by-pass και διατροφή - Page 72
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 72 of 80 FirstFirst ... 22627071727374 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 1188
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by -wow-
    Τωρα μασαω και μια τσιχλα! Χχαχχαχαχα χα
    τις τσίχλες να τις αποφευγεις όσο μπορείς,αν καταλάθος την καταπιείς μπορεί να κολήσει στο έντερο κ μετά...κλάφτα χαράλαμπε μια κοπελιά που το έπαθε,μετά έπαθε Ειλεό κ μετά αναγκάστηκε να χειρουργηθεί ξανά κ να μετατρέψει το μεγάλο μπαι πας σε μικρό!επομενως...τσιχλίτσες γιοκ

Senior Member
    Τα γιαουρτια Βιταλαιν δεν εχουν ζαχαρη.
    wow δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθεις να φας τοσα πραγματα μαζι κ μετα μενεις νηστικη ασε που χαλας το στομαχι σου.Φαε το γαλα σου κ για δεκατιανο τρως ενα αυγο.2 αυγα τρωω για κυριως γευμα εγω με λιγο σαλατα.

Senior Member
    Γλαύκη έχουν πολύ γλυκιά γεύση αυτά τα γιαούρτια?Ρωτάω γιατί παλιότερα που είχα δοκιμάσει (προ επέμβασης ) κάποια γιαούρτια με φρούτα μου είχαν φανεί λιγωτικά με αποτέλεσμα να τα πετάξω,ενώ ας πούμε το γιαούρτι που τρώω με μήλο ,που το έχω βράσει με ζαχαρίνη μου φαίνεται οκ,και όταν έκανα την επέμβαση έτρωγα με φρέσκο ροδάκινο/νεκταρίνι και ήταν επίσης οκ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια άλλη γεύση εκτός μήλο

Senior Member
    Aggeloudaki απλα σε παραδεχομαι......
    εχω δει και τις φωτο σου και εχω παθει πλακα, μπραβο γαι την προσπαθεια σου.

Senior Member
    αχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα σε ευχαριστώ πολύ Βερόνικα για να ειμαι ελικρινής την περισσότερη την δουλειά την έκανε ο γιατρός μου,εγώ απλά προσπάθησα να ακολουθήσω τους κανόνες του και ειδικά για τους πρώτους 12 μήνες να μην κάνω παρασπονδίες ,μετά τους 12 ξεφεύγω που και που αλλά προσπαθώ να έρθω σύντομα στον ίσιο δρόμο!Ξέρω καλά πως η επέμβασή μου δεν είναι μαγική να λειτουργεί από μόνη της,χρειάζεται και την δική μου βοήθεια και εσύ τα έχεις πάει μια χαρά!είμαι σίγουρη πως θα φτάσεις στον στόχο σου!

Senior Member
    Σας ζηλευω, παντα καλοπροερετα, εσας που εχετε τερματίσει,
    την μια νοιωθω οτι θα φτασω στοχο, την αλλη οχι.
    Πραγματικά ομως χαιρομαι να σας βλεπω!

Senior Member
    Iωαννα τα vitalineδεν τα θεωρω τοσο γλυκα οπως μερικα αλλα.Σιγουρα δν λιγωνουν αλλα εγω ειμαι κ γλυκατζου.

Σημερα αστα να πανε!Πολλα γλυκα!
    Πρωινο:μια κουπα γαλα με λιγο κακαο κ 7 αμυγδαλα ωμα.
    Δεκατιανο:μια φρυγανια κ 50 γρ γραβιερα με λιγα λιπαρα.
    Μεσημερι:Λιγο ριγκατονι σουφλε,λιγους γιγαντες,πολυ λιγο κοτοπουλο φουρνου μια μπουκια ψωμι.
    Απογευμα:ενα γιαουρτι με ροδακινο.
    Βραδυ:Ενα αμυγδαλωτο απο τη Μονεμβασια,μια διπλα,μια μικρη φετα ψωμι κ κοτοπουλο σχαρας.

Senior Member
    ty για τις πληροφορίες!

στα χτεσινά προσθέτουμε ένα babybel που έφαγα στις 2 το βράδυ και σήμερα έχουμε:
    πρωί : 30γρ ρεγκάτο,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
    ενδιάμεσα : τίποτα
    μεσημέρι : 120 βραστό κοτόπουλο,2 κουτάλες σούπα με ρύζι,σχεδόν στραγγισμένο από ζουμιά,έκανα μία ώρα να το φάω όλο αυτό σε 2 δόσεις
    απόγευμα : μία μπάρα δημητριακών με φουντούκι κ γλυκαντικά
    βράδυ : μία χοιρινή λαιμού,αφαιρώντας το λίπος,μισή φέτα ψωμί,30γρ ψητό χαλούμι

αυτάααααααααααα για την ώρα!

Senior Member
    Ερμμ δεν το κανω παντα Γλαυκη μου, ετυχες το ποστ που εκανα χαλια διατροφη εκεινη την ημερα..
    Δυστηχως δεν μπορω να ακολουθησω 3ωρα διοτι αν και η ποσοτητα που τρωω κανονικα (οχι τις χαλια μερες που αυτες συνηθως σας γραφω για να τις βλεπω και μην τις ξανακανω, τρωω ελαχιστη ποσοτητα αλλα οχι ανα 3ωρα αλλα 5ωρα.. Απλα δεν μπορω ανα 3ωρα!! Νιωθω πολυ φουσκωμενη απο πριν και μετα θα θελω εμετο! Δωρο αδωρον να τα βγαζω καθε μερα! Και γ διατροφολογος μου μου ειπε να μην με ζοριζω να τρωω αλλα να λαμβανω καθε μερα την ποσοτητα πρωτεινης που πρεπει πραγμα που δυστηχως δεν το καταφερνω καθε μερα!!
    Ρε Γλαυκη... Σχεδον καθε μερα γλυκα? Γιατι? Μακρια!!!!

Senior Member
    εχθές :
    πρωινό: μια μπανάνα
    δεκατιανό: μια φέτα gooda με μιση φέτα ψωμί

μεσημεριανό: μιση φέτα ψωμί με μια φέτα ζαμπόν άπαχο καπνιστό

απογευματινό: μισό ποτήρι gala κακάο

vradinuo:δυο μικρές φέτες ρολο κοτόπουλο , κατάφερα και το 1/4 από μια πολύ πολύ πολύ μικρή πατάτα (σε μέγεθος μικρού αυγού ήταν όλη η πατάτα) και σάλτσα μανιτάρια.

το βραδυ βλέποντας tv έφαγα και δυο μπισκοτάκια tuck

σήμερα δεν ξέρω ακόμα τι θα φάω θα συμπληρώσω μετά

και συμπληρώνω για το σήμερα

μιση φέτα ψωμί με μια φέτα gooda

ενδιάμεσο: μια μπανάνα, ένα ποτήρι gala κακάο

μεσημεριανό: ένα πολύ μικρό ψωμάκι στρογγυλό με λίγο ρολο (μια λεπτή φέτα) που περίσσεψε από χθες

ενδιάμεσα μισό ποτήρι optimel γιαούρτι με γεύση ανανά polu nostimo to atimo

βραδινό θα φάω ένα αυγουλάκι βραστό με "σαλατιτσα" και μετά σίγουρα θα κουβαλήσω καμια δυο φέτες gooda

Senior Member
    Πινε ουρια να σου ειναι καλη και η δικη σου ουρια!!! αχχαχα <3

Senior Member
    Μικρουλη εχω γυναικολογικο προβλημα κ επερνα ορμονες κ μαλλον γι'αυτο ζηταω γλυκα.Εχω επαναπαυτει κ λιγο αφου θελω να χασω μονο 15 κιλα ακομη δηλ καπου 2,5 -3 το μηνα για τους υπολοιπους 6 μηνες μεχρι το χρονο .Αν εξαιρεσεις τα γλυκα η διατροφη μου ειναι υποδειγματικη κ μου το ειπε κ ο καθηγητης κ η διαιτολογος.5 γευματα την ποσοτητα τυριου ,πρωτεινης κλπ που θελουν.Σταματω αν δω οτι δεν μπορω αλλο κ δεν πιεζομαι .Πιστευω οτι αν τελειωσω με το προβλημα μου θα μπω παλι σε ταξη.Αλλα πανω απο ολα νοημα για μενα απο δω κ περα εχει η ποιοτητα ζωης.Δεν θα ηθελα να στερουμε κατι για ολη μου τη ζωη γιατι απλα δεν θα ειναι ζωη.Προτιμω να φαω το γλυκακι μου κ απ"οτι βλεπεις εκτος 2 εξαιρεσεις οι ποσοτητες ειναι πολυ μικρες παρα να στερουμε που θα μου δημιουργησει ψυχολογικο η να καταφευγω σε υποκαταστατα.Αλλωστε ειμαι σε μια ηλικια που δεν αξιζει το να ειμαι αδυνατη αλλα να ειμαι σα σκιαχτρο εμφανισιακα.

Senior Member
    Συγνωμη αν σου ειπα κατι κ ο καθενας να κοιταζει την καμπουρα του κ φυσικα δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν εδω δει ποτε καμμια μερα σου να ειναι σωστη.Κ επειδη εισαι το μικρουλη της παρεας σου ειπα κατι οπως ολοι αλλωστε.

Senior Member
    Ναι Γλαυκη μου γιατι στην αρχη μου κακοφανηκε! Το ΞΕΡΩ οτι με "μαλωνεις" απο αγαπη!! Αυτο το ξερω!!! Προσπαθω αληθεια να τρω οσα πρεπει και εγω η ιδια σου ειχα πει οτι απο την στιγμη που χανεις ας τρως τα γλυκακια σου αλλα με μετρο γιατι φοβαμαι μην ξαναπαρεις αργοτερα πισω τα κιλα σου και οπως ειπες και η ιδια ΑΞΙΖΕΙΣ να εισαι αδυνατη!!! <3 :*
    Ας πουμε σημερα..
    Οκ εχτες ετρεχα ολη μερα και κοιμηθηκα στις 5 30 νυστικη.. το ξερω χαζομαρα μου μεγαλη!!
    Σημερα εφτιαξα για πρωινο μπριζολες στο φουρνο με πατατες και καροτα στο αντικολλητικο...
    Εκανα μια και μιση ωρα για να φαω 1 μπριζολα 60γρ, 3 κομματακια πατατας και μισο καροτο! 1,5 ΩΡΑ!!!!!
    και μεχρι τωρα εχω σκασει!!!
    ενδιαμεσα 2 καφεδες και μια λεπτη φετα ψωμι του τοστ!!
    τωρα εβαλα να φαω φασολακια με πατατες και καροτα, εφαγα πιρουνιες φασολακια και λιγο ψωμι και εχω σκασει απλα δεν αντεχω αλλο!!!
    Ειμαι με τις μερες μου τελειως ομως!!!

Τζενακι καμια παρεξηγηση εννοειτε αυτο!!! Απλα σου λεω αρχικα λεω οκ.. και η ιδια απο οτι βλεπω τουλαχιστον δεν τρωει σωστα αρα γιατι εχει αυτο το "υφος" σε εμενα? Αλλα απο την στιγμη που σου ειπαν οτι εισαι υποδειγμα παω εννοειται πασο!!!
    <3 <3 <3

Senior Member
    σήμερα
    πρωί : 20γρ κεφαλογραβιέρα,2 μικρά παξιμαδάκια
    ενδιάμεσα : 40γρ ανάλατη μυζήθρα,2-3 φύλλα από λάχανο,ετοίμαζα το φαγητό κ τα ζήλεψα έτσι φρέσκα κ ζουμερά που ήταν
    μεσημέρι : 50γρ μπριζόλα,4 πηρουνιές λαζανόρυζο
    απόγευμα : 5 κουταλίτσες κρέμα βρωμης/μούσλι...ήταν κομψί-κομψά σαν γεύση
    βράδυ : 1 τοστ με διπλό τυρί κ μορταδέλλα,,,,παραήταν λιπαρό κ στην τελευταία μπουκιά παραλίγο να τα βγάλω όλα,,,άλλη φορά με ένα τυράκι!

Page 72 of 80 FirstFirst ... 22627071727374 ... LastLast