Results 61 to 75 of 1188
Thread: by-pass και διατροφή
-
07-09-2011, 11:34 #61
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
πρωί μισό ποτήρι μίλκο
ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι,2 φετάκια ροδάκινο
μεσημέρι 70 γρ μοσχάρι γιουβέτσι και 3-4 κουταλιές κριθαράκι (είναι από τα φαγητά που έχω διαπιστώσει πως πάνε πολύ εύκολα κάτω)
απόγευμα 30γρ κασέρι
βράδυ 50 γρ μοσχάρι ,2-3 κουταλιές κριθαράκι
- 07-09-2011, 11:41 #62
Αχ και με το ζόρι πίνω αυτό το 1,5 λίτρο! Εντωμεταξύ εμένα ένας γιατρός από το team όταν τον ρώτησα για το παραπάνω λάδι μου είπε να μην παρεκκλίνω καθόλου από τις διατροφικές οδηγίες και σε καμία περίπτωση να μη φάω παραπάνω λάδι. Ίσως λόγω μεγαλύτερης δυσαπορρόφησης? Πάντως σήμερα ξαναπήρα το γιατρό και άφησα τα στοιχεία μου στη Φωτεινή και μου είπε ότι θα με καλέσει αυτός πίσω.
Τρίτη 7/9 (τραγική διατροφική μέρα αλλά τη γράφω μπας και ντραπώ)
Πρωί: 1/3 ποτήρι γάλα milko free
Δεκατιανό: τίποτα
Μεσημέρι: Scrambled eggs με τυρί και γαλοπούλα ( περίπου 60 γρ)
Απόγευμα: τίποτα (ξεκίνησα πρώτη μέρα δουλειά χθες μετά από τόσο καιρό και είχα ένα σωρό πράγματα να κάνω)
Βράδυ: γύρο κοτόπουλο, χοιρινό κρέας ( όλα μαζί 50 γρ) και 1 κουτ γλ γιαούρτι
Χθες δε μπορούσα να φάω με τίποτα! Το καλό νέο είναι ότι πήγα τουαλέτα αν και δε νιώθω πλήρως ξεφουσκωμένη lol
07-09-2011, 11:53 #63
αν σε ευχαριστεί μπορείς να πίνεις και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη (το συν-υπολογίζεις στην ποσότητα του νερού που πίνεις εφόσον έχει ελάχιστες θερμίδες) εγώ είχα δοκιμάσει το linea αλλά δεν μου πολυάρεσε και κατέληξα στο nestea με γεύση passion fruit.Επίσης κόκα-κόλα λαίτ ή πορτοκαλάδα φάντα ζέρο ο καθηγητής μου είπε ότι μπορώ να πίνω όση ποσότητα θέλω αρκεί να κρατάω το μισάωρο πριν και μετά φαγητού.Το νερό και εγώ με το ζόρι το πίνω,πριν από την επέμβαση φαντάσου έπινα 1 ποτήρι την ημέρα :lol: αλλά από το να πίνω το ντουφολάκ προτιμώ το νερό αν και δεν είναι πάντα αποτελεσματικό!
07-09-2011, 12:05 #64
Χαχαχα μου φαίνεται πως ακόμη και το κλύσμα είναι προτιμότερο από το ντουφαλάκ! Εγώ ο μόνος τρόπος που βρήκα να πίνω το νερό κάπως ευχάριστα είναι να το βάζω σε ένα μεγάλο ποτήρι με πολλά παγάκια και να το πίνω με καλαμάκι! Θα δοκιμάσω και το τσάι πάντως thnx!
ʼσχετο αλλά μόλις τώρα πρόσεξα το τίκερ σου! Μόνο 100 γρ για 20άδα! Δε σε προλαβαίνω!!!! Μπράβο Ιωάννα μου τα πας εξαιρετικά!
07-09-2011, 15:07 #65
μαρακι μου αν εχεις προβλημα με την τουαλετα μην πιεις ουτε γουλια τσαι! επειδη και εγω εχω ενα μικρο θεματακι μετα το χειρουργειο οταν το ειπα στην επανεξεταση μου ειπαν να μην ξαναπιω!!!!!
07-09-2011, 17:14 #66
olini ououououououuouou :P
07-09-2011, 17:16 #67
Maria μου για να μην είμαι αχάριστη καλά τα πάω,δεν έχω χάσει σαν νούμερο πολλάαααααααααα κιλά αλλά νομίζω πως με βάση τα αρχικά μου κιλά είναι μια χαρά!Και έχω χάσει πολλούς-πολλούς πόντους σε σημείο ούτε εγώ να μην το πιστεύω και ας το βλέπω στα ρούχα μου.
07-09-2011, 22:44 #68
Μα ήδη από τότε που είχες έρθει να με δεις φαινόταν τεράστια διαφορά φαντάσου τώρα! Αχ πολύ χαίρομαι που θα γίνουμε όλες κούκλες χαχα (ψωνάρα!)
olini μου δεν το είχα σκεφτεί αυτό αλλά όντως το τσάι μπορεί να συμβάλλει στη δυσκοιλιότητα. Προς το παρόν νερό λοιπόν. Αλλά μόλις μου περάσει λίγο θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε αυτό με το passion fruit!
Εγώ μίλησα με τον καθηγητή σήμερα και μου είπε τα κλασικά για τη δυσκοιλιότητα. Επίσης μου είπε να πάω να κοιτάξω σε κάποιο χειρουργό την πληγή στον πωπό μου που δε λέει να κλείσει γιατί είναι μάλλον κατάκλιση και πρέπει να μου το καθαρίσει. Πάντως μου είπε πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να επουλωθεί. Θα το κοιτάξει κι ο ίδιος τον Οκτώβριο. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό?
Να γράψω και τι έφαγα να είμαι και μέσα στο θέμα!
Τετάρτη 7/9
Πρωί: τίποτα
Δεκατιανό: τίποτα (είχα συνεχώς τάση για εμετό ούτε νερό δε μπορούσα να πιω)
Μεσημέρι: 80 γρ ψητός σολωμός 1 πηρουνίτσα αμπελοφάσουλα χωρίς ίνες ( για κάποιο περίεργο λόγο ο σολωμός μου φτιάχνει το στομάχι)
Απόγευμα: μισή φρυγανιά και ένα κουταλάκι κατίκι
Βράδυ: 3/4 καλαμάκι κοτόπουλο και 1 κουταλιά σως γιαουρτιού (γιαούρτι, λίγο λάδι, ελάχιστο λεμόνι, αλάτι, πιπέρι)
Από αύριο 5 γεύματα και 2 λίτρα νερό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αρκετά τράβηξε το αστείο.
08-09-2011, 10:48 #69
Originally posted by aggeloydaki
πρωί μισό ποτήρι μίλκο
ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι,2 φετάκια ροδάκινο
μεσημέρι 70 γρ μοσχάρι γιουβέτσι και 3-4 κουταλιές κριθαράκι (είναι από τα φαγητά που έχω διαπιστώσει πως πάνε πολύ εύκολα κάτω)
απόγευμα 30γρ κασέρι
βράδυ 50 γρ μοσχάρι ,2-3 κουταλιές κριθαράκι
08-09-2011, 11:02 #70
Το θέμα είναι πώς θα τα εξαφανίσεις! Η δική μου μέθοδος είναι να τα καταβροχθίσω για να μην με προκαλούν άλλο :lol: Γενικά, όσο λιγότερο σκουπιδοτροφή υπάρχει διαθέσιμη γύρω μας, τόσο πιο εύκολη είναι η ζωή μας.
08-09-2011, 11:21 #71
βασικά τα φουρνιστά lays Και τα pop-up δεν νομίζω να είναι τόσο πρόβλημα αλλά τα δρακουλίνια και τα φουντούνια (μα να τα σιχαίνομαι πριν κ τώρα να μου αρέσουν??? ) τα καλό είναι ότι δεν έχω καμία επιθυμία να τα φάω,το δεύτερο καλό είναι ότι τουλάχιστον τα φουντούνια έχουν κάποιο ποσοστό πρωτείνης , και το τρίτο και καλύτερο θα βάλω τον άνδρα μου να τα φάει
08-09-2011, 11:36 #72
φουντούνια, δρακουλίνια, α ρε κορίτσια μου ξυπνήσατε μνήμες! τι νόστιμα που ειναι τα άτιμα!
08-09-2011, 12:15 #73
χαχαχα ʼννα μου αρέσει η μέθοδός σου! Ιωάννα μου είναι πολύ σημαντικό που δε θες να τα φας! Εγώ δε ξέρω αν θα μπορούσα να με εμπιστευτώ με λιχουδιές τριγύρω. Το καλύτερο πάντως που έχεις να κάνεις είναι ή να τα δώσεις κάπου ή να τα πετάξεις. Μα να κάνεις την παρασπονδία με φουντούνια????????? :P Εγώ θα διάλεγα πακοτίνια!!!
09-09-2011, 00:54 #74
To πιο αστείο από όλα είναι πως πριν την επέμβαση τα σιχαινόμουν τα φουντούνια!Αφού είχα απαγορέψει και στον άνδρα μου να τα τρώει γιατί μου βρώμαγαν!
σήμερα
πρωί τίποτα :thumbdown:
ενδιάμεσα 1/4 τοστ,αδύνατον να φάω παραπάνω ανακατευόμουν
μεσημέρι 50γρ μοσχαρι και 1 κουταλιά μανέστρα -η ανακατωσούρα παρέμενε
απόγευμα 150 γιαούρτι ,2 φετάκια ροδάκινο
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι με χίλια ζόρια
αργότερα ένα κριτσίνι
09-09-2011, 12:24 #75
Ιωάννα μου αν δεις και συνεχίζεται και σήμερα η ανακατωσούρα δεν παίρνεις τον ντόκτορ να δεις τι θα σου πει?
Πέμπτη 8/9
Πρωί: 3/4 ποτήρι milko free
Δεκατιανό: μισή φρυγανιά με 1 κουτ γλ κατίκι
Μεσημέρι: 70 γρ μπιφτέκι και 2 πηρουνιές μπρόκολο
Απόγευμα: 1 φρυγανιά με 1 κουτ. γλ. κατίκι και 1/3 φέτα γαλοπούλα βραστή
Βράδυ: 60 γρ κοτόπουλο γιουβέτσι ( αλλά πολύ ελαφρύ με ελάχιστη ντοματούλα και χωρίς κρεμμύδι), 1 κουταλιά μανέστρα και 1 κουτ. γλ. σως γιαουρτιού
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία