Νέα εδώ.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: Νέα εδώ..

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    εσύ μάλλον δεν έχεις διατροφική διαταραχή, γιατί είσαι εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει

οχι δεν εχω διατροφικη διαταραχη καμια.
    ειμαι μια αδυνατη που εγινε παχια κ τωρα αδυνατισε κ απλα μ αρεσει να κατεβαζω το τικερακι μου καθως αδυνατιζω.

Senior Member
    δεν νομιαω να ενοχλω κανεναν.
    εκτος αν υπαρχουν ρατσιστες εδω που αποριπτουν μελη που ηταν παχυσαρκα κ αδυνατιζουν χωρις να εχουν διατροφικη διαταραχη.

τωρα που αδυνατισα... ολο φωτο θα τραβαω .ισως γινω κ φωτομοντελο.

Senior Member
    για να ασχολεισαι με τις φωτο μου εσυ εχεις το προβλημα. οχι εγω.
    προσωπικα αδιαφορω για τη γνωμη σου για μενα .μου ειναι αδιαφορη οπως κι εσυ.
    κ ουτε σε διαλογο θα ξαναελθω ..ουτε σε αντιπαραθεση.
    δε χαλω τη ωραια μου διαθεση.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    lipimeni μου δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω από όσα είπε η ναντίν μας και η μοναχούλα,ότι και να κάνεις προσπάθησε να το κάνεις για σένα για να έχει διάρκεια!

Originally posted by ASTARTE
    ο ανθρωπος εχει μεγαλη δυναμη μεσα του. αρκει να την ανακαλυψει κ να τη χρησιμοποιησει.
    ανθρωποι απεξαρτηθηκαν μετα απο μακροχρονια ληψη ναρκωτικων ουσιων. αλκοολ. τζογου.
    μαναδες χανουν τα παιδια τους κ συνεχιζουν τη ζωη τους γιατι πρεπει να συνεχισουν.
    ανθρωποι εχουν δοκιμαστει κ νικησει πολυ δυσκολοτερα θεματα απο τη μασα.
    ναι, αυτο πιστευω κι αυτο λεω. οποιος θελει να κανει κατι το προσπαθει κ το πετυχαινει. θες να αδυνατισεις ? καντο. θες να κανεις αυτο? εκεινο ? καντο.
    αν δεν μπορεις κακο δικο σου.
    αν εισαι αδυναμος χαρακτηρας? κακο δικο σου.
    δηλ εγω κ τοσοι που αδυνατισαμε δε ειμαστε ανθρωποι? δεν στερηθηκαμε? δεν πεινασαμε ? δεν κοπιασαμε ?
    τι ειμαστε? θεοι? ανθρωποι ειμαστε κ μεις κ παλεψαμε κ τα καταφεραμε. δε μας αδυνατισε η νεραιδα με το μαγικο ραβδακι.
    οποιος δε μπορει ας μεινει οπως ειναι κ ας κλαψουριζει.
    δεν του φταιει κανεις παρα μονο ο αδυναμος χαρακτηρας του.
    αυτη ειναι η αποψη μου κ λεω παντα αυτο που πιστευω ασχετα αν ενοχληθουν η διαφωνησουν καποιοι. κ δεν προκειται να ερθω σε αντιπαραθεση κ διαλογο με κανεναν. αυτο ειναι το πιστευω μου κ οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει διαφωνει.
    αστάρτη νιώθω πως ο τόνος σου είναι προσβλητικός και υποτιμητικός.Εφόσον δεν έχεις καμία διατροφική διαταραχή και δεν μπορείς να καταλάβεις πως νιώθεις κάποιος που πάσχει καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο συγκαταβατική και όχι απόλυτη!Ούτε εγώ είχα ποτέ κάποια διαταραχή αλλά αυτό το στύλ αν δεν το κάνεις είσαι ανίκανος και κάτσε να κλαψουρίζεις στην γωνιά σου πραγματικά με ενοχλεί!Ούτε η Λυπημένη ούτε κανείς άλλος μπήκε εδώ μέσα για τον στηλιτεύσουμε γιατί του φερθούμε σκληρά!Ούτε ξέρεις πόση δύναμη έχει ο καθένας μας μέσα και πότε θα γίνει αυτό το "κλίκ" για την ενεργοποιήσει!!!

Senior Member
    οχι δεν εχω διατροφικη διαταραχη καμια.
    ειμαι μια αδυνατη που εγινε παχια κ τωρα αδυνατισε
    Ολες (ή εστω οι περισσοτερες) αδυνατες ημασταν.Και οπως παραδεχτηκες και η ιδια σε προηγουμενα ποστ σου,καποτε τηγανιζες 4μπριζολες και τις ετρωγες μονη σου και οτι καθοσουν ολη μερα στο καναπε και ετρωγες απο delivery.Ποια το κανει αυτο αν δεν εχει διατροφικες διαταραχες?Το θεμα ομως δεν ειναι αν εχεις ή δεν εχεις κατι.Το φορουμ αυτο ειναι για διατροφικες διαταραχες και οχι για διαιτες και το να μπαινεις να το παιζεις εξυπνη σε κοριτσια που οντως εχουν προβλημα, οτι εσυ εισαι Θεος και καταφερες να χασεις τα κιλα και οτι ολοι οι αλλοι ειναι αδυναμοι χαρακτηρες το λιγοτερο που μπορω να πω, ειναι οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι pathetic.
    Και το να λες σε ενα ανθρωπο που πασχει απο υπερφαγια "κανε διαιτα στο χερι σου ειναι" ειναι το ιδιο χαζο με το να λες σε μια κοπελα 35κιλα που πασχει απο ανορεξια "φαε στο χερι σου ειναι".

Senior Member
    μαλλον το εχουμε ξεχασει, αλλα αυτο ειναι το φορουμ "ψυχολογια για ολους", μια χαρα κανει και γραφει εδω η κοπελα

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    connie μου <3

μα δε γραφει , κραζει. Στο τοπικ που ανοιξε εκεινη δεν της ειπε κανεις τιποτα . Ας φτιαξει και το book της.
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    "ας φτιάξει και το book της"!!!! χαχαχαχαχα!!!!!!!! καλό! :smilegrin:

Senior Member

γι αυτο το λογο.. επειδη καποιοι αδυνατουν να επιβληθουν στον εαυτο τους.. επειδη ειναι αδυναμοι.... ειναι παχυσαρκοι... ειναι καπνιστες... ειναι ναρκομανεις... ειναι αλκοολικοι,,,,
    κ αφου δεν μπορουν να επιβληθουν στον εαυτο τους και η μασα.. η νικοτινη.. το πιοτι .. κ τα παθη του καθενος ειναι δυνατοτερα απο αυτον... γι αυτο θα πεθανουν παχυσαρκοι... η θα κοβουν το στομαχι τους... θα παθαινουν καρκινο.... κιρρωση του ηπατος .. θα πεθαινουν απο υπερβολικη δοση κτλ.
    οποιος ειναι αδυναμος...... κακο δικο του.
    δε θα τον βοηθησει κανεις αν ο ιδιος δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του.
    Αυτές οι δηλώσεις Αστάρτη είναι άκρως ρατσιστικές απέναντι στην ανθρώπινη αδυναμία, είναι σαν να λες ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν τα κότσια αν θες να ξεπεράσουν αυτό που τους συμβαίνει είναι άξιοι της μοιρας τους και τους αξιζει ό,τι κακό τους βρει. Πλάκα μου κάνεις? Από πότε η ανθρώπινη αδυναμία σε κάνει να σου αξίζει ο καρκίνος, ο θάνατος και όλα όσα αναφέρεις? Από πότε γίναμε τιμητές και κατήγοροι όσων νοσούν είτε στο σώμα, είτε στην ψυχή? Για μένα άξιοι της κακής τους μοίρας είναι όσοι είναι μικρόψυχοι και κακοί και όσοι βλάπτουν τον άνθρωπο δίπλα τους και παραπέρα.
    Επίσης δηλώσεις τύπου "σκασίλα μου για τη γνώμη σας", δεν δείχνουν άτομο που ξέρει να συνδιαλέγεται, αλλά άνθρωπο που ακούει μόνο τον εαυτό του να μιλάει. Αν θέλεις τώρα απλά να αυτοθαυμάζεσαι για τις απόψεις σου και να έχεις γραμμένες όλες τις υπόλοιπες, κάνε ό,τι νομίζεις. Φίμωτρο δεν βάζουμε σε κανέναν.

Senior Member
    πάτα πάνω σε ένα από αυτά, θα σε πάει στο σάιτ, ακολούθησε τις οδηγίες εκεί και μετά κάνε αντιγραφή του bb code στον Πίνακα Ελέγχου του φόρουμ, Edit profile, επικόλληση στο signature.

Senior Member
    Το φορουμ θα σε βοηθησει παρα πολυ οπως εχει βοηθησει πολλες απο μας.:tumble:

Senior Member
    δυστυχώς εμένα μου λέει εκεί στην υπογραφή πως το html είναι κλειστό..μάλλον κάτι κάνω λάθος.Αλλά δεν πειράζει!

Senior Member
    χαχααχα ...ολα οκ..σε περίπτωση που θέλω να κατεβάσω το νούμερο των κιλών??ευχαριστώ και πάλι ρε παιδιά!

Senior Member
    σε αυτην την περιπτωση , ξανακανεις την ιδια διαδικασια

Senior Member
    σε ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    Aσταρτη σου ειχα επισημανει απο την αρχη οτι εισαι εριστικη κ δεν ξαναασχοληθηκα μεχρι χτες που σου ειπα καποια πραγματα γιατι νομιζεις οτι θα χασεις τα κιλα κ θα γινεις θεα.Δε θα γινεις!Δυστυχως καπου θα εχεις χαλαρωσει.Κ με ποιον εκανες συμβολαιο οτι δε θα ξαναπαχυνεις?Κ εγω καθε που τα εχανα ετσι ελεγα.Δυναμη ψυχης?δεν ειναι δυναμη να εχεις αδυνατισει 5 φορες κ καποιες μαλιστα απο 50 κιλα?Τι ειναι?Κ οχι 10 σαν εσενα!Ελα σε λιγα χρονια να τα πουμε.Ο τονος κ τα δε γουσταρω δεν ταιριαζουν στην ηλικια σου.Κ δεν εισαι 16 να εχεις την αφεση της εφηβιας.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast