by-pass και διατροφή - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 80 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 1188
    Senior Member
    Σημερααα

Πρωι, ενδιαμεσα τιποτα ουτε μεσημεριανο, κοιμομουν!!
    Κατα τις 8 εφαγα μπριζολα, 5 τηγανιτες πατατες, μισο μανηταρι φουρνου και λιγο αρακα
    Τωρα μια μπαρα δημιτριακων.. μετα δεν ξερω τι.. θα δουμε.. και κοκα κολα λαιτ με γευση κερασι!!

Senior Member
    σήμερα ήταν μια μέρα για κλάματα

πρωί καφές, τυράκι , ζαμπόν

όπως και η ναταλία μας ξύπνησα αργά αφού μας έφαγε το μπίροι μπίροι εχθές το βραδυ/ξημερώματα

έτσι αφού ο antoine ήθελε κινεζικο και εμενα δεν mo αρέσει είπα να πάρο μια κοτόσουπα. τι το ήθελα? τι στο καλο τους βάζουν μέσα?

η κινεζικη κοτόσουπα έχει μέσα λίγα λαχανικά ψιλοκομμένα , κοτόπουλο, και λίγα nudles ψιλοκομμένα σαν fides.

έπαθα dumbing...βάζουν μέσα κάτι σε ζάχαρη για να πάθω dumbing βάζουν..αφήστε που το ζάχαρο πριν το φαγητό ήταν 60 και μετά ένα 2ορο ήταν 180...

δεν ξαναπαίρνω τίποτα αν δεν ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ τι έχει μέσα το φαγητό

Senior Member
    Simeris το φαγάκι μου το έφτιαξα πάλι με τα χεράκια μου

πρωί καφεδάκι όπως πάντα

δεκατιανό : ένα αυγό βραστό

τυράκι , ζαμπόν και δυο "ριζογkοφρετες" για μεσημεριανό

ουρία μισό ποτήρι gala για απογευματινό

βραδινό 3 φέτες panzari σαλάτα , πουρέ πατάτας δυο κουταλιές και 60gr κοκκινιστό μοσχαράκι

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    χτές
    Πρωί έως μεσημέρι μασουλούσα ένα ελιόψωμο
    μεσημέρι : μισό τόστ με τυρί-μορταδέλα
    απόγευμα : ένα μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη
    βράδυ : ένα αυγό ομελέτα κ μία φέτα προζυμένιο ψωμί

σήμερα
    πρωι: τίποτα
    Ενδιάμεσα : μία φέτα τυρί τοστ
    μεσημέρι : 3-4 πατάτες,1 καροτάκι,ζουμί από ψαρόσουπα κ 100γρ ψάρι βραστό τελικά έφαγα μόλις 2 κομματάκια πατάτα,δεν μπορούσα περισσότερο κ το ψάρι σε 2 δόσεις μέσα σε μιάμιση ώρα
    απόγευμα : μήλο
    βράδυ : το ίδιο με το μεσημέρι στην μισή ποσότητα και μετά από κανένα μισάωρο 2 pancakes με ελάχιστη ζάχαρη κ λιγο "σιρόπι ζαχαρίνης" από πάνω

Senior Member
    Ioannaaa!!!!!! έτσι θα βάλεις κιλά καλε? εσύ "τρος" ποιο λίγο και από εμενα που είμαι στους , κοντά, 5 μήνες!!!!!!!!!!!!

Σήμερα ουρία τον καφέ μου , έφαγα το ψωμάκι (με την ταχυπαλμία συντροφια) με gooda και ζαμπόν

σε καμια ώρα θα φάω ένα αυγουλάκι

και για βραδινό θα κάνω φασολάκια με κωτούλα θα βάλω και λίγες πατατούλες μέσα. και λέω να δοκιμάσω λίγη φετουλά πάλι..έτσι μισό σπιρτόκουτο σε ποσότητα.

πρέπει να παο στο σούπερ να πάρο φρούτα ...variemeeeee!!!!

Senior Member
    Νίνα δεν μπορώ να φάω περισσότερη ποσότητα εύκολα,φουσκώνω!!!και από το να κάνω εμετό προτιμώ να φάω όσο χωράει το στομάχι μου!ο καθηγητής μου είπε εφόσον νιώθω καλά κ δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα είναι οκ!εξαρχής είχα πει στον εαυτό μου πως αν δεν νιώσω πείνα δεν θα αρχίσω να τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού ,έτσι με "εκπαίδευσα" να τρώω σχετικά λίγο ΟΜΩΣ μέχρι να κλείσω χρόνο έτρωγα σχεδόν πάντα 5 γεύματα την ημέρα κ την ημερήσια πρωτείνη που ήταν απαραίτητη!Μπορεί να μην έτρωγα 150γρ κρέας αλλά όσο δεν το έτρωγα το αναπλήρωνα με τυρί κ γιαούρτι

Senior Member
    Ιωάννα μου το φαγάκι σου μια χαρά ήταν σε ποσότητα τα ενδιάμεσα σου μου φάνηκαν λίγα πουλί m.

έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι πεινα τώρα πια? ο φόβος μου είναι αυτός..μην αρχίσω και αισθάνομαι πεινα..γιατί προς το παρόν δεν αισθάνομαι μη νομίζεις και εγώ ξεχνάω να φάω τα ενδιάμεσα μου πολλές φορες και μάλιστα επειδή δεν ξυπνάω πουρνό πουρνό δεν με φτάνουν οι ώρες για να φάω τα ενδιάμεσα επίσης νιώθω ακόμα σκασμένη με τα κυρια γεύματα παρότι είναι μετρημένα κουκιά οι ποσότητες. και έτσι αναπληρώνω με τυρί συνήθως η μισό ποτήρι gala που το παιδεύω για κανένα δίωρο. ακόμα δεν μπορώ να πιο γρήγορα (όσο γίνετε γρήγορα δηλαδή) τα υγρά. τα πίνω όπως τα έπινα στον πρώτο μηνα. ίσως είναι νωρίς ακόμα δεν ξέρω και εγώ...δεν ξέρω αν αλλάξουν τα πράγματα σε ένα χρόνο

Αλληλούια!!!!!!! βγάλαν κακάο με 0% ζάχαρη και εδώ

Senior Member
    στο ενδιάμεσο ποτέ δεν τρώω πολύ εκτός σπάνιων περιπτώσεων,όχι πείνα ακόμα δεν έχω νιώσει καποιες στιγμές κυρίως κατά τις 1-2 το βράδυ νιώθω μία λιγούρα πως θέλω να φάω κάτι,αν φάω μία φέτα τυρί τοστ μετά είμαι οκ!πείνα όπως ένιωθα όμως πριν όχι!

πρωί : τίποτα
    ενδιάμεσα : 30 γρ κασέρι λάιτ
    μεσημέρι : ένα μικρό μπωλάκι κρεατόσουπα με κριθαράκι,μία φέτα ψωμί,20γρ γραβιέρα
    απόγευμα : ενα τοστ με τυρί/μορταδέλλα μάλλον επειδή το μεσημέρι δεν είχα φάει αρκετή πρωτείνη το απόγευμα ένιωθα πως πρέπει να φάω
    βράδυ : 15 τηγανητές πατάτες,το κεντρικό κρέας από μία μικρή χοιρινή μπριζόλα,μισή φέτα ψωμί κ πιο μετά 2 πανκέικ με σιρόπι ζαχαρίνης που όμως σήμερα μου φάνηκε πως κάτι απ τα δύο πίκριζε

Senior Member
    Ελπίζω να μην νιώσω πεινα ποτε ξανά στη ζωή μου όπως τώρα

σήμερα το πρωί ουρία το καφεδάκι μου
    για δεκατιανό ουρία ένα ποτήρι κακάο

μεσημέρι έφαγα ruzogofreta με μια φέτα τυράκι

και το βραδυ έφαγα τις πατάτες από τα χθεσινά τα φασολάκια και ένα ποδαράκι από κότα..και 4 μικρές φέτες panzari...έπεφτε το ζάχαρο μου και για αυτό ζαλιζόμουν σήμερα...για αυτό και έφαγα λίγο παραπάνω άμυλο (έφαγα 1 πατάτα ολόκληρη άσχετα αν ήταν μικρούλα) και τα "πανtζαρια" ..ο φόβος φυλάει τα έρμα...

να με πεις πως κανεις το σιρόπι ζαχαρίνης ρε..όλα για σένα τα κρατα

Senior Member
    Σημερα.. Και εχτες και προχτες.. Τα εχω κανει σαλατα!!
    Μεχρι τωρα εχω φαει μιαη μπανανα και τωρα πινω εναν καφε..
    Δεν εχω ορεξη για τιποτα, μονο να σκεφτω να μασουλαω κατι θελω εμετο..
    Απο την αλλη ξαφνηκα απο την βαρεμαρα μου τρωω ψωμι.. Αυτο το μυαλο ενω αλλαξε αρχιζει και παει πισω παλι.. ΑΛΛΑ ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ ΚΥΡΙΟΣ!! Θα σε βαλω παλι στη θεση σου!
    Δεν ξερω τι να μαγειρεψω.. Βασικα βαριεμαι.. Πφφφ
    Μαλλον αυγο.. Αλλα δεν θελω ψωμι!! Εφαγα τοσο ψωμι τον τελευταιο μηνα ελεος πια ειμαι!!!
    Μακαρονια παλι και αυτοι υδατανθρακες ειναι.. Αυριο θα κανω αιγουρα κρεας, μπριζολα.. Τωρα για σημερα, οψομεθα!
    Υ.γ: εχω κανει την νυχτα μερα γι'αυτο το "μεσημεριανο" μου θα ειναι γυρω στη 1.. Αυειο λεω να μην κοιμηθω καθολου και να το παω σερι για να φτιαξω το ρολοι μου!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Σημερα.. Και εχτες και προχτες.. Τα εχω κανει σαλατα!!

Δεν εχω ορεξη για τιποτα, μονο να σκεφτω να μασουλαω κατι θελω εμετο..

ποιος μας έφτυσε Natalaki μου ? και εγώ ακριβώς έτσι είμαι...3 λουκάνικα βραστά και ένα ποτήρι gala σήμερα όλη μέρα ..και αυτά με το ζόρι τα έφαγα...:thumbdown::sniffle:

Senior Member
    χτές
    Πρωινό : 30γρ γραβιέρα,μισή φέτα προζυμένιο ψωμί
    ενδιάμεσα : τίποτα
    μεσημέρι : 2 φτερά από κοτοπουλο και μία κούπα γεμάτη μανέστρα σαν γιουβέτσι
    απόγευμα : ένα μικρό σπιτικό ντόντας
    βράδυ : λίγο στήθος κοτόπουλο και 3/4 κούπας μανέστρα,μισό ντονατσάκι

σήμερα
    Πρωί : μισό ντόνατς
    ενδιάμεσα : 20γρ τυρί
    μεσημέρι : μερικές κουταλιές φακόρυζο,50γρ τόνο
    απόγευμα : μήλο
    Βράδυ : 2 σουβλάκια,λίγες τηγανητές πατάτες,μισή-1 φέτα ψωμί

Senior Member
    εδώ και δυο μέρες μάλλον είμαι άρρωστη όπως το συζήτησα και με την Ναταλία έχουμε τα ίδια συμπτώματα ...

γενικά δεν μπορούσα να φάω , ένιωθα όπως τις 2 πρώτες μέρες που είχα κάνει την επέμβαση..σαν να με τραβούσε κάτι μέσα στο στομάχι μου και φουσκωμένη σαν να είχα φάει ένα κατσίκι στη σούβλα..πονάει και η πλάτη μου ...σκέφτομαι φαγητό και θέλω να κάνω εμετό..

παρόλα αυτά κατάφερα και ήπια ένα ποτήρι gala και έφαγα 3 λουκάνικα κότας βραστά...όλη μέρα αυτά χθες..

σήμερα κατάφερα και έφαγα μια φέτα τυρί και μια ζαμπόν....ακόμα δεν ξέρω τι θα φάω για βραδυ...και η ζυγαριά κόλλησε..91...νομίζω είμαι στη φάση του κωλύματος..δεν με αγχώνει αυτό όμως ξέρω πως κανένα μηνα κρατάει και μετά θα αρχίσει η κάθοδος.

Senior Member
    Τα ιδια με την Νινα και εγω! Η μεση ποναει πολυ!!
    Δεν εχω φαει ακομα τιποτα, θα βγουμε εξω να φαμε στα Nando's αρα θα παρω κοτοπουλο και σαλατα!!
    Δεν εχω καμια μα καμια ορεξη.. Και εχτες εκανα το ΜΕΓΑ λαθος εχτες να πιω γαλα και με πειραξε.. :/

Senior Member
    Τι εγινε ρε παιδια?Μονο εγω πειναω τελικα?Να σας πω τι εφαγα εχθες.
    Πρωι τιποτα γιατι ξυπνησα στις 10.
    Δεκατιανο μια μπανανα με ενα πολυ μεγαλο ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.Μετα απο λιγο μια μεγαλη φετα ψωμι χωριατικο κ 2 μανταρινια.
    Μεσημερι ενα πιατο σουπα βαθυ γεματο πανω απο το χωρισμα που κανει με μοσχαρι πατατα καροτο κολοκυθι σελινο,κρεμμυδι κ μανεστρακι.
    Απογευματινο ενα γιαουρτι με φρουτο 2 μανταρινια κ μια φετα ψωμι χωριατικο.
    Βραδυ ενα πιατο σουπα ελαχιστο πιο λιγο απο το μεσημερι κ αργοτερα μια πιττα με σουβλακι ντοματα απ'ολα δηλ.

Σημερα:Πρωι Τιποτα γιατι επρεπε να παω σε γιατρο νηστικη.
    Δεκατιανο μια μπανανα με μια φρυγανια κ ενα μεγαλο κομματι γραβιερα.Μετα ενα πορτοκαλι.
    Μεσημερι ρυζι με κιμα ,μια μπουκια βακαλαο τηγανιτο κ μια κουταλια μεγαλη σκορδαλια.Αργοτερα ενα κεκακι με σοκολατα.
    Απογευματινο μια γωνια ψωμι με γραβιερα κ ενα τσαι λιπτον χωρις ζαχαρη.
    Βραδυ ενα σαντουιτς με ψωμι γραβιερα κ κοτοπουλο ψητο.

Το ευχαριστο ειναι οτι η ζυγαρια εδειξε 89,900!!!Δηλ σπασαμε το φραγμα των 90!Την περασμενη εβδομαδα ειχα κατακρατηση υγρων κ η ζυγαρια δεν κουνηθηκε καθολου.

Page 68 of 80 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast