Results 1,036 to 1,050 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
30-01-2013, 17:48 #1036
Τώρα Natalaki μου με το αν παθαίνεις υπογλυκαιμίες, ήρθαμε στα χωράφια μου....
Καμια τροφή δεν θα σου ανεβάσει το ζάχαρο γρήγορα όπως η ζάχαρη..αφού όμως ζάχαρη δεν μπορούμε να πάρουμε θα πρέπει να φτιάξεις τα γεύματα σου να είναι κάθε 3 ορο. το ψωμάκι και τα γλυκα ώριμα φρούτα θα βοηθήσουν επίσης. προπαντός όμως πρέπει να φτιάξεις τα γεύματα σου κούκλα μου.
Γλαυκή μου δεν ξαναρωτάς τον Kalf?μήπως σου έκανε sleeve? πως στο καλο "τρος" τόσο γλυκό? δεν το καταλαβαίνω ...τυχερή? ατυχη? δεν ξέρω και εγώ..ξέρω πως αν μπορούσα να φάω λίγο γλυκάκι θα το έτρωγα .
- 31-01-2013, 00:10 #1037
Σημερα:Πρωι ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
δεκατιανο μια φρυγανια με 4 τριγωνα λα βας τυρι.5 αμυγδαλα ωμα 3 στραγαλια κροκαν(το λευκο απ'εξω ειναι ζαχαρη?)
Μεσημερι ενα κομματακι κ ενα λαιμο απο κοτοπουλο φουρνου μαζι με 2 γιουβαρλακια.Ενα μεγαλο γεμιστο μπισκοτο βουτηγμενο σε σοκολατα.
Απογευμα ενα γιαουρτι με ροδακινο.
Βραδυ τονο με μαρουλι,μια φρυγανια κ 2 μανταρινια.Πειναω σαν λυκος!Α!ηπια κ 2 μπουκαλια Λιπτον
31-01-2013, 01:21 #1038
τι σήμερον έχουμε :
ένα αυγό, μια ruzogofreta με τηγμένο τυράκι ,μισό ποτήρι gala, δυο κουταλιές τις σούπας ρύζι και μετά βγήκαμε ...έφαγα όμως αρκετό τυράκι και λουκανικάκια βραστά πρέπει να ήταν 4 η 5 τετράγωνα κομμένα κομμάτια τυράκι και 2 κομμάτια λουκανικάκια βρασμένα..τίποτα δεν έφαγα πάλι
31-01-2013, 10:36 #1039
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by Γλαύκη
Ιωαννα δεν ειδα να σχολιασεις την ολοκληρη πιττα μετα το πιατο σουπα.Ηθελα απο καιρο να παρω μια πιττα που δεν ειχα φαει μετα την επεμβαση αλλα εκεινο το βραδυ δεν ειχα σκοπο να παρω κ ετσι εφαγα κανονικα τη σουπα μου.Ο συζυγος ομως που δεν ηθελε σουπα πηγε κ πηρε πιττες που δεν της τρωει αλλα για να βαλει εμενα σε πειρασμο.Εφαγε μιση κ μου λεει εχει αλλη μια αν θες .Ειπα οχι μολις εφαγα αλλα με τριβελιζε η ιδεα κ την εφαγα ολοκληρη!Ελεγα Παναγια μου βοηθαμε τωρα θα με πονεσει το στομαχι μου αλλα αφου δεν πονουσε συνεχιζα κανονικα.Αφου αναρωτιομουν αν το στομαχι μας ειναι σαν ενα ποτηρι πως χωρεσε ενα πιατο σουπα κ μια πιττα ολοκληρη με ενα σουβλακι κ ολα τα υπολοιπα?για να καταλάβεις 20 μήνες μετά μπορώ κ τρώω μία πίτα που την φτιάχνω σπίτι αλάδωτη με 5 πατάτες μέσα και 2 φετάκια ντομάτα κ κρέας/κοτόπουλο κ σκάω!Πραγματικά πιστεύω πως μπορείς κ τρως αρκετά παραπάνω από εμένα ή τον μέσο όρο γιατί έτσι εκπαίδευσες τον εαυτό σου,και φυσικά παίζει κ ρόλο αυτό που λες ότι πεινάς,εγώ δεν πεινάω,αηδία που έλεγε ο καλφ δεν ένιωσα ποτέ αλλά ούτε κ πείνα εκτός από τις 2 πρώτες εβδομάδες σαν χειρουργημένη που όντως ένιωθα πείνα και μπορούσα άνετα ενδιάμεσα σε μεσημεριανό κ απογευματινό ν φάω ένα επιπλέον γιαούρτι,θυμάμαι που μου έλεγε ο Μάρκος "Μα δεν μπορεί να πεινάς" και όμως ήταν κανονικότατη πείνα αλλά αυτό ξαφνικά σταμάτησε κ δεν το ξαναένιωσα!Καμιά φορά νιώθω λιγούρα να φάω κάτι,τρώω 30 γρ τυρί (ας πούμε βλέπω εσένα με 4 λάβας και μου έρχεται ανακατωσούρα ) και μου περνάει!Το μόνο κακό είναι πως τον τελευταίο καιρό το απόγευμα θέλω να φάω οπωσδήποτε κάτι γλυκό,με ζάχαρη ή άνευ δεν με νοιάζει αρκεί να είναι γλυκό κ πρέπει αφενός να το προσέξω κ αφετέρου να βρω τι φταίει,,,είδομεν!
προχτές
πρωί : τίποτα
ενδιάμεσα : 30γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκια τύπου Κυθήρων
μεσημέρι : 3 κεφτεδάκια ,10 πατάτες τηγανητές
απόγευμα : μισή φέτα ψωμί με 1/3 κουταλάκι μαρμελάδα (αυτή η τρέλα που λέω για γλυκό! ) 20γρ γραβιέρα
βράδυ : 2 κεφτεδάκια μέσα σε μία μικρή πίτα αλάδωτη,5 πατάτες αυτό ήταν κ έσκασα!
χτες
πρωί : 30γρ γραβιέρα,ένα παξιμαδάκι
ενδιάμεσα : τίποτα,είχα σκοπό να φάω αλλά ξεχάστηκα
μεσημέρι : 1 χαλβαδάκι κουταλάτο,μετά δεν ήθελα να φάω και έτσι δεν....
απόγευμα : μισή φέτα ψωμί προζυμένιο σπιτικό,40γρ χαλούμι ψητό
βράδυ : μισό χοιρινό σουβλάκι,σαλάτα λάχανο όσο πιάνουν 2 κουτάλια μαζί κ αργότερα ένα χαλβαδακι
σήμερα
πρωί : 30γρ κασέρι,1 χαλβαδάκι (θα με καταστρεψουν αυτά :P )
ενδιάμεσα : μισό μήλο
μεσημέρι : ένα κομμάτι ψάρι,3 κομματάκια πατάτες,λίγο ζουμί σαν σούπα
απόγευμα : 150γρ γιαούρτι κ μαζί το υπόλοιπο μισό μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη τελικά έφαγα 2 δάχτυλα μανούρι
βράδυ : ακόμα είναι άγνωστο,μάλλον προς κοτόπουλο θα πάωγύρω στα 100 χοιρινό,το κομμάτι που κάνουν σνίτσελ ψητό στο τεφάλ
31-01-2013, 12:08 #1040
πλάκα μας κάνεις Ιωάννα μου ?? τι να σε καταστρέψουν τα χαλβαδακια?? μάλλον θα βοηθήσουν στο να διατηρηθείς και να μην πέσεις άλλο γιατι με αυτά που τρως να βάλεις βάρος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτός και αν θέλεις να χασεις και άλλο οπότε πάσο ( ασε που δεν συμφωνω με περαιτέρω απώλεια για εσένα λόγω πολύ χαμηλου BMI αλλά αυτή είναι μόνο η προσωπική μου άποψη)
31-01-2013, 21:44 #1041
axaxaxxaxa καλέεεεεεεεε πλάκα κάνω για τα χαλβαδάκια,ούτε ντάμπινγκ με πειράζουν ούτε τίποτα!!!Κατερίνα μου προσπαθούσα να σταματήσω την απώλεια από όταν ήμουν 61 κιλά,αλλά όπως μου εξήγησαν λόγω επέμβασης δεν υπήρχε τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο εκτός κ αν τρώω γλυκά ή πίνω αλκοόλ,ε λοιπόν έφαγα γλυκά...πολλά γλυκά αλλα κ πάλι η απώλεια συνεχίστηκε,την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει στο νοσοκομείο πέρασα να δω τον καθηγητή κ τον ρώτησα για τα κιλά που είμαι τώρα κ μου είπε αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα και αν νιώθω σωματικά καλά να μην αγχώνομαι σε κανά 2 μήνες θα πάρω πίσω 3-4
επομένως συνεχίζω να τρώω ως συνήθως κ περιμένω να πάρω πίσω κάποια κιλά με "μαγικό" τρόπο,σε 4μήνες είναι κ η επανεξέταση των 2 χρόνων και θα δούμε
31-01-2013, 23:39 #1042
Ιωαννα ουτε με μαγικα δεν θα παρεις βαρος αν συνεχισεις να τρως ετσι!Ουτε καν την Κανονικη πρωτεινη σου δεν τρως!Για τα υπολοιπα δεν μιλαμε οποτε πως να μη συνεχισεις να χανεις?
Κανεις μεγαλο λαθος οταν λες οτι εκπαιδευσα ετσι τον οργανισμο μου γιατι εγω μεχρι τις γιορτες δηλ εκλεινα τον 5 μηνα ημουν πολυ προσεκτικη με τη διατροφη μου.Την πρωτεινη μου με 2 κουταλακια του γλυκου ντοματα η οτι αλλο επιτρεποταν ,1 φρυγανια κλπ.Στον 3 εφαγα μια φορα αρκετη τουρτα λογω ασχημου προεμμηνορροικου αλλα δεν ετρωγα ποσοτητες.Κ τωρα κρεας σε υπερβολικη ποσοτητα δεν μπορω να φαω φουσκωνω.Ολα τα αλλα ομως δεν με πειραζουν.Μαλιστα στον 4 μηνα νομιζω μου εκατσε να φαω τοστ που ειπα να το φαω κ ας παθω οτι να'ναι.Κ λεω δεν θα μπορεσω ουτε το μισο αλλα το εφαγα ολο κ αναρωτιομουν που το εβαλα!Αλλη φορα ομως οχι.Παντα ειχα πολυ δυνατο οργανισμο κ ακομα κ με το μπαλονακι οταν δεν εκανα διαιτα μπορουσα κ ετρωγα ποσοτητες.Οσο για το τυρι που λες φυσικα πρεπει να φαω 4 για να καλυψω την ποσοτητα που πρεπει αφου το καθε ενα ειναι λιγοτερο απο 20 γρ.Μπορει να τρωω κ τις βλακειες μου αλλα τις πρωτεινες μου πρωτα απ'ολα!
Σημερα:Πρωι τιποτα(ειχα δουλεια στο μαγαζι κ δεν προλαβα)
Δεκατιανο μια μπανανα,μια φρυγανια με μπολικο φιλαδελφεια κ 5 αμυγδαλα ωμα.
Μεσημερι 2 κουτακιες μεγαλες αρακα ,σχεδον μιση μεριδα εστιατοριου μοσχαρι κ κρεμμυδακια στιφαδο.Αργοτερα 3 μανταρινια.
Απογευμα ενα γιαουρτι με κερασι ,μια φετα μαυρο ψωμι.Αργοτερα μισο ποτηρι χυμο μοσιον.
Βραδυ μια μπριζολα χοιρινη λαιμου.Αργοτερα 2 μανταρινια.
01-02-2013, 00:26 #1043
έχω σταθεροποιηθεί στα κιλά μου Γλάυκη εδώ και έναν μήνα περίπου,άρα να χάσω άλλο δεν πρόκειται,αν κοιτάξεις στα περσυνά μου ποστ θα δεις πως κάθε μέρα είχα 5 γεύματα,σπάνια να παρέλειπα κάποιο AΛΛΑ δεν έτρωγα γλυκά ή ψωμιά σε μεγάλη ποσότητα ,και σε σχέση με την ποσότητα της πρωτείνης που έτρωγα είχα μιλήσει με τον καθηγητή και μου είχε πει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και αν τρώω λιγότερο από 150 ή 120 γρ την ημέρα,πάντα έτρωγα τυρί ή γιαούρτι κ όποτε μπορούσα κ δεν με πείραζε γάλα.Εφόσον αυτός δεν είχε πρόβλημα με την διατροφή μου,υποθέτω δεν υπήρχε κανένας λόγος να μπουκώνομαι με διάφορα για να φτάσω με το ζόρι χ ποσότητα πρωτείνης την ημέρα .Ποιος ο λόγος να φάω πχ 80γρ τυρί αν μετά είναι να το κάνω εμετό?να κάνω αυτοσκοπό μου τα γραμμάρια της πρωτείνης δεν πρόκειται να το κάνω!όλες οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά,είμαι υγιέστατη κ δεν γυρίζει το μυαλό μου γύρω από το φαγητό
όταν λέω πως εκπαίδευσα τον εαυτό μου εννοώ πως με έμαθα να μην τρώω παραπανίσια ή άχρηστα πράγματα για τον οργανισμό μου,να τρώω όσο χρειάζομαι μέχρι να φουσκώσω,δεν βλέπω τον λόγο να τρώω κ να κοιλοπονάω και φυσικά μέχρι να αρχίσω να νιώθω πείνα δεν βλέπω την αιτία να κάτσω και να φάω 200γρ κρέας ενώ δεν το χρειάζομαι,να μάθω το στομάχι μου να χωράει περισσότερη τροφή για πιο λόγο?και να το "ξεχειλώσω" επιτούτου?και να περάσουν χ χρόνια κ να αρχίσω να παίρνω κιλά πίσω γιατί λόγω λαιμαργίας ή "εκπαίδευσης" τρώω περισσότερο από όσο χρειάζεται ο οργανισμός μου?No Thank u!
Και από ότι κατάλαβα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ναι με "μαγικό" τρόπο παίρνουμε πίσω κάποια κιλά γιατί την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε να μην ανησυχώ να συνεχίσω να τρώω σύμφωνα με τους κανόνες κ θα πάρω κάποια κιλά πίσω
ισως εσύ θεωρείς πως η διατροφή σου είναι υποδειγματική κ η δική μου όχι αλλά διαφωνούμε σαφέστατα,για εμένα η διατροφή σου 6 μήνες μετά είναι ο εξωπραγματική...τόσο από άποψη ποσοτήτων αλλά κ περιεχομένου (ψωμιά κ γλυκά όσο μικρή ποσότητα κ αν είναι )
01-02-2013, 03:51 #1044
σήμερα είχαμε :
καφέ, 1/4 από μια φέτα ψωμί χωρίς ζάχαρη, μια φέτα τυρί, μια φέτα ζαμπόν, δυο κουταλιές τις σούπας μακαρόνια με 4 κουταλιές τις σούπας κύμα, 4 ροδέλες παντζάρια, μισό ποτήρι gala, μισό ποτήρι χυμό.
πρέπει να πω πως όρεξη καμια δεν είχα να φάω αλλα κόντεψα να λιποθυμήσω σήμερα νομίζω δεν τρώω καλά εδώ και μια βδομάδα αλλα με το ζόρι κρατάω ότι τρώω στο στομάχι μου...πιθανολογώ πως η ίωση που κυκλοφορεί και xtuapaei στο στομάχι εμενα με χτύπησε έτσι..αφήστε που αισθάνομαι και σκασμένη από φαΐ χωρίς να έχω φάει όπως την 1 -2 μέρα μετά την επέμβαση.
01-02-2013, 11:20 #1045
Σημερα.. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ!!!
Ακουστε και φριξτε!!!
2 αυγα
1/3 κονσερβας beans
4 ντοματακια cherry
Απο πανω απο τα φασολια τυρι κιτρινο
ΕΠΙΤΟΠΟΥ μια κρεμα απο κρν φλαουερ γαλα και καντερελ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!!!!!!!!!!
Ολα αυτα, ΜΑΖΙ, χωρις σταματιμο!!!
Το συναισθηματικο κενο που νιωθω μεσα μου προσπαθησα να το ΓΕΜΙΣΩ, ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΩ με φαγητο!! Και ηταν τελειως συνειδητο!!!! Θελω να πεθανω πραγματικα!! Δηλαδη ελεος ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα ειχα σαλια, ταση για εμετο, βασικα μου ανεβαινε αλλα το κρατησα γιατι αν κανω εμετο μετα ποναει αφορητα το στομαχι μου σαν κολικος!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ντρεπομαι για εμενα.. Απλα μουτζες θελω και τιποτατα αλλο!!!!!!
Αγαπες ο γιατρος μου εδωσε και συμπληρωματα και απο ολα!! Οταν ομως πηγα και τα πηρα μου ειπε ο φαρμακοποιος να σταματησω υην πολυβιταμινη και να παιρνω μονο σιδηρο (που τελικα εβαλα αυτον για 6 μηνες!!), ασβεστιο, Β12 και λαοραζολ!! Την βιταμινη C την παιρνω μονο για να μην την αρπαζω ευκολα!
Τι αλλα συμπληρωματα παιρνεται δηλαδη;
Αχ Θεε μου!!!!!! Μα καθολου μυαλο;
Δεν θα φαω τιποτα αλλο ολη μερα και θα κανω σωστη διατροφη απο τωρα!!!!
Μπορει μονο μια κουταλια αρακα που γα φτιαξω το μεσημερι αλλα απο εκει και περα τιποτα αλλο!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ!!!!
Γλαυκη μου, δεν μου φαινεται απι αυτα που γραφεις οτι τρως πολυ ψωμι η γλυκα.. Βασικα κατι μικρο ειδα μονο το μπισκοτο!!
Αντζελικα αφου νιωθεις και εισαι μια χαρα, μια χαρα ειναι τα κιλα σου!! Απλα μην πεσεις κατω απο τα 50! Θα πας απο παχουλη σε ανορεξικη σε 20 μηνες!! Λολ
Α! Δεν ξερω παντως νομιζω οτι εχω παχυνει!! Παιζει να φταιει και η διαφορα κλιματος κτλ και το οτι Ελλαδα δεν εβαζα κωλο κατω ενω εδω ολο καθομαι.. Δεν ξερω δεν βλεπω διαφορα στα ρουχα αλλα νιωθω οτι εχω παχυνει!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;!;!;!;!;
Τα γραφω και εδω να τα βλεπω να ντρεπομαι!!!!
01-02-2013, 15:25 #1046
Originally posted by -wow-
Αχ Θεε μου!!!!!! Μα καθολου μυαλο;
Δεν θα φαω τιποτα αλλο ολη μερα και θα κανω σωστη διατροφη απο τωρα!!!!
Μπορει μονο μια κουταλια αρακα που γα φτιαξω το μεσημερι αλλα απο εκει και περα τιποτα αλλο!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ!!!!
Μικρή αν όντως το κάνεις αυτό δεν θα έχεις καθόλου μα καθόλου μυαλό!!!!με το να μην φας κάτι την υπόλοιπη ημέρα το πιο πιθανό είναι να αρχισεις να ζαλίζεσαι πάλι,όταν αποφασίσεις να ξαναφάς να έχεις τάση για εμετό ή πόνο στο στομάχι.Φάε κανονικά τα υπόλοιπα γευματά σου όπως είναι το πρόγραμμά σου κ απλά ξέχασέ το το πρωινό
01-02-2013, 17:04 #1047
σήμερα
πρωί : 2 δάχτυλα μανούρι,μισό κριτσίνι
ενδιάμεσα : έναν καφέ,ήμουν στον δρόμο
μεσημέρι : 90 γρ σνίτσελ κοτόπουλο,15 γρ κασέρι (είχα κόψει 30 αλλά δεν το κατάφερνα σαν ποσότητα μόλις έφαγα το κοτόπουλο ) 3 δάχτυλα μάυρο ψωμί προζυμένιο
απόγευμα : μισό τόστ
Βράδυ : κοτόπουλο στο φούρνο με 2-3 πατατούλες
02-02-2013, 11:06 #1048
Εχθες:Πρωι ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
Δεκατιανο μια φρυγανια με 65 γρ γραβιερα με λιγα λιπαρα κ ενα μανταρινι.
Μεσημεριανο 2 λαχανοντολμαδες 3 πατατες τηγανιτες.Λιγο φιλετο κοτοπουλο λεμονατο με πιπεριες.Aργοτερα ενα ζελε λαιτ.
Απογευμα 1 γιαουρτι με ροδακινο μια φετα ψωμι κ ενα μανταρινι.
Βραδυ ενα μπιφτεκι φουρνου μια φρυγανια γραβιερα κ 2 μπουκιες ψωμι.Αργοτερα ενα ποτηρι χυμο μοσιον.
02-02-2013, 11:42 #1049
Σημερα:
Πρωινο εφαγα κουακερ με γαλα και μια μπανανα
Μεσημεριανο θα φτιαξω μπιφτεκια (στο αντικολητικο χωρις λαδι) και σαλατα
Βραδυνο θα φαω παλι μπιφτεκι λογικα
(70γρ το ενα τα υπολογιζω..)
Πλας κανενα πορτοκαλι η μηλο..
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑΤΑΛΑΚΙ!!!!
Εκοψα κοκα κολες και τωρα ειναι σειρα για το τσιγαρο να παει στον αγυριστο! Ετσι οπως ηρθε ξαφνηκα 3 μηνες πριν ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!
*Αυτοκαταστοφικη*
02-02-2013, 21:11 #1050
Ανακάλυψα πως μονο το gooda, τα μπισκοτάκια tuc, κατά έναν περίεργο τρόπο το αυγό, ο cappuccino και η σούπες δεν με πειράζουν αυτές τις μέρες.
οποτε για σήμερα έχουμε:
από το πρωί έχω πιει 3 cappuccino...
πρωινό : μια φέτα gooda +20
μεσημεριανό: ένα αυγό βραστό
το βραδυ θα φάω η λίγο κοτόπουλο ψητό
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία