by-pass και διατροφή - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 80 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1188
    Senior Member
    Nina εχω κανει το μικρο μπαι πας οπως εχεις κανει κ εσυ κ οχι το μεγαλο την χολοπαγκρεατικη.Δυστυχως σημερα ηταν παλι μια ασχημη μερα.Λιγη πρωτεινη....κατα τις 4.30 ηθελα τοσο πολυ να φαω γλυκο που νομιζα οτι θα πεθανω.Γενικα ηθελα να φαω τα παντα!
    Σημερα δηλ.Πρωι μια κουπα μεγαλη γαλα με μια μυτη κακαο.
    Στις 12 ενα παστελι σκληρο ,μια φρυγανια κ ενα κομματι τυρι.Αργοτερα ενα μανταρινι.
    Μεσημερι ενα λαιμο απο κοτοπουλο στο φουρνο ,3-4 κουταλιες φασολαδα,μιση μεριδα μαυροματικα με σπανακι κ 3-4 φετες ψωμι.Αργοτερα 1 κομματι καρυδοπιττα κ μια μπουκια ρεβανι συν ενα κομματι ψωμι.
    Δεν ξερω τι αλλο θα φαω....ειμαι λιγο βαρυστομαχιασμενη τωρα.

Senior Member
    εγώ έχω κάνει το μεγάλο bypass Glauki μου.απλά δεν ξέρω αν εδώ σου αφαιρούν τι χολή η απλά κόβουν το λεπτό έντερο δυο μετρα.

επίσης μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις? γιατί και εγώ έχω μια λιγούρα σήμερα και μια αδυναμία...και μια ορμονική διαταραχή (με πιάνουν τα κλάματα πχ για ένα σκυλάκι και ένα γατάκι) αλλα μάλλον είναι να αδιαθετήσω lol

Γλαυκή τα γλυκα κορίτσι μου κόψε..από ότι έφαγες μονο τα γλυκα ήταν το κακό στη διατροφή σου..να πάρεις κάτι χωρίς ζάχαρη άμα θες να "τρος" γλυκό πχ σοκολάτα (έχει ο Γιώτης και η canderel και άλλες μάρκες) κρέμες χωρίς ζάχαρη παγωτά χωρίς ζάχαρη..ότι είναι για διαβητικούς τέλος πάντων...
    κατά τα αλλα δεν βλέπω κάτι μεμπτό στη διατροφή σου σήμερα

Senior Member
    σήμερα λοιπόν έχουμε

πρωί καφέ φυσικά...αυγό βραστό για την προτείνει μου

μανταρίνι ενδιάμεσα

μια cup soup κοτοπουλάκι

μεσημεριανό ψωμάκι χωρίς υδατάνθρακες με gooda (μια φέτα ψωμί μια φέτα gooda) το ψωμί αυτό δεν έχει υδατάνθρακες και έχει μέσα επίσης σπόρους ηλιόσπορους και σουσάμι

μέχρι το βραδινό έφαγα

μια μπανάνα, ένα μανταρίνι , μια φέτα gooda

βραδινό : μπούτι κοτόπουλο στο φούρνο χωρίς την πέτσα εννοείτε , δυο ροδέλες πατάτα λεπτές κομμένες και μιση κουταλια τις σούπας λαχανικά διαφορα τα οποια ήταν όλα επίσης στο φούρνο (αρακάς, καρότο, καλαμπόκι πιπεριά κόκκινη)

Senior Member
    σήμερα είμαι αδιάθετη και δεν έχω όρεξη για τίποτα...

έφαγα μια φέτα τυρί για πρωινό
    μια φέτα ζαμπόν μετά κανένα 3 ορο
    μια ruzogofreta αργότερα (όχι σαν σοκοφρέτα με ρύζι..σαν φρυγανιά αλλα από ρύζι)

και βραδινό μιση φέτα ρολο κοτόπουλο , μια κουταλια τις σούπας σπανάκι a la cream και δυο πατάτες τηγανητές
    και αισθάνομαι πως έφαγα ένα κατσίκι στη σούβλα

ότι έφαγα με το ζόρι το έφαγα σήμερα

Senior Member
    Αν και οι περισσότερες τα λέμε στο fb και δεν γράφουμε εδώ πλέον εγώ θα συνεχίσω να γράφω

πρωί: καφεδάκι φυσικά
    μετά μια φέτα γαλοπούλα με ruzogofreta

αργότερα μισό ποτήρι gala "οπτιμελ"

μεσημέρι: ένα αυγό βραστό

μετά ένα τρίωρο κρέμα "οπτιμελ" περίπου 5 κουταλιές τις σούπας ( η κρέμα "οπτιμελ" δεν έχει φυσικά ζάχαρη και έχει βιταμίνη B12 όπως και το gala που πίνω)

βραδινό μισό snitsel χοιρινό χωρίς πανάρισμα 50gr ψημένο, δυο ροδέλες pantzari σαλάτα και μια κουταλια τις σούπας σπανάκι a la cream (που μου άρεσε πολύ εχθές και έκανα και σήμερα )

αργότερα θα φάω και το φρουτάκι μου μάλλον μανταρίνι και αν μου φτάσει η ώρα άλλο μισό ποτήρι gala..

κανονικά πρέπει να πίνω 3 ποτήρια gala την ημερα 750gr δηλαδή...αλλα δεν μπορώ να φάω άλλο ρε παιδιά.

Senior Member
    Καλα κανεις ninap μην αφησουμε και το foroum εξαλλου απο εδω γνωριστηκαμε ...............

Senior Member
    ναι ρε Almako mou..θέλω να μιλάμε και εδώ και για αυτό τσεκάρω πάντα το φόρουμ..μπορεί να έρθει κανένα νέο μέλος με bypass να μην είμαστε εδώ?

Senior Member
    και αυτο Νιnap ...............στο sleeve εχουν κανει εγγραφη πανω απο 10 νεα μελη που εχουν χειρουργηθει ή θα χειρουργηθουν τωρα και ειναι γεματα αποριες !!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αςςςς γράψω και εγώ

πρωί : ένα μικρό σταφιδόψωμο
    ενδιάμεσα : 20γρ ρεγκάτο
    μεσημέρι : ένα αυγό μαζί με ντομάτα σαν καγιανά,μισή φέτα ψωμί
    απόγευμα : 20 γρ κασέρι,ένα παξιμαδάκι
    βράδυ : 2 φέτες τυρί λάιτ,μία φέτα μορταδέλλα,μισή κυπριακή σαν ψωμάκι και μετά από λίγο 4 κυβάκια από μία σοκολάτα που αγόρασα χωρίς ζάχαρη η οποία τελικά είναι...άοσμη...άνοστή...άγευ� �τη : d

Senior Member
    Βρε κοριτσια ειναι μια κοπελα που αναφρει μια σοκολατα κανταρελ , τι ξερετε εσεις γιατι εγω δεν τι εχω δει πουθενα ;;;

Senior Member
    sweet and balance Άλμα μου και επίσης η γοργονίτσα παίρνει αυτην εδώ http://www.shape.gr/upl/editor/image...a-no-sugar.jpg και υπάρχουν κ οι wish που της φτιάχνει αν δεν κάνω λάθος η ίδια εταιρεία που φτιάχνει τις ελληνικές μπάρες που τρώει η Έλλη

Senior Member
    σε ευχαριστω aggeloydaki !

Senior Member
    yammy yammy αχ αυτές είναι που σας έλεγα πως τις πήρα από το φαρμακείο !!!!!!!!!!

Senior Member
    σήμερις το μενού έχει

πρωί : τίποτα :lol:
    ενδιάμεσα : μισό τόστ με μία φέτα τυρί λάιτ κ μία φέτα μορταδέλλα
    μεσημέρι : μισή κούπα μακαρόνια,90γρ κιμά
    απόγευμα : 30γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι
    βράδυ : 90 γρ κιμά,μακαρόνια δεν έχει το βράδυ γιατί γενικά μου κάθονται πολύ βαριά

Senior Member
    εγω δεν γραφω και τι να γραψω!
    ξερω θα βαλετε τις φωνες αλλα μεχρι τωρα μονο 2 καφεδες!
    μετα θα φαω κοτοπουλο ψητο με λαχανο σαλατα
    και βλεπουμε αργοτερα.....
    θα προσθεσω τι θα φαω ως το βραδυ

Page 67 of 80 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast