by-pass και διατροφή - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 80 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1188
    Senior Member
    Originally posted by -wow-

Ποιο ειναι αυτο το τυρι σε παιδια?
    το βρήκα και εγώ στα χύμα του Μαρινόπουλου, ένταμ Βελγίου με 16% λιπαρά το λέει, πρόσφατα ξεκίνησε να το φέρνει και προχτές πήρα 20 φέτες με 6.99 ? το κιλό

εγώ βέβαια προτιμώ το ημίσκληρο, το Samsoe ή τη μοτσαρέλα σε φέτες τοστ με φουλ τα λιπαρά :spin:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    sonasia αυτό έπαιρνα κ εγώ κ σήμερα το βρήκα στα 9.55 !!!!

Senior Member
    Ναταλία...τον Μάρτιο έζησα έναν ολόκληρο μήνα σε ξενοδοχείο,μια χαρά έκανα τα γεύματά μου και μάλιστα αν έπαιρνα φαγητό απέξω επειδή δεν μπορούσα να το φάω όλο σε ένα γεύμα το έτρωγα σε 2 ! βέβαια και πάλι έμενε αλλά μετά το τρώγανε τα σκυλάκια της γειτονιάς πρέπει ειλικρινά να μπεις σε ένα πρόγραμμα και να τρως περισσότερο!

καλιοπίτσα μια χαρά το πρόγρμαμά σου μπράβο!Αλλά απορία γιατί πάντα το βράδυ γιαούρτι?
    Κορίτσια δεν θυμάμαι αν το έχω δοκιμάσει το ʼλπιλαντ αλλά λόγω τιμής σίγουρα θα το δοκιμάσω!

Senior Member
    μου αρεσει ! παω στη τιβι και το τρωω οοοοοοοοοολο!
    οτι αλλο φαω πειναω τη νυχτα!
    και οταν πειναω με ποναει και μου ειπε να μη το αφηνω πανω απο 3 ωρες αδειο και ετσι τρωω γιαουρτι και με φρουτο καμια φορα

Senior Member
    Τι να Ελλαδα ησουν σε ξενοδοχειο η εξωτερικο? Ρε δωσε καμια ιδεα σε παρακαλω!! Με βλεπω να μενω καμια εβδομαδα ακομη ετσι οπως το πανε με το δωματιο (το βαφουν λεει και δεν μπορει η αφη ακομα να μετακομισει!).
    Τα λαζανια που πηρα εχτες ηταν 300γρ και τα εφαγα και εγω σε 2 δοσεις, 100γρ εχτες και 200γρ σημερα! Και τα 200γρ με το ζορι αλλα τεσπα!

Senior Member
    σημερα
    τα ιδια με εχθες με τη διαφορα οτι αντι για φρουτο εφαγα ενα παγωτο 0%

Senior Member
    σε ελληνικό ξενοδοχείο έμεινα!φρόντιζα να τρώω πάντα πρωινό πχ μία φρυγανιά με λίγο τυρί ή αυγό ,συνήθως έπαιρνα ένα φρούτο για δεκατιανό ή είχα στο ψυγείο στο δωμάτιό μου babybel μεσημέρι έτρωγα σε εστιατόριο πάντα σαλάτα κ πρωτείνη (μπιφτέκι,γαρίδες,κοτόπουλ� �,μπριζόλα ) ή κάποιο μαγειρευτό φαγητό ακόμα κ κοκκινιστό ή λεμονάτο,απλά ποτέ δεν έτρωγα ολόκληρη μερίδα,δεν χώραγε στο στομάχι μου και βράδυ πάλι κάτι παρόμοιο ή γιαούρτι που δεν μου κάθεται βαρύ ,και το απόγευμα επίσης κανένα κριτσινάκι ή λίγους ξηρούς καρπούς (παρόλο που απαγορεύονται ή έπινα καπουτσίνο που θεωρητικά έχει κ γάλα μέσα ) Με ρώτησες αν χορταίνω με τόσο που τρώω,yeap! όχι μόνο χορταίνω αλλά συνήθως είμαι κ φουσκωμένη για κάποια ώρα!λαζάνια που είπες πως έφαγες χτες...εγώ μακαρόνια μπορώ να φάω το μέγιστο 80 γρ μαζί με κάποια πρωτείνη παραπάνω αδύνατον!μανέστρα γιουβέτσι πάλι μπορώ να φάω μπόλικη!!!ίσως παίζει ρόλο το μέγεθος του ζυμαρικού δεν ξέρω

Σήμερα
    Πρωί - τίποτα
    ενδιάμεσα - μία φέτα τυρί τόστ
    μεσημέρι - 1 αυγό βραστό,ντομάτα,1 φετούλα zwan τηγανητό
    απόγευμα - μισό τόστ με ψωμί προζυμένιο,το ψωμί αυτό δεν μου κάθεται και με φουσκώνει πολύ λιγότερο από το έτοιμο
    βράδυ - θα φάω 1 κομμάτι κολοκυθόπιττα που θα φτιάξω

Senior Member
    Οργανομενη σε βρισκω! Εγω δε ξερω γιατι δεν μπορω να οργανωθω!! Προσπαθω ρε γαμωτο!!
    Τα λαζανια, 100γρ τα εφαγα σε 3 ωρες.. Αρα υπολογιζε ωρα και 30γρ φαγητου! Κακος, επρεπε να φαω τα 30 και τα υπολοιπα οχι αλλα λεω ε μα δεν γινεται πρεπει κατι να φαω σημερα και το παλεψα!!
    Κριτσινια και γενικα ψωμοειδη δεν παιρνω γιατι με κρατανε φουσκωμενη για ωρες!!
    Σε ρωταω γιατι η ποσοτητα που τρωω τωρα ειναι μικροτερη απο την δικη σου ετσι οπως τα υπολογισα και πραγματικα ειμαι χορτατη! Ποστευω καπου στο. Χρονο θα φτασω στα δικα σου επιπεδα!!

Senior Member
    Ναταλία αυτά που εγώ τρώω θεωρούνται λίγα,είναι σχεδόν όσα έτρωγα κ στο εξάμηνο!Οι περισσότεροι τρώνε αρκετά περισσότερο από ότι εγώ κλείνοντας χρόνο αλλά με το να τρώω συνέχεια όπως εσύ 30γρ φαγητού//ωρα σημαίνει ότι θα αποροφήσει κ ο οργανισμός μου περισσότερες θερμίδες!!Για αυτό προσέχω τα γεύματά μου να απέχουν 3 ώρες μεταξύ τους,δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να φας μόνο 30γρ λαζάνια κ όχι παραπάνω,απλά τα λαζάνια ΔΕΝ είναι πρωτείνη!

Senior Member
    Αν είναι αυτά τα λαζάνια που έχουμε και μεις εδώ στο σούπερ market εννοούνε όχι μονο την pasta (λαζάνια) αλλα έχει μια στρώσει λαζάνια μια κύμα και τυρί από πάνω ..οποτε έχει και προτείνει

παιδιά sorry αλλα αυτό tο Υπηρεσία Greeklish to Greek!
    είναι για φάπες ...δεν θέλω να γράψω κύμα αλλα kima !!!

Senior Member
    axxaxaxaxaxa βρε πρέπει να γράφεις κ "ορθογραφημένα" γκρηκλις για να σου βγάζει σωστά ελληνικά,αν έγραφες kimas θα στο μετέφραζε κιμάς δεν ξέρω πόση ποσότητα πρωτείνη κ υδατάνθρακα μπορεί να έχει αυτό το σκέυασμα,εμένα γενικά τα μακαρόνια με φουσκώνουν πολύ!

Senior Member
    Ιωαννα μου ναι εχει και κιμα μεσα. Ετρωγα ανα 30γρ γιατι δεν μπορω να φαω πιο πολυ.. Και επρεπε να συμπληρωσω καποια ποσοτητα φαγητου (απο οσο ειδες δεν εφτασα στις επιθυμιτες θερμιδες) και γιαυτο τα εφαγα σε 3 ωρες..
    Καλα δεν ξερω ειναι αναλογα το ατομο.. Η Αννα60 για παραδειγμα ειχε γραψει που ειχε φεει 6 πανσετες, 6 σουβλακια κοκ και ηταν οκ! Και γνωστος μου με το μεηαλο μπαι πας ομω τοσο τρωει!
    Εγω με το κρεας οπως εχω ξαναπει ειχα θεμα, ζαλιζομουν οποτε ετρωγα, τωρα δεν ζαλιζομαι παραμονο με το μοσχαρι δυστηχως που μου πεφτει και πολυ βαρυ...

Senior Member
    καλά η ʼννα είναι χειρουργημένη και τόσα χρόνια και έχει κάνει και χολοπαγκρεατική!!!Και εγώ ξέρω άνθρωπο με χολοπαγκρεατική που μπορεί άνετα να φάει 3-4 μπριζόλες,μία τηγανιά πατάτες και ένα λίτρο κόκα-κόλα και να μην φουσκώσει!αλλά είναι κ χειρουργημένος 4 χρόνια τώρα

Senior Member
    Την άνεση στην ποσότητα την απέκτησα μετά το χρόνο. Εξαρτάται από το είδος της τροφής, τον τρόπο μαγειρέματος, την ταχύτητα και πολλά άλλα. Η κόλα βοηθάει στο να "ανοίξει" δρόμο για περισσότερα, οι σκληρές τροφές ή οι πολύ λεπτές (πχ σπαγγέτι) οδηγούν σε "μπούκωμα", οι λιπαρές (πχ τηγανητά) στην τουαλέτα κοκ. Θέλει όντως ένα χρόνο για να μάθεις και να σε μάθει η επέμβαση, μέχρι τότε οι ποσότητες που θέλει η Νάνσυ ακούγονται τεράστιες!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    axxaxaxaxaxa βρε πρέπει να γράφεις κ "ορθογραφημένα" γκρηκλις για να σου βγάζει σωστά ελληνικά,αν έγραφες kimas θα στο μετέφραζε κιμάς δεν ξέρω πόση ποσότητα πρωτείνη κ υδατάνθρακα μπορεί να έχει αυτό το σκέυασμα,εμένα γενικά τα μακαρόνια με φουσκώνουν πολύ!
    κιμάς με γιώτα γράφω βρε Ιωάννα μου και με το βγάζει με υψηλών

να!!! τώρα το φτιάξανε πχ. αλλα το u το κάνανε υψηλών (προδιαγραφών? )

Page 46 of 80 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast