Results 901 to 915 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
15-09-2012, 22:28 #901
τις προτίμησα γιατί εδώ τις έχουν στην καθημερινή μας διατροφή 2 cup soup ..βεβαια μπορεί να το είχαν σαν snack αλλα μη μπορώντας να κρατήσω τίποτα άλλο στο στομάχι μου τι να έκανα?
ήθελα να κάνω κοτόσουπα αλλα φοβάμαι μη φύγει κανένα ρύζι αμάσητο και παο στον άλλο κόσμο...για ρίξτε καμια ιδέα? είμαι στην ημερα 18 από την επέμβαση.
είπα να φάω και το μεσημέρι mpiftekaki αλλα τώρα το βραδυ δεν το βλέπω να τρώω πάλι μπιφτέκι..δεν μου κάθισε βάρη αλλα νιώθω πως ακόμα δεν χώνεψα ...
σκέφτηκα να πω τις αδερφής μου να μου στείλει ένα Ion κακάο να μπορώ να πίνω το gala μου..το έχουν και 3 φορες ...κάπως πρέπει να βρω μια λύση..γιατί ούτε και το γιαούρτι μου αρέσει και πάνω από δυο φέτες τυράκι (τύπου milner με χαμηλά λιπαρά) δεν μπορώ να φάω ..klaps..δεν ήμουν τον γαλακτοκομικών και συνεχίζω να μην είμαι..
πάντως ένα περίεργο..περίμενα τα νύχια μου να γίνουν χειρότερα και αυτά έχουν σκληρύνει παρα πολύμάλλον είναι η νηνεμία πριν από την τρικυμία....
- 15-09-2012, 22:29 #902
Στέλιο, δηλαδή όταν βράζεις κρεατάκι και κανεις σουπίτσα ο ζωμός δεν έχει προτείνει? καθόλου?
16-09-2012, 16:48 #903
Negative...
16-09-2012, 21:06 #904
:wow::wow::wow::wow:
17-09-2012, 23:11 #905
Σημερα:
Πρ.ενα ποτηρι γαλα.
Δεκ.Μιση φρυγανια,ενα κομματι τυρι,10 μικρες ρογες σταφυλι χωρις τη φλουδα.
Μεσ.κοτοπουλο φουρνου,2 πιρουνιες σουφλε,2 μπουκιες φετα κανονικη.
Απ.Λιγοτερο απο μισο γιαουρτι,μια φετα αχλαδι,ενα κομματακι τυρι.
Βρ.χοιρινο φουρνου.
23-09-2012, 15:12 #906
Όπως κάποιοι ξέρετε έχω προβλήματα με το στομάχι μου τελευταία. με εμετούς και αναγούλες και diaries και ζαλάδες...εχθές σταμάτησα να παίρνω τα χάπια για την οστεοαρθρίτιδα μιας και σε ένα μεγάλο ποσοστό μου προκαλούν τα προβλήματα αυτά.
στις 27 έχω έκτακτο ραντεβού με την χειρουργο αφού βρέθηκα στα επείγοντα για δεύτερη φορα την προηγουμενη vdoamada.
Ενώ εχθές κατάφερα να φάω και να το κρατήσω λίγο στήθος κοτόπουλο..σήμερα είμαι χαλια πάλι..έφαγα ένα αυγό σήμερα και τώρα προσπαθώ να πιο ένα ποτήρι gala και έχω αναγούλα πάλι...και ζαλίζομαι...
επίσης τα χεράκια μου πονάνε τρομερά αφού δεν παίρνω τα χάπια μου...
24-09-2012, 04:58 #907
Αχ Νινακι μου υπομονηηηη!! Ευχομαι να βρουν να σου δωσουν τιποτα να μην πονας και να μπορεις να το κρατησεις!!
Αν οχι, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΑΑΠΑΑΑΑΡΑΑΑ ΜΟΥ!!
Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο εδω και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα σου δωσουν αυτο που χρειαζεσαι!!!!!!!
:love::love::love::love:
24-09-2012, 12:50 #908
δεν έχω ασφάλεια στην ελλάδα μανάρι μου
και μπορεί να μου δώσουν κάτι εκεί αλλα αν δεν το έχουμε στην Ολλανδία όταν γυρίσω? !!!! δώρων άδωρον
erxomeeeeeeee erxomeee ήταν ένα εκπληκτικό dοράκι από το μανάρι μου !!!!!!!!
ίσος καταφέρω να μιλήσω με καμια μεταφορική επίσης να μεταφέρω τον υπολογιστή μου και κάνα δυο ακόμα κούτες..για 15 κούτες με είπαν 400 euro αλλα για 3 ίσος αν είναι κανένα κατοστάρικο να φέρω κάποια πραγματάκια
τώρα δεν παίρνω τα χάπια μου αλλα και δεν μπορώ να κουνηθώ...:sniff:
03-10-2012, 10:30 #909
Λοιπον.. Αυτες τις μερες η διατροφη μου ειναι η ιδια μονο που επινα και κοκα κολα σχεδον καθε μερα και οι ποσοτητες ηταν ακριβως οσο μου ειπε η διατροφολογος!!
Εχτες που ειπα ε δεν αντεχω αλλη κολα και δεν ηπια, ηταν να φαω αυγο οπως το κανουν στα μωρακια με λιγο λαδακι και ελαχιστο παξιμαδι μεσα.. Ε ουτε το μισο δεν εφαγα!!! Και ειχα το αισθημα που ειχα στην αρχη της επεμβασης, στη 2η κουταλια ειχα σκασει!
Με το ζορι το εφαγα..
Επισης δοκιμασα λιγη μπυρα με αλκοολ, και στην 2η ρουφιξια (ελαχιστη ποσοτητα ομως!!) εγινα γιουχουυυ!!!
09-10-2012, 19:42 #910
Κανεις δεν γραφει πλεον εδω?
Εγω αρχισα σιγα σιγα και δεχομαι τα μακαρονια καλυτερα αλλα ΠΑΝΤΑ τρωω πρωτεινες!
Βασικα η διατροφη μου ειναι η ιδια μονο η ποσοτητα ειναι λιγο μεγαλυτερη διοτι επινα κοκα κολα ζηρο μαζι.. Τωρα που την σταματησα η ποσοτητα μειωθηκε παλι...
10-10-2012, 08:24 #911
Wow, εγώ δεν έχω ακόμη καταφέρει να φάω πάνω από μερικές πηρουνιές σπαγγέτι! Τα υπόλοιπα ζυμαρικά κατεβαίνουν κανονικότατα και απολαυστικότατα.
Όταν ανέφερα στον καθηγητή πως με την κόλα ανεβαίνει η ποσότητα του φαγητού, μου απάντησε το περιβόητο "δεν με ενδιαφέρει πόσο τρως, αλλά τι τρως". Αν δεις ότι μειώθηκε η ποσότητα και δεν φτάνεις την ποσότητα πρωτεϊνης που χρειάζεσαι, ξαναβγάλε την κόλα!
18-10-2012, 04:44 #912
Λες εεε??? Απλα φοβαμαι μην αρχισω και τρωω ολο και περισσοτερο μετα με την κολα!! Προσπαθω τωρα χωρις αυτη..
18-10-2012, 13:00 #913
Αντε καλέ να γράψω και εγω!!!!!!!
εγώ ακόμα ψωμάκη δεν μπορώ να φάω, πέφτη σαν βαρυδιο στο στομαχι μου οποτε τα τυρακια μου και τις γαλοπουλες μου τις τρώω χωρίς ψωμάκη. Ομως μια μερα που είχαμε γιουβαρλάκια πήρα λίγη ψίχα και την βούτηξα στη σουπιτσα και ω!!! θαύμα!!!!!! δεν με πείραξε!!!!!!!!!!!!!
γενικά τρώω τα τυρακια μου και γαλα απο κανονική αγελαδατο οποιο αποβουτυρώνει η αδερφούλα μου και φαγακη το μεσημερη και το βραδυ. Σημερα που εχει φασολάδα θα δοκιμάσω 2 κουταλιές φασολάδα και θα φάω και δυο λουκάνικα βραστα άπαχα απο γαλοπούλα να μην ξεχνιόμαστε :dork:
κοκα κολα...η άλλοτε αγαπημένη μου ....μπορώ να πιω μέχρι 5 γουλιές....
σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 102!!!!!!!!!!!!!!
18-10-2012, 13:28 #914
ΜΠΡΑΒΟ Ninap και εις κΑΤΩΤΕΡΑ!!!!
18-10-2012, 21:51 #915
Originally posted by Alma libre
ΜΠΡΑΒΟ Ninap και εις κΑΤΩΤΕΡΑ!!!!
Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά ααα!!!!!!!!!!!!!! εντομεταξύ της αδερφης μου η ζυγαρια δειχνει 4 κιλα κατω και είδα λιγο και απο το μέλλον διοτι με έδειξε 98 κιλα χαχαχαχαχα:smilegrin::smilegrin::smilegr in::tumble::tumble::tumble:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....