Results 1,126 to 1,140 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
25-02-2013, 18:47 #1126
Iωαννα προσπαθω κ νομιζω οτι εχω παει πολυ καλα αφου η ζυγαρια σημερα εδειξε 86,700.Δεν στενοχωριεμαι οταν ξεφευγω γιατι ξερω πως την αλλη μερα μπορω να μπω παλι στο προγραμμα κ επιπλεον το εχω ξαναπει δεν ειναι ζωη για μενα αν πρεπει να στερησε τα παντα .Το βασικο ειναι οτι τρωω τις πρωτεινες μου κ τις βιταμινες μου κ οχι μονο κενες θερμιδες γιατι διαβαζω για παιδια που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους η εχουν υπνηλια η χρειαζονται ενεση με Β12.Απο το Λντλ πηρα 3 ειδων μπαρες,2 κουτια με 6 κ ενα με 8.Εφαγα μια απο αυτο με τις 8 κ ηταν πολυ ωραια.Μετα τις ξεχασα στο ντουλαπι γιατι τρωω τις καραμελε μου.Απο το Μαρινοπουλο παιρνω για την κορη μου κ τρωω κ εγω τις δικες του .εχει διαφορες αλλα μας αρεσουν με πορτοκαλι κ σοκολατα .Δεν ειναι χωρις ζαχαρη αλλα απο θερμιδες εχουν ακριβως τις ιδιες με του Λιντλ.Εσυ σιγα που τα εκανες μανταρα!Εγω να δεις τι εχω κανει σημερα!
Σημερα πειναω παρα πολυ ενω εχθες καθολου.Εφαγα λοιπον:
Πρωινο:Ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
Δεκατιανο:Ενα τοστ ολικης πολυσπορο με τυρι φιλαδελδεια κ μια φετα γαλοπουλα.+5 αμυγδαλα ωμα.Αργοτερα ενα πορτοκαλι.
Μεσημερι:2 πατατες τηγανιτες,2 πιρουνιες κιμα κοκκινιστο,μια κουταλα ρεβυθια,2 κουταλιες σπανακορυζο,ενα λαιμο απο κοτοπουλο φουρνου, 2 κομματια μοσχαρι λεμονατο,λιγη σαλατα λαχανο κ 2 μπουκιες ψωμι.Αργοτερα μια κρεμα καραμελε.
Απογευματινο:Ενα τοστ με φιλαδελφεια κ μιση φετα ψωμι χωριατικο κ ενα γιαουρτι με κερασι.
Βραδυνι:Θα φαω ενα μπουτι κοτοπουλο φουρνου κ λιγη σαλατα ισως.
- 26-02-2013, 03:01 #1127
Σημερα
Πρωι 1 πορτοκαλι και 3 κρακερς
Μεσημερι 1 μεσαιο μπιφτεκι και μιση πατατα φουρνου
Ενδιαμεσα 4 κρακερς και ενα παγωτο μαρς (μπαρα 130θερμιδες, μετανιωνω που το εφαγα, δεν με πειραξε γιατι ειχα φαει τα κρακερακια αλλα ζαχαρη και ετσι δεν θελω.. )
Βραδυ μισο μπολ φασολακια πρασινα με λιγο καροτο και πατατα, μια φετα ψωμι με φιλαδελφια
Τωρα μολις, μισο πορτοκαλι..
Κοβω το καπνισμα απο σημερα και φοβαμαι μην τσιμπολογαω.. Θα πινω νερακι του Θεουλι να μου φευγει.. Σκεφτηκα να παω να παρω τις τσιχλες νικοτινης αλλα φοβαμαι μην καταπιω καμια και μου κατσει πουθενα!!!
26-02-2013, 13:21 #1128
απο τοτε που γυρισα τρωω ενα τοστ το πρωι και ενα τοστ το βραδυ και μεσιμεριανο το μεσιμερη...τι να γραψω? φιλια σε ολες
26-02-2013, 21:56 #1129
Σημερα
Αμεσως μεσημεριανο γιατι ξυπνησα στις 2!
Μεσημερι καλτι λιγοτερο απο μια μεσαια μεριδα φασολακια με καροτο/πατατα και 1 φετα ψωμι
Ενδιαμεσα ενα πορτοκαλι
Πριν απο καμια ωρα ενα τοστ, ειχα βαλει ham και τυρι αλλα τα εβγαλα γιατι δεν μπορουσα με τιποτα να τα φαω...
Βραδυ καμια αυγοφετα.. (ψωμι αυγο στο αντικολλητικο..)
Νινακι μου ξερω τι περνας και λογικο ειναι να μην μπορεις να παρεις αυτα ακριβως που χρειαζεσαι τωρα.. :/
Εντιτ. Εκεινη την ημερα εφαγα για βραδυνο τελικα 3 κουταλιες τις σουπας ρυζι με μιση κουταλα κιμα και ενα κουταλακι γιαουρτι!
26-02-2013, 23:09 #1130
Σημερα:Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με κακαο.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 55 γρ τυρι λαιτ.
Μεσημερι:ενα λαιμο απο κοτοπουλο φουρνου,ενα πιατο ψαροσουπα(χωρις ψαρι ,τελειωσε ,μονο καροτα πατατες κολοκυθακι ρυζι) κ 2 μπουκιες ψωμι.
Απογευμα:ενα γιαουρτι φραουλα.
Βραδυ:μια κρεμα καραμελε,3 καλαμακια χοιρινα κ μια μικρη φετα ψωμι.
04-03-2013, 09:11 #1131
Σημερα
Πρωι πρωι μολις εφαγα μια φετα ψωμι, 2 φετες παρακαλω γαλοπουλα και 1/3 φετας τυρι κιτρινο
Ενδιαμεσα 1 αυγο ομελετα με 3 μανιταρια και μια φετα ψωμι (καταραμεεενο ψωμι!!)
Μεσημερι μπριζολα, μανιταρια, σαλατα
Ενδιαμεσα καμια μπανανα
Βραδυ θα δουμε δεν ξερω ακομα
13-03-2013, 09:41 #1132
Παλι εδω μετα απο καιρο γιατι οι ορμονες μου ειχαν αλλαξει τα φωτα.Φυσικα προσπαθουσα...Απο εχθες μπηκα παλι σε προγραμμα.
Πρωινο:μια κουπα γαλα κατσικισιο με μιση κουταλια σοκολατα για ροφημα.
Δεκατιανο:45 γρ γραβιερα λαιτ κ 2 μπουκιες ψωμι.Αργοτερα ενα πορτοκαλι.
Μεσημερι:μια χοιρινη μικρη λιγη σαλατα λαχανο κ μια μπουκια ψωμι.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με φραουλα.
Βραδυ:2 αυγα βραστα σφιχτα.
Εσπασα το φραγμα των 85!84,800!
21-03-2013, 09:46 #1133
Γεια σας!Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα γενικα προσεχω τη διατροφη μου αν κ δεν μου λειπουν κ οι λιχουδιες σε μικρες παντα ποσοτητες.Εστι η ζυγαρια εδειξε σημερα 82,700!Αντε να δουμε το 7 να τελειωνουμε!Να μπω κ στα παλια μου ρουχα!Αν κ για μενα μεγαλυτερο ρολο παιζει το οτι ειμαι υγιης.Οι εξετασεις του 6 μηνου που μου εστειλαν ειναι τελειες!Αισθανομαι πιο καλα κ κινουμαι πιο καλα!
17-04-2013, 12:59 #1134
Γεια σας και πάλι κοριτσάκια. Έχω παρατηρήσει πως όταν δεν τρώω πολύ δεν χάνω και εύκολα πάντως...Με το πολύ βεβαίως εννοώ πολύ για εμάς :bisou:
Γενικά τρώω τα γκούντα μου όπως πάντα , το μεσημεριανό μου , το απογευματινό μου το βραδυνό μου και αν μου κάτσει να φάω τρώω :bouncy::bouncy: Το γάλα πλέον μου φέρνει και αναγούλα περίπου μισή ώρα μετά που θα το πιω αλλά το περίεργο είναι πως στον καφέ δεν με πειράζει.
Η αδερφή μου πλήρωσε δυο εξετάσεις να κάνω για σίδηρο και β12. Είναι τέλειες και οι δύο. Τελικά ίσως η διατροφή που δίνανε εκεί να ήταν και η καλύτερη. Δεν με παρουσιάστηκε πρόβλημα και είμαι στο 6 μηνο πάω για το 7 μηνο στις 29 του μήνα.
Είδα χειρούργο στο Παπαγεωργίου για να με παρακολουθεί μου έδωσε να κάνω εξετάσεις και τώρα τρέχω σε εφορίες κλπ για να πάρω βεβαίωση ότι δεν έχω εισόδημα για να παω σε κοινωνικό ιατρείο να κάνω τις εξετάσεις.
Η χολιστερίνη εξαφανίστηκε (επερνα χάπια εδώ και 25 χρόνια) και εδώ και μια εβδομαδα εχω σταματήσει την ινσουλίνη να μου ανέβει λίγο για να αποδείξω πως έχω διαβήτη σε περιπτωση που δεν βρω δουλεια να βγάλω το βιβλιαρίο της προνειας και ρε κορίτσια στο 124 με 135 στέκετε ...ελεος !!!!!! τώρα που 8έλω να άνεβει λίγο δεν ανεβένει...η γλυκοζηλιομένη επίσης ειναι κανονική πλεον....κοντα σιμά νομίζω πως δεν 8α χρειαζομε ινσουλίνη καθόλου.
αυτά τα νέααααα!!!!!!!!!!!!
17-04-2013, 21:45 #1135
Νινάκι μου!!!
Πόσο χαίρομαι με τα νέα για την υγεία σου! Είναι τόσο ευχάριστα :bouncing:
Εύχομαι να μπορέσεις να βγάλεις το βιβλιάριο της πρόνοιας και να είναι και αχρείαστο!!! Θα είναι υπέροχο να σταματήσεις τις ινσουλίνες, όταν γίνει να μας το πεις να στήσουμε πάρτι!
Εύχομαι και όλα τα υπόλοιπα στη ζωή σου να πάνε καλά γλυκιά μου :love:
22-04-2013, 14:52 #1136
Ελάκη μου τώρα είναι ακόμα ποιο χαμηλό το ζάχαρο..από 90 μέχρι 140 μετά το φαγητό πάει...Μωρέ μακάρι να βρω δουλειά και να μην το χρειαστώ της παλιοπρόνειας το βιβλιάριο. ας ειναι καλα και τα κοινωνικά ιατρεία που θα μπορέσω να κάνω τις εξετάσεις που με έδωσε ο χειρούργος. Ο Θεός βοηθός...
Προς το παρόν έχω φάει,
ένα τοστ το πρωί, δυο φέτες gooda και δυο φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, μια μπανάνα και μισό ποτήρι χυμό. το μεσημέρι θα φάω κολοκυθάκια γεμιστά το βράδυ πιθανός την ομελέτα φούρνου που φτιάχνω τώρα
14-05-2013, 08:59 #1137
Γεια σας!Κανεις δεν παταει πια εδω....Ας γραψω τι εφαγα εχθες:
Πρ:ενα ποτηρι γαλα.
Δεκ:ενα κομματι γραβιερα λαιτ με μια φρυγανια κ μια μπανανα.
Μεσ:κοτοπουλο φουρνου,αρακα με πατατες κ αργοτερα μια γωνια ψωμι.
Απογ:ενα γιαουρτι με ροδακινο κ 6 αμυγδαλα.
Βρ:μοσχαρι απο γιουβετσι με σαλατα μαρουλι ροκα , μια μπουκια ψωμι κ μια μπουκια τυρι.
14-05-2013, 10:41 #1138
Κανείς δεν πατάει πια εδώ Γλαύκη μου, δεν μας συμφέρει πια!
Διαβάζω το διαιτολόγιό σου και σκέφτομαι πως είσαι πια σε μια κανονική, ολοκληρωμένη, σωστή διατροφή - με τα λαχανικά σου, τα λαδερά σου, τις πρωτείνες σου, τα γαλακτοκομικά σου, μέχρι και ξηρούς καρπούς κατάφερες και έβαλες στη μέρα σου! :thumbup::thumbup::thumbup:
20-05-2013, 21:01 #1139
καλε δεν έχω ιντερνετ για αυτο δεν μπαινω..όποτε κλεβω μπαινω :lol:
και εγω τρωω ξυροκαρπια και λαδερα και τυρια και τα παντα..μονο γλυκακια δεν μπορω να φαω παρα μόνο με υποκαταστατα ζάχαρης
21-05-2013, 10:45 #1140
Καλημερα!Αννα μου ναι ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εχω μαθει να τρωω σωστα!δεν στερουμαι τιποτα!Κ το κρασακι μου κ το ουζακι μου κ ας λεει ο Καλφ !Κ εξω βγαινω κ πατατακια κ βλακιουλες τρωω αλλα ολα με μετρο.
Νινα εγω χωρις γλυκο δεν μπορω!Τρωω κ κουλουρακια κ γλυκα αλλα μεχρι 3-4 κουταλιες.Ειχα κανει κουραμπιεδες το Πασχα κ κουλουρακια πορτοκαλιου κ της ωρας κ τα περιποιηθηκα δεοντως!Την Κυριακη εκανα κεικ κ εχω παντα ζελε κ καραμελε της σουιτ αντ μπαλανς.Εκεινο που θα ηθελα να κοψω ειναι το ψωμι αλλα δεν μπορω το ατιμο!Φιλια σε ολους κ καλη συνεχεια!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία