Results 811 to 825 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
28-08-2012, 00:07 #811
Βαμπιρακι μου σε εχω εννοια μικρουλι που δεν τρως ολη την πρωτεινη σου,ρωτησα τη διατροφολογο κ μου ειπε οτι το στομαχι μας χωραει 60-70 γρ.οποτε την πρωτεινη την μοιραζουμε σε 3 γευματα κ οχι σε 2 η ολη μαζι.Αν εχουμε κρεας μπορουμε να κανουμε κ 40 λεπτα να το φαμε οπως κ μπορουμε να τρωμε πιο συχνα απο τις 3 ωρες ωστε να μπορεσουμε να φαμε ολη την ποσοτητα..Μεχρι το 6μηνο αυτο ομως οχι μετα γιατι θα επειρεασει τις διατροφικες μας συνηθειες.
Μετα την χαλια διατροφη των τελευταιων ημερων λογω ανωτερας βιας σημερα προσπαθησα να επανερθω λιγο κ εχουμε:
Πρ:ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
Ενδ:μισο γιαουρτι.
Μεσ:50 γρ κοτοπουλο βραστο περιπου(ειχα ζυγισει 60 αλλα δεν μπορεσα να το φαω ολο)
Απ:Μια φετα γαλοπουλα καπνιστη κ ενα κομματι τυρι 40 γρ.
Βρ:λιγο κοτοπουλο βραστο αζυγιστο(υπολογιζω 30 γρ)
- 28-08-2012, 03:01 #812
Αγαπη μου σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι!! Κοιτα προσπαθω οσο μπορω, θελω να μοιραζω τα γευματα αν προκειτε γαι κρεας αλλα μετα μενω φουσκωμενη για πανω απο 3 ωρες και δεν τα μοιραζω... Τρωω απο 50-70γρ τοπ! Αλλα τωρα αρχισα (με το ζορι μπορω να σου πω!) να πινω και παλι γαλα και ενω με φουσκωνει και αυτο πολυ, οχι οσο το γιαουρτι αλλα στην αρχη δεν ειχα θεμα με το γαλα τωρα εχω, μαλλον ειναι και οι ζεστες, και πιστευω παιρνω περισσοτερη πρωτεινη!!!
Αλλα απο την διατροφη σου που ειδα τωρα, πανω κατω τα ιδια τρωμε εκτος το γιαουρτι και την γαλοπουλα διοτι η γαλοπουλα με αηδιαζει.. Και κιτρινα τυρια δοκιμασα τωρα και μου πεφτουν και αυτα λιγο βαρια (πανω απο μιση φετα δυσκολο...).. εγω τρωω λιγη φετα αν και εχει πιο πολλα λιπαρα, ιση με μισο, μπορει και ενα, σπιρτοκουτο..
28-08-2012, 10:48 #813
Originally posted by -wow-
στην αρχη δεν ειχα θεμα με το γαλα τωρα εχω
Γλαύκη, καλά τα πας. Το επόμενο δίμηνο θα περιοριστείς σε αυτό το διαιτολόγιο, και θα υπάρξουν πολλές μέρες που όχι 50, αλλά ούτε 20 γρ. δεν θα μπορείς να αντέξεις. Ωστόσο, είναι α-πα-ραί-τη-το να φας ΟΛΗ την ημερήσια ποσότητα, και αν δεν μπορέσεις να το φας το μεσημέρι να το προσθέσεις στο βραδυνό. Ποιός θα το πίστευε πως θα έρθει μέρα που δεν θα μπορούμε να κατεβάσουμε την τελευταία μισή μπουκιά στο πιάτο. Όμως το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να πιέζεις τον εαυτό σου να φάει όλα όσα περιλαμβάνονται στο πλάνο, γιατί οι επιπτώσεις είναι βαρύτατες!
Γνωστός μου που χειρουργήθηκε προ διετίας με χολοπαγκρεατική, θεώρησε σκόπιμο να καταργήσει σιγά σιγά τις πολυβιταμίνες και το σίδηρο, καθώς αποφάσισε καλοκαιριάτικα να περιορίσει την κρεατοφαγία και να το ρίξει σε καλοκαιρινές σαλάτες. Νοσηλεύτηκε με ορό για μια βδομάδα, και τα προβλήματα θα τον κυνηγούν για αρκετό καιρό ακόμη... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!
28-08-2012, 23:42 #814
Αυτο ακριβως βρε Αννα μου!! Σημερα για παραδειγμα εφαγα σε 2 ωρες, 2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, 90γρ το ενα παρακαλω!!!!!!!!!
ΡΕΚΟΡ!!!!! μαζι με μιση ντοματα σαλατα!!! Εσκασα αλλα ηταν οκ!!!
Αλλες φορες μπορω να φαω μονο 20γρ! Με πιεσε και λιγο η μαμα μου, ειχε και την υπομονη να κατσει μαζι μου και εφαγα! Αλλα εκανα 2 ωρες!! Το γαλα Αννα μου δεν με πειραζε τοσο πολυ ουτε μετα την επεμβαση! Τωρα ξαφνηκα με πειραζει! Και με φουσκωνει!!!!
29-08-2012, 10:37 #815
Αν και είμαι εναντίον της πίεσης στο φαγητό - πρέπει να είμαι από τις ελάχιστες μανάδες που δεν κυνηγούν τα παιδιά τους να φάνε - ωστόσο μετά την επέμβαση χρειάζεται κάποιος να μας υπενθυμίζει να τρώμε όλη την ποσότητα που απαιτείται. Ειδικά όταν η όρεξη έχει πιάσει πάτο, και τα 20 γραμμάρια θεωρούνται απίστευτα μεγάλη ποσότητα!
Σχετικά με το γάλα, αφού εντόπισες πως σε φουσκώνει, θα χρειαστεί να το στερηθείς για λίγο. Η δυσανεξία στη λακτόζη δεν ξεκινά αμέσως μετά την επέμβαση, αλλά λίγο αργότερα. Ευτυχώς, γιατί τώρα έχεις αρκετές εναλλακτικές.
Τρία χρόνια μετά την επέμβαση, υπάρχουν μέρες που μπορώ να κατεβάσω αμέτρητες ποσότητες, πχ κρεατικά σε μπάρμπεκιου μέσα σε διάστημα 2-3 ωρών, και μέρες που από ένα μπιφτέκι 90 γρ. θα χρειαστεί να αφήσω την τελευταία μπουκιά γιατί δεν πάει άλλο. Το συνήθισα πια, δεν με εκπλήσσει τίποτα!
30-08-2012, 15:50 #816
Χχαχαχαχ αντε να τα συνηθισουμε και εμεις!!!
Εχτες το βραδυ εβαλα ενα γεματο ποτηρι γαλα να πιω, δεν ιεχα φαει καλα ολη μερα και ειπα να παρω τιποτα και απο το γαλατακι και με επιασε το στομαχι μου, απιστευτη δυσφορια για πολλες ωρες, πανω απο 3 και δεν μπορουσα να ηρεμισω!!! Εντομεταξυ ανακαλυψα οτι δεν μπορω να κανω εμετο!!!! :no: ΠΟναω δεν ποναω πρεπει να περιμενω να ηρεμισω απο μονη μου!! Προσπαθησα να κανω εναν πριν απο λιγες μερες που κατι με πειραξε και εβγαλα μονο ελαχιστα σαλια!! Χαλιααααα!!!
30-08-2012, 19:18 #817
Νομίζω πως πρέπει πια να το πάρεις απόφαση και να κρατηθείς μακρυά από το γάλα για λίγο καιρό. Έχεις πια δυσανεξία, καιρός να το αποδεκτείς και να συνεχίσεις χωρίς γεμάτα ποτήρια γάλα.
Αν έχεις πάρει το οκ για κόλα λάιτ, δοκίμασε να πιεις λίγες γουλιές στη φάση του πόνου. Το ανθρακικό βοηθάει σαν του-μπο-φλο, κάνοντας απόφραξη :smilegrin: και αν δεν πιάσει αυτό, λίγες γουλιές γάλα στο καπάκι θα σε βοηθήσουν να βγάλεις κάτι παραπάνω από σάλια :smilegrin: Προσοχή, λίγες γουλιές, όχι γεμάτο ποτήρι :lol:
31-08-2012, 07:16 #818
Χαχαχαχαχαχ ναι το ξερω αν εχω θεμα πινω λιγη κολα! Αλλα με το γαλα μετα ειπα μην πιω και κολα, θα τα κανω μανταρα!! χαχαχχαχα
31-08-2012, 09:51 #819
Μα αυτός είναι ο σκοπός, να γίνει μαντάρα και να φύγει το πρόβλημα, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω
31-08-2012, 19:42 #820
Να σας ρωτησω, στις φακες ποσα γραμμαρια πρεπει να τρωμε? Ηθελα σημερα πολυ φακες και μου εκανε η μαμα μου (μιαμ μιαμ) και εβαλα 169γρ, μιση κουπα.. Ειναι πολλα η ειναι οκ?
31-08-2012, 19:43 #821
Να σας ρωτησω, στις φακες ποσα γραμμαρια πρεπει να τρωμε? Ηθελα σημερα πολυ φακες και μου εκανε η μαμα μου (μιαμ μιαμ) και εβαλα 169γρ, μιση κουπα.. Ειναι πολλα η ειναι οκ?
31-08-2012, 20:06 #822
169 γρ. φακές, τόση ακρίβεια η ζυγαριά ούτε στα ενεχυροδανειστήρια! Βασικά, μιας και φτάνεις στο εξάμηνο, σιγά σιγά θα ξεκινήσεις να ρυθμίζεις μόνη σου τις ποσότητες. Οι φακές σίγουρα δεν έχουν ζάχαρη, και εφόσον έβαλες λίγο λάδι, η όποια ποσότητα δεν θα βλάψει, εφόσον φυσικά μπορείς να την ανεχτείς. Η ποσότητα των λιπαρών θα σε καθοδηγήσει στις ποσότητες που μπορείς να δεχτείς, δεν πρέπει να υπερβαίνεις ένα κουτάλι σούπας λάδι ημερησίως αν θυμάμαι καλά.
01-09-2012, 04:22 #823
Λαδι δεν εβαλα! Μονο ξυδι...
Ειναι ηλεκτρονικη και γιαυτο ηξερα τα 169!! αχχαχαχαχα
Απλα σε θερμιδες ποσο παει ρε παιδια? Δεν θελω με τιποτα να υπερβω τις 800 ημερησιως γι'αυτο ρωταω!
01-09-2012, 12:55 #824
Και το λοιπόν..από δω και στο εξής μπορώ και εγώ να γράφω εδώ με το γράμμα του νομου
προς το παρόν έχω φάει μονο το πρωινό μου που ήταν μια φρυγανιά (αν διαβάσετε το έτοιμη θα ξέρετε πως η άτιμη η φρυγανιά αυτή λιώνει στο στόμα) μιση μερίδα besel και μια letpi φέτα κασέρι με χαμηλά λιπαρά δεν ξέρω τι μάρκα γιατί ήταν στο νοσοκομείο. επίσης ουρία και 200 gr gala όλα αυτά έκανα περίπου 2 ωρίτσες να τα φάω
01-09-2012, 17:23 #825
Νινακι μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Εισαι επισημα στο κλαμπ!!!!!!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία