by-pass και διατροφή - Page 71
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 71 of 80 FirstFirst ... 21616970717273 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 1188
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πρωί : μία φέτα μορταδέλλα,2 δάχτυλα μαύρο προζυμένιο ψωμί
    ενδιάμεσα : ενα κρουασάν σοκολάτας 50γρ
    μεσημέρι : σνίτσελ κοτόπουλο 90γρ,5 τηγανητές πατάτες,2 μπουκιές από ένα πολύσπορο που πήρα να δω πως είναι
    απόγευμα : μπάρα δημητριακών με φουντούκι κ γλυκαντικά,σήμερα την ανακάλυψα στα λιντλ,μία φέτα γκούντα 20γρ
    βράδυ : ριζότο με συκωτάκια κοτόπουλου,1 ψητό κάστανο,2 μπουκίτσες λουκουμάκια με στέβια

Senior Member
    Τελικα εφαγα:
    Πρωι το oat meal που σας ελεγα
    Κατα τις 9 το βραδυ μισο μπιφτεκι, 1/4 απο ενα μανιταρι λευκο μικρο φουρνου και ενα κερασακι ντοματινι
    Κατα τις 12 παλι oat meal
    Και πριν λιγο 2 μπιφτεκια (100γρ και τα 2) και 2 πιρουνιες σαλατα και ενα τσερι ντοματινι και ενα πορτοκαλι και 3 κρακερς!
    Και 3 καφεδες απο το πρωι!!
    Νομιζω θα σκασω!!!

Πλας φτιαξαμε πανκεικς με καντερελ ομως μεσα και oat meal και εφαγα μια και το στομαχι μου με ποναει απιστευτα νιωθω λες και με σκιζουν!!!!!!
    Ισως ειναι επειδη ειναι ζυμη και μου εκατσε βαρια δεν ξερω!!!!

Senior Member
    ναταλία ίσως φταίει η πολύ βρώμη που έφαγες σήμερα κ πονάς!εμείς φτιάχνουμε πανκέικς με κανονικό αλέυρι κ κανονική ζάχαρη αλλά αν θυμάμαι καλά έχουν μέσα μόνο μισή κουταλιά ζάχαρη κ βγαίνουν γύρω στις 10,ίσως κ παραπάνω άρα με πολύ λίγη ζάχαρη η καθεμία

Senior Member
    σήμερα έφαγα

όλη μέρα 3 φέτες gooda

βραδινό : 2 κουταλιές ρύζι με 3 κομματάκια κοτόπουλο στήθος κομμένα κουνάκια

ευτυχώς ενώ "ενανα" 3 ώρες να το χωνέψω δεν έκανα εμετό.

πριν λίγο είχα μια πελώρια λαχταρα για...τυράκι οποτε έφαγα άλλη μια φέτα gooda νομίζω πως περνάει η ίωση άντε να μπούμε στο πρόγραμμα πάλι

Senior Member
    Μετα την κραιπαλη του Σαβατου που δεν θυμαμαι τι εφαγα αλλα ειχε καρυδοπιττα ,παιδακια αρνι κ πολυ ψωμι απο εχθες πολι σε προγραμμα.Οποτε εχουμε την Κυριακη:Πρωινο τιποτα γιατι ξυπνησα στις 10.
    Δεκατιανο μισο μπουκαλι Μιλκο χωρις ζαχαρη.
    Μεσημερι παιδακια κοτοπουλο στα καρβουνα.
    Απογευμα ενα γιαουρτι με φραουλα κ 5 μανταρινια.
    Βραδυ Κοτοπουλο παλι.

Senior Member
    Εχτες:
    Πρωι τιποτα
    Μεσημερι τιποτα
    Απογευμα τιποτα
    (Κοιμηθηκα στις 12 το μεσημερι και ξυπνησα στις 5 ε μεχρι να ξυπνησω να μαγειρεψω πηγε 9)
    Κατα τις 9 λοιπον 2 πιρουνιες μακαρονια και 4 κουταλιες κιμα
    Αργοτερα ενα μικρο μπολακι κορν φλεικς με γαλα (εδω το 1,5% δεν μου καθετε τοσο βαρυ!!!)
    Κατα τη μια παλι μακαρονια κιμα
    Και κατα τις 6 3 κρακερς με τυρι και ντοματα και λιγη σαλατα τα οποια τα εκανα εμετο δεν τα αντεξα!!

Senior Member
    Σημερα!!
    Πρωινο βρωμη με μιαη μπανανα (το 1/3 της ποσοτητας που εφαγα τις προιγουμενες μερες) και με εστειλε στο θρονο 2 φορες μεχρι τωρα!!
    Ενδιαμεσα καφε
    Μεσημερι μαλλον μπριζολα και σαλατα
    Ενδιαμεσα κανενα φρουτο
    Βραδινο μαλλον οπως μεσημερι θα δουμε!!

Senior Member
    Δευτερα:
    Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με λιγο κακαο.
    Δεκατιανο:μια φρυγανια με ενα κομματι μικρο τυρι σφελα κ 4 μανταρινια.(Ξεχασα παλι να παρω γραβιερα απο το σπιτι.)
    Μεσημερι:ενα μπιφτεκι με μια κουταλια μεγαλη σπανακι με μαυροματικα, μια κουταλια κιμα για μακαρονια κ μια μπουκια ψωμι.Αργοτερα 6-7 πιρουνιες χυλοπιττες απο κοτοπουλο κοκκινιστο.
    Απογευμα:ενα γιαουρτι με κερασι,ενα αυγο βραστο κ 4 μπουκιες ψωμι.
    Βραδυ:κοτοπουλο ψητο κ μια κουταλια σπανακι με μαυροματικα.Aργοτερα στο σινεμα 4 μπισκοτακια 18 θερμιδες το ενα κ ηπια κ 2 μπουκαλια τσαι Λιπτον χωρις ζαχαρη.

Το αυγο μου ειπε η Νανσυ να το προσθεσω στο απογευματινο μου αφου με πιανει πεινα πιο πολυ εκεινη την ωρα αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει.
    Κ η απορια μου πως γινεται να εχεις φαει ενα μπιφτεκι να νομιζεις οτι θα σκασεις αλλα αν ειναι για σαβουροτροφες να χωρανε 5 κιλα ακομη?

Senior Member
    Glauki εγώ το αυγό το τρώω συνήθως για μεσημεριανό αφού όπως ξέρετε (σας το έχω πει δηλαδή) εδώ το μεσημέρι δεν τρώνε φαγητό αλλα σαντουιτσάκια με τυρί, σαλάτες αλοιφές κλπ. με κρατάει πάντως Glauki !!!!!!!!

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα ακόμα λίγο βεβαια είχα ελαφρώς βαρύ στομάχι μέχρι να χωνέψω το βραδινό αλλα δεν το έβγαλα όπως και εχθές

αφού upia λοιπόν τους δυο capuccino μου όπως πάντα είχαμε:

πρωινό δυο φέτες gooda +20

δεκατιανό μια φέτα ζαμπόν άπαχο βραστό γαλοπούλα

μεσημεριανό ένα αυγό

βραδινό δυο κουταλιές φασολάκια με κοτόπουλο (ένα μικρό μπουτάκι μονο το πόδι)

για snack μετά το βραδινό έφαγα ένα cracker με μια φέτα gooda +20

τώρα πίνω μια ωραιότατη κόκα κόλα light την τράβηξε η όρεξη μου

Glauki mou άμεσος μετά δεν μπορώ να φάω κάτι άλλο και εγώ αλλα πολλές φορες κρατιέμαι να περάσει τουλάχιστον ένα δίωρο πριν βάλω κάτι άλλο στο στομάχι μου και εγώ θέλω βλακείες πολλές φορες. Έχω πάντα πατατάκια στο φούρνο με λιγότερο αλάτι κλπ αλλα προτιμώ να φάω τις περισσότερες φορες λίγο gooda και ευτυχώς που έχω την κρέμα αυτήν (optimel ) χωρίς ζάχαρη για γλυκάκι

Senior Member
    Εχτες οτι ναναι!!!
    Πρωι, μεσημερι τιποτα διοτι ετοιμαστηκαμε και πηγαμε βολτα στα μαγαζια να χαζεψουμε λιγο!!
    Ξεχασα να βγαλω και το κρεας απο την καταψηξη και φαγαμε τελικα εξω, ηθελαν μακ ντοναλτς τα οποια συχαινομαι αλλα δεν ειχαμε χρονο να παμε μετα πουθενα αλλου ετσι πηρα ενα μπικ μακ και πατατες.. Εφαγα ουτε το 1/3 του μπικ μακ και το 1/4 απο τις πατατες και αυτο ηταν για ολη την ημερα! Μετα σπιτι με το ζορι εμεινα ξυπνια μεζρι τις 10 που πηγα για υπνο, ειχα να κοιμηθω 29 ωρες... Και ετσι εφαγα χαλια εχτες!!!

Senior Member
    Δεκατιανο:μια φρυγανιαμε 70 γρ γραβιερα με λιγα λιπαρα κ 7 αμυγδαλα ωμα.
    Μεσημερι:2 λαχανοντολμαδες,μια μπουκια κοκκινιστο μοσχαρι κ μια μπουκια ψωμι.
    Απογευμα:5 βουτηματα κ ενα ποτηρι πορτοκαλαδα,οχι χυμο.(σε κηδεια κ επαθα ελαφρυ νταπινγκ)
    Βραδυ:κατσικακι κοκκινιστο με μια κουταλα τραχανα,μια φετα μεγαλη ψωμι με λαδι,2 κουταλιες καρυδοπιττα.Αργτερα 5 μανταρινια.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Δευτερα:
    Δεκατιανο:μια φρυγανια με ενα κομματι μικρο τυρι σφελα κ 4 μανταρινια.(Ξεχασα παλι να παρω γραβιερα απο το σπιτι.)
    Μεσημερι:ενα μπιφτεκι με μια κουταλια μεγαλη σπανακι με μαυροματικα, μια κουταλια κιμα για μακαρονια κ μια μπουκια ψωμι.Αργοτερα 6-7 πιρουνιες χυλοπιττες απο κοτοπουλο κοκκινιστο.
    Απογευμα:ενα γιαουρτι με κερασι,ενα αυγο βραστο κ 4 μπουκιες ψωμι.
    Βραδυ:κοτοπουλο ψητο κ μια κουταλια σπανακι με μαυροματικα.Aργοτερα στο σινεμα 4 μπισκοτακια 18 θερμιδες το ενα κ ηπια κ 2 μπουκαλια τσαι Λιπτον χωρις ζαχαρη.

Το αυγο μου ειπε η Νανσυ να το προσθεσω στο απογευματινο μου αφου με πιανει πεινα πιο πολυ εκεινη την ωρα αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει.
    Κ η απορια μου πως γινεται να εχεις φαει ενα μπιφτεκι να νομιζεις οτι θα σκασεις αλλα αν ειναι για σαβουροτροφες να χωρανε 5 κιλα ακομη?

έχεις βρει γιαούρτι με φρούτα χωρίς ζάχαρη? Το αυγό λογικά θα σε κρατάει αρκετα σαν πρωτείνη,εγώ το τρώω σαν κύριο γεύμα μαζί με λίγο τυρί κ πάντα με χορταίνει αρκετα

Χτες
    Πρωί : μισή φέτα πολύσπορο,λίγο μανούρι
    ενδιάμεσα : μία φέτα τυρί τοστ
    μεσημέρι : 3-4 κομματάκια πατάτες,2 καροτάκια,μία κουτάλα ζουμί,100γρ ψάρι όλα μαζί λιωμένα σε σούπα,όταν έχω προσπαθήσει να τα φάω σαν αυτούσια κομμάτια με φουσκώνουν πολύ
    απόγευμα : ανάλατη μυζήθρα κ άνευ λιπαρών
    βράδυ : 1.5 σουβλάκι,1 πίτα αλάδωτη και ένα χαλβαδάκι

σήμερα
    Πρωί : τίποτα
    ενδιάμεσα : μισή φέτα πολύσπορο,μυζήθρα
    μεσημέρι : ένα μπωλάκι παγωτού μακαρόνια,100γρ κιμάς,μισή φέτα λευκό ψωμί
    απόγευμα : μία μπανάνα
    βράδυ : 15 τηγανητές πατάτες,μία φέτα ψωμί,μία φέτα μορταδέλλα,40γρ ρεγκάτο
    Αργότερα : 5 ψητά κάστανα
    Για τα δικά μου δεδομένα σήμερα έφαγα πολύ ψωμί

Senior Member
    σήμερα δεν έφαγα σωστά. άργησα να ξυπνήσω μετά έπρεπε να παο στο φαρμακείο με καθυστέρησαν πολύ εκεί και μετά σούπερ market..τέλος πάντων σήμερα είχαμε :

κλασικά τον καφέ μου

γύρο στις 5.15 ουρία ένα ποτήρι gala

στις 7 μιση φέτα gooda

στις 8 το απόγευμα μια ωραία σαλάτα με μαρούλι, καρότο, πιπεριά φλωρίνης, φλούδες τυριού, 5/6 (δεν θυμάμαι ακριβώς ποσα ήταν) κομματάκια στήθος κοτόπουλο στο grill σε μέγεθος σαν ένα μεσαίου μεγέθους δείκτη χεριού, και 1 κουταλια τις σούπας ριγκατόνι και μια κουταλια σάλτσα μουστάρδας. όλο αυτό δεν έχει λάδι , αλάτι η λεμόνι μονο τι μια κουταλια σάλτσα μουστάρδας.

στις 10 upia ακόμα έναν καφέ (10 το βραδυ) και στις 12 έφαγα μια φέτα gooda και μια φέτα καπνιστό ζαμπόν.

και τελειωσα με το φαγητό σήμερα ...τώρα που τα βλέπω γραμμένα..μια χαρά ήταν..απλά είχα πολλές ώρες ανάμεσα στην ώρα που ξύπνησα και στην ώρα που έφαγα αυτό είναι κακό ...

Senior Member
    Η ουρια που πινεις καθε μερα με τρελενει Νινα μου!! Χαχαχαχαχ XD
    Σημερα
    Ξυπνησα (ναααιιι ξυπνησα το πρωι!! )

Πρωι (9 η ωρα 2 αυγα βραστα και λιγα κορν φλεικς με γαλα (με εστειλαν στον αγυριστο ειμαι και εγω γουρουνα και εφαγα ΔΥΟ αυγα η γουρουνα!! Και γαλα που με πειραζει, δεν το ξανακανω!!)

Μεσημερι τιποτα δεν πεινουσα ειχα σκασει απο το πρωι!

Κατα τις 6 μια μπανανα

Κατα τις 8 μιση μπριζολα (40γρ) και 2 κομματακια απο μανιταρια φουρνου

Στις 11 (τωρα δηλαδη) την υπολοιπη μπριζολα (60γρ) και 3 μανιταρια μικρα φουρνου και λιγο ψωμι..

Και 2 καφεδες.. Τωρα μασαω και μια τσιχλα! Χχαχχαχαχα χα

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Η ουρια που πινεις καθε μερα με τρελενει Νινα μου!! Χαχαχαχαχ XD
    axxxxxxx μα να μην το παίρνει το upia ρε παιδί μου...άμα γράψω πίνω το μεταφράζει σωστά άμα γράψω upia το κάνει ουρία xaxaxaxa ευτυχώς η ουρία μου είναι καλή με τόση ουρία που πίνω κάθε μέρα :shocked2::shocked2::yes::yes::yes:

Page 71 of 80 FirstFirst ... 21616970717273 ... LastLast