Results 946 to 960 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
23-12-2012, 01:56 #946
καλε ένα μηνα πριν με το ζόρι έμπαινα αφού ήμουν Ελλάδα
σήμερα λοιπόν έφαγα το γνωστό μου ψωμάκι με "κασερακι" και ζαμπόν από γαλοπούλα αυτή τι φορα
το απόγευμα έφαγα δυο κομμάτια πατάτα και λίγα καρότα από μια σουπίτσα που είχα κάνει προχθές και το πόδι από ένα μπουτάκι κοτόπουλο...
έλα όμως που το βραδυ με έπιασε? έφαγα λίγα πατατάκια ψημένα στο φούρνο με 33% λιγότερα λιπαρά...γαμώτο μου...
- 28-12-2012, 16:49 #947
Δοκιμασα ενα μελομακαρονο μπουκιτσα και πεεεθααανα!!!
Εκανα 2 εμετους και τρελαααθηκα! Ημουν διπλωμενη στο κρεββατι επι ωρες! Λευκη σαν το πανι, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
Τεσπα!
Σημερα...
Πρωι: Εφαγα οταν γυρισα σπιτι ψωμι με φετα και μισο πατζαρι!! χαχαχαχ
Ενδιαμεσα: τιποτα
Τωρα θα φαω μεσημεριανο, κοκκινιστο μοσχαρακι με πατατα βραστη και φετα και λιγο ψωμι μαλλον, θελω και σαλατα ομως, δεν μπορω να μην βοσκαω!!! χαχαχαχ
Αργοτερα δεν ξερω θα δω!!
Ηπια και ενα πρασινο κρυο τσαι χωρις ζαχαρη με γευση φρουτα του δασους!!!
28-12-2012, 16:59 #948
Γιατι wow μου τοσο πολυ , εγω μπουκιτσα μπουκιτσα εφαγα μελομακαρονο .............Μηπως σε επιασε dumping ...???????????? Παντως πολυ λυπαμαι μερες που ειναι δεν μπορεσες να φας εστω ενα ..........
28-12-2012, 17:26 #949
Δεν ξερω, τα ειδα ολα!!
Κοιτα δεν με νοιαζει να πω την αληθεια, απλα περιμενω να αδιαθετησω κι ολας και ηθελα κατι γλυκο.. και ειδα τον Χριστο φανταρο!!
Πολυ ασχημες ωρες περασα!!!
28-12-2012, 17:27 #950
Σου ευχομαι wow μου να μνη ξαναπεράσεις αλλες τετοιες καταστασεις ...................... :-)
28-12-2012, 17:41 #951
Ευχαριστω! Απλα δεν ξανατρωω ζαχαρη η μελι!!!! ειδικα το μελι Παναγια μου!!!
04-01-2013, 15:55 #952
Natalaki μου για αυτό με βλέπεις να αποφεύγω τι ζάχαρη και δεν πρόκειται να δοκιμάσω κάτι σε γλυκό εκτος και αν είναι γλυκό για διαβητικούς με υποκατάστατα ζάχαρης. Γιατί την πάτησα δυο φορες και αν και η δεύτερη ήταν ελαφριά (θυμάσαι? με τα corn flakes χωρίς ζάχαρη που μπορεί όμως να είχαν δείγματα ζάχαρης) και την πρώτη με την κρέμα. που νόμισα θα πεθάνω. αίσθημα υπογλυκαιμίας στο 100 όμως ...
ειδικά σήμερα που έχουμε τόσα προϊόντα για διαβητικούς γιατί να παίζουμε με βλακείες?
Λοιπόν σήμερα το πρωί πρώτα πρώτα ουρία το καφεδάκι μου
έφαγα ψωμάκι και μια φέτα τυράκι και λίγο αργότερα μια φέτα ζαμπόν άπαχα εννοείτε.
το μεσημέρι θα φάω τραχανά τις μαμάς με κοτόπουλο στήθος
και το βραδυ θα φάω κοτόπουλο "τανδορι" (στήθος κοτόπουλο με ρύζι ινδική συνταγή)
τα ενδιάμεσα τα ξέρουμεφρουτάκι, κανένα αυγουλάκι , ίσος να καταφέρω και ένα ποτήρι gala
05-01-2013, 00:12 #953
Και εγω δεν τρωω γλυκα και ειπα να δοκιμασω και τα ειδα ολα!!
Σημερα ειιιχαμε!!
Ξυπνησα καταρχας να πω στις 8 το βραδυ διοτι κοιμηθηκα 12 το μεσημερι αρα ειναι ενα αλαλλουμ!
"μεσημερι" φασολακια, 4 πιρουνιες και λιγο κομματι μπριζολα και ελαχιστη φετα
μετα ενα πορτοκαλι
λιγη κρεμα γιωτης με γλυκαντικο
και τωωωρα παλι οτι το "μεσημερι"!!
Αυτααα!~!!
05-01-2013, 05:11 #954
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει ...αισθάνομαι πως όλο θέλω να τρώω
έφαγα εκτος από αυτά που έγραψα παραπάνω και
6 πατατάκια
μια μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη
δυο φέτες τυρί
1 φέτα ζαμπόν
1 cup soup
τι στο καλο συμβαίνει? αισθάνομαι πως το στομάχι μου είναι άδειο ...αλλα γιατί?
06-01-2013, 18:02 #955
Μπορει να περιμενεις περιοδο?
Εμενα 4 μερες πριν ηθελα ολο να τρωω και απο εχτες που μου ηρθαν, δεν θελω να τρωω ΤΙΠΟΤΑ!
Ορεξη για τιποτα ομως! Ουτε νερο!! Τρωω οπως ετρωγα στην αρχη της επεμβασης..
06-01-2013, 19:53 #956
Ninap πρωτα απο ολα δεν εχεις φαει πολλα ...... Οπως λεει και wow μηπως περιμενεις να αδιαθετησεις ;;; Γιατι εγω ειμαι σε μια τετοια φαση και τρωω απο το πρωι ..........αυτα που εφαγες εσυ ειναι τιποτα, μπροστα σε αυτα που εχω φαει εγω............:sniffle::sniffle::sniffle::snif fle::sniffle::sniffle::sniffle:
06-01-2013, 21:04 #957
κορίτσια ιδέα δεν έχω αν θα με έρθει περίοδος γιατί μετά την επέμβαση δεν έχω σταθερό κύκλο. κανονικά περιμένω κατά τις 20 του μηνα άρα έχουμε μέρες ακόμα.
εντωμεταξύ "σημερα" δεν έφαγα πολλά παρα μονο το ψωμί μου και το τυρί μου το πρωί και ένα αυγό το απόγευμα και νιώθω πως θα σκάσω από την ώρα του πρωινού. Έχω πάλι ταχυπαλμία και φούσκωμα σαν να έφαγα ένα κατσίκι στην καθισιά. Μήπως τελικά έχω κάνει intolarence (μη γελάτε μου διαφεύγει η ελληνική λέξη έλεος!!!) στο ψωμί?
Μήπως εχθές σκέφτομαι με έπιασε αυτό το πράγμα επειδή μου λείπει κάτι? εννοώ από βιταμίνη μέταλλα κλπ..στις 10 έχω ραντεβού με την χειρουργο και στις 17 με τι διαβητολόγο μου..οποτε μάλλον κοντός ψαλμός αλληλούια....
07-01-2013, 18:17 #958
Okkkkkkkkkkkk
ξαναγύρισα στις παλιές καλές μου ημερες
έφαγα το αυγουλάκι μου έφαγα το τυράκι μου τώρα θα πιο και μισό ποτήρι "οπτιμελ" (το ειδικό gala μου) και το βραδυ ετοιμάζω snitsel κοτόπουλο με λαχανικά στον ατμό που μου αρέσουν πολύ (καρότο, φασολάκι, κουνουπίδι και κολοκυθάκι) και μιση πατάτα βραστή ένα κουβάκι δηλαδή εννοώ
για αργότερα πήρα μπανάνα να φάω που μπορώ να φάω μια ολόκληρη
08-01-2013, 11:50 #959
καλημερα κοριτσια μου και χρονια πολλα!
καλη χρονια να εχουμε ολες ηθελα να ρωτησω κατι τις πιο παλιες
τρωω γλυκα αλλα δε με πιανει νταμπιγκ παρα μονο τη αλλη μερα παω συχνα στο θρονο!
ειναι φυσιολογικο αυτο?
βεβαια δεν εχω φαει ποτε γλυκο νηστικια παντα μετα το φαι και φυσικα καμια τεραστια ποσοτητα μιλαω ας πουμε για ενα δυο κουραμπιεδες η ενα κομματι βασιλοπιτα!
αν και τουρτα που δοκιμασα παλι το ιδιο αποτελεσμα ειχα!
08-01-2013, 13:41 #960
mermaid αν θυμαμαι καλα και το aggeloudaki ελεγε οτι μετα απο φαγητο δεν ειχε προβλημα με τα γλυκα ...........Μονο μηστικη τις δημιουργουσαν προβλημα ..............
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία