Γεια και από εμένα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 110
    Senior Member
    Originally posted by thakis7
    Ίσως το σοκ που έφαγα την τελευταία φορά να με κάνει να αναγεννηθώ ξανά γιατί (λέμε τώρα) ίσως θα πρέπει να φάμε σφαλιάρες για να συνέλθουμε.Τι άλλο θα μπορούσα να πω;
    Θα συμφωνησω 100% μαζι σου.Νομιζω οτι το πηρες αποφαση πλεον.Το οτι ηδη εχασες 10κιλα και αλλαξες τη διατροφη σου ειναι ενα βημα.Καλη αρχη και καλοσηρθες στο φορουμ.

Senior Member
    Originally posted by ASTARTE
    το απολαμβανω ομως οταν συμβαινουν κατι τετοια ευτραπελα κι εγω παραμενω στο υψος μου !!!:saint2:
    ʼσχετο, όλο αυτό μου θυμίζει την ʼσπα από το fame story!!!!!!!!!!!!! ʼσπα???????????? Εσύ είσαι κορίτσι μου τόση ώρα και δεν το λες????????????????????

Senior Member
    :lol::lol::lol:

ελεος !!!!!

Member
    Το έχω φιλοσοφήσει το θέμα και δεν υπάρχει περίπτωση αυτοκτονίας στην δική μου την φάση.
    Νωρίς το πρωί έστειλα sms στην "δικιά μου" αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση από το πρωί.Αυτό με ενοχλεί!
    Καμία γνώμη από γυναίκα;:wow:

Senior Member
    αν καποιος ειναι ενα βημα πριν την αυτοκτονια... εχει ισχυροτερο κινητρο να την κανει απο αυτο που εισπραττει απο τον οικογενειακο κ κοικωνικο του περιγυρο.. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ... κι οχι απο τα γραφομενα μιας αγνωστης σε ενα φορουμ.αστοχο σχολιο εντελως... κ ακυρο.
    Αγνωστη ξεαγνωστη το cyber bullying υπαρχει.Ξαναλεω, το φορουμ ειναι εδω για να βρουν ενα φιλο να πουν το προβλημα τους και οχι καποιον να τους κρινει.
    Προσωπικα δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.Θες να εισαι επιθετικη και εριστικη οκ εγω δεν εχω κανενα προβλημα.

Senior Member
    ελα στη θεση της κ φαντασου εσυ να δεχοσουν μηνημα απο καποια γυναικα που να εχει τα κιλα σου ? θα της απαντουσες ? κι αν ναι αμεσως ?

με ειλικρινεια η απαντηση.. ναι?:roll:

Senior Member
    Το έχω φιλοσοφήσει το θέμα και δεν υπάρχει περίπτωση αυτοκτονίας στην δική μου την φάση.
    Νωρίς το πρωί έστειλα sms στην "δικιά μου" αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση από το πρωί.Αυτό με ενοχλεί!
    Εννοειται οτι δεν απευθυνοταν για σενα αυτα που εγραψα. Τωρα οσο για το sms τι να πουμε και μεις, δεν ξερουμε τι προηγηθηκε πριν το sms :starhit:

Member
    Ναι αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ούτε όχι ! Γιατί να μην πει το όχι αμέσως;

Member
    Originally posted by sourkouna
    Εννοειται οτι δεν απευθυνοταν για σενα αυτα που εγραψα. Τωρα οσο για το sms τι να πουμε και μεις, δεν ξερουμε τι προηγηθηκε πριν το sms :starhit:
    προηγήθηκε πρόταση !

Senior Member
    Πες τα Sourkounaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :thumbup:

Να βοηθήσουμε thakis όπως μπορούμε..... Για να καταλάβω, η κοπέλα ήταν φίλη σου (πόσο καλή φίλη?) και όταν της έδειξες άλλου είδους ενδιαφέρον έγινε Λούης?

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    αν καποιος ειναι ενα βημα πριν την αυτοκτονια... εχει ισχυροτερο κινητρο να την κανει απο αυτο που εισπραττει απο τον οικογενειακο κ κοικωνικο του περιγυρο.. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ... κι οχι απο τα γραφομενα μιας αγνωστης σε ενα φορουμ.αστοχο σχολιο εντελως... κ ακυρο.
    Αγνωστη ξεαγνωστη το cyber bullying υπαρχει.Ξαναλεω, το φορουμ ειναι εδω για να βρουν ενα φιλο να πουν το προβλημα τους και οχι καποιον να τους κρινει.
    Προσωπικα δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.Θες να εισαι επιθετικη και εριστικη οκ εγω δεν εχω κανενα προβλημα.

πιστεψε με... οποιος παρακολουθει τα γραφομενα μου τα δικα σου .. αντιλαμβανεται ποιος εχει επιθετικη σταση. εσυ μου επιτιθεσαι κ μου την λες.
    εγω δε επιτιθομαι σε κανεναν. λεω την αποψη μου χωρις φοβο κ χωρις παθος .
    αν η αληθεια ειναι επιθεση ... οκ... οπως το βλεπει κανεις..

Senior Member
    ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααα

Να επικεντρωθούμε ρε παιδιά στον Thakis!!!! ʼσπα μην κάνεις παρεμβολές!!!! δεν έχω καταλάβει Χριστό!

Senior Member
    :bouncy::grin:

Member
    Originally posted by psaraki22
    Πες τα Sourkounaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :thumbup:

Να βοηθήσουμε thakis όπως μπορούμε..... Για να καταλάβω, η κοπέλα ήταν φίλη σου (πόσο καλή φίλη?) και όταν της έδειξες άλλου είδους ενδιαφέρον έγινε Λούης?
    Σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί μου :sniff:

Senior Member
    απαντηση δεν πηρααααααααααααααααα!!!!!!!!!! !!!!

περιμενω !!!!!!!!!!!!!!! :bouncing:

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast