by-pass και διατροφή - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 80 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1188
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γλάυκη μου όντως έχω χάσει περισσότερα κιλά από όσο έπρεπε και σύμφωνα με τις οδηγίες της Νάνσυς σε άλλους ασθενείς που έχουν χάσει παραπάνω κιλά είναι αύξηση των υδατανθράκων κ γεύμα κάθε 2 ώρες ΑΛΛΑ εγώ στην Νάνσυ δεν πρόκειται να πάω,δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω πως γύρισε κ μου είπε πως "Δεν θα χάσεις τα κιλά σου έχεις μικρή δυσαπορόφηση" έχω σκοπό μόλις μιλήσω με την πλαστικό να περάσω να μιλήσω με τον Κάλφ να μου πει τι να κάνω ,όμως παραπάνω γεύματα και ειδικά κάθε δίωρο δύσκολα να κάνω,εδώ δεν κάνω πια τα 5 βασικά..... Τα γλυκά να τα κόψεις!!!εκτός από ωραία γεύση δεν σου προσφέρουν τίποτε άλλο κ είναι κρίμα μετά την ταλαιπωρία του χειρουργείου να σαμποτάρεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου,άσε που δεν είναι ωραίο να δώσεις ικανοποίηση σε όσους ήταν αντίθετοι με την επέμβαση πως είχαν δίκιο εγώ ίσως είμαι από τους λίγους με μικρό μπαι πας που δεν προσπάθησα καθόλου,δεν πιέστηκα καθόλου κ τα κιλά χάθηκαν χωρίς καμία προσπάθεια,απλά ακολουθούσα τους διατροφικούς κανόνες,έκανα σχεδόν πάντα 5 γεύματα ΚΑΙ βασικό περπατούσα τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα!

α και στα τσιμπολογήματά σου προσπάθησε να τρως κυρίως πρωτείνη,θα σε κάνει να νιώθεις πιο χορτάτη!και τυριά λάιτ!!!αν τρως πολύ ποσότητα

Senior Member
    Σημερα

2 μπανανες
    μισο μπολακι πενες με κιμα
    1 φετα ψωμι με βουτυρο και μια με φετα!

και ενα φραπε!

Γλαυκη μου αν θυμαμαι καλα εκανες το προγραμμα σου ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, τι αλλαξε τωρα και τρως γλυκα?
    Δεν θελω να σε μαλωσω αλλα σκεψου οτι εκανες την επεμβαση ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ τα παραπανισια σου κιλα και ΔΕΝ ΕΞΙΖΕΙ να τρως γλυκα.. Η επεμβαση δεν μας σωζει απο μονη της, 9ελει προσπαθεια!!!!
    Ασε τα γλυκα κατω και πιασε πρωτεινες!!!!!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Νίνα τώρα διάβασα τι έγραψες,όσοι έχουμε κάνει παράκαμψη ΔΕν παθαίνουμε διαφυγή!το πιο πιθανό είναι να απόκτησες κάποια δυσανεξία σε κάποιες τροφές,εγώ ας πούμε προ επέμβασης δεν είχα κανένα πρόβλημα με το γάλα αλλά μετά ήταν αδύνατο να πιω χωρίς να φουσκώσω υπερβολικά ακόμα κ με 2 δάχτυλα γάλα,με τον καιρό διαπίστωσα πως όσο πιο συχνά έπινα γάλα τόσο πιο ανεκτό γινόταν από τον οργανισμό μου χωρίς να έχω πια φουσκώματα,τώρα έχω πολλούς μήνες να πιω και δεν ξέρω αν θα πρέπει να με εκπαιδεύσω πάλι από την αρχή για να το ανέχομαι
    Είναι όμως δυνατόν να πάθεις δυσανεξία με ότι είναι προς βρώσιν και πόσιν??? γιατί την αρρυθμία / ταχυπαλμία , ζαλάδα τα έχω ακόμα και αν πιο νερό απλά είναι σε μικρότερο βαθμό και μονο το ψωμί και τα παρελκόμενα του μου το προκαλούν σε πολύ μεγάλο βαθμό...τι να πω? η νεκροψία θα δείξει!!!!!!!!
    ευτυχώς που θα κάνω την γαστροσκόπηση και την βιοψία να δούμε αν είναι δυσανεξία η είναι κάτι άλλο βρε παιδί μου!!!

εσύ εδώ και τόσους μήνες δεν ξαναδοκίμασες gala? το gala με φέρνει αναγούλα επίσης και φούσκωμα αλλα ελαφρύ..για αυτό πίνω το "οπτιμελ" γιατί δεν με αναγουλιάζει είναι με φρούτα και ειδικό για άτομα σε δίαιτα η διαβητικά η όπως εμάς με επέμβαση που δεν μπορούν να πάρουν ζάχαρη, και πάλι με καλαμάκι το πίνω σιγά σιγά μπορεί να μου πάρει και δυο ώρες για ένα normal ποτήρι

το είπα του γιατρού και του είπα επίσης πως αντί αυτού τρώω περισσότερο τυρί και μου είναι είναι ok να αντικαθιστάς το gala με το τυρί καλά κανεις με είπε μη "ζορισεσε"

Senior Member
    Ioannaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! καλε έχουμε να μιλήσουμε τόσο πολύ εδώ μέσα που ξέχασα πως το αγγελουδάκι είσαι εσύ xaxaxaxaxa θα πεθάνω μιλάμε για αυτό και ρωτούσα και ρωτούσα και προσπαθούσα να καταλάβω ποια είσαι στο fb xaxaxaxa αχ δεν το πιστεύω..εκτος από κιλά χάνω και μυελό μου φαίνεται

ξέεις τι Ιωάννα???? πραγματικά θα ήθελα να πας σε εκείνη την pan ηλίθια διαιτολόγο που είδες στην αρχή και να τις το τρίψεις στη μούρη κυριολεκτικά..και θα ήθελα να είμαι μαζί σου και εγώ...την βλαμμένη πανηλίθια !!!!!!!

pm : μόλις κατάλαβα πως ήταν η γνωστη Νάνσυ...να πας και να την δεις και να τις το τρίψεις στη μούρη τις βλαμμένης

Senior Member
    ΅Wow μικρουλi κοριτσακι απο οτι βλεπω τρεφομαι πολυ πιο σωστα απο ολες σας εκτος απο τις μερες που κανω τις παρασπονδιες μου.Τρωω τις πρωτεινες που πρεπει αλλα ειμαι επιρρεπης στα γλυκα κ το ψωμι οποτε πιεζομαι να μην τα τρωω.Αποδειξη οτι χανω κ στο τριμηνο η Νανσυ ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα να κοψω τα γλυκα μου ειπε.
    Η διατροφη μου εχει:Πρωι πρωι τη βιταμινη μου κ μετα μιση ωρα ενα ποτηρι γαλα.Μετα μιαμιση ωρα το σιδηρο μου κ μετα μια μιαμιαση ωρα μια φρυγανια με ενα μεγαλο κομματι γραβιερα με λιγα λιπαρα.Καμμια φορα φετα η λαβας λαιτ.Μεσημερι δηλ 3-4 η ωρα δηλ ενα κομματι κρεας με οτι αλλο.Σπανακορυζο,γιγαντες,� �ακες,ρυζι,μακαρονια,ψωμι, οτι υπαρχει.Μαζι το ενα χαπι το ασβεστιο.Το απογευμα ενα γιαουρτι τωρα πια με φρουτα.Το εχω σιχαθει το σκετο.Κ το βραδυ παλι ενα κομματι κρεας με οτι αλλο.Πριν τον υπνο το αλλο χαπι ασβεστιο κ το χαπι για το στομαχι.Ενδιαμεσα θα πιω τσαι χωρις ζαχαρη,χυμο μοσιον,η φρουτα η το χυμο απο φρουτα μανταρινια κ φτυνω τη σαρκα ας πουμε.Το σιγουρο ειναι οτι τρωω τα 150 γρ κρεας η ψαρι την ημερα η 2 αυγα σε ενα γευμα,τα 50 γρ τυρι κ το γιαουρτι μου που θελει ο γιατρος.κανονικα επρεπε 2 γιαουρτια αλλα δεν μπορω.Οταν με πιανει ομως οπως εχθες ας πουμε μαζι με τη φρυγανια εφαγα κ ενα κομματι βασιλοπιττα κ μαζι με το γιαουρτι 2 φετες ψωμι μεγαλες απο καρβελι κ το μεσημερι 2 κουταλιες κομποστα τριανταφυλλο κ δεν θυμαμαι τι αλλο.

Senior Member
    Οσο για τη Νανσυ Ιωαννα μου μπορει να σου ειπε κατι λαθος καποια στιγμη αλλα οι πληροφοριες μου κ η προσωπικη μου αποψη λενε οτι ειναι λιγο στριφνη αλλα αριστη στη δουλεια της.Νομιζω οτι πρεπει να την επισκευτεις γιατι ειναι θεμα υγειας πια.

Senior Member
    Γλαυκή δεν την ξέρω τι Νάνσυ αλλα δεν λες τέτοια πράγματα σε κάποιον που μόλις έκανε επέμβαση..
    και εμενα μου είπε η διαιτολόγος του νοσοκομείο το γνωστό "δεν θα φτάσεις κάτω από τα 90 κιλά" και αυτό πριν την επέμβαση παρακαλώ. Όταν την ζόρισα και τις είπα πως είναι να δυνατόν να παίρνεις τόσο λίγες θερμίδες και να είσαι παχύσαρκος (γιατί στα 90 κιλά με το ύψος μου ακόμα παχύσαρκοι είμαι) και να μην χάνεις? επανέλαβε αυτό που με είπε..ζήτησα άλλη διαιτολόγο πολύ απλά

εγώ στη θέση την Ιωάννας θα πήγαινα μονο και μονο να τις το τρίψω στη μούρη!!!!!!

Όσο για την διατροφή εδώ όπως ξέρεις έχουμε άλλη διατροφή εδώ δίνουν 50gr κρέας την ημερα πχ όχι 120 γιατί τρώνε μονο βραδινό κανονικό φαγητό
    gala και γιαούρτι δεν μπορώ να πιο/φάω και για αυτό τρώω περισσότερο τυρί, μπορεί να φάω πάνω από 6 φέτες την ημερα πάντα με λίγα λιπαρά και έξτρα ασβέστιο (το +30)
    τρώω κάθε μέρα το φρούτο μου τα λαχανικά μου το άμυλο που μου λένε (πατάτα με το φαγητό) ψάρι η κρέας και μονο ένα αυγό την ημερα διότι έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια

Γλυκα δεν τρώω διότι παθαίνω dumping ακόμα και η gourounies που με πιάνουν είναι με πράγματα πχ cup soup (θερμίδες 35 το "ποριτι&quot η με nudles (θερμίδες 90 η μερίδα) τα nudles φαίνονται σαν μακαρόνια αλλα είναι φτιαγμένα από ρύζι !!!!!

εκτος από τις πολυβιταμίνες ακόμα δεν παίρνω extra πράγματα γιατί το επόμενο 3 μείνω πριν παο στον χειρουργο θα κάνω τις εξετάσεις αίματος για να δούμε αν έχω έλλειψη σε κάτι έτσι κάνουν εδώ μετά το 6 μηνώ στις κάνουν αυτές τις εξετάσεις

τα 9 μου χάπια και την ινσουλίνη μου (θυρεοειδή, χοληστερίνη, οστεοαρθρίτιδα k.o.k) τα παίρνω μόλις ξυπνάω

πολύ σας χαίρομαι όλες ρε κορίτσια που έχετε φτάσει το στόχο σας...μετράω μέρες και εγώ , μήνες...ίσος χρονια δεν ξέρω ...μακάρι μια μέρα να χωρέσω και εγώ σε φυσιολογικό παντελόνι

Senior Member
    Nινα εμεις κανουμε εξετασεις κ τον πρωτο μηνα κ τον τριτο κ στο εξαμηνο.Δηλ εγω για εξαμηνο εχω στις 23 Ιανουαριου.Μεχρι τωρα οι εξετασεις μου ηταν καλες .Πιστευω να ειναι κ τωρα.Επισης μετα το τριμηνο τρωμε 150 γρ κρεας κ οχι 120.Μακαρι να μην ετρωγα γλυκα γιατι θα ειχα πιο καλη απωλεια.Οσο για τον πρωτο στοχο εχω πολλα κιλα ακομη.Αν κ δεν βλεπω δευτερο για να μην χαλασει κ το προσωπο αφου εχω κ μια ηλικια.Καλη συνεχεια!

Senior Member
    Ναι το ξέρω Γλαυκή το έχω συζητήσει με τα αλλα κορίτσια πως στην ελλάδα κάνουν πολύ ποιο σύντομα εξετάσεις για b12 κλπ. εγώ θα κάνω τον φλεβάρη γιατί θέλουν 3 εβδομάδες να βγούν τα αποτελέσματα μου είπε ο γιατρός και έχω ραντεβού μαζί του τον μάρτη.

αλλα το κρέας ναι..50gr εδώ στο γεύμα...αλλα εγώ τρώω παραπάνω τώρα που μπορώ δηλαδή να φάω παραπάνω το χτυπάω ένα μπουτάκι κοτόπουλο με δυο πιρουνιές σαλάτα το καταφέρνω μια χαρά καλή επιτυχία και σε σένα γλυκιά μου Γλαυκή. μια χαρά είναι και το σιγά σιγά δεν θα χαλαρώσουμε

Senior Member
    το λοιπόν σήμερα είχαμε

το πρωί καφεδάκι , τυράκι gooda +30 με ζαμπόν γαλοπούλας
    ενδιάμεσο : gala "οπτιμελ"
    μεσημέρι : δυο κουταλιές ρύζι με κοτόπουλο στήθος και 3 σπαράγγια για το λαχανικό μου.

μέχρι το βραδινό : μια μπανάνα, ένα μανταρίνι μια φέτα gooda

βραδινό: ψάρι και λαχανικά (ένα κομματάκι ψάρι και δυο κουταλιές λαχανικά διαφορα) στον ατμό και πατατοσαλάτα 1 κουταλια τις σούπας (πατάτα κρεμμύδι μαϊντανό)

αργότερα θα φάω και την κρέμα μου "οπτιμελ" (κρέμα χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς) και ίσος κανένα "μανταρινακι" πάλι .

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Οσο για τον πρωτο στοχο εχω πολλα κιλα ακομη.Αν κ δεν βλεπω δευτερο για να μην χαλασει κ το προσωπο αφου εχω κ μια ηλικια.Καλη συνεχεια!
    Γλαύκη μου....έχεις σκεφτεί πως θα σταματήσεις την απώλεια για να μην πας παρακάτω από τον στόχο σου?στο λέω γιατί κ εγώ αρχικά είχα στόχο τα 64,μετά αφού είδα πως δεν σταματώ είπα οκ ας πάω στα 60 αλλά από εκεί κ πέρα ότι κ να έκανα,γλυκά έφαγα,υδατάνθρακες, η απώλεια μέχρι το 18μηνο δεν σταμάταγε,μετά τον χρόνο μειώθηκε μεν αλλά στοπ είδα στους 18.5 μήνες κ ακόμα κ τώρα κάτι γραμμάρια κάτω τα βλέπω,ας πούμε σήμερα είδα 49.2 το χαμηλότερο όλων των εποχών!και τον τελευταίο μήνα έχω ταράξει κ τα ψητά κάστανα που κ θερμίδες έχουν κ υδατάνθρακες!

Senior Member
    Ιωαννα μου σε πληροφορω οτι κ τωρα μπορω να μεινω αν θελω στα κιλα που ειμαι.Οταν δεν κανω διατροφη οχι μονο δεν χανω αλλα παιρνω κιολας οπως τωρα που απο 91 ξαναπηγα 92,800.Εσυ τρως παρα πολυ λιγο κ οχι ολα τα γευματα αν θυμαμαι καλα,οποτε?Δεν εχεις νιωσει κ το αισθημα της πεινας ενω ειναι κατι φορες που πειναω σαν λυκος!Κ η αληθεια ειναι οτι θελω υδατανθρακες κ πιο πολυ ψωμι που μ'αρεσει.Κ με πιανει πιο πολυ το απογευμα κ το βραδυ.Ασε που στο θεατρο ταραζουμε τους ηλιοσπορους.Μια σακκουλα μεγαλη καθε βραδυ!Αυτη τη φορα πηρα αναλατους.

Senior Member
    Glauki μου αισθάνεσαι πεινα? Είσαι το 3ο άτομο που ακούω με το μεγάλο bypass που αισθάνεται πεινα..ένα είναι η Μαρία ένα εσύ και ένα η γυναικα του πρώην κουνιάδου του antoine..έχει ένα μηνα που έκανε την ίδια επέμβαση με μένα στο ίδιο νοσοκομείο με μένα και μάλιστα έτυχε και είχαμε και τον ίδιο χειρουργο..και πεινάει από την αρχή ...πολύ ατυχες πάντως να πεινας!!! δεν νομίζω τα σποράκια να πειράζουν τόσο πολύ αλλα το ψωμί και οι υδατάνθρακες φαντάζομαι ναι και εγώ ήμουν λάτρης του ψωμιού αλλα τώρα δεν μπορώ να το φάω γιατί μου φέρνει ταχυπαλμία. στις 15 μαρτίου θα κάνω γαστροσκόπηση και μια εξέταση που θα δείξει αν έχω απόκτηση δυσανεξία στη γλουτένη ...

οι επέμβασης μας είχαν 35 μέρες διαφορα ..και είχες ποιο πολλά κιλά από μένα και είμαστε στα ίδια κιλά..μια χαρά πας βρε πουλάκι μου γιατί αγχώνεσαι? και με ρίχνεις και 8 πόντους ύψος εσύ έχεις αλλα 17 κιλά να χάσεις και εγώ αλλα 31 νομίζω..μην αγχώνεσαι κούκλα μου θα φύγουν.
    Καλά η Ιωάννα νομίζω είπε πως για ένα χρόνο έτρωγε σαν πουλάκι..εγώ δεν αισθάνομαι πως τρώω σαν πουλάκι..αλλα πάλι μπορεί να κάνω και λάθος uzzled:uzzled:uzzled:

Senior Member
    Το χθεσινό μενού μου είχε τα εξής

πρωί καφέ και μετά τον καφέ (να άνοιξη το μάτι) 1 φέτα gooda και μια φέτα ζαμπόν γαλοπούλα.

δεκατιανό : μια μπανάνα

μεσημεριανό : το ξέχασα και όταν το θυμήθηκα έφαγα ένα αυγό ήταν απόγευμα όμως ήδη

δεν έφαγα τίποτα άλλο μετά ξεχάστηκα και το βραδυ έφαγα αργά δυο κουταλιές πουρέ που όμως τον έκανα αραιό να είναι σαν sos με 3 λουκάνικα κοτόπουλου μέτρια σε μέγεθος (περίπου σαν τον δείκτη)βραστά εννοείτε.

χυμό πορτοκαλι χωρίς ζάχαρη επίσης αργότερα..κοιμήθηκα δε πολύ αργά

Senior Member
    Γλάυκη εγώ μέχρι να κλείσω χρόνο έτρωγα σχεδόν πάντα 5 γευματα και έχανα κανονικότατα,αυτό που ΔΕΝ έτρωγα ήταν γλυκά!μετά τον χρόνο άρχισα να τρώω και αρκετά απαγορευμένα για να σταματήσω την απώλεια αλλά δεν....τώρα όχι δεν τρώω 5 γεύματα συνήθως είμαι στα 3-4 και υδατανθρακες τρώω κάθε μέρα κ πολύ συχνά κ παραπάνω από 10 πατάτες τηγανητες που λέει ο καθηγητής,όταν είχα ρωτήσει αν υπάρχει πρόβλημα που τρωω λιγότερη πρωτείνη από όση έλεγε το βιβλιαράκι μου είπε κανένα πρόβλημα τρώγε όσο θέλεις,και όταν ρώτησα αν φάω παραπάνω πρωτείνη μου είπε πάλι το ίδιο,δεν θα επηρέαζε τον ρυθμό απώλειάς μου,Μήπως αυτό που νιώθεις δεν είναι πείνα αλλά η ιδέα σου?και εγώ μερικές φορές λέω θέλω να φάω αλλά αν αφήσω να περάσει λίγη ώρα μου περνάει κ αυτή η επιθυμία .Αλήθεια ξέρεις πως τα σπόρια έχουν πολλέςςςςςςςςςςςςςςς θερμίδες?εμένα ξηρούς καρπούς μου είχε πει κατηγορηματικά όχι!

Page 66 of 80 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast