Έχει κάποια λογική το ότι πρέπει να είσαι πολύ καλά ενημερωμένος για το τι σε περιμένει και το αν θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα, ωστόσο θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικά! Όσο για το καλό μάσημα, το μπλέντερ τις πρώτες μέρες παίζει το ρόλο της πατερίτσας. Τα αλεσμένα είναι βάλσαμο για το πονεμένο στομαχάκι. Στη συνέχεια μαθαίνεις θέλοντας και μη να κάνεις εσύ το μπλέντερ.
    Για το σέικ τι να πω, σίγουρα οι γιατροί γνωρίζουν και το ότι είσαι διαβητική και τις πρώτες οδηγίες πρέπει να την παίρνεις από διαβητολόγο. Θυμάμαι ότι στις καισαρικές, λόγω του διαβήτη κύησης που είχα, πρώτα έδινε οδηγίες διαβητολόγος και ύστερα με αναλάμβανε ο γυναικολόγος. Αν το σέικ σου δημιουργεί πρόβλημα στη ρύθμιση του σαχάρου, θα πρέπει να απευθυνθείς στη διαβητολόγο. Εξάλλου, οι μέρες για την επέμβαση πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς πλέον και σε λίγο θα σε απασχολούν πιο ενδιαφέροντα προβλήματα όπως πώς διάολο θα πρέπει να φας την τεράστια ποσότητα μισού γιαουρτιού σε ένα γεύμα!

Δυστυχώς αν δεν κάνω το sake κινδυνεύω να μην κάνω την επέμβαση... επίσης είναι ολόκληρο επιτελείο από γιατρούς και έχω συνεχή επαφή με τον "διαβιτιλογο" τις ομάδας τους. Το ρύθμισα το ζάχαρο φυσικά αλλα αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και δεν το χωράει και το μυαλό μου "διαλδι" να έχουν τόση αγνοια είναι το ότι μέτρησα τις θερμίδες που παίρνω ημερησίως είναι περίπου sts 1000 με 1100. 600 μου δίνει το sake και βάλε τις ντομάτες και τα αγγουράκια που τρώω όλη μέρα συν δυο cup soup (μου έχουν πει να πίνω knorr αλλα δεν πίνετε το ρημάδι και πίνω chicken cup soup). και ερωτώ..τι κακό θα έκανε αν έτρωγα το πρωί μια φέτα ψωμί με τυρί με χαμηλά λιπαρά και 200 gr gala το μεσημέρι φαγητό πχ φασολάκια, αρακά κλπ με μιση κούπα σαλάτα και το βραδυ το ίδιο? έστω και αν δεν είχα καθόλου κρέας στην διατροφή μου για αυτές τις μέρες? Με εκνευρίζει που ενώ όλος ο ιατρικός κόσμος γνωρίζει για την μεσογειακή διατροφή..αυτοί ξέρουν πως είμαι Ελληνίδα και αντί να μου πουν κανε μεσογειακή διατροφή μου δίνουν το "κολοσακε" να πεινάω.

επίσης εδώ όπως είπα και άλλη φορα, δεν δίνουν λυόμενο φαγητό καθόλου..από τι στιγμή που θα φας την φρυγανιά την δεύτερη μέρα τις επέμβασης σε βάζουν στο μάσημα με το σκεπτικό ότι όσο ποιο γρήγορα μπεις στις κανονικές συνήθειες είναι καλύτερα

γενικά αποφάσισα πως στα κρυφά θα ακολουθήσω το πρόγραμμα του Ρίου στη διατροφή, και θα αρνηθώ να φάω την φρυγανιά τις δεύτερης μέρας που μας δίνουν στο νοσοκομείο...ίσος δεν πιο και το νερό , χυμό που μας δίνουν 12 ώρες μετά την επέμβαση...

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Ολες στο δρομο που χαραξες Μαρια μου!Μακαρι!Να μας λενε να παρουμε κ κιλα!Αλλα ρε παιδακι μου εσυ που ζουσες με γλυκα πως αντεχεις κ δεν εχεις φαει ποτε ζαχαρη?
    Πραγματικά ούτε κι εγώ η ίδια δεν το ξέρω αυτό Γλαύκη μου. Και δεν είναι ότι δε θέλω να φάω. Ίσα-ίσα το σκέφτομαι και το ζηλεύω κάθε μέρα! Όμως τα αποτελέσματα μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω γιατί ξέρω πως για εμένα το να φάω ζάχαρη αντιστοιχεί με ένα ποτό για έναν αλκοολικό. Ή το κόβεις τελείως ή καθόλου. Δε λέω πως για όλους ισχύει το ίδιο και μακάρι να μπορούσα να τρώω γλυκά με μέτρο όπως κάνω και στο φαγητό μου αλλά δε γίνεται.
    Τις τελευταίες μέρες έχω πάλι έντονο πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα και σήμερα το πρωί έφαγα μια τυρόπιτα κουρού μπας και βοηθήσει λόγω λιπαρών. Ελπίζω μόνο να μην "παραβοηθήσει"!

Senior Member
    Πρωι: Μια πολυ λεπτη φετα πεπονι και μια μικρη φετα μαυρο ψωμι με μια φετα Ντιρολο χαμηλα σε λιπαρα (ηρθε ρε παιδια η μαμα μου και επειδη της ειπε ο Κωνσταντα (ο γιατρος μου :lol: ) να τρωω πιο πολυ με το ζορι, αρχιζε και με ταιζε! Στο στομα!! Δεχομαι απειλες για την ζωη μου αν δεν τρωω!!! αχχααχαχχααχαχ :lol::lol::lol: )

Μεσημερι: 130γρ φασολακια σκετα, ουτε φετα δεν ηθελα!

Ενδιαμεσα: Μερικα φυστικια

Βραδυ: Μισο Μιλκο free...

Junior Member
    Πολυ αστειες οι μεριδες......ενα δεκατιανο μου light!
    Να σοβαρευτω......
    Ειμαι 42 ετων.Προσφατα εκανα εξετασεις και βρηκαμε χολιστερινη 210.
    Αυτο που εμαθα απο μικρος,καπου στα 16 μου ειναι πολυ φαγητο και πολυ γυμναστικη.
    Συνεχιζω και τωρα την ιδια τακτικη απλα με μερικες περικοπες πχ γαλα 1,5%(κοντα 1 λιτρο την ημερα θελω)η φετα εγινε ανθοτυρο κτλ.Οταν εκανα εξετασεις ημουν 112 κιλα (ειμαι 1.88 υψος).
    Δυο μηνες μετα ειμαι στα 97 κιλα,απλα αυξησα το αγαπημενο μου τζογκινγκ 4 φορες την βδομαδα,8 χιλιομετρα καθε φορα,πολλα μπανια στην θαλασσα και δεν ετρωγα τιποτα μετα τις 9 το βραδυ.
    Τηγανιτα ποτε,αλκοολ ποτε,ανψυκτικα καμια πεπσι,πολυ αραιωμενη βυσιναδα!παγωτα μονο γρανιτες 2 και 3 την μερα!δημητριακα-φρουτα-σαλατα σε ημερισια διαταξη αφθονα.....Γενικως δεν μετραω ποσοτητες απλα να μην με φουσκωσουν.Το διαστημα αυτο δεν τρωω απο εξω τιποτα,ταχυ-εστιατορια κτλ.......

Senior Member
    pqt397 γεια σου, από ότι έχω καταλάβει δεν έχεις κάνει επέμβαση γαστρικού bypass αυτό το topic είναι για να γράφουμε τι φάγαμε (εγώ σε λίγες μέρες που θα κάνω την επέμβαση) τα άτομα που κάναμε γαστρικό bypass Ίσος βρείς άλλο topic για άτομα που προσπαθούν η έχουν χάση βάρος με άλλες δίαιτες η διατροφές

ίσως εδώ?

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2347&page=25

επίσης στο topic Αλαλούμ μπορείς να μας γνωρίσεις καλύτερα εκεί γράφουμε ότι θέλουμε

Page 52 of 80 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast