by-pass και διατροφή - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 80 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1188
    Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μαράκι μου τελικά βρήκα τα babybel! Το αγόρασα, το έβαλα στο ψυγείο, και κάθε μέρα λέω να φέρω μαζί να το δοκιμάσω και πάντα ξεχνάω!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Πωλινάκι! Να το δοκιμάσεις! Είναι νόστιμο κι επειδή διατηρείται μέχρι και 10 μέρες εκτός ψυγείου είναι το τέλειο σνακ να κουβαλάς μαζί σου αν είσαι κάπου έξω (εγώ όταν βγαίνω για εξωτερικές δουλειές ή για καφέ πετάω 1-2 στην τσάντα για να μπορώ να φάω κάτι).

Senior Member
    Σήμερα έφαγα το τελευταίο τυράκι μου, επομένως λογικά αύριο θα το δοκιμάσω!!! Αυριο έχεις 3μηνη εξέταση???

Senior Member
    ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::s tarhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρα Μαρία μου!φάνηκα κυρία και έμεινα μακρυά από το χαλβαδάκι
    Θα πάρω και εγώ να δοκιμάσω το γάλα με λιγότερη λακτόζη,το λίγο πιο γλυκό δεν με ενοχλεί καθώς βάζω και μισό κουταλάκι hemo στο γάλα μου!Θα πάρω να δοκιμάσω και το spread αν θυμάμαι καλά είχα πάρει παλιότερα ηπειρος spread ,το οποίο εμένα δεν μου άρεσε αλλά ο άνδρας σου σαν παμφάγο το είχε φάει,το μόνο που δεν μπορέσαμε να φάμε ήταν τα λουκάνικα κοτόπουλου τα οποία φάγανε τα γατιά μας :lol: ʼντε ποιος σε πιάνει αύριο,επανεξέταση τριμήνου και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις σούπερρρρρρρρρρρρρρ αποτελέσματα,σε βλέπω γύρω στα 97-95 να σταματάει η βελόνα

εγώ σήμερις
    πρωί 1/3 ποτήρι μίλκο
    ενδιάμεσα 1 αυγό βραστό
    μεσημέρι 60γρ κιμάς και μία πηρουνιά μακαρόνια,20γρ τριμμένο κεφαλοτύρι
    απόγευμα 100γρ γιαούρτι
    βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι

Senior Member
    Χαχαχα κι εμένα το boyfriend παμφάγο είναι το άτιμο Ιωάννα μου!
    Κορίτσια ναι αύριο έχω επανεξέταση και Ιωάννα μου μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η βελόνα είναι πάνω από τα 100 (έκλεψα και ζυγίστηκα δεν άντεξα!). 106 με δείχνει η ζυγαριά μου κι αν θυμάμαι καλά η ζυγαριά του γιατρού με δείχνει 1 κιλό πιο κάτω. :grin:

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Χαχαχα κι εμένα το boyfriend παμφάγο είναι το άτιμο Ιωάννα μου!
    Κορίτσια ναι αύριο έχω επανεξέταση και Ιωάννα μου μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η βελόνα είναι πάνω από τα 100 (έκλεψα και ζυγίστηκα δεν άντεξα!). 106 με δείχνει η ζυγαριά μου κι αν θυμάμαι καλά η ζυγαριά του γιατρού με δείχνει 1 κιλό πιο κάτω. :grin:
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΛΕΒΑ ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ!!!!!!:starhit::starhit::starhit ::starhit::spin::spin::spin::spin::spin:

Senior Member
    Μα και 106 (105) να είσαι μαράκι μου, δεν είναι λίγα 22 κιλά σε 3 μήνες!!!!!! Μην ξεχνάμε πως ο οργανισμός σου ήταν αρκετά ταλεπωρημένος από τον καταραμένο τον δακτύλιο.

Senior Member
    Τετάρτη 19/10
    Πρωί: 1 κρακεράκι και 20 γρ γραβιέρα
    Δεκατιανό: τίποτα
    Μεσημέρι: 80 γρ κοτόπουλο, 1 κουτ γιαούρτι και 1 πατάτα φούρνου
    Απόγευμα: 1 κρακεράκι και 2 κουτ κατίκι
    Βράδυ: 60 γρ γύρο κοτόπουλο, 1 μπουκίτσα σουβλάκι χοιρινό και 1 κουτ γιαούρτι

Ο ντόκτορ είπε πως πλέον μπορώ να τρώω απ'όλα, πολύ σιγά και πολύ καλά μασημένα (εννοείται όχι αλκοόλ, όχι ζάχαρη και λιπαρά με μέτρο). Επίσης μου είπε ότι δε χρειάζεται να δω τη διατροφολόγο uzzled: αρκεί να τρώω πρώτα απ'όλα πρωτεΐνη. Φάε όσο θες μέχρι να χορτάσεις μου είπε αλλά πρώτα την πρωτεΐνη σου! Πέρασε η περίοδος της ανορεξίας γι'αυτό πρόσεχε την ποιότητα κι όχι την ποσότητα.

Senior Member
    Μαρία μου, συγχαρητήρια για τα χαμένα κιλά, που να πάνε στο καλό και εκεί να μείνουν για πάντα! σε ελάχιστο καιρό θα είσαι κάτω από 100 και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί! :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Χτές
    πρωί μισό ποτήρι γάλα
    ενδιάμεσα ένα babybel
    μεσημέρι 80γρ λεμονάτο μοσχάρι,2 κουταλιές σπιτικό πουρέ
    απόγευμα 2 φρυγανιές με βούτυρο (είχα πάει γυμναστική και γυρνώντας ήθελα να φάω κάτι γλυκό για ενέργεια και έβγαλα από το ψυγείο και μία μαρμελάδα ροδάκινο που έχω φτιάξει με λίγη ζάχαρη αλλά τελικά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και έμεινα στο σκέτο βουτηράκι )
    βράδυ 1 γιαούρτι

σήμερα
    πρωί μισό ποτήρι μίλκο
    ενδιάμεσαμισή λεπτή φετούλα προζυμένιο ψωμί,1 φέτα λογάδι
    μεσημέρι ψαρόσουπα (40γρ ψάρι,1 καροτάκι,2 πατατούλες,3-4κουταλιές ζουμί) 40γρ μυζήθρα ανάλατη
    απόγευμα 1 φέτα λογάδι,μισό αχλαδάκι
    βράδυ ένα σουβλάκι χοιρινό,λίγη σαλάτα (ντομάτα ή λάχανο δεν ξέρω ακόμα)

Μαρία μου η Νάνσυ δεν ήταν εκεί και δεν την είδε κανείς?ή απλά από τον μήνα και επάνω πλέον δεν την βλέπουμε? βέβαια ούτ εγώ την είδα στο τρίμηνο μιας και έλειπε(δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται,άλλοτε την βλέπουν μέχρι και τον χρόνο,άλλοτε όχι,λίγο μπέρδεμα το βλέπω όλο αυτό)
    Τι λες να είναι το πρώτο φαγητό που δεν έχεις φάει εδώ και μήνες και σου έχει λείψει και θα δοκιμάσεις τώρα??
    Καμία απορία σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι είχες?

εδιτ αλήθεια μιας και είπες πως σου είπε ότι τελείωσε η περίοδος της ανορεξίας,έχεις αρχίσει να νιώθεις πείνα?Σου είπε πως μπορείς να φας όση ποσότητα πρωτείνης θέλεις?και κρεάς και τυροκομικά?

Senior Member
    Ιωάννα μου η Νάνσυ ήταν εκεί αλλά μου είπε ότι δε χρειάζεται να τη δω όταν τον ρώτησα.Δε ξέρω γιατί πάντως μια χαρά μου έκατσε γιατί ήδη περίμενα πολλές ώρες. Είχα απορίες με το τι επιτρέπεται και τι όχι αλλά μου τις έλυσε ο καθηγητής. Συγκεκριμένα μου είπε να τρώω απ'όλα και λαχανικά και όσπρια και λαδερά και ψωμί και ό,τι άλλο θέλω (ακόμη και καλαμαράκια!)αρκεί να είναι τέλεια μασημένο. Όλα τα μπαχαρικά επιτρέπονται πια αλλά θα δω σιγά-σιγά τι αντέχω και τι όχι.Γενικά θέλει σταδιακή είσοδο φαγητών απ'ο,τι κατάλαβα. Ιωάννα μου το πρώτο πράγμα που θα φάω είναι ψητές γαρίδες. Ελπίζω να τις αντέξει το στομάχι μου! Όσο για την ποσότητα μου είπε να τρώω μέχρι να χορτάσω ακόμη και 5 μπριζόλες είναι ΟΚ πια αρκεί να τρώω την απαραίτητη πρωτεΐνη πάνω απ'όλα. Κατά τα άλλα τα κλασικά όχι ζάχαρη, όχι αλκοόλ, λίγα λιπαρά και περιορισμένους υδατάνθρακες. Και μου είπε πως σε λίγο καιρό θα τρώω αρκετά περισσότερο απ'ότι τρώω τώρα και να μην τον πάρω τηλέφωνο ότι χάλασε η επέμβαση! Χαχα έτσι πάει μου είπε.

Senior Member
    Μαρία μου, αυτή είναι η φάση που μου είπε ο άντρας μου ότι "τζάμπα έκανα την επέμβαση", όταν με είδε να τρώω πιο πολύ από αυτόν! Με τις απλές οδηγίες (όχι ζάχαρη όχι λιπαρά λίγους υδατάνθρακες) θα πάμε καλά! Θα εντοπίσεις κάποιες τροφές που θα σε ενοχλούν (πχ ακόμη με μπουκώνει το σπαγγέτι), αλλά από δω και πέρα μπορείς πια να απολαμβάνεις και ποσότητα και ποικιλία! Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Αννούλα μου! Μακάρι να τα πάμε καλά!!!

Senior Member
    αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χαχα εγώ ευτυχώς ακόμα τρώω ελεγχόμενες ποσότητες (περίπου όσο και στο δίμηνο επάνω ) όχι τίποτε άλλο αλλά η Νάνσυ στην επανεξέταση του μήνα είχε γυρίσει και μου είχε πει πως λόγω της μικρής δυσσαπορόφησης που έσω μπορεί και να μην τα καταφέρω να χάσω τα κιλά :flaming::flaming: (για εμένα ανεπίτρεπτη αυτή η συμπεριφορά σε εναν φρεσκοχειρουργημένο ) και πάντα είχα ένα άγχος αν φάω ας πούμε 150γρ κρέας αντί για 70 τι θα γίνει.Προφανώς....θα συνεχίσω να χάνω με λίγο πιο αργό ρυθμό.Να θυμηθώ να τον ρωτήσω στην επανεξέταση!

αχ γαρίδες τι ωραία,θα τις βάλω και εγώ στο πρόγραμμα!Και μακαρονάδα που φτιάχνω με ντομάτα-καλαμαράκι-γαρίδα-χταποδάκι μιαμ μιαμ

Γιατί περίμενες ώρες?με τη σειρά σας είδε?

Page 13 of 80 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast