Results 661 to 675 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
05-07-2012, 01:28 #661
Νινα μου 6-7 καφεδες την ημερα πως θα τους πινεις; Μου πηρε ενα μηνα να πινω 1 λιτρο νερο την ημερα, τωρα πινω και 2 δεν εχω θεμα μονο που δεν διψαω οπως πριν! Διψα δεν εχω νιωσει ΠΟΤΕ μετα την επεμβαση!!!
Ισως επειδη δεν τρωω λιπαρα φαγητα η με πολυ αλατι.. Δεν ξερω..
Οσο και να αγαπανε τους καφεδες με 6 την ημερα το στομαχι σου γινεται χαλια και ειδικα στην αρχη, πρωτο 15ημερο δεν επιτρεπεται ο καφες..
Το τσαι, ακομα και το χαμομηλι ελμου πεφτει βαρυ!! Ειναι το μονο πραγμα που μου πεφτει βαρυ απο ποτα (οχι αλκοολουχα εννοειτε!!απο αυτα δεν ξαναπινω, κενες θερμιδες!!).
- 05-07-2012, 04:35 #662
τι να σου πω wow μου, εγώ τσάι δεν πίνω ούτε καν όταν είμαι άρρωστη παρα μονο ice tea..εδώ πίνουν στραγγιστό καφέ όχι nes όπως εμείς και δεν πίνουν φυσικά σε νταμιτζάνες όπως εμείς
εγώ στην ελλάδα έπινα σε τεραστια κούπα nes καφέ πάντα αλλα εδώ δεν έχει ο nes την ίδια γεύση και πίνω τουλάχιστον 3 στραγγιστούς. ο καφές εδώ πέφτει σύννεφο σου λέω τον αγαπάνε ποιο πολύ και από την μπύρα
αλκοόλ δεν πίνω καθόλου δεν μου αρέσει (μισό ποτήρι κρασάκι λευκό τα χριστούγεννα και αυτό ήταν). νομίζω με νερό θα την βγάλω
05-07-2012, 05:03 #663
Κοιτα αν δεν ειναι βαρυς ο καφες (δεν ξερω και απο καφεδες, δεν πινω!) μετα απο 15 μερες μπορεις να πινεις.. Αλλα τοτε το μονο που θα σε νιαζει θα ειναι να μκορεις να φας 3 κουταλιες τις σουπας σουπα και οχι καφε!!! Χιχιχιχιχιχιχιχ
Και σταδιακα θα αυξανεις λιγο λιγο την ποσοτητα οπως κανουμε στα μωρακια και εννοειτε οτι θα μπορεις να πιεις τον καφε σου με την ησυχια σου! Εγω μετα απο 1-1,5 μηνα μπορω και πινω γρηγορα νερο, χυμο οχι τοσο γρηγορα, αναψυκτικα πιο αργα απο ολα λογο του ανθρακικου και καφε εχω πιει μονο απο τα σταρμπακς αλλα γταν πολυ ελαφρης!!
Αχ αντε με το καλο να την κανεις! Για μπαι πας δεν πας;
05-07-2012, 05:11 #664
Εχτες εφαγα:
Πρωι τιποτα (κακως!)
Μεσημερι τιποτα (χειροτερα απο το πρωινο!)
Απογευμα 1 σαλατα με iceberg, 4 ντοματινια χωρις φλουδα , 1/10 αγγουριου μπορει και λιγοτερο χωρις σπορια, ενα αυγο μεσα, μια κουταλια του γλυκου μαγιονεζα λαιτ (πρωτη φορα εφαγα)-160 θερμιδες
100 γρ λαζανια λαιτ (τα 300γρ-380 θερμιδες)-126-127 θερμιδες
Και βραδυ 560μλ γαλα 1,5% (το εφαγα πρωινο-μεσημεριανο μαζι!)- 282 θερμιδες
Συνολο 568 θερμιδες... Και πρεπει να παιρνω 900...
Την βλακεια που εκανα εχτες με την χαλια διατροφη μου την γραφω για ν την βλεπω και ν ΜΗΝ ξανακανω την ιδια βλακεια ξανα!!
Αλλα εχτες δεν ειχα καθολου ορεξη ρε γαμωτο..
05-07-2012, 12:43 #665
Καλημέρα wow μου, ναι για by pass πάω, καλε εδώ αυτοί έχουν καφέ από την 3 μέρα μετά..!!!!!!! lol τι να πω? δεν ξέρω? επίσης οι ημερήσιες θερμίδες είναι 800 . Να σου πω την αλήθεια μου περιμένω πως και πως να τρώω 2/3 κουταλιές σούπας ...σούπα..δηλαδή να χορταίνω με πολύ λίγο φαγητό, να μην πεινάω...το δικό μου πρόβλημα δεν είναι τόσο τα τσιμπολογήματα και τα γλυκα αλλα ότι πεινάω πάντα και δεν μπορώ να φάω λίγο. θα φάω μέχρι να μου πριστή το στομάχι κατάλαβες? οποτε δεν νομίζω να "πολυζοριστω" με τα tzinzila minzila που λέω εγώ
επίσης εδώ το φαγητό είναι μπλιάχ ...δεν ξέρω αν ήμουν στην ελλάδα με τα παστίτσια και τους μουσακάδες και τα σουβλάκια τι θα έκανα xaxaxaxa ...αυτό πάντως είναι καλο που εδώ το φαΐ δεν με αρέσει πολύ (πάντως θα φάω μέχρι να πω γέμισε η μπάκα)
κουκλίτσα μου να προσεχεις πουλί μου να "τρος" αυτό που είναι να φας γιατί είναι και καλοκαίρι να μην μας πάθεις τίποτα !!!
05-07-2012, 16:06 #666
Και εμενα η διατροφη μου 800-900 θερμιδε ειναι αλλα τις εχω φτασει ποτε; Δεν ξερω!
Το ξερω οτι πρεπει να λαμβανω τις απαρετητες θερμιδες και βιταμινες, προσπαθω, το ξερω οτι αυτες τις 2 εβδομαδες το εχω ξεφτιλησει το θεμα αλλα μενω σε ξενοδοχειο μεχρι να μετακομισουμε και δεν ειναι καθολου ευκολο να κανω σωστα την διατροφη μου!
Δεν καταλαβες αγαπηηηη!!! Δεν θα πεινας καν και θα πρεπει να φας τις 2-3 κουταλιτσες! Εδω και 3 μηνες δεν ενιωσα ουτε μια φορα πεινα! Ξερω απλα οτι κατι πρεπει να βω στο στομαχι μου αν εχουν περασει 4 ωρες χωρις να εχω φαει τιποτα!
Και εδω χαλια φαγητα εχει! Αλλα και παστιτσιο και μουσακα θα μπορεις να φας αργοτερα και μπορεις να τον κανεις λαιτ με δικη σου μπεσαμελ και να μην τηγανισεις τα λαχανικα για το μουσακα αλλα να τα ψησεις! Γινεται και πιο ελαφρης! Εγω δεν ηξερα να μαγειρευω μεχρι να ερθω Αγγλια! Μπηκα στο γκουγκλ, επερνα και την μαμα μου τηλ και μου ελεγε βημα βημα πως να μαγειρευω! Και κατι εμαθα!!
Δα χθεσινα λαζανια τα πηρα ετοιμα απο το σουπερ μαρκετ, ειναι λαιτ για οσους κανουν διαιτα και εχουν 380 θερμιδες η μεριδα. Το τοστ ντοματα τυρι εχει 600!! Και δεν εχει και κρεας μεσα.. Το πηρα στην αισχατη αναγκη γιατι γενικα δεν μου αρεσουν τα ετοιμα φαγητα και θυμηθικα που τον 1ο χρονο που ειχα ερθει Αγγλια ειχα ξαναπαρει λαζανια.. Και δεν ειχα χορτασει με την μεριδα που ειχαν.. Και νομιζα οτι εκαι εχτες το ιδιο θα γινει!! Με το ζορι εφαγα το 1/3 της μεριδας!! Αφου ενιωθα οτι ειχα σκασει! 3 πιρουνιες και αυτο ηταν! Η σαλατα δεν με φουσκωνει ποτε! Εφαγα και την σαλατα μου (1/5 και ουτε της ποσοτητας που ετρωγα πιο παλια!) και εσκασα!!!!
05-07-2012, 16:29 #667
Ακυρο τα 500μλ γαλα, ειχα πιει 200 αρα 94 θερμιδες απο το γαλα αρα συνολο 452 θερμιδες! Σημερα ελπιζω να φτασω στις 700!!
05-07-2012, 17:24 #668
Αχ το όνειρο τις ζωής μου..να μην πεινάω...θυμάμαι πως όταν ήμουν 7 χρόνο τελευταία φορα η ώρα του φαγητού ήταν ώρα δράματος για μένα
εδώ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τέτοια φαγητά διότι δεν έχουν φούρνους εδώέχω δηλαδή τον μικροκυμάτων που τον χρησιμοποιώ στον αέρα, ο δικός μου με την πρώην του όταν έφτιαξαν το σπίτι το θεώρησαν περιττό τον φούρνο...και πολλά νέα ζευγάρια φυσικά...τόσο μυαλό έχουν..οποτε δεν μπορώ να κάνω πολλά ελληνικά φαγητά klaps..μονο όταν παο στη μανούλα μου ...και φέτος δεν θα παο
05-07-2012, 17:34 #669
Θα γινει πραγματικοτητα μην ανησυχεις... Δεν εχετε φουρνο? καλα αυτοι εκει ειναι χειροτεροι και απο τους αγγλους στο φαγητο τους δηλαδη?!?!?
Εννοεις εχεις μικρο φουρνακι με απο πανω ματια η δεν εχεις καθολου φουρνο? Ματια κουζινας? Μακαρονια στο μικροκυμματων πως γινονται? Τις σουπιτσες πως θα τις κανεις?
05-07-2012, 17:39 #670
Εναν τετοιο αν εχεις ειναι καλα!
http://www.amazon.co.uk/Russell-Hobb...1499021&sr=8-1
Αν οχι σκεφτητε να παρετε ενα, θα βρειτε σιγουρα ενα με κατω απο 100 ευρω, ακομα και μεταχειρισμενος να ειναι, την δουλεια του να κανει!!
05-07-2012, 19:45 #671
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
βαμπιράκι,δεν έχεις χάσει μόνο πρωινό,και μεσημέρι αλλά και το ενδιάμεσο!!Δεν κάνει να χάνεις τόσα πολλά γεύματα!και βραδυνό θα ήταν πολύ καλύτερα να φας φαγητό και εφόσον αργείς που αργείς να κοιμηθείς να πιείς πιο μετά ένα ποτήρι γάλα!Νίνα εγώ ένα χρόνο μετά ακόμα δεν έχω νιώσει πείνα!Πολλές φορές ειδικά το πρωί,χάνω το πρωινό κ λέω οκ θα φάω στις 11 δεκατιανό αλλά ξεχνιέμαι και όταν κοιτάω το ρολόι είναι γύρω στις 1 άρα δεν το τρώω για να προλάβω να φάω μεσημεριανό!Εμένα για να κάνω όλα τα γεύματά μου με έσωσε το σωστό πρόγραμμα!πρωινό στις 8.30 το αργότερο,δεκατιανό 11.30,μεσημεριανό 2.30 ,απογευματινό στις 6 και βραδυνό 9-9.30 το πολύ καθώς ο γιατρός θέλει ανά τρίωρο να τρώμε κάτι ελάχιστο,ακόμα κ ένα κριτσίνι ή μία φέτα τυρί τοστ!!Και μέχρι το δεκάμηνο δεν έχανα σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ γεύμα!
σήμερα φάγαμε/θα φάμε
πρωινό - μία μικρή μπανάνα όλεεεεεεεεεεε
ενδιάμεσα - μία φέτα τυρί τοστ (ρε παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες έπαιρνα ένα ενταμ 16% στα 6.99 και σήμερα το βρήκα στα 9.55 ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ,� �αι φυσικά δεν το πήρα αλλά πήρα ένα πλήρες λιπαρών 3 ευρώ πιο φθηνό!)
μεσημέρι - 1 αυγό ομελέτα μαζί με 30γρ φέτα, λίγη ντομάτα,μισή φέτα σπιτικό προζυμένιο ψωμάκι
απόγευμα - μία φέτα τυρί τόστ,ένα παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων
βράδυ - ένα σουβλάκι χοιρινό ψημμένο στο αντικολητικό,λίγες τηγανητές πατάτες και ίσως ντομάτα
05-07-2012, 20:12 #672
ιωαννα στο βεροπουλο περνω αλπλαντ με λιγα λιπαρα 5.90
05-07-2012, 20:16 #673
Originally posted by lila198621
ιωαννα στο βεροπουλο περνω αλπλαντ με λιγα λιπαρα 5.90
05-07-2012, 20:18 #674
λοιπον σημερα
πρωι καφε με ασπαρταμη
11 μια φρυγανια με ενα κομματι τυρι
μεσ κοτοπουλο ψητο με μια κουταλια χυλοπιτες
απ λιγο καρπουζι
βρα οπως παντα γιαουρτι με 2 μπισκοτακια χωρις ζαχαρη
05-07-2012, 20:58 #675
Ιωαννα μου ειναι δυσκολο στο ξενοδοχειο να κανω τα γευματα μου.. Περιμενω να ερθω Ελλαδα και εκει δεν υπαρχουν δικαιολογιες, τρωω σωστα και εχω και την μαμα μου καθε 3 ωρες σαν ρολοι να μου λεει φαε κατι αρα ολα καλα!!
Η ποσοτητα φαγητου σε καλυπτει? Εννοω μπορεις να φας κι αλλο και δεν το κανεις η σου ειναι υπερ αρκετη?
Ποιο ειναι αυτο το τυρι σε παιδια? Τυρι κιτρινο δεν εχω φαει ακομα! Φετα εφαγα αλλα με λιγα λιπαρα που βρηκα (εφαγα και κανοκικη αλλα πιο λιγη γιατι με μπουκωσε!) και εχω δοκιμασει βασικα και ελαχιστη παρμεζανα αλλα ηταν γυρω στα 15γρ μεσα σε σαλατα..
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία