by-pass και διατροφή - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 80 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1188
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πρωί μισό ποτήρι μίλκο
    ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι,2 φετάκια ροδάκινο
    μεσημέρι 70 γρ μοσχάρι γιουβέτσι και 3-4 κουταλιές κριθαράκι (είναι από τα φαγητά που έχω διαπιστώσει πως πάνε πολύ εύκολα κάτω)
    απόγευμα 30γρ κασέρι
    βράδυ 50 γρ μοσχάρι ,2-3 κουταλιές κριθαράκι

Senior Member
    Αχ και με το ζόρι πίνω αυτό το 1,5 λίτρο! Εντωμεταξύ εμένα ένας γιατρός από το team όταν τον ρώτησα για το παραπάνω λάδι μου είπε να μην παρεκκλίνω καθόλου από τις διατροφικές οδηγίες και σε καμία περίπτωση να μη φάω παραπάνω λάδι. Ίσως λόγω μεγαλύτερης δυσαπορρόφησης? Πάντως σήμερα ξαναπήρα το γιατρό και άφησα τα στοιχεία μου στη Φωτεινή και μου είπε ότι θα με καλέσει αυτός πίσω.

Τρίτη 7/9 (τραγική διατροφική μέρα αλλά τη γράφω μπας και ντραπώ)

Πρωί: 1/3 ποτήρι γάλα milko free
    Δεκατιανό: τίποτα
    Μεσημέρι: Scrambled eggs με τυρί και γαλοπούλα ( περίπου 60 γρ)
    Απόγευμα: τίποτα (ξεκίνησα πρώτη μέρα δουλειά χθες μετά από τόσο καιρό και είχα ένα σωρό πράγματα να κάνω)
    Βράδυ: γύρο κοτόπουλο, χοιρινό κρέας ( όλα μαζί 50 γρ) και 1 κουτ γλ γιαούρτι

Χθες δε μπορούσα να φάω με τίποτα! Το καλό νέο είναι ότι πήγα τουαλέτα αν και δε νιώθω πλήρως ξεφουσκωμένη lol

Senior Member
    αν σε ευχαριστεί μπορείς να πίνεις και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη (το συν-υπολογίζεις στην ποσότητα του νερού που πίνεις εφόσον έχει ελάχιστες θερμίδες) εγώ είχα δοκιμάσει το linea αλλά δεν μου πολυάρεσε και κατέληξα στο nestea με γεύση passion fruit.Επίσης κόκα-κόλα λαίτ ή πορτοκαλάδα φάντα ζέρο ο καθηγητής μου είπε ότι μπορώ να πίνω όση ποσότητα θέλω αρκεί να κρατάω το μισάωρο πριν και μετά φαγητού.Το νερό και εγώ με το ζόρι το πίνω,πριν από την επέμβαση φαντάσου έπινα 1 ποτήρι την ημέρα :lol: αλλά από το να πίνω το ντουφολάκ προτιμώ το νερό αν και δεν είναι πάντα αποτελεσματικό!

Senior Member
    Χαχαχα μου φαίνεται πως ακόμη και το κλύσμα είναι προτιμότερο από το ντουφαλάκ! Εγώ ο μόνος τρόπος που βρήκα να πίνω το νερό κάπως ευχάριστα είναι να το βάζω σε ένα μεγάλο ποτήρι με πολλά παγάκια και να το πίνω με καλαμάκι! Θα δοκιμάσω και το τσάι πάντως thnx!

ʼσχετο αλλά μόλις τώρα πρόσεξα το τίκερ σου! Μόνο 100 γρ για 20άδα! Δε σε προλαβαίνω!!!! Μπράβο Ιωάννα μου τα πας εξαιρετικά!

Junior Member
    μαρακι μου αν εχεις προβλημα με την τουαλετα μην πιεις ουτε γουλια τσαι! επειδη και εγω εχω ενα μικρο θεματακι μετα το χειρουργειο οταν το ειπα στην επανεξεταση μου ειπαν να μην ξαναπιω!!!!!

Senior Member
    olini ououououououuouou :P

Senior Member
    Maria μου για να μην είμαι αχάριστη καλά τα πάω,δεν έχω χάσει σαν νούμερο πολλάαααααααααα κιλά αλλά νομίζω πως με βάση τα αρχικά μου κιλά είναι μια χαρά!Και έχω χάσει πολλούς-πολλούς πόντους σε σημείο ούτε εγώ να μην το πιστεύω και ας το βλέπω στα ρούχα μου.

Senior Member
    Μα ήδη από τότε που είχες έρθει να με δεις φαινόταν τεράστια διαφορά φαντάσου τώρα! Αχ πολύ χαίρομαι που θα γίνουμε όλες κούκλες χαχα (ψωνάρα!)
    olini μου δεν το είχα σκεφτεί αυτό αλλά όντως το τσάι μπορεί να συμβάλλει στη δυσκοιλιότητα. Προς το παρόν νερό λοιπόν. Αλλά μόλις μου περάσει λίγο θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε αυτό με το passion fruit!
    Εγώ μίλησα με τον καθηγητή σήμερα και μου είπε τα κλασικά για τη δυσκοιλιότητα. Επίσης μου είπε να πάω να κοιτάξω σε κάποιο χειρουργό την πληγή στον πωπό μου που δε λέει να κλείσει γιατί είναι μάλλον κατάκλιση και πρέπει να μου το καθαρίσει. Πάντως μου είπε πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να επουλωθεί. Θα το κοιτάξει κι ο ίδιος τον Οκτώβριο. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό?

Να γράψω και τι έφαγα να είμαι και μέσα στο θέμα!

Τετάρτη 7/9
    Πρωί: τίποτα
    Δεκατιανό: τίποτα (είχα συνεχώς τάση για εμετό ούτε νερό δε μπορούσα να πιω)
    Μεσημέρι: 80 γρ ψητός σολωμός 1 πηρουνίτσα αμπελοφάσουλα χωρίς ίνες ( για κάποιο περίεργο λόγο ο σολωμός μου φτιάχνει το στομάχι)
    Απόγευμα: μισή φρυγανιά και ένα κουταλάκι κατίκι
    Βράδυ: 3/4 καλαμάκι κοτόπουλο και 1 κουταλιά σως γιαουρτιού (γιαούρτι, λίγο λάδι, ελάχιστο λεμόνι, αλάτι, πιπέρι)

Από αύριο 5 γεύματα και 2 λίτρα νερό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αρκετά τράβηξε το αστείο.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    πρωί μισό ποτήρι μίλκο
    ενδιάμεσα 100γρ γιαούρτι,2 φετάκια ροδάκινο
    μεσημέρι 70 γρ μοσχάρι γιουβέτσι και 3-4 κουταλιές κριθαράκι (είναι από τα φαγητά που έχω διαπιστώσει πως πάνε πολύ εύκολα κάτω)
    απόγευμα 30γρ κασέρι
    βράδυ 50 γρ μοσχάρι ,2-3 κουταλιές κριθαράκι
    χτες μέχρι και το μεσημέρι πήγα μία χαρά...το απόγευμα πήγα νωρίτερα για περπάτημα και σκέφτηκα το τυράκι μου θα το φάω αργότερα....εμ έλα που μετά το περπάτημα ένιωθα μία ζαλάδα..μία ανακατωσούρα άλλο πράγμα και όπως μπήκαμε στον ΑΒ να πάρω γιαουρτάκια περάσαμε και από τον διάδρομο με τα πατατάκια και λοιπά γαριδάκια και πήρα ένα πακέτο μικρό δρακουλίνια...και ο άνδρας μου φουντούνια!έφαγα 5-6 δρακουλίνια και μετά είπα να δοκιμάσω τα φουντούνια-πριν από την επέμβαση όποτε τα έτρωγε του έλεγα πως μου βρωμάνε- και έλα που μου άρεσαν,έφαγα γύρω στα 15 και φυσικά μετά φούσκωσα...και η ανακατωσούρα δεν έλεγε να φύγει :thumbdown: Το αποτέλεσμα είναι ούτε το τυρί να φάω το απογευματινό αλλά ούτε και βραδυνό μπορούσα να φάω!έφαγα αργότερα μισό γιαούρτι με ένα κριτσίνι και αυτό ήταν.Τώρα μέσα στο ντουλάπι έχω μισό πακέτο δρακουλίνια,μισό πακέτο φουντούνια,κάτι τσιπς φουρνιστα και pop-ups νομίζω πρέπει να τα εξαφανίσω τάχισταααααααααααα:smilegrin:

Senior Member
    Το θέμα είναι πώς θα τα εξαφανίσεις! Η δική μου μέθοδος είναι να τα καταβροχθίσω για να μην με προκαλούν άλλο :lol: Γενικά, όσο λιγότερο σκουπιδοτροφή υπάρχει διαθέσιμη γύρω μας, τόσο πιο εύκολη είναι η ζωή μας.

Senior Member
    βασικά τα φουρνιστά lays Και τα pop-up δεν νομίζω να είναι τόσο πρόβλημα αλλά τα δρακουλίνια και τα φουντούνια (μα να τα σιχαίνομαι πριν κ τώρα να μου αρέσουν??? ) τα καλό είναι ότι δεν έχω καμία επιθυμία να τα φάω,το δεύτερο καλό είναι ότι τουλάχιστον τα φουντούνια έχουν κάποιο ποσοστό πρωτείνης , και το τρίτο και καλύτερο θα βάλω τον άνδρα μου να τα φάει

Senior Member
    φουντούνια, δρακουλίνια, α ρε κορίτσια μου ξυπνήσατε μνήμες! τι νόστιμα που ειναι τα άτιμα!

Senior Member
    χαχαχα ʼννα μου αρέσει η μέθοδός σου! Ιωάννα μου είναι πολύ σημαντικό που δε θες να τα φας! Εγώ δε ξέρω αν θα μπορούσα να με εμπιστευτώ με λιχουδιές τριγύρω. Το καλύτερο πάντως που έχεις να κάνεις είναι ή να τα δώσεις κάπου ή να τα πετάξεις. Μα να κάνεις την παρασπονδία με φουντούνια????????? :P Εγώ θα διάλεγα πακοτίνια!!!

Senior Member
    To πιο αστείο από όλα είναι πως πριν την επέμβαση τα σιχαινόμουν τα φουντούνια!Αφού είχα απαγορέψει και στον άνδρα μου να τα τρώει γιατί μου βρώμαγαν!

σήμερα

πρωί τίποτα :thumbdown:
    ενδιάμεσα 1/4 τοστ,αδύνατον να φάω παραπάνω ανακατευόμουν
    μεσημέρι 50γρ μοσχαρι και 1 κουταλιά μανέστρα -η ανακατωσούρα παρέμενε
    απόγευμα 150 γιαούρτι ,2 φετάκια ροδάκινο
    βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι με χίλια ζόρια
    αργότερα ένα κριτσίνι

Senior Member
    Ιωάννα μου αν δεις και συνεχίζεται και σήμερα η ανακατωσούρα δεν παίρνεις τον ντόκτορ να δεις τι θα σου πει?

Πέμπτη 8/9

Πρωί: 3/4 ποτήρι milko free
    Δεκατιανό: μισή φρυγανιά με 1 κουτ γλ κατίκι
    Μεσημέρι: 70 γρ μπιφτέκι και 2 πηρουνιές μπρόκολο
    Απόγευμα: 1 φρυγανιά με 1 κουτ. γλ. κατίκι και 1/3 φέτα γαλοπούλα βραστή
    Βράδυ: 60 γρ κοτόπουλο γιουβέτσι ( αλλά πολύ ελαφρύ με ελάχιστη ντοματούλα και χωρίς κρεμμύδι), 1 κουταλιά μανέστρα και 1 κουτ. γλ. σως γιαουρτιού

Page 5 of 80 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast