Results 91 to 105 of 110
Thread: Γεια και από εμένα
-
19-08-2011, 16:28 #91
Καλή επιτυχία Thakis7!!!!!
Πιστεύω ότι για να χάσεις κιλά,πρέπει να το πιστέψεις πρώτα εσύ ο ίδιος.
Στο λέω γιατί πάντα κάθε φορά που ξεκίναγα την προσπάθειά μου,δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αδυνατίσω.
Έτσι η κάθε μου προσπάθεια κατέλειγε στο κενό.
Και τώρα καταβάθος απίστευτο μου φάινεται ότι θα καταφέρω να ξαναγίνω αδύνατη,αλλά τώρα υπάρχει το φόρουμ.
Αυτό κάνει την διαφορά γιατί βλέποντας όλους όσους κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους ΄παίρνω δύναμη για να συνεχίσω.
Όταν καταφέρω και ξεπεράσω τα -5 κιλά ίσως να το πιστέψω κι εγώ...
- 23-08-2011, 10:01 #92
Originally posted by filipparas
Καλώς τον κι επίσημα, τα'παμε και στο άλλο τόπικ. Η ιστορία σου μου θυμίζει σε κάποια σημεία τον εαυτό μου το Γενάρη και φυσικά επειδή ακόμα δε συνειδητοποιώ την αλλαγή η δικιά μου ψυχολογία παραμένει σχεδόν ίδια αλλά η αντιμετώπιση κάποιων έχει αλλαξει(ευτυχώς όχι ανθρώπων που εγω θεωρώ σημαντικούς).
Από τη δική μου εμπειρία έχω να σου πω οτι μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα στο θέμα της διατροφής, με καθημερινή προσπάθεια και αφοσίωση θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι είναι μια εύκολη αποστολή, είναι πολύ δύσκολη όσο ψυχικό σθένος κι αν επιστρατεύσεις. Προσωπικά πιστεύω οτι παλεύουμε ενάντια στη φύση, δε μπορούμε να εφησυχάσουμε ή να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή γιατί στη στροφή κρύβεται η ειστροφή στις κακές συνήθειες.
Κατά τ'άλλα φοβερή η απάντηση της κονίνας ως συνήθως(ο καλός επιστήμονας φαίνεται από μακριά) και επειδή κουράζει η ιστορία των τελευταίων ημερών ένα έχω να πω κι όποιος θέλει ας ακούσει... do not feed the troll
23-08-2011, 10:10 #93
Καλή αρχή κι από μένα και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.
Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεται ένα σοκ, τουλάχιστον σ'εμένα λείτούργησε πολύ ανατρεπτικά.
Ελπίζω να παίρνεις δύναμη από εδώ μέσα και να μην το βάζεις κάτω. Όλοι (σχεδόν όλοι) είμαστε λίγο πολύ αδύναμοι αλλά κάποτε τα καταφέρνουμε (αργά ή γρήγορα) και αντλούμε δύναμη, ο καθένας από κάτι διαφορετικό.
Όσο για την κοπέλα που λες, τελικά τι έγινε ακριβώς..Ενέδωσε στην πρόταση;
Και κάτι άλλο, μπορεί να υπάρχουν όλα αυτά περί ρατσισμού, και περιτυλίγματος που δεν σου δίνει την ευκαιρία κάποια να σε πλησιάσει, αλλά όταν έχεις ήδη πλησιάσει κάποια και της έχεις δείξει κάποια πράγματα από μέσα σου, εκτός από το να σε πληγώνει η απόρριψη, δεν σε θυμώνει κι όλας;
23-08-2011, 11:36 #94
Originally posted by ASTARTE
θεωρω οτι ο λογος μου ειναι ειλικρινης.... ντομπρος.... κ δε χαιδευει αυτια... δεν παρηγορει... αλλα ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ... μπριζωνει τον αλλον κ αυτο ειναι το ζητουμενο. πραγματικα αν εγω ημουν 150 κιλα κ κλαιγομουν οτι αχ θελω να αδυνατισω αλλα .......... μπλα μπλα μπλα κ ερχοντουσαν αλλοι κ μου λεγανε ναι γλυκια μου ηρεμησε.... θα γινει κ αυτο.... καποτε κ παρηγορητικα λογια.. δεν θα με βοηθουσαν καθολου.....
αν μου μιλουσαν οπως μιλαω εγω.... ναι θα με ενοχλουσε μεν .. αλλα θα ταρακουνιομουν.
κ αυτο θελω να πετυχω .
23-08-2011, 11:45 #95
Originally posted by lixouditsa83
επειδή τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές αυτά τα ''σκληρά'' πάντα ένα σκέφτομαι όταν μου τα λένε.Μπλα μπλα μπλα.......και κουνάω συγκαταβατικά το κεφάλι για να πάρουν την ευχαρίστηση ότι με ξύπνησαν και τώρα θα αδυνατίσω.Ας είμεθα ρεαλιστές.
09-09-2011, 10:52 #96
Originally posted by koukoutsi
Καλή αρχή κι από μένα και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.
Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεται ένα σοκ, τουλάχιστον σ'εμένα λείτούργησε πολύ ανατρεπτικά.
Ελπίζω να παίρνεις δύναμη από εδώ μέσα και να μην το βάζεις κάτω. Όλοι (σχεδόν όλοι) είμαστε λίγο πολύ αδύναμοι αλλά κάποτε τα καταφέρνουμε (αργά ή γρήγορα) και αντλούμε δύναμη, ο καθένας από κάτι διαφορετικό.
Όσο για την κοπέλα που λες, τελικά τι έγινε ακριβώς..Ενέδωσε στην πρόταση;
Και κάτι άλλο, μπορεί να υπάρχουν όλα αυτά περί ρατσισμού, και περιτυλίγματος που δεν σου δίνει την ευκαιρία κάποια να σε πλησιάσει, αλλά όταν έχεις ήδη πλησιάσει κάποια και της έχεις δείξει κάποια πράγματα από μέσα σου, εκτός από το να σε πληγώνει η απόρριψη, δεν σε θυμώνει κι όλας;
Όσο αφορά την κοπέλα,δεν ξαναβγήκα μαζί της και δεν ξαναείχα επικοινωνία,άλλωστε δεν ήταν ειλικρινής μαζι μου και ένα όχι να μου έλεγε θα ήταν πολύ καλύτερα από ότι η σιωπή.
09-09-2011, 11:21 #97
Originally posted by eleste
Καλή επιτυχία Thakis7!!!!!
Πιστεύω ότι για να χάσεις κιλά,πρέπει να το πιστέψεις πρώτα εσύ ο ίδιος.
Στο λέω γιατί πάντα κάθε φορά που ξεκίναγα την προσπάθειά μου,δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αδυνατίσω.
Έτσι η κάθε μου προσπάθεια κατέλειγε στο κενό.
Και τώρα καταβάθος απίστευτο μου φάινεται ότι θα καταφέρω να ξαναγίνω αδύνατη,αλλά τώρα υπάρχει το φόρουμ.
Αυτό κάνει την διαφορά γιατί βλέποντας όλους όσους κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους ΄παίρνω δύναμη για να συνεχίσω.
Όταν καταφέρω και ξεπεράσω τα -5 κιλά ίσως να το πιστέψω κι εγώ...
12-09-2011, 12:05 #98
Καλημέρα και καλή βδομάδα,
ως τώρα η διατροφή πάει μια χαρά.Σήμερα που μετρήθηκα είμαι στα 133,5 κιλά από 150 που ήμουν τον Μάιο.
Ήδη αρχίζουν και μου λένε ότι αρχίζω και "στρώνω".
Θα σας ενημερώνω σχετικά για να παίρνουν δύναμη και άλλα μέλη.
Ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή και στήριξη από διπλανούς ανθρώπους .
12-09-2011, 12:34 #99
Μπραβο σου!!!!!
συνεχισε....και εγω προσπαθω....Δεκα χρονια ημουν σαν μοντελο τρομαρα μου και ξαφνικα σαν ...ασε να μην πω...πολυ με πειραζει....αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη απο το να το αποφασισουμε και να το θελουμε πολυ...
Και το θελουμε ετσι δεν ειναι?
Ειμαστε δυστυχισμενοι με τοσα κιλα , σωστα?
Αντε λοιπον....προσπαθεια...και ολα θα πανε καλα!
12-09-2011, 15:58 #100
Μπράβο και εις κατώτερα!
Με την κοπελιά μην απορείς, όλοι θέλουμε να δούμε "πράσινο φως" για να ξεκινήσουμε μια σχέση. Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν έχει ο άλλος θέληση και πείσμα μέσα του ή αν απλώς μυξοκλαίει. Αυτό είναι καθοριστικό για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε να κάνουμε με γνήσιο άντρα και όχι με ένα ακόμη παιδάκι, που χρειάζεται ντάντεμα. Θα βοηθήσει και σε δύσκολες μελλοντικά καταστάσεις στη σχέση. Πες το, αν θέλεις και ένα είδος τεστ.
Σήμερα πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο αυτάρκεις στις σχέσεις μας. Όλοι θέλουμε το χάδι, την αγκαλιά, την προσοχή. Στην αρχή, όμως, πρέπει να δώσουμε διαπιστευτήρια. Και αν το σώμα μας δεν μας βοηθάει αρκετά, η ψυχή μας μπορεί να είναι περισσότερο από αρκετή.
Keep up the good work!
13-09-2011, 09:21 #101
Originally posted by Ava
Μπράβο και εις κατώτερα!
Με την κοπελιά μην απορείς, όλοι θέλουμε να δούμε "πράσινο φως" για να ξεκινήσουμε μια σχέση. Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν έχει ο άλλος θέληση και πείσμα μέσα του ή αν απλώς μυξοκλαίει. Αυτό είναι καθοριστικό για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε να κάνουμε με γνήσιο άντρα και όχι με ένα ακόμη παιδάκι, που χρειάζεται ντάντεμα. Θα βοηθήσει και σε δύσκολες μελλοντικά καταστάσεις στη σχέση. Πες το, αν θέλεις και ένα είδος τεστ.
Σήμερα πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο αυτάρκεις στις σχέσεις μας. Όλοι θέλουμε το χάδι, την αγκαλιά, την προσοχή. Στην αρχή, όμως, πρέπει να δώσουμε διαπιστευτήρια. Και αν το σώμα μας δεν μας βοηθάει αρκετά, η ψυχή μας μπορεί να είναι περισσότερο από αρκετή.
Keep up the good work!
13-09-2011, 11:23 #102
Ας μιλήσω για μένα. Θαυμάζω τους ανθρώπους με δυναμισμό, αυτούς που πραγματοποιούν τις επιθυμίες τους, είτε είναι αδυνάτισμα είτε οτιδήποτε άλλο. Ο θαυμασμός είναι θεμέλιος λίθος σε μια σχέση. Επίσης, στα πλαίσια μιας σχέσης τείνουμε να παραπονούμαστε στον άνθρωπό μας για όσα δεν μας πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να είμαι με κάποιον που, την ίδια στιγμή που γκρινιάζει για το βάρος του, δεν κάνει κάτι γι' αυτό. Συνεπώς, αν έβλεπα κάποιον να προσπαθεί να αδυνατίσει, θα τον θαύμαζα και νάτο το πρώτο λιθαράκι της σχέσης.
Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές. Γκρινιάζω γιατί θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης? Ε, κάντο ντε, τι το λες και το ξαναλές? Παραπονούμαι γιατί θέλω να βγω από το σπίτι? Πήγαινε, μάθε μια ξένη γλώσσα, για παράδειγμα, να σου μείνει κιόλας.
Μέχρι στιγμής για σένα όλα πάνε καλά! Θέλησες μια κοπέλα και σε είδε σαν φίλο. Ε, και? Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Επειδή ψυχανεμίστηκες ότι τα κιλά σου είναι η αχίλλειος πτέρνα σου, προχώρησες κατευθείαν σε δράση. Αυτή ήταν και η σωστή ενέργεια. Σε συγχαίρω και σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά από δω και μπρος. Και αν στο μέλλον βρεθεί κάποια άλλη κοπέλα, που θα σε δει σαν φίλο, τουλάχιστον δεν θα κατηγορήσεις το σώμα σου γι' αυτό.
13-09-2011, 12:43 #103
Ava όλα καλά αυτά που λες και όλα ωραία.
Προσπάθεια κάνω και συνεχίζω να την κάνω χωρίς να γκρινιάζω σε κανέναν στο φυσικό μου περιβάλλον και χωρίς να εκφράζω πουθενά τα συναισθήματα μου.
Τα συναισθήματα μου,τα εκφράζω εδώ γιατί όταν δεν μιλάς σε κάποιους τότε νιώθεις κενός.
Το θέμα είναι ότι κάνοντας την πρόταση είπα τα πράγματα με το όνομα τους ότι κάνω προσπάθειες ως προς την σωματική διάπλαση,ότι στο λεξιλόγιο μου υπάρχει η λέξη όχι και ότι μπορούμε να μείνουμε φίλοι.Η αντίδραση της,ήταν να κόψει αρχικά την καθημερινή επικοινωνία και μετά να κόψει εντελώς την επικοινωνία .
Δεν έλαβα καμία απάντηση τύπου να μείνουμε φίλοι που βεβαίως-βεβαίως θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.Ένας φίλος που εκτιμά τον άλλο φίλο,του λέει την αλήθεια και τι νιώθει.Τέσπα,δεν είναι το θέμα επι του παρόντως.
Απο κει και πέρα υπάρχει η αυτοεκτίμηση που έχω.Έβαλα μία τελεία και παύλα στο ότι το έργο έλαβε τέλος.
Θα συνεχίζω να εκτιμώ τον ευατό μου και να τον φτάσω σε επίπεδα που ήμουν πριν κάποια χρόνια.Δύσκολο και χρονοβόρο αλλά θα τα καταφέρω.
13-09-2011, 13:17 #104
Originally posted by mamadyo
Μπραβο σου!!!!!
συνεχισε....και εγω προσπαθω....Δεκα χρονια ημουν σαν μοντελο τρομαρα μου και ξαφνικα σαν ...ασε να μην πω...πολυ με πειραζει....αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη απο το να το αποφασισουμε και να το θελουμε πολυ...
Και το θελουμε ετσι δεν ειναι?
Ειμαστε δυστυχισμενοι με τοσα κιλα , σωστα?
Αντε λοιπον....προσπαθεια...και ολα θα πανε καλα!
13-09-2011, 13:26 #105
thakis, έχεις u2u.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία