Results 16 to 30 of 50
Thread: Νέα εδώ..
-
17-08-2011, 10:45 #16
Originally posted by AliceSante
εσύ μάλλον δεν έχεις διατροφική διαταραχή, γιατί είσαι εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει
οχι δεν εχω διατροφικη διαταραχη καμια.
ειμαι μια αδυνατη που εγινε παχια κ τωρα αδυνατισε κ απλα μ αρεσει να κατεβαζω το τικερακι μου καθως αδυνατιζω.
- 17-08-2011, 10:53 #17
δεν νομιαω να ενοχλω κανεναν.
εκτος αν υπαρχουν ρατσιστες εδω που αποριπτουν μελη που ηταν παχυσαρκα κ αδυνατιζουν χωρις να εχουν διατροφικη διαταραχη.
τωρα που αδυνατισα... ολο φωτο θα τραβαω .ισως γινω κ φωτομοντελο.
17-08-2011, 11:02 #18
για να ασχολεισαι με τις φωτο μου εσυ εχεις το προβλημα. οχι εγω.
προσωπικα αδιαφορω για τη γνωμη σου για μενα .μου ειναι αδιαφορη οπως κι εσυ.
κ ουτε σε διαλογο θα ξαναελθω ..ουτε σε αντιπαραθεση.
δε χαλω τη ωραια μου διαθεση.
17-08-2011, 11:02 #19
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
lipimeni μου δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω από όσα είπε η ναντίν μας και η μοναχούλα,ότι και να κάνεις προσπάθησε να το κάνεις για σένα για να έχει διάρκεια!
Originally posted by ASTARTE
ο ανθρωπος εχει μεγαλη δυναμη μεσα του. αρκει να την ανακαλυψει κ να τη χρησιμοποιησει.
ανθρωποι απεξαρτηθηκαν μετα απο μακροχρονια ληψη ναρκωτικων ουσιων. αλκοολ. τζογου.
μαναδες χανουν τα παιδια τους κ συνεχιζουν τη ζωη τους γιατι πρεπει να συνεχισουν.
ανθρωποι εχουν δοκιμαστει κ νικησει πολυ δυσκολοτερα θεματα απο τη μασα.
ναι, αυτο πιστευω κι αυτο λεω. οποιος θελει να κανει κατι το προσπαθει κ το πετυχαινει. θες να αδυνατισεις ? καντο. θες να κανεις αυτο? εκεινο ? καντο.
αν δεν μπορεις κακο δικο σου.
αν εισαι αδυναμος χαρακτηρας? κακο δικο σου.
δηλ εγω κ τοσοι που αδυνατισαμε δε ειμαστε ανθρωποι? δεν στερηθηκαμε? δεν πεινασαμε ? δεν κοπιασαμε ?
τι ειμαστε? θεοι? ανθρωποι ειμαστε κ μεις κ παλεψαμε κ τα καταφεραμε. δε μας αδυνατισε η νεραιδα με το μαγικο ραβδακι.
οποιος δε μπορει ας μεινει οπως ειναι κ ας κλαψουριζει.
δεν του φταιει κανεις παρα μονο ο αδυναμος χαρακτηρας του.
αυτη ειναι η αποψη μου κ λεω παντα αυτο που πιστευω ασχετα αν ενοχληθουν η διαφωνησουν καποιοι. κ δεν προκειται να ερθω σε αντιπαραθεση κ διαλογο με κανεναν. αυτο ειναι το πιστευω μου κ οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει διαφωνει.
17-08-2011, 11:20 #20
οχι δεν εχω διατροφικη διαταραχη καμια.
ειμαι μια αδυνατη που εγινε παχια κ τωρα αδυνατισε
Και το να λες σε ενα ανθρωπο που πασχει απο υπερφαγια "κανε διαιτα στο χερι σου ειναι" ειναι το ιδιο χαζο με το να λες σε μια κοπελα 35κιλα που πασχει απο ανορεξια "φαε στο χερι σου ειναι".
17-08-2011, 11:50 #21
μαλλον το εχουμε ξεχασει, αλλα αυτο ειναι το φορουμ "ψυχολογια για ολους", μια χαρα κανει και γραφει εδω η κοπελα
17-08-2011, 12:10 #22
Originally posted by AliceSante
connie μου <3
μα δε γραφει , κραζει. Στο τοπικ που ανοιξε εκεινη δεν της ειπε κανεις τιποτα . Ας φτιαξει και το book της.
"ας φτιάξει και το book της"!!!! χαχαχαχαχα!!!!!!!! καλό! :smilegrin:
17-08-2011, 14:04 #23
γι αυτο το λογο.. επειδη καποιοι αδυνατουν να επιβληθουν στον εαυτο τους.. επειδη ειναι αδυναμοι.... ειναι παχυσαρκοι... ειναι καπνιστες... ειναι ναρκομανεις... ειναι αλκοολικοι,,,,
κ αφου δεν μπορουν να επιβληθουν στον εαυτο τους και η μασα.. η νικοτινη.. το πιοτι .. κ τα παθη του καθενος ειναι δυνατοτερα απο αυτον... γι αυτο θα πεθανουν παχυσαρκοι... η θα κοβουν το στομαχι τους... θα παθαινουν καρκινο.... κιρρωση του ηπατος .. θα πεθαινουν απο υπερβολικη δοση κτλ.
οποιος ειναι αδυναμος...... κακο δικο του.
δε θα τον βοηθησει κανεις αν ο ιδιος δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του.
Επίσης δηλώσεις τύπου "σκασίλα μου για τη γνώμη σας", δεν δείχνουν άτομο που ξέρει να συνδιαλέγεται, αλλά άνθρωπο που ακούει μόνο τον εαυτό του να μιλάει. Αν θέλεις τώρα απλά να αυτοθαυμάζεσαι για τις απόψεις σου και να έχεις γραμμένες όλες τις υπόλοιπες, κάνε ό,τι νομίζεις. Φίμωτρο δεν βάζουμε σε κανέναν.
17-08-2011, 16:02 #24
πάτα πάνω σε ένα από αυτά, θα σε πάει στο σάιτ, ακολούθησε τις οδηγίες εκεί και μετά κάνε αντιγραφή του bb code στον Πίνακα Ελέγχου του φόρουμ, Edit profile, επικόλληση στο signature.
17-08-2011, 16:04 #25
Το φορουμ θα σε βοηθησει παρα πολυ οπως εχει βοηθησει πολλες απο μας.:tumble:
17-08-2011, 17:06 #26
δυστυχώς εμένα μου λέει εκεί στην υπογραφή πως το html είναι κλειστό..μάλλον κάτι κάνω λάθος.Αλλά δεν πειράζει!
17-08-2011, 17:11 #27
χαχααχα ...ολα οκ..σε περίπτωση που θέλω να κατεβάσω το νούμερο των κιλών??ευχαριστώ και πάλι ρε παιδιά!
17-08-2011, 17:26 #28
σε αυτην την περιπτωση , ξανακανεις την ιδια διαδικασια
17-08-2011, 17:27 #29
σε ευχαριστώ πολύ!
17-08-2011, 19:01 #30
Aσταρτη σου ειχα επισημανει απο την αρχη οτι εισαι εριστικη κ δεν ξαναασχοληθηκα μεχρι χτες που σου ειπα καποια πραγματα γιατι νομιζεις οτι θα χασεις τα κιλα κ θα γινεις θεα.Δε θα γινεις!Δυστυχως καπου θα εχεις χαλαρωσει.Κ με ποιον εκανες συμβολαιο οτι δε θα ξαναπαχυνεις?Κ εγω καθε που τα εχανα ετσι ελεγα.Δυναμη ψυχης?δεν ειναι δυναμη να εχεις αδυνατισει 5 φορες κ καποιες μαλιστα απο 50 κιλα?Τι ειναι?Κ οχι 10 σαν εσενα!Ελα σε λιγα χρονια να τα πουμε.Ο τονος κ τα δε γουσταρω δεν ταιριαζουν στην ηλικια σου.Κ δεν εισαι 16 να εχεις την αφεση της εφηβιας.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....