ανθρωπινος οργανισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    γεια σου merry.
    το θεμα ειναι ληξαν για μενα γιατι πολυ απλα δεν θα ξανα ασχοληθω με ατομα που τα διακατεχουν κομπλεξ κ ζηλοφθονια.κ που δεν τα χουν καλα ουτε με τον εαυτο τους... ουτε με τα παιδια τους οπως διαβασα σε αλλο τοπικ τυχαια.
    τα αφηνω στη κολαση τους.
    θα μπαινω να γραφω τη προοδο μου κ τελος.
    αλλωστε ειχα δει κ τη επιθεση που κανανε σε σενα οταν ειχες βαλει μια φωτο σου.
    το ξερουμε δα οτι ενα ποσοστο παχυσαρκων οτι σκαει οταν βλεπει καλυτερες σε εμφανιση κ οχι μονο. κι οτι εχουν απειρα κομπλεξ κ απωθημενα.ας βραζουν!
    δεν ειναι δικο μας προβλημα.

στο θεμα μας τωρα. βασικα δεν κανω συντηρηση. διαιτα κανω ακομη ωστε να φτασω στα 69 κιλα. κ μετα θα δω αν θα πεσω λιγο ακομη.
    τα κιλα τα εχασα με διατροφη.
    οταν λες να κανω μυς .. αυτο γινεται με βαρη? γιατι δεν ειμαι της γυμναστικης ( μονο περπατημα κ τρεξιμο μ αρεσουν ) εσυ κανεις βαρη κι αν ναι τι ?

ναι αυτο ισχυει που λες στο τελος.
    τα κιλα που εχουνμεινει τωρα .. τα τελευταια ειναι παλια.
    οποτε εχουν καλοκατσει .

Senior Member
    κ ας μη σχολιασω πολλα μηνυματα πηρα απο κοπελες που μου εγραφαν να μην ασχολουμαι με κομπλεξικες κι οτι εχουν επιτεθει κ στις ιδιες.. κ σε αλλες.
    ΤΡΑΓΙΚΟ....

Senior Member
    Εχω κατι δικιλα βαρακια στο σπιτι και κανω με βιντεο που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ, κυριως γιατι περναει η ωρα πιο γρηγορα ετσι, και προσπαθω να χρησιμοποιω το δικο μου σωματικο βαρος ωστε να κανω αυτο που λενε "lean muscle", να'μαι γραμμωμενη παρα γυμνασμενη, πιο "συμπαγεις" αν βγαζεις νοημα.

Για το πανω μερος του σωματος
    Ελαφρια βαρακια στα χερια/πους απ/ κοιλιακους

για το κατω μερος, εχω αυτα που βαζεις στον αστραγαλο, αναλογα τη δυναμη του καθενα ειναι και τα κιλα. Εχω αρκετα δυνατα ποδια, παντα ειχα οποτε ειναι 5κιλα, να καταλαβαινω οτι τα'χω χωρις να με κουραζουν. Περπαταω και με αυτα οταν φοραω καθημερινα ρουχα/casual και κανω τις δουλειες και με το βιντεο κανω και ασκησεις που δειχνει.

Senior Member
    απαπα.... δεν ειμαι εγω για τετοια !!!
    τα βαριεμαι αφανταστα.
    δεν αρνουμαι οτι θα με ωφελουσαν.. αλλα θα περιοριστω τουλαχιστον για τωρα στο περπατημα κ στο τρεξιμο.. αργοτερα βλεπουμε... θενκς παντως !

Senior Member
    Ναι, δυστυχως εχω βιωσει το "ξεκατινιασμα" και εγω, αρκετες φορες. Δεν ξερω για πιο θεμα ειχες εσυ, και δε σχολιασα το τι ειπες εσυ γιατι με ειχαν φερει και μενα σε τετοιο σημειο που ανετα χριστοπαναγιαζα, και πολυ σπανια βριζω. Οποτε, δεν κρινω.
    Δεν ξερω, ισως επειδη το 99% των γυναικων εδω βρισκεται σε διαιτα, τα νευρα συνηθως σε διαιτα ειναι ολιγον κροσσια, και ξεσπανε εδω.
    Δεν εχω κανενα προβλημα να ξεκατινιαστω, το προβλημα το'χω οταν το κρατανε μανιατικο και προκαταλληψη για ο,τι επιπλεον πω/κανω στο μελλον.
    Το σωστο σωστο και το λαθος λαθος, ασχετα αν σε γουσταω η οχι. Αλλα τι να κανουμε, διαφορετικα μυαλα, διαφορετικοι χαρακτηρες.

Senior Member
    δοκιμασε να βαλεις βαρακια στους αστραγαλους αν φορας μακρια πατελονια, θα ειναι κατι επιπλεον, χωρις να κανεις κατι επιπλεον :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Ναι, δυστυχως εχω βιωσει το "ξεκατινιασμα" και εγω, αρκετες φορες. Δεν ξερω για πιο θεμα ειχες εσυ, και δε σχολιασα το τι ειπες εσυ γιατι με ειχαν φερει και μενα σε τετοιο σημειο που ανετα χριστοπαναγιαζα, και πολυ σπανια βριζω. Οποτε, δεν κρινω.
    Δεν ξερω, ισως επειδη το 99% των γυναικων εδω βρισκεται σε διαιτα, τα νευρα συνηθως σε διαιτα ειναι ολιγον κροσσια, και ξεσπανε εδω.
    Δεν εχω κανενα προβλημα να ξεκατινιαστω, το προβλημα το'χω οταν το κρατανε μανιατικο και προκαταλληψη για ο,τι επιπλεον πω/κανω στο μελλον.
    Το σωστο σωστο και το λαθος λαθος, ασχετα αν σε γουσταω η οχι. Αλλα τι να κανουμε, διαφορετικα μυαλα, διαφορετικοι χαρακτηρες.

δεν ενοχλησα κανεναν. απλα ειπα τη αποψη μου πανω σ ενα θεμα. το μήνυμα διαγράφηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    δοκιμασε να βαλεις βαρακια στους αστραγαλους αν φορας μακρια πατελονια, θα ειναι κατι επιπλεον, χωρις να κανεις κατι επιπλεον :smilegrin:

αυτα τα φορας κ εξω η μονο μεσα στο σπιτι? ειμαι ασχετη μ αυτα:spin:
    παντως ναι η αληθεια ειναι οτι τα βαρακια θα με βοηθουσαν. ειπες δικιλα για πανω κ αυτα για τα ποδια ποσα κιλα πρεπει να ναι?

Senior Member
    Εμενα με βολευουν τα 5κιλα για τα ποδια, νομιζω ειναι 5κιλα δηλαδη, τα φοραω εξω απο το σπιτι ναι. Οταν παω π.χ σουπερ μαρκετ η για δουλειες. Οταν παω για βολτα/καφε, σαφως οχι =P. Αν πας να παρεις, δοκιμασε να δεις ποια σε βοηθανε και ποια αντεχεις. Δεν πρεπει να σε ζοριζουν, αλλα να'ναι αρκετα βαρυα να τα καταλαβαινεις.

Senior Member
    Ατζελα κ Αλις σας εχω στειλει γιου2 γιου.

Senior Member
    1.
    γεια σου γλαυκη
    το πηρα το μυνημα και δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο.ρωτα καποιον αλλο.

2.ρε παιδια ξεκολληστε απο αυτο το τριπακι του τσακωματος .

Senior Member
    για να γελασουμε και λιγο

παντως η φραση κομπλεξικη σαυρα εχει γραψει ιστορια εδω στο φορουμ.:bigsmile:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    angela εγώ δεν έχω καμία/κανέναν να τσακώνεται με ένα troll που γυρνάει τριγύρω....μόνο του τσακώνεται,μόνο του βρίζει ,μόνο του τα κάνει όλα.Μάλλον πρέπει να πάει σε κανέναν παπά να διαβαστεί μπας και βρει φώτιση!

Page 2 of 2 FirstFirst 12