Results 16 to 30 of 110
Thread: Γεια και από εμένα
-
18-08-2011, 12:07 #16
Originally posted by ASTARTE
ο εαυτος μας ειναι ο καλυτερος μας φιλος.
ειναι αυτος που δε θα μας προδωσει ποτε.
οποιος τον βλεπει ως εχθρο η αντιπαλο χρειαζεται ειδικο.
ολα ειναι στο μυαλο κ στη θεληση.
ο αντιπαλος σου ειναι η αδυναμια σου να αντισταθεις στο φαγητο .
γιατι ειναι η μονη σου απολαυση.
που μετα γινεται θλιψη λογω των περιττων κιλων... κ ολων αυτων που εισπραττεις εξαιτιας τους. με αποτελεσμα να στερεισαι αλλες απολαυσεις..
αλλωστε αν αδυνατισεις... θα απολαμβανεις κ το φαι (κανοντας συντηρηση βεβαια)κ ολα τα αλλα που προσφερει η ζωη.
απο σενα εξαρταται.:cool rsvd:
Μία ερώτηση μόνο, είσαι ψυχολόγος???????????????
- 18-08-2011, 12:08 #17
εγω λεω απλως την αποψη μου.κ σεβαστο αν καποιοι διαφωνουν.
εννοειται οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος.
18-08-2011, 12:09 #18
Originally posted by psaraki22
που μετα γινεται θλιψη λογω των περιττων κιλων... κ ολων αυτων που εισπραττεις εξαιτιας τους. με αποτελεσμα να στερεισαι αλλες απολαυσεις..
αλλωστε αν αδυνατισεις... θα απολαμβανεις κ το φαι (κανοντας συντηρηση βεβαια)κ ολα τα αλλα που προσφερει η ζωη.
φαινεται ? :smug:
18-08-2011, 12:10 #19
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
18-08-2011, 12:13 #20
Βρε κοπέλα μου, μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχεις κακή πρόθεση, αλήθεια.
Απλά μου ο τρόπος που γράφεις φαίνεται κάπως απόλυτος. Και κακώς το παρατηρώ αυτό εδώ, γιατί ο thakis7 άνοιξε ένα Post να βοηθηθεί ο άνθρωπος και εγώ κάθομαι και κάνω παρατηρήσεις....
Μία παράκληση μόνο, προσπάθησε να καταλάβεις ότι μερικοί άνθρωποι δεν τα έχουν τόσο καλά με τον εαυτό τους, για διάφορους λόγους, και πέρα από τις διατροφικές διαταραχές.
Αυτό το
"ο εαυτος μας ειναι ο καλυτερος μας φιλος.
οποιος τον βλεπει ως εχθρο η αντιπαλο χρειαζεται ειδικο."
είναι πολύ άσχημο, και είναι στενάχωρο. Προφανώς είσαι τέλεια, και χαίρομαι για αυτό, τουλάχιστον μην απορρίπτεις εμάς (που θέλουμε ειδικό), πες απλά ότι δεν καταλαβαίνεις και άστο εκεί.
18-08-2011, 12:15 #21
φαινεται ? :smug:
έλα τώρα..........είπαμε να μιλάμε ευγενικά και ήρεμα αλλά με κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μου! Sorry λοιπόν κοπελιά, γιατί αν αληθεύει κάτι τέτοιο, ήρθε η ώρα να σκίσεις τα πτυχία σου, περαστικά!
18-08-2011, 12:16 #22
καταρχην τη αποψη μου λεω κ δε ειναι υποχρεωτικο να συμφωνησουν καποιοι μαζι μου.
οπως επισης δεν ειναι κακο να παει καποιος σε ειδικο οταν θεωρει εχθρο τον εαυτο του.
ουτε απορριπτω ουτε αποδεχομαι τιποτα εδω.
συμμετεχω σ αυτο το φορουμ ετσι απλα.
οπως συμμετεχω κ σε μια κοινωνια που δεν αποδεχομαι ουτε απορριπτω πολλα απο αυτην.
18-08-2011, 12:18 #23
thakisssssssssssssssssssssssssssssssssss!
ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ????????????? ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ????????????????
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗ!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
18-08-2011, 12:20 #24
κ κοπελια μην ασχολεισαι μαζι μου...
κ μην αλλαζεις το θεμα του τοπικ..
γιατι αλλο ειναι το θεμα κι οχι εγω κ οι αποψεις μου..
αν διαφωνεις ειναι δικαιωμα σου.
εγω οπως βλεπεις το σεβομαι κ δε εκφραστηκα προσβλητικα σε σενα. ενω εσυ το εκανες.
ετσι κανεις κ στη ζωη σου οταν συζητας με αλλους που εχουν αντιθετη αποψη απο σενα ? τους προσβαλλεις?
18-08-2011, 12:26 #25
ααααααααααααααααααχ, θέλεις να γνωριστούμε astarte?
τις συγνώμες μου αν σε πρόσβαλα, όταν με απορρίπτουν "γιατί έτσι" (γιατί παραπονιέμαι, κλαίγομαι, τα χω με τον εαυτό μου, όταν είμαι στεναχωρημένη τρώω και ααααααλλα πολλααααα) μου συμβαίνει μερικές φορές να τσινάω.....θα το κοιτάξω (και αυτό)!
ας μην ξεχνάμε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ thakis7. ʼρα δεν αλλάζω θέμα, το πάω εκεί που πρέπει! :P
18-08-2011, 12:27 #26
Ρε παιδιά cool , όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και καλοπροαίρετες,όλοι έχουν το στυλ τους.
Εμένα με απασχόλησε το γεγονός της απογοήτευσης που ένιωσα από γυναίκα και πίστεψα ότι πρέπει να αλλάξω γιατί πλην του χαρακτήρα , παίζει και η εμφάνιση ρόλο.
18-08-2011, 12:31 #27
εγω κουλ ειμαι !!
αλλοι δε σεβονται τις διαφορετικες αποψεις απο τις δικες τους .
εδω δε ενοχληθηκες εσυ στο φιναλε ... που εγω με σενα μιλουσα.
τεσπαν δε θα δωσω συνεχεια γιατι δε μπαινω εδω για να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις.
σαφως κ παιζει η εμφανιση πολυ σημαντικο ρολο.
η εμφανιση ειναι σαν ενα κουτι . οσο πιο στολισμενο με ομορφο περιτυλιγμα κ κορδελες ειναι.. τοσο περισσοτερη ζητηση εχει.
.. τουλαχιστον μεχρι να ανοιχθει κ να διαπιστωθει το περιεχομενο του. (βλεπε χαρακτηρας.. μυαλο.. κτλ.)
18-08-2011, 12:35 #28
το απολαμβανω ομως οταν συμβαινουν κατι τετοια ευτραπελα κι εγω παραμενω στο υψος μου !!!:saint2:
18-08-2011, 12:36 #29
θεωρω οτι ο λογος μου ειναι ειλικρινης.... ντομπρος.... κ δε χαιδευει αυτια... δεν παρηγορει... αλλα ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ... μπριζωνει τον αλλον κ αυτο ειναι το ζητουμενο. πραγματικα αν εγω ημουν 150 κιλα κ κλαιγομουν οτι αχ θελω να αδυνατισω αλλα .......... μπλα μπλα μπλα κ ερχοντουσαν αλλοι κ μου λεγανε ναι γλυκια μου ηρεμησε.... θα γινει κ αυτο.... καποτε κ παρηγορητικα λογια.. δεν θα με βοηθουσαν καθολου.....
αν μου μιλουσαν οπως μιλαω εγω.... ναι θα με ενοχλουσε μεν .. αλλα θα ταρακουνιομουν.
κ αυτο θελω να πετυχω .
18-08-2011, 12:39 #30
αν καποιος ειναι ενα βημα πριν την αυτοκτονια... εχει ισχυροτερο κινητρο να την κανει απο αυτο που εισπραττει απο τον οικογενειακο κ κοικωνικο του περιγυρο.. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ... κι οχι απο τα γραφομενα μιας αγνωστης σε ενα φορουμ.
αστοχο σχολιο εντελως... κ ακυρο.
Άγχος & φόβος με το σώμα
15-09-2025, 18:45 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή