by-pass και διατροφή - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 80 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1188
    Senior Member
    Anna μου δεν είναι ότι το βρίσκω σκληρό για μάσημα..απλά δεν μου αρέσει είναι σκληρό αλμυρό και ακόμα και τα ανάλατα δεν με αρέσουν..σκέψου πως άμα φάω έτσι τυρί (χωρίς να είναι μέσα στο φαγητό και σε πολύ μικρή ποσότητα) ανατριχιάζω, σηκώνεται η τρίχα μου κανονικά..το γιαούρτι το ίδιο..το gala το έκοψα νομίζω όταν σταμάτησε η μαμά μου να με θηλάζει για να με κάνει να πιο gala αναγκαστικά έβαζε nesquick μέσα. και τώρα με σώνει το ότι το sake είναι σαν αληθινό milk sake και έτσι το πίνω ευχάριστα. Πρέπει να βρω μια λύση...

όσο για το ανθότυρο...εδώ δεν βρίσκω φέτα κανονική (είπαμε δεν με αρέσει αλλα και πως να φας φασολάκια χωρίς τυρί)ανθότυρο θα βρω? κάνουνε μια φέτα εδώ παραγωγής ολλανδίας δηλαδή σε πακετάκια τον 200 γραμμαρίων και άμα πάρο με πάει δυο βδομάδες για να καταλάβεις :grind::grind::grind:

Senior Member
    Με κάνει ακόμα εντύπωση ποσο διαφορετικό είναι το πρότυπο τον κιλών στις δυο χώρες...στην ελλάδα σας βγάζουνε ότι πρέπει να γίνετε λιγότερα κιλά..και εμενα όταν με είπε πως το κανονικό μου βάρος είναι 62 κιλά με φάνηκαν πολλά γιατί θυμόμουν ότι στην ελλάδα με έβγαζαν 52. τώρα αν την Τζίνα με 170 ύψος τις είπανε 63 κιλά ότι πρέπει να γίνει εμενα θα με λέγαν δηλαδή με 162 ύψος , 54 κιλά..με κάνει εντύπωση γιατί σε αυτά τα κιλά η διαφορα είναι πολύ πολύ μεγάλη...που να οφείλεται άραγε αυτή η διαφορα?

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Με κάνει ακόμα εντύπωση ποσο διαφορετικό είναι το πρότυπο τον κιλών στις δυο χώρες...στην ελλάδα σας βγάζουνε ότι πρέπει να γίνετε λιγότερα κιλά..και εμενα όταν με είπε πως το κανονικό μου βάρος είναι 62 κιλά με φάνηκαν πολλά γιατί θυμόμουν ότι στην ελλάδα με έβγαζαν 52. τώρα αν την Τζίνα με 170 ύψος τις είπανε 63 κιλά ότι πρέπει να γίνει εμενα θα με λέγαν δηλαδή με 162 ύψος , 54 κιλά..με κάνει εντύπωση γιατί σε αυτά τα κιλά η διαφορα είναι πολύ πολύ μεγάλη...που να οφείλεται άραγε αυτή η διαφορα?
    Νινα, ο δικός μου γιατρός είπε ότι για το ύψος μου, 1,67, το βάρος μου πρέπει να είναι από 57 (κατώτατο φυσιολογικό) ως 72 (ανώτερο φυσιολογικό).

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Originally posted by Ninap

Νινα, ο δικός μου γιατρός είπε ότι για το ύψος μου, 1,67, το βάρος μου πρέπει να είναι από 57 (κατώτατο φυσιολογικό) ως 72 (ανώτερο φυσιολογικό).

Για να καταλάβεις τι διαφορα εδώ θα σου λέγανε πως το κανονικό σου βάρος είναι 67 κιλά. Μα έχουν άλλο metro μέτρησης?

δηλαδή ο γιατρός ο δικός σου εμενα θα μου έλεγε πως τα κατώτερο φυσιολογικό για μένα είναι 45 κιλά? είναι φυσιολογικό βάρος όμως αυτό Μακ μου? 41 χρόνο είμαι όχι 15 xaxaxa αν και πολύ θα το ήθελα να είμαι 15

Senior Member
    ninaki, για το υψος σου, 1.62 αν δεν κανω λάθος , βγαίνει κατώτερο φυσιολογικό το 52 κιλά, αλλά έχεις δίκιο για την ηλικία, εγώ δεν νιώθω την ανάγκη να ξαναγίνω 57 κιλά, στα 17 μου ήμουν 50 αλλά ποιος νοιάζεται, τώρα είμαι 38 και το μόνο που με νοιάζει είναι η υγεία και η καλή εικόνα για τον εαυτό μου.

Senior Member
    Αυτό ακριβώς Μακ μου...να έχουμε υγεία αυτό είναι το βασικό..να μπορέσω να μείνω έγκυος και να προσφέρω σε αυτό το μωράκι ένα υγιές περιβάλλον και μετά να μπορώ να του προσφέρω μια υγιή μαμά που θα μπορεί να ανταπεξέρχεται στις απαίτησης ενός παιδιού.
    μετά είναι όλα τα υπόλοιπα για μένα...

άμα είμαστε τυχερές σαν την Τζίνα να χάνουμε συνεχεια μπορεί και να γίνουμε 50 κιλά βρε Μακ σαν τις 15ares!!!!!! ποιος ξέρει :???

Senior Member
    Νινα ιατρικως το βαρος πρεπει να ειναι οσο το υψος,το κανονικο ειναι 5 κιλα κατω απο το υψος κ το ιδανικο 10 κιλα κατω απο το υψος.οσοι εχουμε καποια ηλικια ειμαστε ευχαριστημενοι να παμε λιγα κιλα πανω απο το υψος μας γιατι κ τοτε παλι υγιεις θα ειμαστε.Με αυτα τα κριτηρια αποφασιζουν οι γιατροι.Σου λενε το ιδανικο αλλα αλλο τα κιλα που ειναι εφικτα.Εμενα μου ειπε οτι σε καποια χρονια θα σταθεροποιηθω στα 85 κιλα περιπου αν ξαναρχισω τις παλιες διατροφικες μου συνηθειες.Ειναι αρκετα πανω απο αυτο που θα ηθελα αλλα μου ειπε οτι κ αυτος θα ειναι ευχαριστημενος γιατι φαντασου κ τα κιλα που θα ειχα παρει.
    Οσο για το γαλα κ εγω δεν το επινα καθολου αλλα τωρα γουλια γουλια κ με λιγο κακαο μεσα,προσοχη οχι χεμο κλπ,μια χαρα παει κατω.Το γιαουρτι ειναι απαραιτητο τωρα στην αρχη κ ειναι σπουδαια πηγη πρωτεινης κ ασβεστιου.Οσο για το τυρι προτιμουν τα κιτρινα τυρια γιατι εχουν περισσοτερο ασβεστιο κ λιγοτερα λιπαρα οποτε δεν θα εχεις προβλημα.Η Ολλανδια εχει πολλα τετοια τυρια με λιγα λιπαρα.Θα μου λειψει πολυ η φετα αλλα μια φορα το τοσο θα παιρνω αυτη με τα λιγα λιπαρα για να ξεγελαω τον εαυτο μου.
    Αντε κ φτασαν οι μερες αλλα ολα θα γινουν μην σκας απο τωρα!

Senior Member
    μα ξέρεις ? για αυτό με έκανε εντύπωση...εδώ μου είπαν πως αυτό είναι το ιδανικό μου βάρος..τα 62 κιλά..μας εξήγησαν κι όλας πως αφαιρούμε από το ύψος τι μονάδα μπορστά και αυτό που μένει είναι το ιδανικό μας βάρος..για αυτό με κάνει τόσο εντύπωση (και μου έκανε από την αρχή δηλαδή) και τους είπα πως στην ελλάδα ιδανικό βάρος μου έβγαλαν τα 52 κιλά. και μου είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ...τι να πω? άλλο μετρα εδώ? δεν ξέρω...θα είμαι χαρούμενη να γίνω και 70 δεν το συζητώ

αχ 7 μέρες !!!!!! απίστευτο μου φαίνεται πως μπήκα στην τελική ευθεία

Senior Member
    Ninaki εμενα η διατροφολογος με θελει να φτασω στα 80 αρχικα, ειμαι 1,78, και μετα μου λεει βλεπουμε! Εγω εχω σan τελικο στοχο τα 65. Ολα γινονται με θεληση και υπομονη!!!
    Αχ αντε 6 μερες και σημερααααααα!!!!!!

Senior Member
    axx 6 μερούλες..σήμερα έκανα παρασπονδία..έφαγα μια cup soup παραπάνω φοβερες θερμίδες...36 ολόκληρες..e ρε γλέντια!!!!!!!!!

εμενα λουκουμάκι μου μου είπαν να φτάσω 85 και μετά βλέπουμε άσχετα που με είπαν δύσκολα θα πέσεις από τα 85/90 και τέτοιες ωραίες βλακείες. μα γίνετε να είσαι 90 κιλά να προσλαμβάνεις 800 θερμίδες ημερησίως και να μην χάνεις? lol
    αλλα για το ιδανικό βάρος που μας είπαν λέμε με την Μακ!!!!!!!!!

Senior Member
    Μα και εγω αυτο λεω!!! χιχιχιιχ
    Καλα δηλαδη σου λενε οτι στα 118 που εισαι δεν θα πεσεις κατω απο τα 85-90? Ε με την διατροφη που σας βαζουν ισως και να μην πεφτουν κατω απο εκει! Αλλα με το greek way μια χαρα θα φτασεις στα ιδανικα κιλα σου!
    Ας αφησουμε το τοπικ ομως καλυτερα μονο με διατροφη για να μην τα μπερδευουμε!
    Ας ανοιξουμε ενα στο διαφορα, να λεμε τα διαφορα μας!!

Senior Member
    oxiiiiiiiii όταν με ζύγισαν για πρώτη φορα τότε που μου το είπαν ήμουν 127 κιλά μετά κατέβασα την ινσουλίνη και μονο από αυτό έπεσα στα 122 κιλά και τώρα στα 118 με το sake

Senior Member
    Και σε 3 μερουλες τα κιλα θα φευγουν νεροοοοοο Νινα μου!!!
    Σημερα ειχαμε:

Πρωι: Τιποτα κοιμομουν

Μεσημερι: 70γρ χοιρινη μπριζολα, 3 πικλες και 3 καυτερες πιπεριες, 1 ρυζογκοφρετα (1η φορα εφαγα καλα μου εκατσε..), ενα ποτηρι (200μλ) κοκα κολα zero

Απογευμα: 1 ποτηρι γαλα

Βραδυ: Το ιδιο με μεσημερι χωρις τις πικλες και πιπεριες
    Και ενα ποτηρι γαλα!

Senior Member
    καλά αγρίμι trws καυτερά??? οι οι οι οι

σε 3 μερούλες τέτοια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει και θα είμαι και go στο group σας kaleeeeee!!!!!! το έχετε καταλάβει? σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι <3 <3 <3

Senior Member
    χΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Γενικα δεν με πειραζουν τα καυτερα! Αλλα τα δοκιμασα μετα το 3μηνο, σχεδον 4μηνο για να ειμαι σιγουρη!!
    Σε 2 μερεεεες!!!!!!!! Γιοοουπι!!!!!!!!:smilegrin:

Page 54 of 80 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast