Results 916 to 930 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
29-10-2012, 21:19 #916
Σημερα ειχαμε:
Πρωι: Μιση μπανανα και μια φετα ψωμι του τοστ με λαβας λαιτ
Ενδιαμεσα: Τιποτα
Μεσημερι: Τιποτα
Απογευμα: Τιποτα
Βραδυ: Ενα μπιφτεκι (62γρ), λιγα λαχανικα φουρνου και 2 κομματακια πατατας
Δεν εφαγα διοτι ημουν απο εδω και απο εκει για ψωνια και δεν προλαβα...
Νομιζω οτι τρωω πολυ.. Δεν ξερω ισως ειναι οι τυψεις που τρωω και ψωμι τωρα τελευταια..? Θα το κοψω!
Πιο μετα θα ξαναφαω ιδια ποσοτητα με βραδυ και συνοδεια και κολας διοτι μου ανεβαιναν σαλια (ευτυχως γιατι ειχα καιρο να δω και νομιζα οτι ανοιξε τοσο το στομαχι μου που τα χωραει ολα μεσα!!!)
- 30-10-2012, 08:58 #917
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
βρε βαμπιρόνι....που τα βλέπεις τα πολλά???πλάκα μου κάνεις!Νομίζω ξεχνάς πως η μέση ποσότητα ημερήσιας πρωτείνης πρέπει να κυμαίνεται στα 150γρ,συν γιαούρτι,συν γάλα !Φυσικά κ θα φας κ λίγο ψωμί!λες κ μπορείς να φας περισσότερο???δεν είναι νορμάλ να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου χωρίς υδατάνθρακες,μην τρελαινόμαστε κιόλας!!!
εγώ σχεδόν 18 μήνες μετά χτες έφαγα
Πρωί μισό καφέ
ενδιάμεσα μία μπανάνα
μεσημέρι μία κουτάλα σούπα χυλοπίττες,2.5 δάχτυλα παστίτσιο
απόγευμα τίποτα
βράδυ 90γρ κοτόπουλο φιλέτο ψητό,10 τηγανητές πατάτες,μία μικρή ντομάτα
πιο βράδυ μία χούφτα πασατέμπο
και πίστεψέ με...με αυτά που τρώω ακόμα χάνω σε πολύ αργούς ρυθμούς αλλά χάνω ενώ πλέον δεν υπάρχει κ τίποτα να χάσω!
30-10-2012, 18:08 #918
Ναι Ιωαννα μου αλλα μετα εφαγα και ενα κομματι πρασοπιτα (μικρο κομματι) και πιο μετα αλλο ενα μπιφτεκι και λιγα λαχανικα...
Και η ποσοτητα που εγραψες οτι εφαγες 18 μηνες μετα, ισως να εχω φτασει στην ιδια ποσοτητα (τοτε που επινα κολα για να κατεβει το φαγητο...)...
Νιωθω οτι τρωω τον αγλεορα..
30-10-2012, 18:42 #919
εγώ τρώω όσο μπορώ,γενικά φουσκώνω γρήγορα ,και πίνω πάντα κόκα-κόλα για να πάει κάτω το φαγητό και δεν πολυσκοτίζομαι να φάω παραπάνω,τρώω λιγότερο από όσο θα έπρεπε!με βάση την διαιτολόγο του νοσοκομείου θα έπρεπε να τρώω 8 φορές την ημέρα για να πάρω πίσω κανένα κιλό,αλλά αυτό δεν παίζει σαν πιθανότητα...εγώ με το ζόρι έτρωγα 5 κ τώρα πια....που να τα βρω τα 8 γευματάκια?μην αγχώνεσαι δεν τρως πολύ κ το ψωμάκι δεν σου φταίει σε κάτι
σήμερα
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα ένα μικρό παξιμαδάκι,20γρ ρεγκάτο
μεσημέρι κουνουπίδι βραστό,1 αυγό τηγανητό ,μισή σπιτικό προζυμένιο ψωμί
απόγευμα τίποτα -με έχει πιάσει ένας δυνατός πόνος από το μεσημέρι κ μετά
βράδυ αν είμαι καλά,σαλάτα με τόνο
04-11-2012, 18:50 #920
Εχτες:
Πρωι τιποτα
Μεσημερι 1 γεμιστη πιπερια και 2 κομματακια πατατας με 1 κουταλια γιαουρτι, εκανα πολυ ωρα να τα φαω και εσκασα!!!
Απογευμα σχεδον μιση ακομα πιπερια!
Βραδυ ενα μπιφτεκι, λιγη σαλατα και 2 πατατες τηγανιτες
και μου ηρθε περιοδος, το ενιωθα ρε γαμωτο ειμαι πρησμενη αυτη την φορα και πριν μου ερθει ηθελα κατι γλυκο και εφαγα 2 σειρες σοκολατας υγειας...
Σημερα
Πρωι τιποτα
Μεσημερι μια μικρη γεμιστη πιπερια και 1 κομματι πατατας
Ενδιαμεσα λιγα κρουτον παναθεμα με!!
Βραδυ 1 μικρο μπουτι κοτοπουλο (βασικα το κρεας του ειναι στα 50γρ) και 3 κουταλιες του γλυκου ρυζι
Και πινω τωρα λιγη κολα ζηρο γιατι νιωθω ενα πρηξιμοοο!!!
Αυτα!
Εχτες ειδικα εφαγα του σκασμου! Μα 1,5 γεμιστο? Βασικα ηταν κατι λιγοτερο απο 1,5 αλλα και παλι! Δεν λεω ηταν πολυ μικρες οι πιπεριες, στην ουσια ενα ηταν αλλα με φοβηθηκε το ματι μου!
Υπερφαγικο?!?!?!?
06-11-2012, 01:38 #921
Σημερα
Πρωι τιποτα
Μεσημερι 1 μπολακι και κατι μπαμιες (1η φορα τις εφαγα και καλα μου εκατσαν αλλα 1,5 μπολακι σχεδον? Ελεος Θεε μου ποσο τρωω παλι?!?!?)
Ενδιαμεσα 2 καφεδες χωρις ζαχαρη (μια κουταλια καφε βασικα με νερο!) ο ενας με γαλα 1,5% ο αλλος σκετος
Βραδυ 60γρ μπριζολα και 3 κουταλιες πατατες φουρνου (κυβακια ειναι, σχεδον μια μετρια πατατα φουρνου φανταστειτε!) και καραμελωμενα κρεμμυδια απο πανω (στο αντικολλητικο με βουτυρο ηταν :/ )
Και επιπλεον μια κρεμα της sweet and balance, αυτη δεν ξερω γιατι την εφαγα μην με ρωτατε!
ΕΠΙΙΙΙΣΗΣ!! Πασατεμπο! Πφφφφφφφφφφφφφφφφ
06-11-2012, 10:39 #922
άντε πάλι...θα σε μαλώσω!!!Καταρχήν κακώς τίποτα το πρωί,5 γεύματα απαραιτήτως!!!!!!δέυτερον....κ αλά πόσο νομίζεις πως είναι πια ένα μπολάκι φαγητό????για ζύγισέ το να δεις!μια χαρά είναι!Καλά τα 60γρ μπριζόλα 6 μήνες μετά τα θεωρείς πολλά???θα έπρεπε τουλάχιστον 90 στο γεύμα!!!και μία πατάτα φούρνου???σιγά κοπελιά!τρώω άνετα 4!!! το μόνο κακό είναι τα καραμελωμένα κρεμμύδια με το βούτυρό τους αλλά ακόμα κ αυτό δεν είναι κάτι τραγικό!!!Την κρέμα άμα την λιγουρεύτηκες καλά έκανες κ την έφαγες!!Για τον πασατέμπο θα σου πω...άδειες θερμίδες είναι κ στους μπαι-πασαρισμένους δεν πολυκάνει να τρώμε,αλλά οκ σίγα το κακό!και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα 2-3 χούφτες!!Και μην μου πεις πως εγώ έχω τερματίσει γιατί με αυτή την λογική θα έπρεπε να τρώω ότι έτρωγα κ προ επέμβασης κ κάτι τέτοιο δεν παίζει :P Ναταλάκι κάναμε την επέμβαση για να μας βοηθήσει όχι για να ζούμε σε συνθήκες πείνας ή να καταπιέζουμε τον εαυτό μας όπως κάναμε με τις ηλίθιες δίαιτες που ακολουθούσαμε τόσα χρόνια,αν ήθελα να στερούμε τα πάντα κ να σκέφτομαι ακόμα κ την μπουκιά το ψωμί που θα έτρωγα θα συνέχιζα να κάνω δίαιτες κ να ταλαιπωρούμε!μην αυτομαστιγώνεσαι χωρίς λόγο!
06-11-2012, 10:56 #923
Originally posted by aggeloydaki
κάναμε την επέμβαση για να μας βοηθήσει όχι για να ζούμε σε συνθήκες πείνας ή να καταπιέζουμε τον εαυτό μας όπως κάναμε με τις ηλίθιες δίαιτες που ακολουθούσαμε τόσα χρόνια,αν ήθελα να στερούμε τα πάντα κ να σκέφτομαι ακόμα κ την μπουκιά το ψωμί που θα έτρωγα θα συνέχιζα να κάνω δίαιτες κ να ταλαιπωρούμε!
06-11-2012, 20:00 #924
Το ξεεερω!! Κραξτε με δεν με νιαζει ισα ισα!! Ξερετε τι επαθα? Δεν ξερω αν το νιωσατε και οι 2 σας που εχετε τερματισει, οτι δεν θα τα χασω ποτε!
Και τρελαθηκα! Και ετρωγα την μπαμια και μιλουσα τον εαυτο μου! Μπαμια και μισος, μπαμια και μισως!
Ααα δεν ξαναπερνω πασατεμπο! Ασε που καηκε και η γλωσσα μου με το αλατι! Ναι τα κρεμμυδια... πφφφ δεν τα ξαναφτιαχνω!
Απλα ηθελαν μια νεα γευση, κατι το διαφορετικο και δεν ηξερα τι να φτιαξω!
Σας ευχαριστω και παλι που με ανεχεστε!
06-11-2012, 20:43 #925
αυτο το λεω και εγω οτι δε θα τα χασω αλλα εγω εκτος του οτι μεχρι τωρα εχασα 40 και οχι 55 εδω και καιρο εχω κολησει και δεν μπορω να πω οτι τρωω το αντιθετο τωρα μαλιστα δε πειναω σχεδον καθολου και τρωω συχνα αλλα πολυ λιγο !
αλλα να σου πω κατι εγω ετσι και αλλιως ευχαριστημενη ειμαι δεν θα τα εχανα ποτε 40 κιλα με διαιτα οποτε παλι καλα λεω !
και δεν εχω γινει μια κουκλιτσα οπως εισαι εσυ!!
07-11-2012, 21:05 #926
Γοργονα μου μια κουκλιτσα ησουν απο πριν...
Οχι νομιζω εινια εγκεφαλικο ολο αυτο που μου συμβαινει! Ο φοβος και τα ''υπερφαγικα'' που λεω νομιζω συνδιαζονται με τον ''κοστα''... Τωρα νιωθω καλυτερα και σταματησα τις κοκα κολες για παν ενδεχομενο... Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση!!!
Σημερα
Εκανα τον χειροτερο υπνο της ζωης μου, βασικα δεν κοιμηθηκα καθολου μονο στριφογυρνουσα στο κρεββατι ενω νυσταζα υπερβολικα πολυ, με αποτελεσμα να ''κοιμαμαι/ξυπναω'' ολη την μερα!!!
Τεσπα...
Σημερα ολη μερα ειμαι με 200μλ γαλα και λιγα κορν φλεικς, με πειραξε τοσο πολυ το γαλα που μονο εμετο θελω αλλα συγκρατουμαι!
08-11-2012, 10:57 #927
Originally posted by -wow-
Το ξεεερω!! Κραξτε με δεν με νιαζει ισα ισα!! Ξερετε τι επαθα? Δεν ξερω αν το νιωσατε και οι 2 σας που εχετε τερματισει, οτι δεν θα τα χασω ποτε!
Και τρελαθηκα! Και ετρωγα την μπαμια και μιλουσα τον εαυτο μου! Μπαμια και μισος, μπαμια και μισως!
Ααα δεν ξαναπερνω πασατεμπο! Ασε που καηκε και η γλωσσα μου με το αλατι! Ναι τα κρεμμυδια... πφφφ δεν τα ξαναφτιαχνω!
Απλα ηθελαν μια νεα γευση, κατι το διαφορετικο και δεν ηξερα τι να φτιαξω!
Σας ευχαριστω και παλι που με ανεχεστε!
Μια χαρα τρώω εδώ στην Ελλάδα και πρόβλημα δεν μου δημιουργή8ηκε, παρά μόνο μια μέρα που έφαγα αγριογούρουνο με λάχανο. ταχα μου πήρα το ποιο ψαχνό μέρος αλλα το ρημάδη ήταν λιγο σκληρό και απο τότε το έχω ένα μικροπροβληματάκη με το στομάχη μου (μιλάω πως πέρασε μια βδομάδα ήδη και ακομα μόλις βάζω φαγητό εχω ελαφρή πονο στο στομάχι). Κατα τα άλλα όλα καλά!!!!!!!!!
08-11-2012, 18:36 #928
Οχι Νινακι μου καραμελωμενα εννοωντας στο αντικολλητικο με λιγο βουτυρο μεχρι να φαινονται καραμελωμενα! Ζαχαρη δεν τρωω!!
Αγριογουρουυυνοοο εεε?? Πφφφ εγω δεν ξερω τι νεο να ενταξω στην διατροφη μου! Δεν εχω δοκιμασει καλαμαρι, σουπιες (μπλιαξ!), χταποδι κτλ διοτι μου φαινονται βαρια... Αλλα ρε παιδια τι αλλα να φαω? Δεν ξερω δωστε καμια ιδεα!!!
08-11-2012, 20:17 #929
Σουπιές με σπανάκη γιαμμυ γιαμμυ μαμ μαμ μαμαααα!!!!!!!! χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκη γιαμμυ γιαμμυ :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Το αγριογούρουνο ευγενική προσφορά του γαμπρούλη μου που το σκοτωσε χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!
08-11-2012, 22:34 #930
Ωωωωω και φρεσκο φρεσκο το αγριογουρουνο!! χαχαχαχχα
Σημερα ειχαμε
Πρωι τιποτα κοιμομουν
Μεσημερι τιποτα κοιμομουν
Απογευμα μισο μπολακι μακαρονια με καυτερη σαλτσα και φετα
Τωρα ενα μηλο και νεροζουμι καφε!
Αργοτερα δεν ξερω.. Εχω κανει την νυχτα μερα παλι και πρεπει να μπω σε προγραμμα!!! Μπορει να παρω κανενα σουβλακι? θα δω.. Χαλια σημερα αλλα το αυριανο μενου θα το ακολουθησω κατα γραμμα!!!
Ρασι μου τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα? Πως σου εκατσαν??
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή