Results 616 to 630 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
05-06-2012, 01:52 #616
Α! Μαλιστα!! Γιατι αναρωτιομουνα.. Εγω δεν εχω πυλωρο αλλα δυστηχως (?) δεν γινοταν διαφορετικα! Εχω κανει το μικρο μπαι μπας.. Αυτο σημαινει μεγαλυτερη η μικροτερη δυσαποροφιση?
- 05-06-2012, 05:37 #617
;; σου έβγαλαν τον πυλωρό;είσαι σίγουρη; γαστρικό μπαι πας σημαίνει μικρή δυσαπορρόφηση.
05-06-2012, 17:12 #618
Ναι διοτι ειχα ενα ενδοτοιχοματικο μορφωμα σχεδον πανω στο πυλωρο (εκει βρηκε να βγει??) και ενω κανονικα θα εκανα σληβ, αποφασισαμε πριν την επεμβαση σε σληβ σε συνδιασμο με μικρο μπαι πας...
05-06-2012, 22:36 #619
Τρίτη 5/6
Πρωί: μισό μπολάκι oatmeal με 2 κομματάσκια σοκολάτα s&b
Μεσημέρι: 2 πηρουνιές μπριάμ, λίγη φέτα, 1,5 κρακεράκι ολικής άλεσης
Απόγευμα: 8 κρακεράκια ( με έπιασε μανία μάλλον γιατί δεν έφαγα καλά το μεσημέρι )
Βράδυ: 1 τσιπούρα ψητή και μισό μπολάκι βλήτα, σκόρδο ωμό και πιο μετά 2 κρακεράκια με 1 κομμάτι γραβιέρα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Σήμερα το πρωί ζυγίζω ακριβώς το μισό από τη μέρα που έφυγα για το νοσοκομείο (με τη δική μου ζυγαριά ήμουν 130 κιλά και σήμερα με έδειξε 65) . Με τη ζυγαριά του νοσοκομείου είμαι 3 κιλά πιο κάτω αλλά προτιμώ να ζυγίζομαι με τη δική μου γιατί είμαι σίγουρη ότι του νοσοκομείου κάπου χάνει!
06-06-2012, 21:52 #620
Τετάρτη 6/6
Πρωί: μισό κριτσίνι, λίγο γραβιέρα, 2 κρακεράκια, μισό ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Μεσημέρι: 4 κομματάκια χοιρινή τηγανιά (χωρίς λίπος-λάδι), 2 κουτ γιαούρτι
Απόγευμα: 5 κρακεράκια, μισό τοστ με σολωμό καπνιστό και φιλαδέλφεια λάιτ
Βράδυ: 4-5 κομματάκια χοιρινή τηγανιά, 2 κουτ γιαούρτι, 3-3 πηρουνιές χόρτα, 1 κρακεράκι, λίγο γραβιέρα
11-06-2012, 23:22 #621
Έχω πολλές μέρες να γράψω λόγω φόρτου εργασίας αλλά η διατροφή μου παραμένει στα ίδια πλαίσια με μια μικρή αύξηση του αριθμού των γευμάτων. Είμαι ήδη 64 κιλά με 1,70 ύψος και στις 21 Ιουλίου κλείνω χρόνο! Η κάθοδος θα συνεχιστεί μέχρι το 18μηνο απ'ότι λέει ο γιατρός. Προσπαθώ πλέον και κάνω συχνότερα γεύματα ( περίπου 5-6 τη μέρα) και δεν αγχώνομαι αφού ο γιατρός είπε ότι οι ισορροπίες θα έρθουν
12-06-2012, 18:48 #622
Εχτες ειχαμε:
Πρωι: τιποτα
Μεσημερι: τιποτα
Απογευμα: 2 αυγα με μιση μικρη κοκκινη πιπερια μεσα, ομελετα χωρις σχεδον καθολου λαδι + μια μικρη πιπερια πορτοκαλι στο αντικολλητικο χωρις λαδι! Και 4 φυστικια αιγινης αργοτερα, με το ζορι τα εφαγα τα αυγα!!!
Αυτα! Χαλια τα εκανα εχτες γιατι εφευγε μια συγκατοικος και μαζευεμε τα πραβματα της και δεν ειχα χρονο!
25-06-2012, 11:08 #623
Καλησπέρα σε όλους!
Ξέρω έχω χαθεί αλλά είμαι εκτός Αθηνών και είναι λίγο περιορισμένη η πρόσβαση στο Internet. Ούτως ή άλλως δεν έχω καινούρια πράγματα να γράψω όσον αφορά τη διατροφή μου. Κάποια πράγματα ίσως όπως ότι έφαγα καναδυο φορές πένες με κιμά και τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Κατά τα άλλα τα γνωστά. Α! και έφτασα αισίως τα 61 κιλά
Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε όσο πιο καλά γίνεται!
26-06-2012, 04:05 #624
Μπραβο welldah!!! Αλλαξε το τικερακι σου!! Εφτασες στο στοχο σου ετσι;;; Και παλι μπραβο!!!
27-06-2012, 00:41 #625
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ας γράψω και εγώ τι φάγαμε σήμερις
πρωί - κλασσικά τίποτα!
ενδιάμεσα - 20γρ κεφαλοτύρι,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
μεσημέρι - ένα πιατάκι βλήτα βραστά,1 αυγό βραστό,20γρ Λογάδι,μισή φέτα ψωμί
απόγευμα - 2 δάχτυλα προζυμένιο φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι,1 φέτα τυρί τοστ με 16% λιπαρά
βράδυ - 80γρ μπιφτέκι ,4 πατάτες φούρνου και πιο μετά ένα μικρό μπωλάκι παγωτό με ολίγη ζάχαρη (θέλω να δοκιμάσω να το κάνω και με ζαχαρίνη αλλά δεν ξέρω αν θα πήξειστα σίγουρα )
28-06-2012, 06:14 #626
Αγγελικη ηθελα να σε ρωτησω, τα ζυγιζεις τα παντα πριν τα φας;
Και αν ναι, το μπιφτεκι το ζυγιζεις ωμο η ψημενο; Ευχαριστω!!
Επισης, στην ποσοτητα αυτη, ποτε εφτασες; Τα ετρωγες ηδη απο το 3μηνο η μετα το 6μηνο;;
28-06-2012, 09:37 #627
πρώτον με λένε Ιωάννα και όχι Αγγελική
Το μπιφτέκι πρέπει να ζυγίσεις αρχικά τον κιμά να προσθέσεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και κατόπιν να το ξαναζυγίσεις για να δεις τι διαφορά υπάρχει και πόση είναι η καθαρή πρωτείνη που λαμβάνεις από αυτό!Στο τρίμηνο δεν έτρωγα ούτε κατά διάνοια τόση ποσότητα φαγητού!Περισσότερη ποσότητα γενικά άρχισα να τρώω μετά το 10μηνο,και ακόμα τρώω από τα αλεγόμενα των άλλων λίγο ΑΛΛΑ προσέχω πάντα να παίρνω την απαραίτητη πρωτείνη και προσπαθώ να κάνω τουλάχιστον 4 γεύματα την ημέρα ανά 3ωρο!!Αν δεις στα παλιότερα ποστ μου εδώ θα πάρεις μία ιδέα τι έτρωγα κ πότε περίπου.Το μπιφτέκι είναι σχετικά από τις εύκολες τροφές !Αν τα γράφεις κάθε μέρα όσα τρως θα δεις ότι είναι πολύ πιο εύκολο να "ελέγχεις" αν έφαγες όσο πρέπει!
χτες
πρωί - τίποτα
ενδιάμεσα -τίποτα (έλειπα όλο το πρωί από το σπίτι )
Μεσημέρι - τηγανητές πατάτες,30γρ κεφαλοτύρι,λίγη ντομάτα,40γρ μπιφτέκι
απόγευμα -200γρ γιαούρτι
βράδυ - πατάτες (ξανά) ,30γρ κεφαλοτύρι,ντομάτα, 2 κομμάτια καρπούζι ,1 κομματάκι πεπόνι,βασικά χτες ήταν από τις μέρες που δεν ήθελα να μαγειρέψω με τίποτα!!!!
28-06-2012, 23:46 #628
ναταλία ξέχασα με ρώτησες αν ζυγίζω τα πάντα,το τυρί ξέρω πλέον με απόλυτη ακρίβεια πόσο είναι στα 20 κ 30 γρ,το φαγητό (κρέας-κοτόπουλο-ψάρι ) το ζυγίζω για να ξέρω πόσο έφαγα και αν χρειάζεται να συμπληρώσω πρωτείνη κ όποτε έτυχε και έβαλα στο πιάτο μου ας πούμε 120γρ κοτόπουλο με το που φτάνω στα 80 αυτόματα σταματάω,μάλλον τόσο έχει συνηθίσει το στομάχι μου να τρώει!
Σήμερα
πρωί - τίποτα
Ενδιάμεσα - 100γρ γιαούρτι
μεσημέρι - 80γρ βρασμένα μακαρόνια,70γρ κιμά κοκκινιστό,2 μπουκιές ψωμί
απόγευμα - μισό τοστ με προζυμένιο ψωμάκι που έχω ζυμώσει εγώ
Βράδυ - ένιωθα φουσκωμένη κ έφαγα 100γρ γιαούρτι κ ένα μικρό νεκταρίνι
29-06-2012, 01:02 #629
Ναι ρε Ιωαννα το ξερω αλλα μπερδευομαι γιατι και στο φεις εχεις πρωτα το angel και νομιζα οτι σε λενε Αγγελικη/Ιωαννα!! Χαχαχαχχ
Α οκ γιατι εγω οταν τα ζυγιζω, το κανω αφου εχω βαλει μεσα τα υλικα τα οποια δεν ειναι και τιποτα βαρυ (σε μισο κιλο κιμα βαζω 1 μεσαιο κρεμμυδι, μια σκελιδα σκορδο, 1 αυγο, αλατι, πιπερι και ελαχιστο ξυδι...)
Επισης τρως μοσχαρισιο η χοιρινο κιμα; Προσπαθησα να παρω μοσχαρισιο αλλα μου καθετε υπερβολικα βαρυς και μου μυριζε αρκετα.. Παιρνω χοιρινο με οσο πιο λιγο λιπος γινεται.. Αν και δεν εχει ενδομυικο λιπος το χοιρινο αρα δεν νομιζω να παχαινει τοσο πολυ.. Εγω μεχρι στιγμης τρωω για μεσημερι για παραδειγμα 2 μικρα κεφτεδακια γυρω στα 50γρ και τα 2... Αλλα τρωω το ενα (κανω γυρω στο μισαωρο + ) και μετα απο κανενα μισαωρο τρωω το αλλο..
29-06-2012, 16:57 #630
Kalos sas vrika kai ego loipon. Katarxin tha ithela na zitiso sugnomi pou xreisimopoio greeklish den einai apo epilogi ma meno stin Ollandia kai xreisimopoio to laptop tou suntrofou mou pou einai Ollandos opote elliniko pliktrologio....giok.
Edo pou lete i epemvasis einai dorean eite einai daktulios eite gastiko bypass klp. stin perioxi pou meno kanoun mono autes tis duo epemvasis (gia Amsterdamm den gnorizo). Otan leo dorean einai teleios dorean i asfalia sou plironei ta apanta. Apo ti stigmi pou o/i giatros sou, sou dosi to proto engrafo pos xreiazete tin epemvasi pernaei peripou ena 6 mino isos kai ligo parapano (px prepei na perimenoume osoi pirame to ok tora giati ioulio / augousto oi giatroi pou kanoun autes tis epemvaseis exoun diakopes kai tha kalesoun mono polu liga atoma elpizo na eimai mesa se auta ma den gnorizo akrivos)...nomizo omos pos tha paei ton Septemvi. perimeno to tilefono pou tha dosi ti zoi mou pisothelo na rotiso kapoia pragmata loipon...
1) Sas edosan kai esas na kanete mia diaita me ena milk sake gia 3 ebdomades prin tin epemvasi? ( tha prepei na pio mono auto to milk sake kai tipota allo)
2) Ponaei metanxiritika i epemvasi? kai se ti pososto? gnorizo pos o ponos einai sxetikos ma na exo mia idea toulaxiston na proetimasto
3) edo pou lete trone polu psomi kai i diatrofi pou dinoun einai tetoia (meta tin enxirisi) px den mas eipan oute kan gia liomena fagita ma na masame px mia mikri feta psomi gia 30 letpa...kala einai dunaton auto?
thelo na mou dosete to dietologio pou sas edosan stin ellada .edo den trone fagito to mesimeri..trone psomi me allantika kai gooda i kai diafora eidi turion...mprizoles kai kreata ola tiganita (ta lene baked alla sto tigani ginonte..lol) fasolakia arakades ola nerovrasta ta trone edo. opote paidia BOH8EIA!!!!!!!!!!!!!:spin:
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία