Results 1 to 15 of 110
Thread: Γεια και από εμένα
-
18-08-2011, 11:09 #1
Γεια και από εμένα
Γεια σας ,
είμαι 34 χρονών,1.78 και κοντά στα 140 κιλά.
Κατάφερα μέσα σε 10-12 χρόνια από 90 κιλά να πάρω 50-60 κιλά.
Δοκίμασα δίαιτες,γυμναστήρια αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα προσωρινό,δηλαδή μπορεί να έχανα 10-15 κιλά
αλλά στην συνέχεια έπαιρνα 20-25 κιλά.Χαμένος κόπος...
Τα 2 τελευταία χρόνια δέχομαι προσβολές από ανθρώπους για την σωματική διάπλαση μου και φυσικά απορρίψεις από το γυναικείο φύλλο
με την δικαιολογία ότι μετράω σαν άντρας,αδικώ τον ευατό και με θέλουν αδύνατο.
Επίσης λόγω λένε χαρακτήρα μου,με θέλουν σαν φίλο.
Πρόσφατα γνώρισα μία κοπέλα και με ανέβασε ψυχολογικά και με βοήθησε να κάνω μία νέα προσπάθεια αλλά όταν ένιωσα έλξη , εκείνη με είδε σαν φίλο και την έκανε. Ουπς , αυτό πόνεσε πολύ!
Έχω φάει μεγάλη φρίκη!
Από αρχές Μαίου ξεκίνησα προσπάθειες για να αλλάξω συνήθειες , να τρώω πολλές φορές την ημέρα αλλά με μικρές μερίδες γιατί η συνήθεια μου
ήταν να τρώω μόνο το βράδυ και σε μεγάλες ποσότητες συν η αδυναμία που είχα στα γλυκά.
Εν μέρη κάτα 70-80% έχω καταφέρει να αλλάξω συνήθειες και να μην τρώω το βράδυ.
Χωρίς την υπερβολική δίαιτα (κόψιμο ψωμιού,γλυκών,ζάχαρης,τηγα� �ιτών) κατάφερα από 150 κιλά να πάω στα 140 κιλά.
Θα μπορούσα να είμαι λιγότερα κιλά εάν δεν έπινα και μπύρα στις εξόδους μου και έπινα για παράδειγμα ένα perier.
Ξεκίνησα κι εγώ το lipotox και ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα μαζί με αυτό το σύστημα διατροφής που ακολουθώ.
Είμαι πάρα πολύ αγχωμένος γιατί η παχυσαρκία (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια) μου έχει κάνει κακό και παράτησα τον ευατό μου.
Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν φαινομενικά από την εμφάνιση σου , μα από την άλλη , οι ανθρώποι έχουν το κόλλημα.
Γενικά απογοητεύομαι και πολλές φορές δεν έχω πίστη στον ευατό μου.Ελπίζω να οπλιστώ με υπομονή και να καταφέρω
να νικήσω τον ευατό μου που είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αντιπαλός μου.
Γενικά ζητάω την συμβουλή σας,τι άλλο θα μπορούσα να έκανα εκτός από την βελτίωση του ευατού μου.
Ευχαριστώ πολύ!
- 18-08-2011, 11:18 #2
Καλημέρα Thakis7! Καλωσόρισες στην παρέα!
Από τα λεγόμενά σου φαίνεσαι πολύ συνειδητοποιημένος πάντως, και αφού το πήρες απόφαση να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες όλα θα πάνε καλά!
Θα δεις, το forum θα σε βοηθήσει, όλοι εδώ τα ίδια περνάμε! Καλή σου αρχή!!!
18-08-2011, 11:18 #3
πρεπει να το αποφασισεις οτι απο δω κ μπρος ξεκινας διαιτα κ δεν θα υποκυπτεις σε γλυκα η σε οτι ετρωγες ως τωρα.
πρεπει να επιμεινεις.
ετσι θα πετυχεις τον στοχο σου.
απο σενα εξαρταται κ μονο.
το οτι εχανες καποια κιλα κ τα ξαναεπαιρνες σημαινει οτι η δεν ακολουθουσες σωστη διατροφη αλλα διαιτες εξπρες που χανεις 10 κ τα περνεις πισω με μπονους ..
η δεν μπορεις να επιβληθεις στον εαυτο σου κ μετα απο ενα διαστημα διαιτας υποκυπτεις.
η θα τρως αυτα που τρως κ θα σαι στα κιλα που εισαι
η θα ακολουθησεις διατροφη κ δεν θα σε απασχολει το φαι αλλα η εικονα σου κι η υγεια σου .
18-08-2011, 11:21 #4
Ίσως το σοκ που έφαγα την τελευταία φορά να με κάνει να αναγεννηθώ ξανά γιατί (λέμε τώρα) ίσως θα πρέπει να φάμε σφαλιάρες για να συνέλθουμε.Τι άλλο θα μπορούσα να πω;
18-08-2011, 11:22 #5
Originally posted by ASTARTE
πρεπει να το αποφασισεις οτι απο δω κ μπρος ξεκινας διαιτα κ δεν θα υποκυπτεις σε γλυκα η σε οτι ετρωγες ως τωρα.
πρεπει να επιμεινεις.
το οτι εχανες καποια κιλα κ τα ξαναεπαιρνες σημαινει οτι η δεν ακολουθουσες σωστη διατροφη αλλα διαιτες εξπρες που χανεις 10 κ τα περνεις πισω με μπονους ..
η δεν μπορεις να επιβληθεις στον εαυτο σου κ μετα απο ενα διαστημα διαιτας υποκυπτεις.
η θα ακολουθησεις διατροφη κ δεν θα σε απασχολει το φαι αλλα η εικονα σου κι η υγεια σου .
χαχαχαχα, astarte μου sorry που σε πειράζω αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο! "Υποτάξου Thakis7"!!!!!!!
just kidding! :P
18-08-2011, 11:25 #6
το θεμα ειναι να πεις μεσα σου. τελος. θα αδυνατισω. θα αλλαξω την εικονα μου κ θα προσπαθησω για κατι καλυτερο για μενα. ως εδω.αυτο το εχεις πει μεσα σου ? αν ναι.. ξεκινα.. κ μεινε εκει στον στοχο.
δε εχει νοημα να χανεις κιλα κ να τα ξαναπερνεις.
κατι κανεις λαθος.
απο σενα εξαρταται.
...να κανεις κατι καλυτερο για σενα.
18-08-2011, 11:26 #7
Originally posted by psaraki22
Originally posted by ASTARTE
πρεπει να επιμεινεις.
χαχαχαχα, astarte μου sorry που σε πειράζω αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο! "Υποτάξου Thakis7"!!!!!!!
just kidding! :P
το εχω αυτο το ΄΄διατακτικο΄΄΄χαχαχαχα
δεσμοφυλακας επρεπε να γινω !!:wink1:
18-08-2011, 11:28 #8
θεωρω οτι ο λογος μου ειναι ειλικρινης.... ντομπρος.... κ δε χαιδευει αυτια... δεν παρηγορει... αλλα ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ... μπριζωνει τον αλλον κ αυτο ειναι το ζητουμενο. πραγματικα αν εγω ημουν 150 κιλα κ κλαιγομουν οτι αχ θελω να αδυνατισω αλλα .......... μπλα μπλα μπλα κ ερχοντουσαν αλλοι κ μου λεγανε ναι γλυκια μου ηρεμησε.... θα γινει κ αυτο.... καποτε κ παρηγορητικα λογια.. δεν θα με βοηθουσαν καθολου.....
αν μου μιλουσαν οπως μιλαω εγω.... ναι θα με ενοχλουσε μεν .. αλλα θα ταρακουνιομουν.
κ αυτο θελω να πετυχω .
18-08-2011, 11:36 #9
συν Αθηνά και χείρα κίνει: εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου, δηλαδή, δε φτάνει να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά οφείλεις να καταβάλεις και τις απαιτούμενες προσπάθειες
Αυτό είναι αλήθεια!
ʼλλο όμως όταν ακούγαμε από ανθρώπους που αγαπάμε την αλήθεια και άλλο όταν κάποιος άνθρωπος που δεν το ξέρεις καλά να σε προσβάλει (και μιλάω για ανθρώπους μέσα σε εργασιακό περιβάλλον).
18-08-2011, 11:40 #10
ρατσισμος υπαρχει σε πολλους τομεις.
για τον παχυσαρκο.. για τον μαυρο η τον κιτρινο...
για τη ξανθια
για καποια επαγγελματα...
σαφως κ δε ειναι πρεπον αυτο που σου συμβαινει στην εργασια σου.. αλλα στη κοινωνια υπαρχουν ανθρωποι κ ανθρωποι.
αυτο θα επρεπε να σε πεισμωσει κ να πεις θα σας δειξω εγω. κ να γινεις αγνωριστος. πρωτα για σενα ασφαλως αλλα κ να τους μπεις στο ματι.
18-08-2011, 11:50 #11
Όλα είναι θέματα άσχημης ψυχολογίας !
Από δω και πέρα να δούμε τι θα συμβεί !
18-08-2011, 11:55 #12
ισχυει. δεν λεω οχι. παιζει εναν ρολο.
αλλα αυτη η ασχημη ψυχολογια διαιωνιζεται οταν δε παλευεις να αλλαξεις αυτα που την προκαλουν.
κ πιστευω οτι εχεις βολευτει σ αυτη τη φραση.
οτι λες για ολα φταιει η κακη μου ψυχολογια. κ τρως για να αντλησεις ευχαριστηση προσκαιρη απο κει. κ μετα ξανανιωθεις ασχημα κ εισαι αυτο παγιδευμενος σε αυτο το φαυλο κυκλο.
δε σημαινει οτι εγω που ξεκινησα να αδυνατισω οτι δεν ειχα προβληματα.. η οτι ειχα την τελεια ψυχολογια. προβληματα παντα θα υπαρχουν. το θεμα ειναι να πεις μεσα σου. ως εδω ηταν κ να προσπαθησεις για κατι καλυτερο για σενα. αυτο πιστευω εγω.
επισης διακρινω μια μοιρολατρια απο εσενα. τι παει να πει απο δω κ περα θα δουμε τι θα συμβει? λες κ εξαρταται το αδυνατισμα σου απο αλλους κι οχι απο σενα. δεν εισαι αποφασισμενος.. αν ησουν θα ελεγες. θα ξεκινησω .θα αδυνατισω. τερμα ως εδω.
προσωπικη μου αποψη ετσι ?
18-08-2011, 12:00 #13
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές για αυτό και στο αρχικό ποστ γράφω "Ελπίζω να οπλιστώ με υπομονή και να καταφέρω
να νικήσω τον ευατό μου που είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αντιπαλός μου."
18-08-2011, 12:06 #14
ο εαυτος μας ειναι ο καλυτερος μας φιλος.
ειναι αυτος που δε θα μας προδωσει ποτε.
οποιος τον βλεπει ως εχθρο η αντιπαλο χρειαζεται ειδικο.
ολα ειναι στο μυαλο κ στη θεληση.
ο αντιπαλος σου ειναι η αδυναμια σου να αντισταθεις στο φαγητο .
γιατι ειναι η μονη σου απολαυση.
που μετα γινεται θλιψη λογω των περιττων κιλων... κ ολων αυτων που εισπραττεις εξαιτιας τους. με αποτελεσμα να στερεισαι αλλες απολαυσεις..
αλλωστε αν αδυνατισεις... θα απολαμβανεις κ το φαι (κανοντας συντηρηση βεβαια)κ ολα τα αλλα που προσφερει η ζωη.
απο σενα εξαρταται.:cool rsvd:
18-08-2011, 12:06 #15
ας χαλαρώσουμε λιγάκι.....ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
Αλλιώς είσαι εσύ astarte, αλλιώς εγώ και αλλιώς ο thakis7. Ας μην είμαστε απόλυτοι.
Το σίγουρο είναι ότι η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, σε μερικούς ανθρώπους καθορίζει τη διατροφή, σε άλλους τη ζωή, και σε εσένα π.χ. τίποτα. Μεγάλη υπόθεση απλά να το λες και να το κάνεις (όπως μας λες εσύ).
Αλλά ας μη σταυρώνουμε τον υπόλοιπο κόσμο λέγοντας ότι είναι κλαψιάρης και μοιρολάτρης επειδή -ας πούμε- είναι πιο αδύναμος από σένα....
Όλοι εδώ είμαστε επειδή κάνουμε μία προσπάθεια, ο καθένας με τον τρόπο του. Παρέα κάνουμε, δεν μπαίνουμε για On line διάγνωση ψυχολογικών προβλημάτων....
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία