by-pass και διατροφή - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 80 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast
Results 856 to 870 of 1188
    Senior Member
    Σημερα εφαγα:
    Πρ:1 ποτηρι γαλα.
    Δεκ.65 γρ.κασερι.
    Μεσ.1 αυγο βραστο κ 1 φετα κ λιγο ακομη τυρι του τοστ.
    Απογ.Μισο γιαουρτι κ 5 κουτ.γλυκου ροδακινο.
    Βραδ.1 αυγο κ 2 κουτ γλυκου ντοματα.

Συμφωνω μαζι σου Στελιο κ ελεγα κ στη Νανσυ(διατροφολογο) οταν ειχα παει για αυτη τη διατροφη (επειδη ειχα αρχισει να μασαω λιγο νωριτερα κ μου ειπε δεν το ηθελα)κ τρελλαθηκε οταν ακουσε οτι τη δευτερη μερα δινουν ψωμι.Μου ειπε ηξερα οτι κ στην Αμερικη δινουν λιγο νωριτερα φαγητο αλλα αυτο δεν το πιστευω.

Senior Member
    Σήμερα έφαγα

πρωινό : μια φέτα τυράκι

δεκατιανό : 10 κουταλιές του γλυκού γιαούρτι

μεσημεριανό : 10 κουταλιές φαγητό νιάνια όπως τις άλλες μέρες

βραδινό : ένα κομμάτι ψάρι 127 gr

upoluponte 3 ποτήρια gala και άλλες 10 κουταλάκια γιαούρτι που δεν το βλέπω ...

μπορώ να κάνω μια φωτοτυπία την διατροφή που μας έδωσαν και αν ξέρει ολλανδικά να την δει η Νάνσυ , Glauki mou εδώ μάλωνα μαζί τους και τους έλεγα μα είναι δυνατόν σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν αυτό που κάνουν στην ελλάδα ...μα αυτοί επέμεναν και έτσι αναγκαστικά να φάω στο νοσοκομείο γιατί αλλιώς δεν έπαιρνα εξιτήριο...

εννοείτε πως πρωτεϊνούχο ρόφημα δεν δίνουν επίσης:shocked2::shocked2::shocked2:

Senior Member
    Συγνωμη που ανακατευομαι αφου εχω κανει σληβ και οχι μπαι πας αλλα Νινα η κλασικη φετα τυρι ειναι 30 γρ.στα τοσα γραμμαρια υπολογιζουν και τις θερμιδες πανω στις συσκευασιες.επισης μου κανει τεραστια εντυπωση η ποσοτητα που μπορεις να φας.τοσες λιγες μερες εγχειρησμενη και τρωως ποσοτητες που αλλοι καταφερνουν μηνες μετα.τοσο μικρο διαστημα μετα την επεμβαση ολα ειναι ενοχλειμενα και πρησμενα εκει μεσα και εσυ τρως ανετα.τι να πω κατι περιεργο συμβαινει στην ολλανδια μαλλον.

Senior Member
    Λιλάκο μου καλά κανεις και επεμβαίνεις δεν είναι επέμβαση αυτό ματάκια μου εδώ τα λέμε όλα

αυτό αναρωτιέμαι και εγώ ..μήπως κάνουν κάτι εδώ που ακόμα δεν το κάνουν αλλου? στο νοσοκομείο άμα δεν έτρωγα την φρυγανιά (η οποια ομολογουμένως έλιωνε στο στόμα) με το τυρί και μισό ποτήρι gala τουλάχιστον και το βραδινό που με φέρανε ήταν ένα μπουτάκι μονο ο γλόμπος που λέω εγώ φασολάκια και πατάτες βραστές (είχα φάει το κοτόπουλο που είχε μέγεθος σαν τον δείκτη μου, δυο πατάτες σε μέγεθος καρυδιού και 3 φασολάκια) αν δεν τα έτρωγα αυτά δεν με δίναν εξιτήριο και μάλιστα να τα φάω και να μην κάνω εμετό...τι να πω? δεν ξέρω...ούτε κωλύματα έχω όμως ούτε μπουκώματα ούτε πόνο ούτε εμετό ούτε τίποτα..απλά επειδή είχα πρόβλημα με την τουαλέτα αποφάσισα να τα περνάω στο μούλτι για καμια 15aria μέρες...

για το τυράκι ίσος η ζυγαριά να έχει άλλο τρόπο μέτρησης και go να μην το πρόσεξα παιδιά ...θα το δω πάλι αύριο και θα σας πω . αυτό πάντως εννοώ μια φέτα από συσκευασία την τυποποιημένη :question::question::question:

Senior Member
    παιδιά θα σκίσω τα πτυχία μου..η ζυγαριά ήταν σε oz..δηλαδή και το κρέας που έτρωγα ήταν δυο φορες λιγότερο από ότι έπρεπε..τώρα το γύρισα σε gr έλεος!!!!!!!:no::no::no::no::no:

Senior Member
    Γλαυκη μου οταν λες εφαγες 5 κουταλιες γλυκου ροδακινου και ντοματα εννοεις γλυκο ροδακινο? Η το κουταλακι του τσαγιου? λολ
    Απλα ρωταω γιατι ρε παιδια εγω βλεπω γλυκο και μου γυρνανε τα αντερα!!!
    Νινακι μου εσυ ξερεις.. Απλα ευχομαι να μην εχει επιπτωσης στην απωλεια σου! Γιατι αν θυμαμαι καλα σου ειχαν πει απο το νοσοκομειο οτι στα 80 θ αφτασεις και οτι δεν πανε πιο κατω εστι δεν ειναι? Η μου το ειχε πει κανεις αλλο αυτο?
    Απλα τα ψωμια ειδικα, εγω και τωρα στο 5μηνο δεν τα τρωω.. Δηλαδη αν φαω θα ειναι πολυ σπανια και μονο αν νιωσω την τρελη αναγκη να φαω μια δαγκωνια ψωμι και αυτο χωρις το φαγητο μου..
    Αυτες τις μερες δεν γραφω τι τρωω γιατι πανω κατω ειναι παντα τα ιδια! Εκτος απο το γαλα που το ξαναδοκιμασα, ειδα τον Χριστο φανταρο και το σταματησα! Θα δω τι θα κανω με το θεμα του γαλατος...

Senior Member
    Αφού είπα καλε..το έχω σταματήσει το ψωμί!!! μονο την πρώτη μέρα έφαγα δεν με πείραξε αλλα αφού είχα το πρόβλημα με την τουαλέτα είπα να μην το δυσκολέψω περισσότερο και από χθες κάνω το φαΐ μου στο μούλτι και επίσης τρώω φαγητό για μεσημέρι και όχι ψωμί με τυρί όπως είναι εδώ το έθιμο του μεσημεριανού φαγητού..
    ότι έγινε δεν έγινε από την διατροφή . λοίμωξη είναι και θα περάσει που θα πάει..

ναι σε μένα το είπαν ότι στο χρόνο θα χάσω το 60% του επιπλέον βάρους μου που τότε ήμουν 127 κιλά οποτε έβγαινε στα 90kila σε ένα χρόνο..όμως επίσης μας είχαν πει για 5 τομές ότι θα μας κάνουν ενώ τώρα κάνουν 6. πιστεύω πως έχουν βρει κάτι καινούριο.πραγματικά το πιστεύω αυτό και ήμουν από τους πρώτους που το δοκίμασαν . η ερευνα στο θέμα εδώ είναι πολύ μεγάλη μεγαλύτερη και από την αμερική.
    επίσης με είπε η διατροφολόγος όταν την ρώτησα γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορα η διατροφή που δίνουν εδώ από ότι στον υπόλοιπο κόσμο μου είπε πως και εδώ στην Ολλανδία αλλα νοσοκομεία κάνουν άλλη διατροφή..αυτοί όμως μετά από ενδελεχή ερευνα ανακάλυψαν πως είναι αυτή η καλύτερη..τι να πω? πάντως όπως έχω πει και άλλες φορες δεν έχω κανένα πρόβλημα με εμετούς, φουσκώματα, πόνους, αναγούλες δεν χρειάζομαι κόκα κόλα κλπ.
    αυτά ξέρω και εγώ αυτά σας λέω..εννοείτε πως έχω χάσει 6 κιλά e? και είμαι στην 6 "μετανχιριτικι" μέρα . φυσικά δεν είναι λίπος φαντάζομαι αλλα υγρά αλλα ότι και να είναι η ζυγαριά με δείχνει 6 κιλά κάτω

Senior Member
    Παιδάκια σήμερα είμαι πολύ καλύτερα χωρίς πυρετό και νιώθω και καλά ανεβασμένα που λέμε...απλά η τομή βγάζει ακόμα (ευτυχώς δηλαδή) υγρό. άμα με το καλο σταματήσει θα αρχίσει και η διαδικασία τις επούλωσης

Senior Member
    Σημερα το μενου ειχε:
    Πρ.1 ποτηρι γαλα.
    Δεκ.45 γρ τυρι,μιση φρυγανια σικαλης χωρις λιπαρα κ ζαχαρη.7 κουταλακια καρπουζι.
    Μεσ.2 γιουβαρλακια με ελαχιστο ρυζι ζυγισμενα χωρις το ζωμο 56 γρ.Μιση μπουκια φετα κανονικη.τη ζηλεψα!
    Απογ.μισο γιαουρτι(με το ζορι),μιση φρυγανια.
    Βραδ.2 γουβαρλακια.

Δεν ξερω τι μου συμβαινει σημερα αλλα νιωθω σα να πειναω κ να θελω να φαω κατι.
    Wow φυσικα κ δεν εφαγα γλυκο ροδακινο!Θα παθαινα συνδρομο νταπινγκ!Κουταλακι του γλυκου εννοω,η τσαγιου που λες εσυ.

Senior Member
    Τελικα εφαγα 3 γιουβαρλακια για βραδυνο κ 1 φρυγανια κ θελω να φαω κ αλλο!Τι να κανω?Δεν ξερω που τα εβαλα αλλα δεν με εχουν πειραξει.

Senior Member
    Γλαυκή μου αν έτρωγες λίγο γιαουρτάκι με μια fruganitsa? ισα για να σου φύγει η ιδέα και αν δεν είναι ιδέα ίσος αυτό σε χορτάσει ...

Σήμερα το μενού είχε :

πρωινό : μισό ποτήρι gala και μια φέτα τυράκι

δεκατιανό : μια φέτα τυράκι

μεσημεριανό : το φαΐ που έτρωγα και τις προηγούμενες μέρες (κοτόπουλο, καρότο, κολοκυθάκι μια μικρή πατάτα στο blender)

απογευματινό: μισό ποτήρι gala

βραδινό : ψαράκι ψaχνo με λίγο λεμονάκι το έβαλα στο φούρνο και έκανα πουρέ μια πατούλα με ένα baby carrot..

τώρα πήρα μια κόκα κόλα να δοκιμάσω αν μπορώ να την καταναλώσω γιατί πεθύμησα την γεύση τις

αργότερα αν τα καταφέρω θα φάω λίγο φρούτο που το έχουν στο διαιτολόγιο και το είχα ξεχάσει τελείως (50gr)

Senior Member
    Νινα δεν θελω να φαω γιαουρτι .θελω κατι νοστιμο.Εφαγα κ τεταρτο γιουβαρλακι κ λιγη γραβιερα κ ειμαι λιγο καλυτερα.Παω να πλυνω τα δοντια μου για να μην ξαναφαω τιποτε.παντως φοβαμαι γιατι αν με επιασε κατι τετοιο μολις στον εναμιση μηνα αργοτερα τι θα γινει?

Senior Member
    Νινα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται κοκα κολα πριν το τριμηνο.

Senior Member
    Lila έχουμε τις διαφορες μας εδώ όπως θα έχεις καταλάβει. Εδώ μας λένε να δοκιμάσετε τα πάντα και αν σας κάτσουν σωστά τότε δεν έχετε πρόβλημα. δοκιμάζω και εγώ έχω πιει 3 "γουλιτσες" μέχρι τώρα και δεν αισθάνομαι τίποτα κακό..αντίθετος με τον χυμό μιλώ που μου κάθισε σαν τούβλο στο στομάχι με μια γουλιά οποτε δεν τον "ξαναπινο" προς το παρόν :regan:

Γλαυκή μου βεβαια είναι και αυτό με τι γεύση που σπάει τα κόκκαλα..σήμερα ευχαριστήθηκα το ψαράκι μου τόσο μα τόσο πολύ θαρρείς και έτρωγα γκουρμέ ένιωθα μήπως δεν είχες φάει καλά όλη την ημερα και ο οργανισμός σου ζητούσε και άλλο? μήπως για αυτό έγινε..μην ανησυχείς πάντως..δεν θυμάμαι που το διάβασα στο φόρουμ νομίζω στο εκεί που γραφουν οι "σλιβατι" πως ένα από τα κορίτσια μου σηκώθηκε μέσα στην νύχτα και χτύπησε μια πιπεριά γεμιστή ...δεν μπορεί κάτι θα τις έλειπε..όπως πιστεύω και σε σένα πάρτο σαν τυχαίο γεγονός και αν ξανασυμβεί συζήτησε το με την diatrofolo

θέλω να φάω γιουβαρλάκια είναι το αγαπημένο μου φαγητό αλλα φοβάμαι μήπως φύγει κανένα ρύζι αμάσητο και έχω πρόβλημα

Senior Member
    όσο για την λοίμωξη παιδιά πιστεύω πως βρέθηκε ο οργανισμός μου αφύλακτος αφού έτρωγα 2.5 φορες λιγότερο κρέας από όσο νόμιζα και επίσης σήμερα διάβασα τις πληροφορίες για τον ασθενή που μας έδωσαν (κουτσα στραβά "διαλαδι" γιατί τα ολλανδικά μου είναι χαλια ακόμα) και αντί για δυο βιταμίνες την ημερα έπαιρνα 1 !!!

Page 58 of 80 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast