Results 76 to 90 of 110
Thread: Γεια και από εμένα
-
18-08-2011, 22:50 #76
Click το τονισα με το συγκεκριμενο ατομο γιατι δειχνει φοβερη αλαζονεια!Λες κ μονο αυτη καταφερε να κανει διαιτα κ λες κ εκανε συμβολαιο με τον Θεο οτι στην επομενη στραβη που θα της τυχει δεν θα φτιαχνει κ θα τρωει 5 μπριζολες οπως ξαναεκανε κ δεν θα ξαναχυνει.Αλλα απο οτι βλεπω στο φορουμ αυτο δυστυχως συμβαινει.Οι περισσοτεροι τα χανουν κ τα ξαναπερνουν.Ισως οχι σε τοση εκταση οπως εγω.Αλλωστε οι στατιστικες λενε οτι μονο 1 υπερβαρος στους 100 θα κρατησει το βαρος του μετα απο διαιτα.ΣΤο βιβλιαρακι που μας εδωσε ο καθηγητης στο Ριο αναφερει 2-3 ατομα στα 100.Μακαρι να μπορουσαμε ολοι να τα κρατησουμε. Δεν θα μπαιναμε στη διαδικασια να κανουμε χειρουργειο.Ευχομαι,μεσα απο την καρδια μου, η δικη σου η επιτυχημενη προσπαθεια να ειναι μεσα σε εκεινα τα ποσοστα.
- 18-08-2011, 23:14 #77
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες οι στατιστικες, αλλα οι πιθανοτητες να ξαναγυρισει καποιος στην παχυσαρκια ειναι οντως παρα πολλες και ειναι εξισου πολλες ακομα και αν εχει κανει χειρουργειο, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι το γιο-γιο να σημαινει οτι γιαυτο η καταληξη ειναι το χειρουργειο?
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ευχη, προς το παρον οδευω προς το να μη γινει πραγματικοτητα :P αλλα δεν περναω και την πιο αισιοδοξη φαση της ζωης μου οποτε σιγα μην ελεγα κατι καλυτερο
18-08-2011, 23:43 #78
Originally posted by Γλαύκη
Click το τονισα με το συγκεκριμενο ατομο γιατι δειχνει φοβερη αλαζονεια!Λες κ μονο αυτη καταφερε να κανει διαιτα κ λες κ εκανε συμβολαιο με τον Θεο οτι στην επομενη στραβη που θα της τυχει δεν θα φτιαχνει κ θα τρωει 5 μπριζολες οπως ξαναεκανε κ δεν θα ξαναχυνει.Αλλα απο οτι βλεπω στο φορουμ αυτο δυστυχως συμβαινει.Οι περισσοτεροι τα χανουν κ τα ξαναπερνουν.Ισως οχι σε τοση εκταση οπως εγω.Αλλωστε οι στατιστικες λενε οτι μονο 1 υπερβαρος στους 100 θα κρατησει το βαρος του μετα απο διαιτα.ΣΤο βιβλιαρακι που μας εδωσε ο καθηγητης στο Ριο αναφερει 2-3 ατομα στα 100.Μακαρι να μπορουσαμε ολοι να τα κρατησουμε. Δεν θα μπαιναμε στη διαδικασια να κανουμε χειρουργειο.Ευχομαι,μεσα απο την καρδια μου, η δικη σου η επιτυχημενη προσπαθεια να ειναι μεσα σε εκεινα τα ποσοστα.
ακομη μαζι μου ασχολεισαι ?
Το υπόλοιπο μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείρηση λόγω απρεπούς περιεχομένου
19-08-2011, 00:09 #79
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by ASTARTE
το απολαμβανω ομως οταν συμβαινουν κατι τετοια ευτραπελα κι εγω παραμενω στο υψος μου !!!:saint2:
19-08-2011, 00:17 #80
εεε
19-08-2011, 02:42 #81
τι εγινε? τι εχασα?
19-08-2011, 02:57 #82
ραγδαιες οι εξελιξεις απο το μετωπο.που εισουν?:blush:
επεσε λιγο βρισιμο κατα τα αλλα ολα καλα
19-08-2011, 03:23 #83
Καλη αρχη Θακη (?) !!!! Την αρχη την εχεις κανει ηδη βεβαια και μην αφηνεις τιποτα να σε βαλει κατω!!!
IN OMNIA PERATUS!!!
19-08-2011, 10:00 #84
Δεν ξερω τι ακριβως γραφτηκε,ειχα πυρετο κ δεν ημουν μεσα, αλλα ειναι κριμα τετοιες συμπεριφορες(ειδα το ιδιο κ σε αλλο τοπικ)σε ενα φορουμ συμπαραστασης κ αλληλοβοηθειας που ειναι σχετικα απροσωπο κ ολοι νομιζω θελουμε να δειξουμε τον καλυτερο εαυτο μας.
Κλικ μου στον περιβαλλον μου οι στατιστικες δεν ισχυουν γιατι απλα δεν μπορεσε κανεις να κρατησει τα κιλα του.(Η οικογενεια απο τη μερια του πατερα μου εχει ταση για παχυσαρκια)Ο αδελφος μου εχει δακτυλιο κλπ.Το ξερω οτι το χειρουργειο χωρις τη δικη σου συνεργασια δε θα λειτουργησει.Διαλεγοντας ομως τη σωστη επεμβαση εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να φτασεις τα πολλα κιλα κ να εχεις νοσογονο παχυσαρκια οπως εγω τωρα.Παλεψε το οσο μπορεις.Αν ημουν απο παλιοτερα στο φορουμ εχοντας συμπαρασταση ισως ηταν αλλιως τα πραγματα κ για μενα.Πραγματικα πονας καποιους ανθρωπους οταν "εισαι μαζι τους" σχεδον καθε μερα.Δεν ξερω πιασου απο καπου βρες μια αφορμη δεν ξερω,η κονινα μπορει να βοηθησει καλυτερα,μην ξαναπεσεις.Οσο αν φυσικα εχεις ξαναπαρει,τα κιλα ειναι λιγα.Μετα εμενα μέπερνε η κατρακυλα.εχω αργησει κ πρεπει να παω για δουλεια.Να εχουμε ολοι μια καλη ημερα,εγω κ απυρετη.....
19-08-2011, 10:08 #85
Είναι κριμα τετοιες συμπεριφορές σε ενα φορουμ συμπαραστασης κ αλληλοβοηθειας που ειναι σχετικα απροσωπο κ ολοι νομιζω θελουμε να δειξουμε τον καλυτερο εαυτό μας.
Περαστικά σου Γλαύκη!!!!
19-08-2011, 10:11 #86
Δεν ξερω τι ακριβως γραφτηκε,ειχα πυρετο κ δεν ημουν μεσα, αλλα ειναι κριμα τετοιες συμπεριφορες(ειδα το ιδιο κ σε αλλο τοπικ)σε ενα φορουμ συμπαραστασης κ αλληλοβοηθειας που ειναι σχετικα απροσωπο κ ολοι νομιζω θελουμε να δειξουμε τον καλυτερο εαυτο μας.
19-08-2011, 10:15 #87
Όχι δεν πρόκειται με τίποτα να το βάλω κάτω γιατί έχω δώσει στον ευατό μου υπόσχεση να πάω στα φυσιολογικά επίπεδα για λόγους υγείας και για λόγους εμφάνισης.
Γενικά κάθε αρχή και δύσκολη.
Όσο αφορά την κοπέλα,ΟΚ,μιλήσαμε και είναι όλα καλά :smilegrin: απλά ήταν κάτι που με ταρακούνησε για το καλό μου.:bouncing:
19-08-2011, 10:18 #88
Originally posted by filipparas
Καλώς τον κι επίσημα, τα'παμε και στο άλλο τόπικ. Η ιστορία σου μου θυμίζει σε κάποια σημεία τον εαυτό μου το Γενάρη και φυσικά επειδή ακόμα δε συνειδητοποιώ την αλλαγή η δικιά μου ψυχολογία παραμένει σχεδόν ίδια αλλά η αντιμετώπιση κάποιων έχει αλλαξει(ευτυχώς όχι ανθρώπων που εγω θεωρώ σημαντικούς).
Από τη δική μου εμπειρία έχω να σου πω οτι μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα στο θέμα της διατροφής, με καθημερινή προσπάθεια και αφοσίωση θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι είναι μια εύκολη αποστολή, είναι πολύ δύσκολη όσο ψυχικό σθένος κι αν επιστρατεύσεις. Προσωπικά πιστεύω οτι παλεύουμε ενάντια στη φύση, δε μπορούμε να εφησυχάσουμε ή να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή γιατί στη στροφή κρύβεται η ειστροφή στις κακές συνήθειες.
Κατά τ'άλλα φοβερή η απάντηση της κονίνας ως συνήθως(ο καλός επιστήμονας φαίνεται από μακριά) και επειδή κουράζει η ιστορία των τελευταίων ημερών ένα έχω να πω κι όποιος θέλει ας ακούσει... do not feed the troll
Τι εννοείς ότι έχεις την ίδια ψυχολογία; Καλή ή κακή;
19-08-2011, 12:58 #89
Γενικά η δική μου ψυχολογία ήταν και είναι σχετικά καλή, περνάω φάσεις βέβαια είτε με το βάρος είτε με άλλα θέματα που με ρίχνουν αλλά αυτό συμβαίνει στους περισσότερους. Αυτό που εννοούσα γράφοντας οτι η ψυχολογία μου παραμένει ίδια είναι οτι ενω έχω χάσει 40 κιλά δεν το έχω συνειδητοοιήσει "μέσα μου" και καταλήγω να συμπεριφέρομαι κάπως περίεργα έως και αλλόκοτα μερικές φορές π.χ. στη Πάρο μια κοπελίτσα που γνώρισα στη παραλία και μετά βγήκαμε το βράδυ για ποτό χρειάστηκε να μου τη πέσει πάρα πολύ χοντρά μέχρι να καταλάβω οτι ενδιαφέρεται γιατί εγω είχα συνηθίσει να προσεγγίζω εντελώς αλλιώς γυναίκες, δε πίστευα δλδ οτι μέσα στα πλήθη των ανθρώπων εκεί θα μπορούσε κάποια να επέλεγε εμένα χωρίς να κάνω κάτι άλλο για να τη κερδίσω, δλδ στα 150 κιλά δεν αρκούσε ποτέ η παρουσία μου και 2-3 έξυπνες ατάκες για να έχω την ευκαιρία μου με την ίδια κοπέλα όπως συνέβη τώρα... τεσπά, ελπίζω να βγάζω νόημα...
19-08-2011, 15:36 #90
Ευχαριστώ βρε Φίλιππε !
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία