Γεια και από εμένα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 110 of 110
    Καλησπέρα κι από μένα !
    Κατ αρχήν να ευχηθώ όλα να πάνε όπως τα θέλεις και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!
    Προσωπικά όταν κάποιος/κάποια με απέρριπτε λόγω εμφάνισης -είτε αυτό λέγεται παραπανίσια κιλά, είτε οτιδήποτε άλλο- η αντίδρασή μου ήταν στην αρχή θυμός και στη συνέχεια απλή αδιαφορία.
    Αδιαφορία γιατί αν δεν μπορεί ο εκάστοτε "κάποιος" να εκτιμήσει εμένα σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα και επιλέγει ως το μόνο κριτήριό του να είναι η ένδειξη της ζυγαριάς τότε σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αξίζει όχι την προσοχή μου αλλά τίποτε απολύτως από μένα.
    Για μένα οι άνθρωποι είναι η ψυχή τους , η καρδιά τους , ο χαρακτήρας τους κι όχι ο δείκτης της ζυγαριάς τους. Κι αυτό το διαπίστωσα στον αρραβωνιαστικό μου. Όταν τον γνώρισα ήταν 170 κιλά. Δε με εμπόδισαν ούτε να τον ερωτευτώ , ούτε να τον αγαπήσω. Ίσα , ίσα είμαστε 5 χρόνια μαζί κι ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή από μόνος του και χωρίς καμία πίεση αποφάσισε και έχασε 70 κιλά μόνο με διατροφή και γυμναστική τα οποία και διατηρεί παρακαλώ και τον θαυμάζω γι αυτό. Αλλά αυτό ήταν καθαρά δική του απόφαση και όχι μια πίεση από το εκάστοτε περιβάλλον του. Αφήστε που είμαι σίγουρη ότι η οποιαδήποτε πίεση πάνω του θα έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα.

thakis7 θα συμφωνήσω απόλυτα ως προς το θέμα της ειλικρίνειας μαζί σου. Θεωρώ οτι το ελάχιστο που θα έπρεπε να είχε κάνει η κοπέλα θα ήταν μια επικοινωνία μαζί σου να σου πει οτι δε σε βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Το να κόβεις έτσι απλά την επικοινωνία για μένα είναι απλά ανώριμο και σημαίνει οτι προφανώς δεν εκτιμά τη δική σου ειλικρίνεια και συμπεριφορά. Κατά συνέπεια δεν πολύ-εκτιμά κι εσένα.

Βέβαια , όπως λέει κι η μαμά μου, κάθε εμπόδιο για καλό (σε μένα έχει δουλέψει στο μέγιστο πάντως αυτό) . Ίσως να έπρεπε να γίνει αυτό για να βρεις κάτι ακόμα καλύτερο.

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου και πάλι :-)

Member
    Δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τους πάντες που μου δίνουν δύναμη!
    Ευχαριστώ sofaki & Ava !

Member
    Έχουμε και λέμε :
    κιλά : 131.5 και τώρα που νιώθουμε ελαφρύτεροι πήγαμε σε γυμναστήριο ! :grin:

Member
    δεν διαβασα ολα τα μηνυματα...αλλα το πρωτο και το τελευταιο..κι απο αυτο και μονο οφειλω να σε συγχαρω...μπραβο σου

Member
    Σε ευχαριστώ who is who !

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678